dostum futbolunu bilmiyorsan buyur benim imzamda video var izleQuote:
Originally Posted by EreN
ayrıca kazma agızlı volkana bin basar inamoto
Printable View
dostum futbolunu bilmiyorsan buyur benim imzamda video var izleQuote:
Originally Posted by EreN
ayrıca kazma agızlı volkana bin basar inamoto
inamoto 2milyon kulübe 1 milyon kendisine yuh diyorum... postada bu haber var arkadaşım :D görmemen imkansız kocaman yazıyor
inamoto ii oyuncu ama gs de uyum sorunu yasayabilir bence.
bence turkiyeden bir oyuncu transfer etmesi gerek gs nin
Türkiyenin zaten 2 sorunu var.biri önlibero diğer sol bek ikisde Türkiyede yok
aslında dunyada bu sorun var
sorun var diyerek transfer yapmamk olmaz.
ligimizde ve altyapılarda nice solbek vardır... nice dmc vardır
Ben dünkü gazeteye bakmışım yanlışlıkla:DQuote:
Originally Posted by hurmet
hürmet kardes inamoto o kadar para vermediler yaw hepsi yalan
burak kardes bu kadarda eleştirme adamı belki iyi trnsfer olur yani hemen karamsarlıga kapılma bak senin lig tv de var ac televizyonunu denizli macında onu izle sonra konusuruz
Inamoto transferi hayırlı olsun. Teknik ve diri bir oyuncu. Transfer edilen oyuncuda, isminden daha çok takım için faydalı olması daha önemlidir diye düşünüyorum. Nitekim de Junichi Inamoto'nun Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Galatasaray'a faydalı olacağından eminim. Zaten kaliteli bir futbolcu olmasa yıllardan beri Premier Lig'de tutunamazdı. (Arsenal, Fulham, West Bromwich)
valla kulübe 2 milyon verilmiş o kesin
O kadar para klupte warmı be:D
iyi vermişiz valla :D
vallaha eurosport 800 b € inamotoya 2,2 m € da w.b.a ya verildiğini söyledi.
Junichi Inamoto İstanbul'a Geliyor
Galatasaray Spor Kulübü ile transfer görüşmelerinde bulunmak üzere Junichi Inamoto, British Airways'in 678 sefer sayılı uçağıyla saat 12.55'de İstanbul Atatürk Havalimanı'na inecek ve Acıbadem Carousel Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek.
Junichi Inamoto
Doğum Tarihi: 18 Eylül 1979
Boy: 1.81
Kilo: 75
1997-2001 Gamba Osaka 118 maç, 16 gol
2001-2002 Arsenal
2002-2004 Fulham 41 maç, 4 gol
2004-2005 Cardiff City 14 maç
2005-2006 West Bromwich Albion 28 maç
Milli Takım 2000 - … Japonya 65 maç, 4 gol
kaynak: resmi site www.galatasaray.org
uzuldum verilen sozlere yazik umitlerimize yazik
cok eski degil adnan polat demisti ki ''siradan futbolcu almayiz'' bu mu sıradan olmayan futbolcu
sezon baslarinda gravesen zokara vogel gibi yildizlarla kandirildik ama aldigimiz futbolculara bakin ze roberto yerine carrusca gravesen yerine inomoto bi de biz turkiye yi sampiyolar liginde temsil eden tek takimiz...
inomoto arsenalde ilk 18 e giremezken gelir galatasaray da ilk 11 e girecek
dedigim gibi aciyorum kendimize umutlarimiza we de gerets e..
allahın japonunun boyu benden 6 cm kısa vay bee
kardeş sen boya niye bakıyon
yok ben onun boyunun 160 felan olabileceğini düşünmüştüm :D ne bilim japonlar ufak tefek y a :)
maçlarda küçük gözüküyordu :)
şuanda türkiyede olması lazım saat 12 : 53 yani 2 dk kalmış :D
of resmi açıklamada geldi ya hala umudum vardı offf
belki sağlıkta sorun çıkar almayız
niye bu kadar umutsuzluğa kapılıyorsunuz ki
Galatasaray bütçesinin alacağı dam bu.Yine bir transfer sezoonu boyunca bu sefer fazla uuçmadan 50 adamın ismini söylediler.Sonra gidip bunu aldılar
yok ben bu takımın transfer politikasını gerçekten anlayamıyorum.hangi akla hizmet bu adamı transfer ederler hakkaten anlayamıyorm.kariyerine bakıp aldın desem adamın kariyeri yok kalitesinden dolayı aldın desem bu kadar yıl niye oradan oraya sürünmüş.bu kaçıncı hata.. yeter artık ya transfer filan istemiyorum ben bu yönetimden gerekirse 40 yaşına kadar ergün 50 yaşına kadar hakan şükür oynasın yoksa bunlar böyle transferler yaptığı sürece takım borç batağından da kurtulamayacak.adnan sezgin adnan polat ve özhan canaydın can-ı gönülden kutluyorum bu japonu galatasarayımıza kazandırdıkları(!) için.
Türkiye'de oynayacak ilk ve tek Japon.
Düşünsenize gol attıktan sonra alışık olmadığımız isim nasıl telaffuz edilecek
Dk.16 Golü ataaannn
Junichiiiiiiiii İnamotttooooooo
Junichiiiiiiiii İnamotttoooooooooooooo :D
Tsubasa olsaydı bari :D
Ama nekadar isabetli bir transfer olduğunu göreceksiniz...
niye bu kadar umutsuzluğa kapılıyorsunuz ki
Galatasaray bütçesinin alacağı adam bu.Yine bir transfer sezoonu boyunca bu sefer fazla uuçmadan 50 adamın ismini söylediler.Sonra gidip bunu aldılar
3 milyon euro ya yazık ya
Daha iyi alternetifler vardı Hyuga Kojiro;)
ama vogelden iyi bence
İnamoto kalitesiz bir adam değil ama Galatasaray'ın ihtiyacı olan bölgenin adamı da değil..
artık Koji Nakata , Shunji Ono , Nakamura da gelir. Stad 82000 ama 100000 dolar :D :D
japonlar akın ederler buraya vallaha
Orası kesin :D :D Japonların içinde İlhan Mansız'ı da sayabilirdin. :DQuote:
Originally Posted by TaşkınMahmut
allahin japın baligini transfer etttik :D
Inamoto harika bir yıldız. Gerçek bir yıldız futbolcu. Hayırlı olsun. Ligimizin kalitesini doğrudan artıracaktır. Inamoto'yu izlemek için sabırsızlanıyorum. Tebrikler Galatasaray yönetimi.
Dipnot: Inamoto'yu Arsenal forma satışı yapmak için transfer etmişti ve tüm Japonlar Inamoto forması aldı, dolayısıyla Arsenal kar etti bu sayede. GS de iyi forma satışı yapar Japonlara.
bu gerçek düşüncelerinmi?Quote:
Originally Posted by eGowiCh