Murat bu haber o maçtan çok daha önce yayınlandı.
Printable View
100 gol yapıp Barca'ya gider:p
Ben de oyunumda Manu'ya aldım kendisini:D.Oraya gitmesini isterim:)
Forvet olmadığı helde iyi rakam.
Bence Chelsea için uygun değil Anelka;)
fuzuli bir transfer olur. oynatmaz bence ferguson.
İyi bir transfer olur. Ve tekrar kalitesini dünyaya kanıtlar anelka.
Adı bir ara Fenerbahçe'yle de anılan Heerenveen'in Brezilyalı golcüsü Afonso Alves'in, Premier Lig takımlarından M.City'le anlaştığı ve ara transferde imza atacağı öne sürüldü.
Hollanda gazetelerinde çıkan haberlere göre, Manchester City'nin sahibi Thaksin Shinawatra transferi bitirmek için Hollanda'ya geçti ve Heerenveen kulübü yetkilileriyle prensip anlaşmasına vardı.
Haberlere göre, Manchester City 26 yaşındaki oyuncu için kulübüne yaklaşık 20 milyon avroluk bir ödeme yapacak.
Daha önce Atletico Mineiro ve Malmo FF formalarını giyen Brezilyalı golcünün kulübüyle olan sözleşmesi 2001 yılında sona eriyor.
2006 Ocak ayında Heerenveen'e gelen milli oyuncu, bu takımla oynadığı 46 maçta 47 gol atarak müthiş bir performans sergiledi.
Afonso Alves'in takıma geldiği dönemde Manchester City'ye satılan Yunan golcü Yorgos Samaras'ın da anlaşma çerçevesinde eski kulübüne döneceği gelen haberler arasında.
Lampard’un durumu ne olacak?
Chelsea teknik direktörü Avram Grant, Frank Lampard’ın sözleşmesinin yenilenmesiyle ilgilenecek kişinin kendisi olmadığını, ancak İngiliz oyuncunun takımda kalmak istediğini belirtti.
Mavi beyazlı taraftarlar Chelsea’yle 18 ay daha kontratı bulunan milli oyuncunun bir an önce John Terry gibi imza atmasını istiyor. Jose Mourinho’nun ayrılmasından sonra Lampard’ın da gidebileceği haberleri ortaya atılınca taraftarlar endişeye düşmüştü.
Bu konuyla direkt bir ilgisi olmasa da Avram Grant oyuncusunun takımda kalmak istediğini şu sözlerle belirtti: “Frank bu takımın çok önemli bir parçası. O da bizim gibi üst düzey mücadelelerde yer almak istiyor. Para konusuyla benim bir ilgim yok. Bir şekilde konuşulur anlaşılır, sonuçta iki taraf da birbirini istiyor. Frank zaten hep söylüyor, para onun için dert değil, çünkü para futbolla ilgili bir husus değil.”
Lampard'ın adı Barcelona ve Juventus gibi takımlarla anılıyor. Özellikle Lampard'ı Chelsea'ye getiren isim olan Juve teknik direktörü Claudio Ranieri'nin bu oyuncuyu çok istediği biliniyor.
Bu haberi buraya ekliyim dedim.Kirlilik olmasın:p
Artık adı her gün başka bir takımla anılan Barcelona'nın süper Brezilyalısı Ronaldinho, Milan'ın gündeminden çıkarken, Chelsea'nin takibine girdi.
İngiliz The Guardian gazetesi, kendi kaynaklarına dayandırdığı haberde, Milan'ın Ronaldinho transferinden tamamen vazgeçtiğini öne sürdü. Habere göre İtalyan devi, bir oyunkurucudan ziyade, bir golcü transfer üzerinde yoğunlaşacak. İşte bu durum da, İngiliz Chelsea kulübünün işine gelecek.
Chelsea Başkanı Roman Abramovich, çok istediği Brezilyalı için sözü edilen 62 milyon Avro'luk bonservis bedelinin bir miktar aşağı çekilmesini bekleyecek gibi görünüyor.
Hatırlanacağı gibi Chelsea yöneticileri geçtiğimiz Ağustos ayında bu futbolcuyla bir görüşme yapmış, ancak transferin hemen bu yıl gerçekleşmesinin mümkün olmadığı görüşünde birleşmişlerdi.
Sırf haber dikkat çeksin diye koyuyolar bu cümleleri. :) sinir oluyorum.Quote:
Adı bir ara Fenerbahçe'yle de anılan Heerenveen'in Brezilyalı golcüsü Afonso Alves
City'yi de mi milyarder biri aldı? Bu ne böle herkes ile transfer söylentileri çıkıyor.
Alves şu anda Heerenveen ile gösterdiği performans sayesinde bence her takımın aradığı forvet haline geldi. Seneye kesin başka bir takımda izleriz.
20m€ ne para ße tabi Alfonso Alves'de çok iyi golcü hayırlısı olsun Ada'ya renk getireceği kesin...
Manchester City'nin forvet eksiğini kapatır...
Bu iş yatar biraz akıllıysa R10 bu teklifi reddeder zaten..
Ada basınına çattı!
Geçtiğimiz hafta Sevilla'dan Tottenham'ın başına geçen Juande Ramos, İngiliz basınına çok şaşırdığını söyledi. Ada gazetelerinde, İspanyol teknik adamın takıma gelir gelmez eski futbolcuları Fredi Kanoute ve Daniel Alves'i Tottenham'a getireceği yazıyordu.
Bu konu hakkında açıklama yapan Ramos: ''Çok şaşırdım çünkü İngiliz basınının bu yönünü bilmiyordum. Herşeyi üretiyorlar. Buradaki ilk sözlerimin Salı günkü basın toplantısında olmasını istedim, öncesinde kimseyle konuşmadım. Kontrol edemediğim şeylerden dolayı endişelenmiyorum. Fakat bir taraftan da çok sinirleniyorum. Sevilla'dan veya bir başka takımdan kimseyi transfer etmeyeceğim. Önce elimde ne var onu görmek istiyorum'' diyerek kızgınlığını anlattı.
Tottenham'daki genel durum hakkında da fikirlerini belirten İspanyol hoca: ''Ortam çok pozitif. Futbolcular gördüğüm kadarıyla onlardan istenileni fazlasıyla yapıyor. Biraz şansımız olursa, alacağımız iyi sonuçlarla en kısa zamanda kendimize güvenimizi yerine getirip yükselişe geçebiliriz.
''Futbolcularıma en uygun sistemi bulmalıyım ve bunu yapacağıma inanıyorum. Şu an kulüp rahat durumda değil fakat bu sonsuza dek böyle sürmeyecek. Bazı şeyler değişmeli ve biz buradayken bunu yapacağız. Tottenham İngiltere'nin en büyük beş kulübünden biridir ve hakedeceği yere gelecektir'' dedi.
Geçtiğimiz hafta Sevilla'dan Tottenham'ın başına geçen Juande Ramos, İngiliz basınına çok şaşırdığını söyledi. Ada gazetelerinde, İspanyol teknik adamın takıma gelir gelmez eski futbolcuları Fredi Kanoute ve Daniel Alves'i Tottenham'a getireceği yazıyordu.
Bu konu hakkında açıklama yapan Ramos: ''Çok şaşırdım çünkü İngiliz basınının bu yönünü bilmiyordum. Herşeyi üretiyorlar. Buradaki ilk sözlerimin Salı günkü basın toplantısında olmasını istedim, öncesinde kimseyle konuşmadım. Kontrol edemediğim şeylerden dolayı endişelenmiyorum. Fakat bir taraftan da çok sinirleniyorum. Sevilla'dan veya bir başka takımdan kimseyi transfer etmeyeceğim. Önce elimde ne var onu görmek istiyorum'' diyerek kızgınlığını anlattı.
Tottenham'daki genel durum hakkında da fikirlerini belirten İspanyol hoca: ''Ortam çok pozitif. Futbolcular gördüğüm kadarıyla onlardan istenileni fazlasıyla yapıyor. Biraz şansımız olursa, alacağımız iyi sonuçlarla en kısa zamanda kendimize güvenimizi yerine getirip yükselişe geçebiliriz.
''Futbolcularıma en uygun sistemi bulmalıyım ve bunu yapacağıma inanıyorum. Şu an kulüp rahat durumda değil fakat bu sonsuza dek böyle sürmeyecek. Bazı şeyler değişmeli ve biz buradayken bunu yapacağız. Tottenham İngiltere'nin en büyük beş kulübünden biridir ve hakedeceği yere gelecektir'' dedi.
Kaynak:Sporx
Bence gitmemeliydi ama sonuçta parayı verip almışlar.
Büyük bir başarı orta sahası olan Lampard için.
Valla çok sevinirim bu transfer olursa..
Bu adam süper bee... :)
Creative Defensive Midfielder :)
Pirlo tipinde oyuncu
Man U bu adamı kaçırmaz...
Çok merak ediyorum takıma yapacağı etkiyi..
alışacak abileri alışacak:):p bi Türk bi de İngiliz basını başkası yalan:)
http://img.mynet.com/spr/AfonsoAlves3.jpg
Galatasaray'ın sezon başında ısrarla transfer etmek istediği Heerenveen'in Brezilyalı golcüsü Afonso Alves'in, Premier Lig takımlarından Manchester City'le anlaştığı ve ara transferde imza atacağı öne sürüldü.
Hollanda gazetelerinde çıkan haberlerde, Manchester City'nin sahibi Thaksin Shinawatra'nın transferi bitirmek için Hollanda'ya geçtiği ve Heerenveen kulübü yetkilileriyle, 26 yaşındaki oyuncu için yaklaşık 20 milyon avroluk bir anlaşmaya vardığı yazıldı.
Daha önce Atletico Mineiro ve Malmo FF formaları giyen Brezilyalı golcünün kulübüyle olan sözleşmesi 2001 yılında sona eriyor. 2006 Ocak ayında Heerenveen'e gelen milli oyuncu, bu takımla oynadığı 46 maçta 47 gol atarak müthiş bir performans sergiledi.
Afonso Alves'in takıma geldiği dönemde Manchester City'ye satılan Yunan golcü Yorgos Samaras'ın da anlaşma çerçevesinde eski kulübüne döneceği gelen haberler arasında.
__________________________________________________ _____
Yahu bu Manchester City'de ne para varmış.
Kaynak : goal.com
Doğru olabilir ama kaynak ???
Pardon, kaynağı belirttim.
M.City'de transfere doymuyor.Bu kaçıncı forvet olacak?