Paul Scholes dönmüş :D
Printable View
Paul Scholes dönmüş :D
Valla kızdım 2.yarıyı izlemedim.Katletti adam maçı.
Sadece kırmızı kart değil Phil Jones'ın penaltı pozisyonu var eliyle kesti resmen o penaltıyı da vermedi hakem Chris Foy berbat yönetti.
City'nin %100 penaltısını vermedi
8 Ocak 2012 16:55 | NTV Spor ve Ajanslar
Liverpool'un kanat oyuncusu Stewart Downing, eski kız arkadaşını darp ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı.
Liverpool'un kanat oyuncusu Stewart Downing, eski kız arkadaşını darp ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı.
İngiltere basınında yer alan haberlerde, İngiltere milli takımının da formasını giyen 27 yaşındaki futbolcunun, bir gece kulübünde tartıştığı eski kız arkadaşına yumruk attığı ve olayın ardından gözaltına alındığı belirtildi.
Olayın, Middlesborough yakınlarındaki Yarm banliyösünde, gece yarısından hemen sonra olduğu belirtilirken, İngiltere basınına bilgi veren bir görgü tanığı, Downing'in, tartıştığı kadını önce tartakladığını ve daha sonra darp ettiğini söyledi.
Haberlerde, darp edilen kadının, futbolcunun çocuğunun annesi olduğu ileri sürüldü.
Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, yeniden takıma kattıkları eski yıldızı Thierry Henry ile ilgili açıklamalarda bulundu.
09 Ocak 2012 Pazartesi - 02:35
Sporx.com dış haberler
Arsenal'in Fransız çalıştırıcısı Arsene Wenger, uzun bir aradan sonra Arsenal'e dönen yıldız futbolcu Thierry Henry ile daha uzun bir sözleşme yapabileceklerinin sinyallerini verdi.
New York Red Bulls takımından 2 aylığına kiralanan Thierry Henry, Arsenal takımında sezon sonuna kadar kalabilir. 3 yıl önce David Beckham da Henry gibi Los Angeles Galaxy'den Milan'a kiralanmış ve daha sonra sezon sonuna kadar İtalyan devi için forma giymişti. David Beckham'a benzer bir durumda olan Thierry Henry de, İngiliz oyuncu gibi sezon sonuna kadar Avrupa'da forma giyebilir.
Arsenal'in tecrübeli teknik direktörü Arsene Wenger ise bu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Milan bu konuyu önceden konuşmuş olabilir ama biz bunu yapmadık. Biz oyuncuyu geri gönderecegimize dair söz verdik ve bu konu hakkında hiç konuşmadık" ifadelerini kullandı.
Wenger'in bu açıklamasına rağmen İngiliz ekibi, New York Red Bulls takımına oyuncunun daha uzun süre takımda kalması için istekte bulunabilir. Oyuncunun daha uzun süre kalabilmesi hakkında konuşmadıklarını dile getiren Arsene Wenger, bu açıklamalarına ek olarak, "Böyle bir problem olacağını umalım çünkü, böyle bir problem olursa bu Henry'nin iyi bir performans ortaya koyduğu anlamına gelecektir. Bu yüzden problem olmasını dileyelim. Ama su anda sözleşme uzatma konusu ile ilgili hayır cevabını vereceğim çünkü daha önceden böyle bir durumu tahmin etmedik" dedi.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, yıldız oyuncusu Frank Lampard'ın takımdan ayrılmasına izin verebilir.
09 Ocak 2012 Pazartesi - 02:17
Sporx.com dış haberler
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, tecrübeli oyuncuları Frank Lampard'in takımdan ayrılabileceğini fakat oyuncunun herhangi bir Premier Lig'deki ezeli rakiplerinden herhangi birisine transfer olamayacağını belirtti.
Chelsea'nin bu hamlesi David Beckham transferinin yatmasının ardından ocak ayında istediği kaliteli ve yıldız orta saha transferini gerçekleştiremeyen Paris Saint Germain kulübünü harekete geçirdi.
Bunun yani sıra oyuncu adı bir süre İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United ile de anılmış, ancak bir sonuç çıkmamıştı.
The Sun'ın haberine göre; İngiltere Milli Takımı'nda da oynayan Lampard, teknik direktör Andre Villas-Boas ile ilişkilerinin iyi olmaması ve yüksek kontratının takıma uzun vadede zarar verebilecek olması nedeniyle takımdan gönderilebilir.
33 yaşındaki oyuncu ile Los Angeles Galaxy'nin yakından ilgilenmesine rağmen, tecrübeli oyuncu çocuklarının yaşadığı Londra şehrine yakınlığından dolayı Paris Saint Germain takımına transfer olabilir.
Ayrıca, Lampard'in yakın arkadaşı Joe Cole da Fransa'nin Lille takımında kiralık olarak forma giyiyor ve Paris Saint Germain takımı Lampard'ın Chelsea'de aldığı ücreti karşılayabilecek birkaç takımdan birtanesi.
Henry iLk maçında turu getiren goLü attı. Adam KraL ya. DağıLın.
[YOUTUBE="kTnWF3UrJ4Q"]KRAL[/YOUTUBE]
Bu gol Henry goludur :)
Çok güzel bir durum gerçekten , Henry'nin adıyla bütünleştiği takıma geri döndüğü maçta kendiyle bütünleşmiş tarzda bir gol atması , kader midir ? Yoksa finallere çalışmaktan ben kafayı mı yiyorum ? :D
Kader falan değil Henry bildiğin golünü attı şaşıracak bir şey yok :D Adam da yetenek var ne yaparsın :D
henry nin gelmesi inş. şu walcott ve chamberlain e yarar da az adam olurlar şut çekmesini öğrenirler özellikle walcott bitiricilik 0 bildiğin :D (chamberlain i pek izlemedim o yüzden özellikle walcott dedim )
http://img.skysports.com/11/12/660x3...es_2696897.jpg
Chelsea, Gary Cahill'le anlaştı.
Hiç bir kaynakta haber yok :) Chelsea resmi sitesine baktım yok. Hatta The Sun sitesine girdim orada bile böyle bir transfer haberi yok
Henry'nin dönüşü... :) Ayakta alkışlanası. Mükemmel...
Mario Balotelli, Roberto Mancini'nin, Jose Mourinho'dan daha iyi bir teknik direktr olduğunu iddia etti.
morinyo ve balotelli bu iki kişi bu dünyaya fazla :D
Kabalarımdan uyduruyorum :icon_smile:
http://www1.skysports.com/football/n...lose-on-Cahill
bizim city liverpoola yenilmiş maçı izlemedim ama kesin hakem hakkımızı yemiştir:D
Yahu Sky Sports haberi kesin bir şey yok :) Kulüpler anlaştı ama Chelsea Cahill ile fiyat konusunda anlaşamamış galiba hatta böyle bir haber var.
http://www.goal.com/tr/news/447/ingi...seayi-zorluyor
tottenham erteleme maçında everton ı 2-0 la geçti ve manu yla aynı city den 3 puan gerideler 3 önümüzdeki 3 haftayı 9 puanla kapatırsak şampiyon oluruz hadi bakalım rövanşları alalımda
Gerrard sözleşmesini uzatmış.
http://www.liverpoolfc.tv/news/lates...w-lfc-contract
ngiltere Premier Lig'in dev kulüplerinden Liverpool, 8 yaşından beri oyuncusu olan Steven Gerrard ile sözleşme yeniledi!
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un kaptanı Steven Gerrard, 'Kırmızılar' ile olan sözleşmesini uzattı.
Liverpool'un altyapısında yetişen ve 1998 senesinde profesyonel olan 31 yaşındaki efsane futbolcunun kaç yıllık sözleşme imzaladığı hakkında bilgi verilmezken teknik direktör Kenny Dalglish bu anlaşmadan memnun olduğunu dile getirdi.
Teknik direktör Kenny Dalglish, "Bu imza herkes için fantastik oldu. Çok zor sakatlıklar yaşadı ancak şu an tamamen iyileşmiş durumda. Müthiş bir geri dönüş için hazır pozisyonda Gerrard bizim için ve Liverpool için çok önemli birisi" ifadelerini kullandı.
Yıllardır Liverpool'un kaptanlık pazubandını takan Steven Gerrard ise anlaşmanın ardından "Çok mutluyum. Benim için ve ailem için tarif edilemez bir duydu. Bu kulübü çok seviyorum. Ve 8 yaşından beri bu takımın oyuncusuyum. Dünyanın en büyük kulüplerinden birinin kaptanlığını yapıyorum. Her gün yeni bir deneyim elde ediyorum. Sözleşme uzatma teklifi geldiğinde çok mutlu oldum. Umarım uzun yıllar forma giymeye devam edeceğim" şeklinde konuştu.
Premier Lig ekiplerinden Arsenal menajeri Arsene Wenger'in Barcelona forması giyen Eric Abidal'i kadrosunda görmek istediği belirtildi.
12 Ocak 2012 Perşembe - 14:38
DHA
Arsenal'in teknik patronu Arsene Wenger, sezon sonunda anlaşması biten Barcelonalı Abidal için 5 milyon Euro ödemeye hazır olduklarını söyledi.
Pep Guardiola, ikisi de sakat durumda olan savunma oyuncuları Puyol ve Pique'nin yerini orta geri alanda etkili şekilde doldurabilen tecrübeli defans oyuncusunu kaybetmek istemiyor. Ancak birçok kaynak Abidal ve Katalan kulüp arasında devam eden sözleşmenin sona ermesiyle 32 yaşındaki oyuncunun Nou Camp'tan ayrılacağını söylüyor...
Dört buçuk yıldır Barcelonalı olan Abidal, 170 defa forma giydi ve birçok başarıya imza attı. Lyon doğumlu defans oyuncusu birçok insanı geçen Mart ayında vücudundaki tümörü çok hızlı bir şekilde yenerek etkilemişti.
Arsenal özellikle defans oyuncuları ile ilgili ciddi sakatlık sorunlarıyla karşı karşıya. Geride Bacary Sagna, Kieran Gibbs, Andre Santos, Carl Jerkinson ve genellikle oyuna sonradan giren Frances Coquelin sakat durumda. Bu sakatlıklar Arsene Wenger i kısa dönemde çözüm olacak oyuncu aramasına sebep oldu.
Eric Abidal Barcelona da efsaneleşmiş bir defans oyuncusu olmasına rağmen Guardiola nın gerisinde kalmamak için diğer kulüplerden gelecek önerilerede açık. Barselonanın patronu ise oyuncu için gelecek teklifler doğrultusunda oyuncuyu gözden çıkarabilir.
Man City ve PSG de defans oyuncusu transferi için hazır olduğunu duyurmuş durumda ve Abidal e daha kazançlı bir teklifte buluanbilirler. Monaco, Lyon ve Lille oyuncuları Wenger yönetimi altında Emirates'te oynamakla ilgilenebilirler.
Fenerbahçe ile Alper Potuk arasındaki transfer garipliğinin aynısını Chelsea yaşıyor!
12 Ocak 2012 Perşembe - 11:33
Sporx.com dış haberler
Roman Abramovich'in patronluğa gelişinin ardından transferde harcadığı parayla dikkat çeken Chelsea artık strateji değiştirdi.
Savunmasına takviye yapmak isteyen ve ilk hedefi Bolton'dan Gary Cahill olan Londra ekibi oyuncuya resti çekti.
Chelsea'nin Cahill transferinde yaşadığı sorun Fenerbahçe'nin Alper Potuk transferinde başına gelenle hemen hemen aynı.
KULÜPLER ANLAŞTI AMA...
Bolton ile birkaç gün önce 7 milyon euroya anlaşan Maviler halen oyuncuyu ikna edememiş durumda. Bunun nedeni oyuncu ile kulüp arasında maaş konusunda arada uçurum bulunması.
Chelsea'nin para saçan imajı nedeniyle yüksek meblağlı bir kontrata imza atmak isteyen Bolton'ın başarılı stoperi, Abramovich'in ekibinin yıllık 4 milyon sterlinden yukarıya çıkmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşamış durumda.
İki kulübün anlaşmasının üzerinden birkaç gün geçmiş olmasına rağmen halen sürüncemede kalan transfer için Chelsea'nin sabrı taşmak üzere. İngiliz basınında bugün çıkan haberlere göre; Chelsea, 5.5 sezon için 22 milyon sterlinlik teklifin nihai olduğunu belirtti ve Cahill'den bir gün içinde kararını vermesini bekliyor.
FİNANSAL FAIR PLAY'E UYUM
Chelsea'nin Cahill transferinin 24 saat içinde bitmemesi halinde alternatiflere yöneleceğini iddia eden gazeteler, Premier Lig'in diğer büyük takımlarının oyuncu için iştahı olmadığından Bolton'ın Cahill'i imzaya ikna etmeye çalıştığını iddia ediyor. Bolton ile Cahill arasındaki sözleşme sezon bitiminde sona eriyor.
Chelsea'nin Cahill'e beklenenden düşük bir kontrat önermesinin nedeni ise UEFA'nın Finansal Fair Play kuralları. Bu nedenle artık transferde dikkatli olmaya başlayan Londra ekibi süper yıldız klasmanındaki isimler dışında kesenin ağzını kısmış durumda.
MLS'te LA Galaxy forması giyen Robbie Keane'in yeni takımı belli oldu.
12 Ocak 2012 Perşembe - 12:31
Sporx.com dış haberler
Aston Villa, LA Galaxy'de forma giyen Robbie Keane'i 2 aylığına kiraladığını resmen duyurdu.
Birmingham ekibi ile bir süredir görüşen İrlandalı oyuncu, EURO 2012 finallerinde formda olmak istediği için ABD Ligi MLS'e verilen arayı değerlendirmek istiyordu.
Aston Villa Menajeri Alex McLeish geçen sezon Birmingham'ı çalıştırırken de o dönem Tottenham'da oynayan Keane'i transfer etmek istemişti.
Premier Lig'de daha önce de Landon Donovan ve Thierry Henry, MLS'ten kiralık olarak gelmişti.