31 yaş yaşlı sayılmaz usta :) Giggs, Scholes hala devam ediyor baksana :)
Printable View
Chivu defansın dengesini bozar.Chivu'nun yerine yerli bir genç alınmalı.
Yerli bir genç şampiyonlar liginde gereksiz risk demek olur. Ayrıca kaç tane genç var Chivu'nun bölgesinde oynayıp 3 büyüklerde oynamayı kaldırabilecek yetenekte olan.
Sabri ve necatininde sozlesmeleri bitmis yonetimi gerçekten anlamak çok zor hala niye sozlesme imzalamazlar anlamiyorum.
antepteki oyuncular serbest kalcaklarmis
aslinda muhammet demirci iyi olur.
Bizim evlatlarımızdır onlar bir yere kaçmazlar. Kaçarlarsa da kendileri bilir.
aynen bende cok begeniyorum ve ek olarak duracagi yeri cok iyi biliyor , ve gelecegi parlak iste bole genç oyuncular fatih hoca gibi oyuncularin elinde yontularak parlarlar ornekleri cok.
servetin sozlesmesi bitti 12 dakka once kurtulduk.
Şu dakika itibari ile Galatasaray'da olan Felipe Melo'nun satın alma opsiyonu bitti.
Opsiyon önemli değil biz almak istersek Melo bizi tercih edecektir. Almamız şart.
Servet'i ve Sercan'ı Anadolu takımlarına karşı takasta kullansak iyi olurdu. Boşu boşuna serbest kalıyorlar ve ilerleyen süreçte kalacaklar.
Servet'in sözleşmesi bu sene bitiyodu zaten kimse yemezdi :)
Ama Sercan'dan ve M.Batdal'dan (kendini kanıtlamasını en çok istediğim futbolcuydu) pek umudum kalmadı onlar takasta kullanırsa iyi olur açıkcası.
Salomon Kalou alınsa harika olur.
Elmander - Kalou ikilisi büyük iş yapar.
Sol kanatda da oynayabilir ayrıca.
yok yahu bence kalsin ne kalousu devri bitti artik boyle adamlarin :D
Kalou bu takımda her türlü iş yapar o süratli , teknik , adam eksiltebilecek , fırsatçı oyuncu boşluğumuzu dolduran kişi olacaktır diye düşünüyorum Chelsea ile yollarını ayıracak büyük ihtimalle sözleşme koşullarında anlaşılırsa müthiş olur çok ses getirir.
Kalou ne ara teknik bir oyuncu oldu ? Benim mi haberim yok :D
Teknik : Teknik, bir oyuncunun tekniksel oyunundaki estetik kalitesidir - toplayken ne kadar zarif göründüğüdür. Yüksek teknikli bir oyuncunun daha düşük teknik yeteneğe sahip herhangi bir oyuncudan daha kolay şekilde hünerli bir pas veya uzun mesafeli top çıkarması olasılığı artacaktır. Teknik, bir dizi tekniksel özelliği (diğer bazı tekniksel özellikleri) etkiler.
Bu FM için tekniğin tanımı.Yani tekniğin tanımı diyeibliriz.
Messi,Ronaldo,Iniesta,Neymar,Robben,Hazard,Xavi,Ro binho,Mesut Özil,Götze,Ibrahimovic.
Bunlar başlıca yabancı oyuncular.Yerlilere gelirsek;
Arda Turan,Nuri Şahin,Emre Çolak,Emre Belözoğlu
Bu tür oyuncular ayaklarına çok hakim ve teknik oyuncular ama Kalou öyle değil.Bana dünyada hiç bir şahıs Kalou'nun teknik olduğunu kanıtlayamaz,ispat edemez.
hakan balta da teknik bir oyuncudur misal ama kimse kabul etmez bunu. teknik oyuncu hep dribbling becerisi olan oyuncu olarak algılanıyor ama yanlış. misal keita müthiş dribbling yeteneği olan bir adam ama top kontrolü(tekniği) hakan balta'dan iyi değil. hakan balta 2 metre top sürecek dribbling yeteneği olmayan birisi olmasına rağmen.
Yok artık ya :( Anji 24m euro yıllık maaş teklif etmiş Drogba'ya :( Zaten zordu iyice imkansız oldu.
Drogba hayal bize Kalou lazım forvet oynatırız sağ tarafta Hamit Soldada Töre oynar birde Stoper için yedek yerli oyuncu alırsak + Hasan Ali'yi harika olur transferi kapatırız.
Olcay Şahan haberleri var oyuncuyu pek tanımıyorum tanıyanlar hakkında bilgi verebilir mi ?
Alternatif amaçlı olabilir zannediyorum Galalatasaray'a yakın olduğu yolunda birçok haber var.
Olcay hızlı bi kanat oyuncusu. Yiğit'in daha teknik ve oyunu bilen hali.
http://haber.gazetevatan.com/luganod.../454965/5/SporQuote:
Lugano'dan şok teklif!
PSG'de mutsuz olan Uruguaylı futbolcu, önce Muslera aracılığıyla Cim-Bom’a haber gönderdi..
Paris Saint Germain’de mutsuz olan Uruguaylı futbolcu, Muslera aracılığıyla Cim-Bom’a haber gönderdi, “Beni alın” dedi. Ancak Teknik Direktör Fatih Terim ile yönetimden olumsuz yanıt alınca bu transfer gerçekleşmedi.
Paris Saint Germain’de dikiş tutturamayan Lugano sadece 9 lig karşılaşmasında görev aldı. Galatasaray’ın kabul etmediği Uruguaylı oyuncunun yine Fenerbahçe’ye gelmesi bekleniyor.
Paris Saint Germain forması giyen eski Fenerbahçeli Diego Lugano, Galatasaray’a “Beni alın” diye haber gönderdi.
Geçen sezon başında şike ve teşvik operasyonu sonrası sarı-lacivertlilerden ayrılarak Fransa’nın popüler takımı PSG’nin yolunu tutan Uruguaylı savunma oyuncusu, beklentilere yanıt veremeyince gözden çıkarılmıştı. İstediği teklifleri alamayan 32 yaşındaki oyuncu, vatandaşı ve milli takımdan yakın dostu Muslera aracılığıyla sarı-kırmızılı takımda oynayabileceğini bildirdi. Ancak Fatih Terim ve yönetimden olumsuz yanıt aldı. Fenerbahçe formasıyla Türkiye’de oynadığı dönemde davranışları ile tepki toplayan tecrübeli futbolcunun, sarı-kırmızılı takımda oynamak için her türlü fedekârlığı yapacağını bildirmesine karşın, isminin listeye dahi alınmadığı kaydedildi. Hırçın yapısıyla bilinen Lugano, transfer olduğu PSG’de ligde sadece 9 maçta görev alırken, yeni sezon planlamasında gözden çıkarıldı. PSG’nin Lugano için bir bonservis talebinde bulunmadığı ve Uruguaylı oyuncunun Türkiye’de kendisine kulüp aradığı ifade edildi.
Terim genç istiyor
Hamit Altıntop ve Olcay Şahan’la ilgili pürüzleri ortadan kaldıran Cim-Bom’da Fatih Terim’in, takımı gençleştirme arzusunda olduğu bildirildi. Manchester United ile sözleşmesi sona eren Bulgar golcü Dimitar Berbatov’u ilerleyen yaşı ve yıllık 4.5 milyon euroluk yüksek maliyetinden dolayı veto eden Terim’in, yapılacak transferlerde oyuncunun genç olmasına dikkat edeceği belirtildi. Sarı-kırmızılıların kendisine sunulan şartları kabul etmeyen Melo’nun yerine de yine aynı bölgede oynayan genç alternatifler üzerinde çalışacakları kaydedildi. Diğer taraftan ilgilenildiği iddia edilen Bastos, Malouda ve Kalström isimleri ise yalanlandı. (Milliyet)
"Yav he, he" demelik bir haber.
Kimin adı geçse mükemmel transfer olur diyoruz. Aslında yıllardır transferde neden sıkıntı çektiğimiz belli oluyor. Neticede aynı havayı soluyan insanlarız.
Yiğit Gökoğlan müthiş transfer olur, Yekta müthiş transfer olur...
Oldular da ben kaçırdıysam bilemiyorum.
Dünya üzerinde verimli olacak oyuncular zaten bellidir. Bir de seninle mayası tutacak adamlar denk gelmesi lazım. O da şansa bakıyor.
Beni Madrid'e koy sırıtırım ama mahalle takımında gel izle hayran olursun. İyiler içinde iyi olmak zordur, sıradanlar içinde ise kolay.
O yüzden sıradan her oyuncuya mükemmel olur dememiz lazım.