kesin ve net burda sagolsun bir abim var galatasaraya cok yakin kisi kendisi soyledi bana drogba ile 1.5 yillik imzalar atildi diye hayirli olsun
Printable View
kesin ve net burda sagolsun bir abim var galatasaraya cok yakin kisi kendisi soyledi bana drogba ile 1.5 yillik imzalar atildi diye hayirli olsun
nasıl gereksiz? nasıl lüks arkadaş ya? :) Drogba gelirse burak-umut-elmander kenarda bekler. zaten umut sene sonu gidiyor. bahsettiğiniz adam Drogba! Sow ve Elmander gibi yabancıları bile domine ettiği bir ligde Drogba uzaylı gibi olur.Güç,kuvvet,vuruş tekniği ve hava hakimiyeti...Adamda olmayan tek özellik dribling...
Hasan Şaş: "Drogba dünya çapında. Yönetim bir iki gün içinde açıklama yapacaktır. Ama pozitif gelişmeler olduğunu biliyoruz."
Drogba'yı parçalı forma ile görmek! Eğer aşı tutarsa bence Fatih Terim'in aklında Şampiyonlar Ligi ile ilgili acayip hayaller var :n:
Baros'u gitmiş farz ediyorum. Melo kesin gidecek, Riera kapalı kutu, Elmander büyük ihtimal gidecek, Eboue gidişata göre bi sezon daha kalabilir, Muslera'ya iyi bir teklif gelirse gönderilir. Elde kaldı Sneijder, Drogba, Dany, Amrabat. Yabancı sol bek gelse, yabancı kanat gelse bir de yabancı stoper gelse 7 yabancımız olur.
Drogba gelirse ki gelecek gibi duruyor.Yarın açıklanabilir.Şart değil ama gelirse takım için dengeler nolur bilmiyorum.Tek forvet oynayıp 3 forveti yedek tutmak kötü olur.Sonuçta bu isimler şu an ligte ve ŞL'de gol krallığının başında olan oyuncular.Çift forvet oynarsak da Sneijder nasıl oynar arkası nasıl olur bilmiyorum.Neyse gelsin de Fatih Terim bulur bir yolunu :D
Drogba'ya gereksiz ve lüks demek son zamanlarda gördüğüm en içi boş yorum. Biz Barca değiliz, Real değilz. Takımda iyi forvetler var deniyor, Elmander kaç gol atmış, esas olayı golden çok baskı yapması, Umut fırsatçı, takipçi, Burak atıyor ama attıklarından daha kolaylarını kaçırabiliyor. Drogba ise komple golcü. Galatasaray'ın Drogba'yı ihtiyacı yok diyenler lig maçlarını bırakın ŞL maçlarını bile 90 dakika izlememiştir bence. Bu sezon değerlendiremeyen fırsatlardan dolayı kaybedilen puanlar gün gibi ortada. Eldeki hücum elemanlarının gol atması tamamen oyun anlayışımızdan dolayı. Ligimizden bir örnek vermek gerekirse Sow bizde olsa puan farkı 5 değil, 10-12 seviyesinde olabilir. Drogba stoperden daha öncelikli bir ihtiyaçtır. Bu lig için harikanın ötesinde olur, yeter ki oynamaya gelsin.
Kanatsız çift forvet oynucaz Inter gibi zaten şuan ki kadroda en uygunu o olur.
İyide iki forvetiniz gol krallığına oynuyor, Elmander gibi bir oyuncunun yedek kaldığı bir takımınız var. Tamam Drogba geliyorsa eğer mutlaka alınmalı derim bende ama sonuç itibariyle forvet oyuncusuna ihtiyacımız var, mutlaka forvet alınmalı diyebiliyormusunuz?
Ben diyorum amaç Şampiyonlar Ligi. Burak , Umut veya Elmander ayaklarında pek top tutamıyorlar , topu ileri taşıyamıyolrar ve şutları da çok iyi değil. Burak'ın artısı araya iyi hareketlenmesi bazende güzel kafalar vuruyor , Umut'un artısı pres , fırsatçılık , Elmander'de sırf koşuyor. Drogba geldiğine level atlar takım bir forvette olması gereken her şey var oyun içinde de çok rahatlarız.
Drogba gibi adam alınabiliyorsa evet, zaten Fatih Hoca'da böyle düşünüyormuş. Topu ilerde tutamıyoruz geçen seneki gibi, insan ister istemez kıyaslıyor. Umut zaten kiralık, Elmander sakatlığından sonra eski formundan uzak, sezon sonu yollar ayrılabilir. Anelka ismi geçseydi misal sonuna kadar hayır ama Drogba gelecekse evet.
Gol krallığı umurumda değil şahsen.Gol atmak güzel bir şeydir ancak takım oyununu büyük ölçüde etkiliyor forvetler,özellikle de Burak.Tamam Umut-Elmander varken iyi pozisyon yakalıyoruz,iyi oynuyoruz ama bitirişe gelince bütün takım Guiza kesiliyor.Bitirici,güçlü,mücadeleci,hırslı kısacası ayı gibi bir forvete ihtiyacımız var.O da Didier Drogba oluyor.
Arkadaşlar tamam işte aynı şeyden bahsediyoruz, hepimiz haa Drogba ysa ok diyoruz. Bunun anlamı ne, iyi olan bir mevkiyi daha da iyileştirmek.
Tek forvet oynamayalım da bana kafi.
Drogba Çin'de ne yaptı ne etti bilen var mı?
Ve Aldık Drogba Galatasaray ile 2.5 Yıllık Sözleşme İmzaladı
Kaynak: Trtspor Trt1.
Sneijder'in aksine Drogba'nın ölüsünün bile yeteceğini düşünüyorum.
Resmi site açıklamadan inanmam.
Öahohöveeeeeeeeeeeeeyyyyyy
Abovvv fışşşş aneeeeey :n:
Hayırlı olsun :)
Edit:Tabi resmi siteyi beklemekte yarar var :D Timsah olmayalım.
Umut bu sezon 11 gol attı ancak attığı gollerin 8-9'u bi garip, düşerken vurmalar, vuramadığı halde sekip gol olması. Sivas'a attığı harika gol var birde Kayseri'ye attığı güzel kafa golü. Tamam hoş iyi futbolcu ancak Umut'a güvenip, Drogba gelmesin demek ne demektir.
Yazık ya... Milli takımın forvetleri Galatasaray'daydı, artık onlarda yedek kalacak... Gidip de Necati'yi, Hasan Kabze'yi, Sinan Kaloğlu'nu, İlhan'ı vs. vs. milli takıma da seçmiyorlar İstanbul'da oynamıyor diye. Fatih Terim'e de Allah sabır versin, varlık içinde yokluk çekmese bari, bu kadar alternatif sıkıntı.
Haa bir futbolsever olarak böyle önemli isimleri ülkemizde izlemek ayrı bir keyif verir o konu ayrı :)
Sözleşme imzalandı dedi TRT'de yani spekülasyon veya son anda olmayacak bir durum kalmadı. Drogba Galatasaray'da hayırlı olsun.
Drogba hayırlı olsun 1 yılı opisyonlu 2.5 yıllık sözleşmeyi imzalamış.
Irmak Kazuk: 4m€ imza parasi, bu sezonun kalani icin 2m€, onumuzdeki sezon 4m€ ve opsiyon kullanilirsa 2.9m€
Bonservisi yoksa imza parası = bonservis diye düşünebiliriz. Onun dışındaki anlaşma makul gibi.
Irmak Kazuk @irmakkkazuk
4m€ imza parasi, bu sezonun kalani icin 2m€, onumuzdeki sezon 4m€ ve opsiyon kullanilirsa 2.9m€
edit: verilmiş
neyse eğer gerçekten alındıysa sene sonu elmander gider umut tuttulur eren derdiyoku falan alırsak ayrı tabide oda biraz işin cılkını çıkarmak olur
Irmak Kazuk @irmakkkazuk
4m€ imza parasi, bu sezonun kalani icin 2m€, onumuzdeki sezon 4m€ ve opsiyon kullanilirsa 2.9m€
Drogba kendisine dokunanı yıkıyor Çin'de ki gollerine falan baktım Drogba aynı Drogba.
Muhtemelen diziliş şöyle olacak :
--------------Muslera-----------------------
Eboue--Semih--Dany--H.Balta (Riera)
-----------Selçuk--Melo(Yekta)--------
Hamit----------------------------Sneijder
-----------Drogba--Burak-----------------
Fatih Terim'in enteresan bir 4-2-3-1 deneyeceğini düşünüyorum.Ama nasıl bir şey olacak onu tahmin edemiyorum.
Konu ismine Didier Drogba yazılabilir mi? İmzalamış adam. :)
Bu sene Ntvspor'un falan verdiği birçok haber fos çıktı. Resmi olarak gidelim diyorum ben yoksa yazmakta bişey yok yazayım yani sorun değil :icon_biggrin:
Drogba Resmen bitmiş..Az önce Orta Saha programında olayın nasıl gerçekleştigide açıklandı.
Drogba Eboueye Sizde oynamak istiyoruım Parada sorun çıkarmam diyor.Eboue Ali beye iletiyor.Ali beyde Terime.. Drogba imza bedeli 4 milyon euro alacak..
O değilde, sezon sonu Muslera'yı satacağız sanki sürekli dillendiriliyor bu olay. Satacaksak da Astronomik rakama satarız inşallah, kaleyede Onur'u alırsak idare ederiz gibime geliyor.