Originally Posted by
himone
Transfer için adı geçen forvet isimleri çok komik. Eren Derdiyok daha bu sene transfer oldu Hoffenheim 15 milyondan aşağı istemez, Zarate çok pahalı ve sorunlu, Emenike ben ihtimal vermiyorum Türkiye'ye döneceğine ki adamın mahkemede davası devam ediyorken böyle bir risk almaz ve Spartak en az 15 milyon ister. Loic Remy zannedildiği gibi iyi bir futbolcu değil bence, çok istikrarsız ve pahalı Marsilya en az 12-13 milyon ister bu adam için. Remy FB karşısında bile rezalet oynamıştı (Ne kadar kötü defansımız olduğunu herkes biliyor). LLorente komedisinden bahsetiyorum bile.
Basında adı geçen futbolculardan bana mantıklı gelen trasnfer isimleri Nobre (Takımı müsade etmedi), Sercan Sararer (Şu an en mantıklı trasnfer olarak duruyor), Mbiwa 3 yıldır basında adı geçiyor ben geliceğine ihtimal vermiyorum olursa çok büyük başarı olur, Valbuena da aynı şekilde takıma yeni katılmış bir adam Marsilya devre arasında bırakmaz. Rolando sezon başından beri top oynamıyor, adam takıma alışana kadar lig biter.