Originally Posted by
TeNaciOUS MidFieLdeR
@zeck17
guzel bir konuya barnak basmissin. ben de cok kizginim bu duruma, 15.ligi hakediyoruz gercekten. PTT 1.ligi aciyorum izlemek icin, hicbirsey yok ortada. butun goller kornerden, abuk subuk bir futbol. super ligde biraz daha duzelme var ama yeterli degil. gecen gun liverpool-arsenal macini izledim, 10da biri oynanmiyor ligimizde. kahrolmamak mumkun degil, lig tv ye verilen paralara yazik. haketmiyor o parayi ligimiz, al premier ligi gerisi hikaye.
birincisi daha kac resmi maca cikti, ikincisi de sivas macini izlemedin galiba. ilk yari sol tarafi hallac pamugu gibi atti, rakipleri 2-3 defa pazara gonderdigi 1-2 pozisyon da var. pas alisverisi de cok iyiydi. yerli futbolculara ihtiyacimiz var, potansiyeli yuksek ve milli takima da secilen bir futbolcu varken ziegleri hicbir sekilde istemem. bir jordi alba varsa elinde hazir getir derim ama ziegler kimdir ki, yapmayin etmeyin. istedigi kadar koysun ruhunu ortaya, bana samimi de gelmiyor nedense aciklamalari. oyunu da oyle hirsli degildi gecen sene, tamamen aciklamalarindan kaynakli etkilenmissin. dedigim gibi ben hirs-ruh falan goremedim gecen sene onda.