sen de haklısın Nerzhull :D ama savunmaya da adam alınırsa turnuvalarda kapmaya çalışırım ben GS'yi valla :D
Printable View
sen de haklısın Nerzhull :D ama savunmaya da adam alınırsa turnuvalarda kapmaya çalışırım ben GS'yi valla :D
Resmi sitede Disiplinli futbolunu tekniğiyle birleştirebilen ender Brezilyalılar'dan birisi olan yıldız futbolcu diye tanıtmışlar bazılarına mesaj heralde:)
Ben evleneceğim zaman Haldun baba'dan yardım isticem. Bakarsın dünyaca ünlü bi manken kapar getirir :D Adriana Lima falan :lol:
Yahu sanki biz değil de Galatasaray ŞL'de mücadele edecek.Çok iyi transferler yapıyorlar.Bizse büyük yıldız getireceğiz laflarıyla uyutuluyoruz ne zamandır.Tebrikler Galatasaray yönetimine.
Harbiden ya adam bir adamı almadan gelmiyor.Kız istemeye bununla gitmek lazım :D
Dün yurt dışına gittiğini duyurmuşlardı ben yarına bekliyordum transferi ama haldun baba işi çabuk bitirmiş.. ŞU defansa da bir adam alınsa da rahatlasak...yoksa fantastik 4 lü atar, gökhan zan yatar :D :n:
olsun yediğinizden fazlasını atabilecek yapıda bi takım oldunuz :D
bundan sonrası Rijkaard'ın...Elinde çok kaliteli bir kadro var.
Türkiye'de yılın transferini yaptı Galatasaray.
Tebrikler valla bizim yönetimler uyurken GS çalışıyor yıldızlar yararı olacak adamalr gelmeye devam ediyor.Yasakalnma olmaz ya öyle olsa birçok takım yasakalanır.
GSnin tek eksik mevkisi defnas kaldı kanımca bir sğbek ve iserevtin yanına iyi bir stoper yok kadrousnda Sağbeki Uğur kapatır belki ama adam 1.5 yıldır oynamıyor ne olur bilinmez
Daha yeni öğrendim transferi gerçekten çok iyi oldu. Bencede böyle giderse FM 2010 turnuvalarında bizim takım yasaklı olur :D Camiamıza hayırlı olsun bu sene lig çok kızışacak umarum UEFA avrupa liginde beceriksizlik yapmazlarda orasınıda Türk takımları kızıştırır :D
haberi ilk gördüğümde elano türkiyeye gelmez demiştim daha yaşı normal ve kariyerininde zirvesinde sayılır yıldız transferlerin yanlış hayırlamıyosam ilk ismiydi cityde neden sattılar anlamadım nasıl ikna oldu onuda anlamadım bizimkiler christian yerine elanoyu niye almadı onu hiç anlamadım zaten(elanoda koşan bi orta saha cünkü ön liberoda oynuyo forvet arkasıda gerrard emre lampard tarzı) belli oluyodur işte kıskanıyorum şu an:) korkuyorumda aynı zamanda şampiyon olacagımızı düşünüyodum ama ekstradan 7-8 puan kazandıracak bi oyuncu aldı galatasaray en azından.Haldun fun clup nerdeyse girip bende koyu fenerbahceli olarak üye olucam simdi:D
Sporx'te manşeti gördüğümde "balon haber oyunun" bir şeysi sandım :D meğer harbi harbi doğruymuş Harbiden helal olsun yönetime müthiş transferler yaptılar . . .
24 ve hürriyetin haberine göre Lucas Neilde önümüzdeki günlerde imza atacakmış.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca milanında elano için 14 milyon € teklif ettiğini duydum.Doğruysa milanın elinden aldıysak helal olsun.
Defans'a eğer birini alırsak biri kralı gelse durduramaz :n:
Muhteşem 4 lü derken takımda bir kaleye geçmediği kalan Kewell'ı da bir kenara atmamak lazım. Çoğundan kaliteli bir oyuncu.
Bence ilk başta ortada Mehmet Topal ve Elano'yu yan yana dener sola Kewell Keita ortaya Arda ileriye de Baros'u koyar. Bu kombinasyon Arda'nın sola geçip Elano'nun ortaya sürülmesi ile değişir Kewell'ın dinlendireleceği zamanlarda. Ne de olsa Elano'yu da nereye koysan oynuyor ama bence defans oyuncusu da alsınlar çünkü iki merkez oyuncumuzun da ne zaman sakatlanacakları belli olmuyor sonra geri dörtlüde Elano ve Kewell'ı görmeyelim :D :D :D
Elano bence zaten AMC oyucusu kanatta o kadar adam varken Elano'yu da kanata koymak dengesizlik olur :D
Hasan hocamdan kopyaladığım kadarıyla şu şekilde bir denenir :D :D :D Ön blokta o kadar oyuncumuz var ki kimi yedek bıraksak kıyamıyoruz :D :D :D
......................Leo........................
sabri.....gökhan zan.....servet....hakan balta
............M topal.............Elano.......
Keita............Arda............... Kewell.....
.................Baros.........................
Valla bence Kewel fiziksel olarak yedek kalabilir... ben orta sahada 2 tane savaşçı lazım diyerek Mehmet Topal ve Ayhan'dan vazgeçmezdim açıkcası :) Yani Gs'nin başında ben olsam bu şekilde oynatırdım :n:
Helal olsun, Galatasaray iyi bir oyuncu aldı, cuma günü Türkiye'ye geliyor.
Bu şekilde orta saha düşer.Böyle ofansif oyunculara en az iki tane hammal lazım.Benim tahmini şöyle olacak.
----------------Leo Franco----------------------------------------
Zabri-----Gökhan{(E.Güngör)Lucas Neil}----Servet---Balta
-----------------Linderoth--------Topal-------------------------
----------------------------Elano----------------------------------
Keita-------------------------------------------------------Arda
----------------------------Baros----------------------------------
tamam işte ozan benim 11',mden sende tek linderoth farklı , ben onun yerine çift yönlü oldugu için ayhan'ı tercih ederim :)
Sabri'nin yerine Uğur bir kendine gelse zaten yedek bir Sabri izleriz. Bir de genç oyuncumuz var o mevkide. Zaten Ugur da genç :D :D :D Sağ bekte hiç sıkıntı çekmeyiz.
Yeni frikikçi belli oldu : Elano
youtube'dan izledim harika frikikler atıyor..
En çokta ona sevindim zaten.Artık kornerlerde ve frikiklerde topun başında sabriyi görmeyecek olmak sevindirici :)
---------------------------------------Leo Franco--------------------------------------------------
sabri------------------gökhan zan-------servet--------------hakan balta-------------------
---------------------------------mehmet topal---------------------------------------------------
------------------ayhan--------------------------------elano--------------------------------------
-----keita----------------------------------------------------------arda turan-------------------
----------------------------------Baros------------------------------------------------------------
Bence Barış oynar...
Yönetimi kutluyorum çok doğru bir iş yaptılar gerçekten. Elano, tam da Galatasaray'ın ihtiyacı olan bir oyuncu...
Haha olaya bak dün geyiğine transfer 3te açıklanacak demiştim o civar açıklanmış gerçekten müthiş transfer helal olsun Haldun Üstünel'e transferin babasınıda yaptın..
Bu sefer bilerek medyaya sızdırdılar sanırım yazık bu sefer bilsinler diye :zuhaha:zuhaha çok bilen turkspor.net istihbarat kaynaklarıda internette Elano haberi fink atarken hiç haber bile geçmediler :zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Milliyet'in internet sitesindeki manşet Haldun Baba'nın transfer yeteneğiyle ilgili her şeyi anlatıyor sanırım :D
http://i31.tinypic.com/2zgdi5c.jpg
Arkadaşlar herkesin unuttuğu bir isim var oda Keita. Keita'nın milli takımda zaman zaman dmc oynadığını unutmayalım. O yüzden kadro şöyle olabilir;
---------------Leo Franco------------
Sarbi----G.Zan---Servet---H.Balta
---------------M.Topal---------------
-----------Keita---Elano--------------
Arda--------------------------Kewell
-------------Baros-----------------
Haberi yok olur mu daha neler :n:
Eurosport'ta da 8milyon pound diye belirtmişler haberi
Galatasaray'ın borcu yokmuydu nasıl alıyo bu adamları valla hayret. Yaa borcu büyütüyolar yada Adnan Polat cebinden ödüyo paraları.
8 milyon pound ise çok yanlış bir transfer olur.
bitmemiş stadın locasından 40 milyon dolara yakın parayı şimdiden bulan bir takım için pek sorgulanası bir şey değil bence. zaten seneye yeni statta oynayacağız çok büyük ihtimal. ayrıca her sene yaklaşık 10 milyon euro falan ayrılıyor transfere(bonservisler için) . bu da onların parçası olan birşey işte.
Haa o zaman iş ayrı. O stadın locaları bu sene için satıldı ama seneye Galatasaray 1 kuruş kar edemicek stadtan. Geleceğini harcıyo şu anda kulup :) Maaş problemi çekip en önemli maçtan önce bölgesinde tek oynayacak adamı satmazlar umarım tekrar (::)
Elano TSL'de yilin transferidir bence.
Tebrikler.
Lig zevkli olacağa benziyor.Aslantepe seneye biterse tabii :).