Metin Oktay'ın Palermo macerası olduğunu biliyorum ben ama?
Printable View
Metin Oktay'ın Palermo macerası olduğunu biliyorum ben ama?
Ben demiyorum ki Arda Avrupa'ya gitmesin. Ama gidilecek zaman var. Metin Oktay'ın Palermo'da oynadığını biliyorum. Yaptığı fedakarlıkları da. Ailesi yerine Galatasaray'ı tercih ettiğini de biliyorum.
Tabi ortaya bir soru işareti daha çıkıyor. Kaptan kim olacak? Servet filan olursa, gerçekten çok üzücü olur.
1. kaptan Ayhan olacak 2.si Servet, gün gibi ortada bence :)
servet veya sabri kaptan olucak
"Büyük, Büyük Kaptaan ! Sabri Sarıoğluu !" diye tezahurat yapıcaz anlaşılan :)
Sabri'yi kaptan yapar bence hoca...Ancak Ujfalusi veya Baros olsa hiç fena olmaz...
Ayhan-Sabri de olabilir evet. Ben de Baros veya Ujfalusi'yi isterdim.
aynen bencede ujfalausi 1. baros 2. kaptan olmalı
Selçuk İnan da belki.
Bence artık 10 numarayı emekli edelim. Yeter şu 10 numara sevdası. Arda 66 olarak kalsaydı hep, farklı şeyler konuşuyor olurduk bence.
Arda giderse 10 numarayı yeni transferlerden biri alabilir...
En azından 10 numaranın ağırlığını bilmeyen birilerini verelim.(Yeni gelen bir yabancı tabi ki.) 10 numaranın Galatasaray'daki anlamını bilen herkes altında ezildi.
Arda'nın sıkıntısı 10 numara değildi kesinlikle. Kaptanlıktı, o da Aziz Yıldırım'ın Arda hakkında yaptığı açıklamalardan sonra Adnan Polat'ın beceriksizliğiydi her zamanki gibi. Ama Arda'da o menajer olduğu sürece takımda kalmayacağı belliydi gibi.
10 numaranın emekli olması gerektiğini düşünmüyorum. Emekli edilecekse Hagi'yle edilecekti. Son 10 numarayı giyen Arda mı olacak yani?
Aklı başka yerde olan oyuncudan hayır gelmez, gitmek istiyorsa kendi bileceği iş. Yalnız bizim sol kanat (bek + açık) en zayıf bölge, oraya transfer şart.
Sol açığa feci bir adam almalıyız. Arda'nın satışından gelecek para bize 1-2 yıldız transferi gösterebilir.
arda bu sene gitmesse ilerleyecek olan yasi nedeniyle birdaha avrupa yüzü göremez kendiside bunun farkinda ki böyle bir tercih yapmis...
Edelim canım nolacak en son Arda giymiş olsun bir şey değişmez. En son giyen değil, "10" deyince kimin-kimlerin akla geldiği önemlidir bence.
Bence edilmemeli, bu camiadan nice 10 numaralar çıkar hayırlısıyla.
Keita alınır umarım o sol açıktada oynamıştı bizdeki döneminde...
Keita alınsın isterse kaleye geçebilir :D
Durun yahu adamı götürdünüzde yerine adam aldınızda birde kaptanlığı kime versek diye düşünüyorsunuz. :D Resmi açıklama gelmeden inanmam. Ha doğruysada emre çolak 2. arda olur fırtına gibi estirir sol kanadı
Valla o fırtına da uçar gider. Üfleseniz uçuyor çünkü. :) Bu fizikle yatar o iş.
Memlekette Arda Turan'ın yerini dolduracak birisi yok, orası kesin. Yabancı birileri lazım oraya.
Arshavin iyidir iyidir. Son haberleri okumadım ama bir ara ilgileniyorduk sanırım.
Ben gitmeye niyeti varsa kalmaması gerektiği taraftarıyım.
Galatasaray'ın sol tarafı aşırı zayıfladı Arda'nın da gitmesiyle...