Sercan açıklama yapmış sanırım NTVspor'a 6.30da yayınlarlar
Printable View
Sercan açıklama yapmış sanırım NTVspor'a 6.30da yayınlarlar
bazı sitelerde özerin ameliyatının söylendiğinden daha ciddi olduğu dönmesinin 3 ayı bile bulabilecegi yazıyo :S
Sercan ve ailesi NTVSPOR'a konuşmuşlar..Program 18:30'da..
Özer'in ayağı kırılmıştı, iyileştikten sonra bir kaç maçada çıktı. Sanırım bileğinde vida varmış. Operasyonda bu vida çıkarılacak. Daha sonra iyileşecek antremanlara çıkacak derken 3-4 haftayı bulacak bu süreç. Transfer olurken bu şekilde bahsedildi. QTM gene abartıyor suni gündem yaratıyor.
Deivid sakatlıktan sonra kötü bi sezon geçirsede takımda kalmalı,
Aragones formsuz olduğu halde sürekli ilk 11'de yer vermesi taraftarın gözünde değer kaybetmezdi.
Sol açık mevkine de çıkan son haberlerden sonra ya bir Türk oyuncu alınacak ya da hiç alınmayacak.
Arda'lı bi takım ütopik olur ama Tuncay'ın dönmesi daha olası.
mücadeleci bi takım yaratılacak anlasılan bu yıl ama burda önemli olan 4-3-1-2 mi yoksa klasik 4-4-1-1 mi? yani alex varsa kesilmez onun için 2 alternatif taktigimiz var her halukarda deividin +2 yabancı kontenjanında olması gerektigini düşünüyorum alexin alternatifi olabilir mesela
Alex'in de alternatifi olabilir de bence onu en iyi Zico sağ açıkta değerlendirdi.
07-08 sezonunda G.Gönül'ün önünde harika performans sergiledi.
Hem defansif anlamda Gökhan'a yeterince destek verdi hem de ofansta ceza sahasına başarılı bindirmeler yaptı. Ama geçen sezonki hantallığını üzerinden atması ve eski formuna kavuşması lazım,
şu haliyle Daum kadroya dahi almayabilir .
Deivid'in gitmesi beni üzer ama ondan daha iyi bire oyuncu bulanacaksa neden olmasın sadece onun katkısının görülmemesine üzülüyorum bu kadar...
Onyewu 1 Temmuz'da imza atacak
İngiliz basınında önceki gün çıkan "Fenerbahçe Onyewu ile anlaştı" yönündeki haberlere, oyuncunun menajeri Lyle Yorks açıklık getirdi.
Fenerbahçe ile oyuncunun görüşme halinde olduğunu bildiren Yorks, "Ancak yüzde 100 bir anlaşma yok. Onyewu kararını Konfederasyon Kupası'nın bitiminden sonra verecek" diye konuştu.
S.Liege takımında forma giyen Onyewu, takımıyla olan sözleşmesi bu ay dolacağı için 1 Temmuz'dan itibaren serbest oyuncu statüsü kazanacak. Bu tarihten itibaren istediği kulübe bedelsiz olarak imza atabilecek.
BONSERVİS VERİLMEYECEK
F.Bahçe eğer transferi gerçekleştirirse, bonservis ödemeyecek. Kanarya, Oguchi Onyewu ile anlaşarak stoperde bir türlü anlaşamadığı Uruguaylı Diego Lugano'yla da ilişkisini kesmeyi planlıyor.
24.06.2009
Kaynak : Sabah
Aykut Kocaman bugün iyiydi ama asıl yabancı transferinde yönetciler bakalım dayanabilecek mi? Yoksa Daum'da da gerçekleşecek tüm transferlerde de tek kişi Aykut mu olacak?
Deivid konusunda Mustafa'ya katılıyorum, maç içerisinde herkesi sinir ettiği anlarda uzaktan attığı şutlarla golü atıp 3-4 maç idare ediyordu. Onun yerine maçın her dakikasıi her maç katkı sağlayacak bir oyuncu olsa, uzaktan atılan golleri de bekleyecek olmayız.
Bilica ya da Edu +2'den birisi olacak, diğeri de zaman zaman Deivid, zaman zaman da Alex olacaktır. Yedek kulübesine yabancı transferi yapılmayacağından Deivid gönderilmez muhtemelen.
Edu ağustos sonunda sahalara dönecek,acaba bu sene de devam edilecek mi,yoksa sözleşme fesih mi edilecek?
Lugano konusu bu önümüzdeki 4-5 gün içerisinde çözülür diye düşünüyorum,verilen ücreti kabul etmemesi durumunda 1 Temmuz'da Onyewu ile sözleşme imzanalacak.
1 tane üst düzey defansif orta saha transferi bekliyorum. :) Şartlar biraz zorlanabilirse bir tane de sol açık fena olmaz kadro derinliği açısından.
İlhan gitti,Sercan'da son durumda neler oldu bakalım.Bu transferde de sona yaklaştık gibi hissediyorum.
Edu'nun her zaman piyasası olur, sözleşmesinin fesh edileceğini sanmam. Sakatlığı tam atlatabilirse transfer sezonu sona ermeden belki satılır yoksa da kulüpte kalır diye düşünüyorum.
29 Haziran'da da yeni sezon hazırlıklarına başlıyormuşuz,Önder Hoca gitti,kimin yönetiminde çalışacak futbolcular Daum gelene kadar :D Herhalde Paf takım antrenörü Mehmet Çakıroğlu çalıştırır takımı.
Roland Koch önden gelebilir veya en olmadı Aykut Hoca çalıştırır :D
Lig Tv Ana Haberinde Güiza-Tekke takası hakkında bir haber çıktı.Ne kadar soğru acaba.
Şekip Mosturoğlu'nun birkaç gün önce bir radyo kanalına verdiği demeçte Güiza ve Volkan kesin kalacak demişti.Sanmıyorum böyle bir girişimde bulunulduğunu.Ama belli olmaz yoğun bir transfer dönemi geçiriyoruz.
Güiza-Tekke takası kadar saçma bir takas olamaz. Güiza 14 milyon Euro'luk, İspanya Milli Takımının futbolcusu iken, üstelik yaşı Tekke'den daha genç iken, Tekke kariyerinin sonlarına yaklaşmış, çaptan düşmüş bir futbolcu. Böyle bir takas asla olmaz.
Geçen yıl da Kezman-Tekke takası haberleri çıkıyordu, yeni moda Güiza-Tekke takası herhalde :)
Tekke üstünede bir miktar para deniyor.Habere göre 10 gündür yoğun bir pazarlık yapılıyormuş.Ancak bana da çok saçma geldi.Önümğzde ki sene için Güiza'nın kalmasından yanayım.
Transferin hızlı takımı Fenerbahçe'nin gündemine yılın takası olabilecek bir transfer geldi. Sarı lacivertli ekibin golcüsü Daniel Güiza'yı kadrosuna katmak isteyen Zenit'in, İspanyol yıldız için transfer listesine koyduğu Fatih Tekke ile birlikte 10 milyon euro teklif ettiği iddia edildi
Lig TV'nin haberine göre geçtiğimiz sezon şampiyonluğu Rubin Kazan'a kaptıran Zenit St. Petersburg'da teknik direktör Dick Advocaat'ın Güiza'yı çok istediği belirtilirken, bunun için Tekke ve 10 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi. İki haftadır süren pazarlıklarda sona yaklaşıldığı, Fenerbahçe'nin de bu transferin ardından kadrosuna bir de yıldız katmak için girişimlere başlayacağı iddialar arasında.
Ligtv
başladı masa başı haberler
Bana da pek inandırıcı gelmiyor bu haber ama Guiza'nın satılmaması lazım kesinlikle seneye çok iyi işler yapacağına inanıyorum..
şuanda son dakika loran bağlandı ntvsporda zenitin tekke+10 milyon euro önerdiğini belirtti
Guiza kalmalı ;)
yönetim böyle bir hata yapmamalı..
Eminim o 10 milyonunda ödeme şeklide bu transfer için değmeyecek düzeydedir.
sanırım teklif resmi 1-2 gün içinde olup yada olmıyacağı açıklanır dedi bence de fenerin guizayı vereceğini sanmıyorum
Guiza'yı vermez Aziz Yıldırım ve bitmiş bir oyuncuyu almaz.Fanatik yarın Daum'un getireceği yıldız oyuncuyu açıklıcakmış bakalım .
Fanatik'e kaldıysan yalan , hergün diyorlar ''İşte yıldızı acıklıyoruz'' :D
eto dur yada ronalidnho dur başka kim olcak :D
fatih tekkeyi hiç sevmiyorum hem oyununu hemde hareketlerini silah taşımalar efe efe konuşmalar falan, yaşı da geçti zaten ayrıca ersun yanalın milli takımı takır takır oynarken fatih tekke cok basit pozisyonlarda özellikle yunan maclarında beceriksizce davrandı ve ersun hocanın milli takım kariyeri güme gitti
Peşin para olmadıktan sonra satılmaz ki zaten Güiza satılmamalı. Bu sene mutlaka kalmalı takımda.
Lugano'yu boşver Aziz başkan, Onyewu'yu getir bize.:D