Valla ben hocaya sallayan kesimi susturabilecek her transfere razıyım. Açsınlar 8'den tamam Serdar'ları takas etsek hoş olmaz mı üstüne para verip ?
Bekir vasat bence de. Ama dediğin gibi ben de genel kanıya uyarak Serdar derim.
Printable View
Valla ben hocaya sallayan kesimi susturabilecek her transfere razıyım. Açsınlar 8'den tamam Serdar'ları takas etsek hoş olmaz mı üstüne para verip ?
Bekir vasat bence de. Ama dediğin gibi ben de genel kanıya uyarak Serdar derim.
serdar da maalesef bir savunmaci icin fazla kirilgan. saglikli oldugu gun sayisi cok az sezon boyunca. antremanda sakatlanan bir tip, tipki gokhan zan gibi oldu. camdan adam :) savunmaci kisi saglam olmali, sadece top yapmasi yetmez. o zaman ortasahaya cekelim onu :) ayni potansiyelde daha saglam kisiler bulabiliriz bence ya da hic olmadi altyapidan bir stoper cikartiverelim. cok zor olmasa gerek. ama stoperden once transfer yapilmasi gereken cok daha onemli yerler var takimda. dusunsenize, hem sow hem de kuyt sakatlandi. krasice de guvenilmez. oyle bir durumda bir anadolu takimindan farksiz oluyoruz. ha antalyaspor ha fenerbahce :)
Benim elimde olsa Fenerbahçe'nin tüm stoperlerini değiştiririm. Tenacious Midfielder'a katılıyorum Serdar inanılmaz kırılgan bir stoper, hatta geçen sene 2-0 dan 2-2 ye gelen GS maçında tamamen onun hatalarından golleri yedik ve ondan sonra Bekir geçti defansa. Bekir şu an ne kadar iyi oynuyor olsa da kapasitesi belli ve her an hata yapma potansiyeli olan aynı zamanda çok hantal bir defans. Egemen de malesef formsuz ve oynadığı neredeyse her maçta 30 dk içinde sarı kartgörüyor ve hepsi saçma faullerden. Yobo ise bu sene takım gibi toplasan 2 maç iyi oynamıştır. Geçen sene takımın kötü oynadığı maçlarda bizi kurtarır savunmayı toplardı. Defansa Yobo'nun yerine hızlı bir stoper ve Serdar Taşçı gibi bir adam lazım. Ama malesef bunların hepsi hayal.
Yobo çok kötü bu sene. yanındaki türkler değişerek oynasın hangisi olsa hayır demem ama yabancı stoper kalitemizi arttırmalıyız.
Aykut Yıldırım @aykutTyildirim
Bugun bir stoper ismi paylasicaktim ama birkac gun daha beklemem gerek.. Ziegler ve Zarate ile ilgili detaylar ise NTV Spor'da..
@balde_mir_07
Serdar'ı göndermek bence de mantıksız zaten, oynamadığı için onun ismini ön plana çıkardım. Yobo ve Egemen'i zarar etmeden elden çıkarmak zor, iyi kötü piyasası olan Bekir'i göndermek en mantıklısı olur ama Aykut Kocaman'ın tuttuğu bir isim.
@benbenim
Dediklerin mantıklı, Aykut Yıldırımın'ın tweeti de gelince üstüne demek ki stoper de düşünülüyor. Bir dönem adı geçen Heitinga ve Pareja isimleri vardı, bunlardan biri çıkabilir bence.
Anlaştığımız oyuncu kim acaba ?
Hocaya sallayan kesimde bende varım :)
Egemen-Yobo bence vasat defanslar.Egemen görev adamı derim.Bence Bekir'den bir farkı yok.Yobo anlam veremediğim bir topcudur gecen sene cok top kacırırdı.Bu sene ben hiç bir şey göremiyorum.
Marsilya-Mönchengladbach-Ael maçlarında Fenerbahce net bir şekilde 6-7 poziyon verdi.Rakip takımlar atamadı.Allah a şükür.Eğer atsalardı şu anda coktan elenmiştik.
Ki Fenerbahce bütün maçlarda poziyon bulmakta zorlanmıştı.Canım ülkemde Skora dayalı yorum yapıldığı için bunların hiç birini görmüyoruz.Göstermiyorlar kazandık mı tamam.Gerisi hikaye.
Bu kadar cok poziyon verdiğin maçlarda.Bekir 5 maçta oynamış.Yobo 2 maçta oynamış.Egemen 2 maç oynamış.
Yani kim gelirse gelsin Fenerbahce rakibi olarak cok rahat poziyon bulabiliyor.Ama atamıyor.
Bate maçında bakalım neler olucak.Bate'ye cok poziyon verip hiç atmaslarsa.Biz olmayan poziyonları gol yaparsak gerçekten allah ın sevdiği takım olmuşusdur.
Pozisyon vermeyi sadece defansa bağlama takım olarak savunma ve hucum yaparsın bir tane oyuncun pozisyon alamaz arkasındaki onun kademesine girer onun arkadasından adam kaçar vurur gol olur sonra defans kötü olur
Hocaya sallayan kesimden olduğun için özellikle yazdım zaten :D
Kim gelirse gelsin pozisyon vereceğimiz konusunda hemfikiriz. Ben sadece belli bir çizgisi olan bir isim alınabilir düşüncesindeyim. 2 maç iyi 3 maç kötü oynayan isimlerden çok ama çok sıkıldım cidden.
Fenerbahce her maç rakibe 4-5 net poziyon veriyor.%100'lük hemde öyle böyle değil.
Bu Defanstan kaynaklı bir şey.Çünkü zico döneminde bir ara Edu inanılmaz bir form yakladı.5-6 hafta bütün topları kesmişti rakibe geçit vermiyordu.Yanlış hatırlamıyorsam fenerbahce o beş maçı kaznamıştı.
Fenerbahçe 4 - 1 Vestel Manisaspor
Konyaspor 1 - 4 Fenerbahçe
Fenerbahçe 3 - 0 Kasımpaşa
Beşiktaş 1 - 2 Fenerbahçe
Fenerbahçe 2 - 1 Kayserispor
Ankaraspor 2 - 2 Fenerbahçe
Fenerbahçe 4 - 1 Denizlispor
Ama gelgelim 1-0 yenildiğimiz Galatasaray maçı Edu'nun Volkanın gelmeyeşini görmemesi bize şampiyonluğu kaybettirdi.Ordada suçlu %100 Volkan'dı gene gereksiz bir şekilde acılmıştı.
Aykut Yıldırım @aykutTyildirim
Yaptigim bir gorusme aldigim bir duyum yok ama tahminimi soyluyorum Fenerbahce Sercan Sararer'i alir.. Sezon sonu da Stoch gider...
Mantıklı salladığınız sürece arkanızdayım, yalnız mağlubiyet alınca sallayanlar uzak dursun bence takımdan. Bazı kişiler için söylüyorum bunu bilen biliyor.
Bir çoğunuz, takım uefayı da alsa sallamaya devam edecek sadece dertleri Aykut Kocaman olduğu için. O yüzden bu bahsettiğim çoğunluğun susmaya razı olduğunu falan düşünmüyorum ben.
Daha fazlası kişisel tartışmaya girer. Özelden ulaşabilir kişisel tartışmak isteyen de.
@futureless
Not=Ben hiç bir zaman beğenmedim hocayı en başından beri.Yani 2 mağlubiyet eleştirenler kısmına girmek istemiyorum :D
Ama Şu bir gerçek.Türkiye'de en iyi Sportif Direktör Aykut Kocaman'dır.
Jiloan Hamad bu adamı bilen varmı ?
zarate haberinde ismi geçiyorduda biz bunu almıycakmışızda zarate de kolaylık sağlıycaklarmış felan filan diye merak ettim olursa yabancı da sayılmıyor sanırım iyi olur gibi geldi
Aykut 3 yıl önce Krasic'i istedi alamadı içinde kaldı bu sene inat etti aldı. Aynı şekilde o zaman Zarate'yi de istemiş ve alamamıştı şimdi Zarate'yi de alacak. Adamın transfer listesi hiç güncellenmez mi?
Çok kaliteli bir futbolcu fakat hem sorunlu hem pahalı. Bir sorun olsa elimizden çıkartamayız da yapışır herif. Krasic gibi 2 milyona da imzalamaz bence. Başarılı olamaz demiyorum ama en ufak sıkıntıda ilk sorun çıkartacak adamdır kendisi.
Öyle konuştun ki sanki 10 yıl zarate ile aynı evde yaşadın.
zarate felan gelmesin :D
http://s.cdn.acunn.com/upload/haber/...2c614a27fa.jpg
Moskova kulübü ısrara dayanamadı, futbolcunun kiralanmasına izin verdi.
Fenerbahçe, yılın son gününde Emenike transferini bitirdi! Sarı-lacivertliler, Spartak Moskova’nın bırakmak istemediği Nijeryalı eski futbolcusunu sezon sonuna kadar kiraladı…
Fenerbahçe’nin transfer listesinde bulunan isimlerden Nijeryalı forvet Emmanuel Emenike, başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman’ın çabaları sonucu yeniden Türkiye’ye dönüyor. Nijeryalı’yı satmak istemeyen, sadece yüksek bonservis bedeli karşılığında bırakacağını açıklayan Spartak Moskova sonunda teslim bayrağını çekti. Rus kulübü, tüm sorunlara rağmen yapılan uzun ve yorucu uğraşlar sonucu Emenike’nin kiralık olarak Fenerbahçe’ye gelmesine izin verdi.
AFRİKA’DAN FENER’E
Chelsea ve Manchester City’nin tekliflerini reddederek Fenerbahçe’ye “evet” diyen Emenike, Afrika Uluslar Kupası’nda Nijerya adına forma giydikten sonra İstanbul’a gelerek yeniden Fenerbahçeli olacak.
10 MİLYON EUROYA GİTMİŞTİ
Nijeryalı Emmanuel Emenike 26 Mayıs 2011’de 9 milyon euro karşılığında Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalamış ancak 3 Temmuz 2011’de başlatılan şike soruşturmasında adı geçtiği için kariyerini Türkiye’de sürdürmek istemediğinden 28 Temmuz 2011’de Rusya’nın Spartak Moskova takımına 10 milyon euroya satılmıştı…
KAYNAK:ACUNN.COM
dogru olabilir
Acun kaynaklı olduğu için paylaştım yoksa kolpa der paylaşmazdım :D
gelirse eğer bizden alıcağı parayi imza atarken versinler boylece emenıkenin para sayma görüntùleri ortaya cıkmış olur .