Zaten 6+2 kuralından dolayı yedeğe 2 yabancı mutlaka çekilecek, bence bunlar Edu, Alex, Deivid üçlüsünden ikisi olacaktır..
Printable View
Zaten 6+2 kuralından dolayı yedeğe 2 yabancı mutlaka çekilecek, bence bunlar Edu, Alex, Deivid üçlüsünden ikisi olacaktır..
Edu-Deivid olmasını tercih ederim :).
Alex'in yedek kulübesinde oturabileceğine imkan vermiyorum ben. Edu ve Deivid kenarda bekleyecektir büyük ihtimalle.
mehmet topuz fenerbahceye hayirli olsun arkadaslar. bugunku imza toreninde mehmet topuzu dehsetle izledim ve ozur diliyorum herkesten mehmet topuzu bu kadar korudugum icin harbiden karakteri zayifmis. verilen para da cok cok fazla
Barnetta için 20 milyon Euro istediler
Fenerbahçe kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Tranquillo Barnetta konusunda büyük bir engelle karşılaştı.
Yeni teknik direktör Christoph Daum’un takımda görmek için belirlediği ilk isim olan İsviçreli yıldız için kulübü Bayer Leverkusen ile pazarlık masasına oturan Sarı-Lacivertliler, Alman ekibinin istediği 20 milyon Euro’luk astronomik bonservis bedeli nedeniyle geri adım atmak zorunda kaldı.
Kırmızı-Siyahlılar’ın indirim yapmamak için direttiği transfer ücreti, bu oyuncunun alınmasını çok isteyen Alman teknik adamın da hayallerini yıktı. Her iki kanatta da oynayabilen 24 yaşındaki yıldızın, kulübü Bayer Leverkusen ile gelecek sezon sonuna kadar anlaşması bulunuyor.
Değerini 80’e katladı!
Barnetta’nın bonservis bedelinin bu kadar yüksek tutulmasında en önemli etkenin İsviçreli futbolcunun, Bayern Münih, Real Madrid, Arsenal, Aston Villa, Milan, Juventus ve Werder Bremen gibi Avrupa’nın önde gelen kulüpleri tarafından takip edilmesinin olduğu kaydedildi.
Tranquillo Barnetta, 2004 yılında İsviçre’nin St.Gallen takımından Bayer Leverkusen’e yaklaşık 250 bin Euro karşılığında transfer olduktan sonra değerini katladı.
Kaynak : Fanatik
demek lugano gitti he... unutamayacağımız çok önemli bir defans oyuncusuydu. onun gibi markaj yapabilen oyuncu DÜNYA da çok fazla yok. kafa toplarındaki üstünlüğü,zamanlaması, fiziği, mücadeleci yapısı [bazen taşabiliyor] ve formasının hakkını veren bi oyuncu olması şimdiden unutulmazlar arasına soktu :)
en sevdiğim oyuncularımızdan birisiydi. kariyerinin devamında başarılarının da devamını diliyorum. yolun açık olsun. :D
(not: bi bakımdan da iyi oldu Poulsen ile aynı takımda lugano olurlarsa her maç garanti bir kırmızı çıkardı :D bazen coşup kendileri de kapışabilirlerdi :D)
bekir bilica,bilica edu, edu bekir gibi stoperlerle avrupa ligi hedefleri zor. bir stoper şart oldu.
11imiz:
volkan
g.g-trans-bilica-carlos
-----poulsen-emre---
-topuz(deivid)-----transfer
----------alex-güiza---------[yanyana yazdım anlayın işte]
Aslında bakarsak Daum ile Avrupa Ligi zor gözüküyor ama bu sene gerçekten çok iyi bir kadro kurulacak gibi.Poulsen gelirse birde iyi bir stoper ve sol açık alırsak bende bu fikrim konusunda mahcup olacağım hissine kapılıyorum :)
:) aziz başkan revizyon dediyse yapar :D savaşan dediğinde düzelttirmişlerdi ama Poulsenin videolarına baktığımda başkan doğru söylemiş yahu :D
FLAŞ! Sezonu istediği yerde tamamlayaman Fenerbahçe'de gelişmeler ardı ardına geliyor. Mehmet Topuz'un transferinin ardından sarı-lacivertli kulüp Fenercell aracılığı ile Sportif Direktörlük görevine kulübün eski futbolcularından Aykut Kocaman'ın getirildiğini açıkladı. Kocaman ile 3 yıllık bir anlaşma yapıldığı ve resmi imzanın Salı günü 11.00'de kulüp binasında atılacağı ifade edildi.
Kaynak : Sporx.com
bu arada unutmadan; aziz başkana teşekkürler. gerçekten bu kadar hareketli bir trans sezonu geçireceğimizi bilmiyordum. bahsettiği revizyonu gerçekleştiriliyor.
ama bir stoper alınmazsa hiç bir işe yaramayacak.
fb ile adı alınan ve alınması kesin olmayan adamlar: toni,hamit,sercan kaldı :D diğerleri bir bir alındı. toni zaten gelmesin.
'' Daum ile Avrupa Ligi zor '' cümlesini anlamıyorum.Avrupa'da her sene iyi başarılıydıkta Daum döneminde mi kötüydük ? Daum ile Avrupa'da iyi futbol oynamamıza rağmen solda Ümit Özat sağda Serkan Balcı vardı şimdi solda R.Carlos ve Gökhan Gönül var..
Avrupa'da başarılı olmak için önce defansın sağlam olmalı , çünkü gol atmaktan önce gol yememek önemli bizim şuanda en sağlam yerimiz defans duruyor , Lugano ayrılırsa iyi bir yabancı stoperle yine iyi bir defansımız olacak.Ama dediğim gibi Daum döneminde defansımız kötüydü..
Daum Avrupa'da başarısız oldu diye tekrar olacak gibi bir izlenim var fakat önceden sanki her sene çeyrek final - yarı final oynuyormuşuz gibi bir görüş var bazılarında.Ha Daum Avrupa'da bu sezon başarısız olabilir - ki bence iyi kadro kurarsak en az çeyrek final oynarız - fakat daha önceki Daum dönemine istinaden böyle bir şey söylemenin yanlış olduğunu düşünüyorum..
ayrıca bence bir çok oyuncu alacaksanız ve uyumlarını min a indirmek istiyorsanız ilk önce disiplin derecesine bakılmalı :)
Zico ile yaşadığımız başarılardan sonra beklentiler çok yüksek oldu taraftarın gözünde.Neyse umarım hem ligde hem de Avrupa Liginde çok iyi bir sezon geçiririz de ben bu önyargım konusunda mahcup olurum ;)
Fenerbahçe'nin kral lakaplı efsane futbolcularından Aykut Kocaman yuvaya döndü. Unutulmaz isim Fenerbahçe Spor Kulübü'nde sportif direktör olarak görev yapacak.
3 yıllık anlaşma sağlanan Aykut Kocaman yarın sabah saat 11.00'de kulüp binasında sözleşme imzalayacak.
İmza töreni basına kapalı olarak yapılacaktır.
Fenerbahce.org
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/20...kocaman446.jpg
Yuvana hoşgeldin Aykut Kocaman.
Mehmet Topuz transferinin de her görüşmesinde yer almış, öyle yazıyordu bir yerde. Umarım uzun yıllar kulüpte görev alır.
http://img530.imageshack.us/img530/7...kocaman446.jpg
Fenerbahçe'nin kral lakaplı efsane futbolcularından Aykut Kocaman yuvaya döndü. Unutulmaz isim Fenerbahçe Spor Kulübü'nde sportif direktör olarak görev yapacak.
3 yıllık anlaşma sağlanan Aykut Kocaman yarın sabah saat 11.00'de kulüp binasında sözleşme imzalayacak.
İmza töreni basına kapalı olarak yapılacaktır.
Aykut Kocaman kimdir?
4 Mayıs 1965 tarihinde Sakarya'nın Geyve ilçesinde doğdu. Çocukluğunda jimnastikle uğraştı. Amatör olarak Altınmızrak kulübünde oynarken diğer kulüplerin dikkatini çekti. Futbolculuk döneminde Fenerbahçe formasıyla yıldızlaşmıştır. Türk Milli Takımı formasını 15 kez giydi ve 1 gol kaydetti. Fenerbahçemizin 1988-89 sezonunda Türkiye 1. Futbol Ligi'nde 103 gol atarak şampiyon olan kadrosunda yer almıştır. Fenerbahçe, Sakaryaspor ve İstanbulspor formaları altında ligde 200 gole imza atmıştır. 1988-1989 sezonunda 29 golle, 1991-1992 sezonunda 25 golle ve 1994-1995 sezonunda da 27 golle 3 kez Türkiye Ligi gol kralı oldu. 1988-89 ve 1995-96'da Fenerbahçe formasıyla iki kez lig, 1988'de Sakaryaspor formasıyla bir kez Türkiye Kupası kazandı.
1 kez Türkiye U-21, 15 kez de Türkiye A Milli Takım olmak üzere 16 kez milli formayı giymiş, bu maçlarda bir gol atmıştır.
2000 yılında futbolu bırakan Aykut Kocaman, İstanbulspor'da teknik direktörlüğe başlamıştır.
Sırasıyla, Malatyaspor, Konyaspor ve Ankaraspor takımlarını çalıştırmıştır.
Fenerbahce.org
aykut kocaman resim de neden boş bakıyor yahu :D
FBTV kamerasina bakiyor.
Aykut hocnın gelmesi çok iyi oldu:).
2 gündür hiçbir gelişmeden haberim olmamıştı, şimdi Aykut'u görünce heyecanlandım. Yarın Aykut Kocaman imzalayacaksa Daum'a da sıra gelmiş demektir. Daum'un imza töreninde yanında oturanlardan biri Aykut Kocaman olur.
Ayrıca Aziz Yıldırım'ı bir kez daha takdir ediyorum bugün çok güzel konuşmuş gerçekten. Ne ortamı gerecek şeyler söylemiş ne de kırgınlık yaratacak şeyler. Topuz da iyi ki ben doğuştan Fenerliyim dememiş.:D Taşıdığı formanın büyüklüğünü kavrayıp, ona yakışacak oyun oynarsa taraftarın kabullenmesi daha kolay olur. Bu yaşananlara da baktığımda sahadaki en hırslı oyunculardan birisi olacaktır bu sene.
Lugano için Daum'un da fazla ısrarcı olmadığı söylentileri vardı, mutlaka yerine adam önermiştir Daum. Daum'Un hatalı transfer yapma ihtimali çok düşük diye düşünüyorum.
Ayrıca Daum akllı adam, mutlaka Zico döneminde Fenerbahçe'yi izlemiştir ve avrupada nasıl oynanması gerektiğini görmüştür.
Lugano ile yollar ayrılması iyi oldu bence, 4 milyon Euro istemiş, bu miktar çok fazla. Yerine Bilica'yı aldık, bence Lugano'yu aratmaz. Sol açık ve ön libero aldık mı işlem tamamdır.
Volkan
G.Gönül - Edu - Bilica - R.Carlos
M.Topuz - Poulsen - Emre - ???
Semih - Güiza
Edu-Bilica-Carlos, bu 3 oyuncu ile bu sezon gitmez, zaten Edu'nun ağustos gibi sahalara döneceğini düşünürsek, yeniden güçlenmesi ve takımın olduğu seviyeye gelmesi de hayli uzun sürecektir. Defansa mutlaka takviye yapılmalı, hatta mümkünse hem sol açığa hem de sol beke de oyuncu alınmalı.
Bekir sol bekte oynayabiliyor.Belki o yüzden oraya transfer düşünülmüyordur..
drenthe gelirse hem sol açık hem sol bek oynayabiliyor diye biliyorum. sol bekte eksik olunca onu sol beke çeker, uğuru sol açık sürebilir daum.
R.Carlos ve Edu'nun gitmesini ben de istiyorum, ancak şu ana kadar böyle bir girişim yok, kalacaklar gibi görünüyor, umarım ikisi ile de yollar ayrılıp iki iyi takviye yapılır.
Bilica'ya güvenim sonsuz, adamın geçen yıl yaptıkları ortada, bizde büyük işler yapacaktır.
Bekir ve Bilica için imza töreni ne zaman yapılacak, hala ses yok.
Edu'nun kesinlikle gitmesi gerek. Yapılanma yapıyorsak daha fazla yabancı ile yol ayırmamız gerekiyor. Bununla birlikte Edu sakat bir oyuncu ve Ağustos'da iyileşeceğini düşünürsek, sezon başı antremanını kaçıracak bununla birlike yeniden form tutması için uzun süre bekleyeceğiz. Birde Edu yabancı oyuncu olduğundan yabancı hakkımızı dolduruyor. Edu için yapılacak tek hamle Brezilya'da bir takıma bir sezonluk kiralanması gerekiyor.
Ağustos'ta sakatlığı geçecek, sezon öncesi kampına takımla katılamayacağı ve form tutması uzun süreceği için üstelik de Bilica ile ikisinin pek uyumlu olacağını düşünmediğimden istemiyorum takımda. Brezilya'da sezon devam ediyor olacak, istenildikten sonra kiralayacak takım bulunur.
Ama kiralanmasa da Lugano kalmazsa yeni yabancı transfer şart. Edu iyileştiğinde de Bilica yedek kulübesine geçer, sorun olmaz.
Bence yönetim Edu'yu bu sene yedek olarak düsünüyor.. Sözlesmeside 2010 yilinda bitecek 1 sezon takimda tutarlar seneye sözlesme yenilenmez olur biter