2002 deki DK japonya adına 4 gol attı zaten bütün golleri DK de atmış:D
Printable View
2002 deki DK japonya adına 4 gol attı zaten bütün golleri DK de atmış:D
Şekil sahibi adam.Gerçi böyle oyunculara gıcık olurum -başta cisse:D-
ama sevdim keretayı:D
Bugün İnamoto yarın Tusubasa:Dhttp://soccer.cplaza.ne.jp/archives/...ato_vieira.jpg
Bu arada anakonda yazılar cidden çok güzel.Teşekkürler bizi bilgilendirdiğin için.
adam ufacık tefecik duruyo :D
Büyük maçların adamı yani.;)Quote:
Originally Posted by hurmet
evet oda ilgincccc futbol onun için bir rüya imiş ev sevdigi yemek karpuzmus bu iyi burda bol bol karpuz var
ama bi adam bunun için en masum görünüşlü sert oyuncu demişti
gece gece koptum sağol valla:D:DQuote:
Originally Posted by anakonda52
Kesin Türkiye'de bol karpuz var diye gelmiştir zaten.:D
Japon kızlarıda öyle durmuyormu :D öhöhöhöh :pQuote:
Vieria gibi adamın yanında kim öyle kalmaz ki:DQuote:
İlkbaşta GS'ye hayırlı olsun inş. bize avrupa'da çok başarılı maçlar çıkararak türkiye yi en iyi şekilde temsil eder Gerets'i anlamıyorum ben ama Gs nin bir defansı bir sağ kanadı yok en önemlisi gs hagi den sonr aiyi bir oyun kurucu bulamadı ama gs ön libero alıyor bunu anlamak mümkün değildir gs nin bir oyun kurucusu yok ama ön liberosu var ön liberoyla herşey çözülmez gs nin song dışında göbekte oynayan defans oyuncusu yok tomas ile tolga çok kötüler sap kanatta cihan acayip kötü ama gs bunu alıyor bakalım görücez...
neyse burak kardes biraz moralini düzelmiştirim iyisallah
olsun be yönetimede hak ver onlarda elinden geleni yapıyor onun formsuz oldugunu bilrek 1 yıllık imzalıcak inamoto ilk yıl daha cok takımda deneme ginbi oynucak begenirsek en 3 yıl imzalarız
Heinz den ağızları yandı artık hep 1 yıllık yaparlar.
1 yıllık sözleşme yapılması mantıklı geldi bana.Yönetim doğru bir iş yapmış.
burak kardes umarım yayınladım bu yazılar moralini biraz düzelmiştir
tabi mahmut kardes yönetim akıllandı biraz
inamoto 1 yıl oldugunu bilerek belki cok iyi oynar belli mi olur
helal olsun yönetimi ben olsam 1 aylık imzalardım :D
valla sende beni güldürdün hürmet kardes sagolll hatta fm deki gibi 1 hafta deneme yapsınlar belki türk olur
Sana bıraksak her maç öncesi bir haftalık sözleşme imzalatcan:DQuote:
haa unutmadan süper bir freekick çidir. uzaktan şutlarıda mükemmeldir junicchinin.
Zaten Inamoto ön libero değil.Oyun kurucu.ama 2 görevi birden yapabiliyor.Forvet oynuyordu Arsenalde 4 maçta . Fulhamda oyun kurucuydu.WBA da ön liberoQuote:
Originally Posted by anelka199100
evet evet süper frikikcidir kendisi iki ayagı süper
ama bizde frikik atamaz çünkü hasan sas ve sabri sanki iyi atıyorlamıs gibi hemen topu kendileri alıyor..... kornerleri arda cok süper atıyor ama....... hasan hemen elinden alıyor
bence takımımız penaltıcı gibi duran topcu ayarlaması lazım
oyun kurucuda cimbomun aradıgı bir tip degilmi ayrıca inamoto ortasahada cok calısıyor ve rakipden iyi top calıyor
Frikikleri iyi atıyorsa işimize yarar.En son prates frikikten asan onu da çok severdim neden sattılar anlamadım.Hatta hiç unutmam Gs-Türktelekom kupa maçı izliyorum yanımda babanem var.
Prates 35 metreden frikik golü attı.Babanem "kocaman adam tabi ordan atar arap üstelik" demişti:D
Yav nesi kocaman senden kısadır o adam dedim.Olsun televizyonda öyle gözüküyor demişti:D:D:D
i-na-mo-to
hızlı okuyunca imamatı cıkıyor
duran topda son care inamoto olabilir
bu arada taraftarlar onu hava limanında karsılarken belki bir dilim karpuz verirler yönetimde maliyeti ucuz dediya kesin karpuzla kandırdılar
Duran toplara biz çözüm getirirse iyi olur.Çok yönlü bir oyuncu olması avantaj.
tabi avantaj kardes şampiyonlar liginde bu bize lazım japon seyircileri şimdiden olimpiyat stadyumuna bekliyoz
-Bu transferin doğru olacağını düşünüyorum. Çok hareketli bir oyuncu. Ayrıca Nike Freestyle da süper hareketleri var. Hatta Ronaldinho gibi dünya yıldızıyla bir klibi de var.
-Ayrıca uzakdoğuda tanınabilirliğimizi Hakan Şükür ve Hasan Şaş'tan sonra INAMOTO daha da arttıracak. Yaptığım araştırmalara göre Japonya halkının modern starları arasında. Anlayacağınız bir futbolcudan öte.Hem futboluyla hem de forma satışlarıyla Galatasaray'a büyük katkı yapacağını düşünüyorum.
-Önlibero gibi gözükmesine rağmen gole dönük ve playmaker özelliği taşımaktadır. Tribünleri coşturacak cinsten bir futbolcu. Daha çok style özelliği taşımakta.
Son olarak inşallah başarılı olur. Avrupa tozu yutmuş bir oyuncu. Umarım uyum sorunu yaşamaz. Sözleşmesinin de oynadığı futbola göre devre arasında uzatılmasından yanayım.
cok güzel sempati bir yüzü var bayanların sempatisini cekebilir
İlk duyduğumda üzüntüden bitiyodum türksportal'ı bir açtım neşem yerine geldi bea.. öyle ronaldinho'yla hareketler hiphop ,karpuz falan koptum
Yönetim çok akıllı bir transfer yaptığı düşüncesindeyim hem toplam maliyeti 1 milyon dolardan az,hem opsiyonlu hemde japon ve karpuzsever izleyip görecez baalım...:D
En sonuında bir transfer yapabildik
İnamoto sevdiğim futbolculardan biridir.Kesin faydalı olacaktır.
Kendisi ayrıca reklam yıldızıdır.Ronaldinho ile birlikte nike reklamında oynamışlardı
İnşallah faydalı olur.Sonunda bi adamı aldık
almaz olaydık adamı elalem kimleri alıyo biz kimi alıyoz komedi ya vallaha billaha
her kanal (eurosportta dahil) 3m€ diyor transfer ücretine. herhalde adnan sezgin inamotoya verilen paradan bahsetti 1 m € dan az die.Ayrıca ilk Japon futbolcuyu Türkiye'ye Galatasray getirdiYine bir ilki başardık :D
Bu sabah Posta gazetesinde spor sayfalarında inamatonun adı geçmiyor.
Custodio Cim Bom'da diye bir haber var.Hemen yanında da Servet Antep'te haberini görünce hiç ciddiye almadım tabi:D
Vallahi Futbolu hakkında hiç bi fikrim yok ama sanki volkan ondan daha başarılı olabilirmiş gibime geliyor :)