Aman almasın Hakan'ı Galatasaray sakın.
Aykut-Ufuk gideriz yahu. Hakan'a gerek yok. Önüne kaleci alıp Ufuk Ceylan'ı da Aykut gibi 10 sene yedek yapmayalım bir zahmet. gelme hakan anlaş gelme :D
Printable View
Aman almasın Hakan'ı Galatasaray sakın.
Aykut-Ufuk gideriz yahu. Hakan'a gerek yok. Önüne kaleci alıp Ufuk Ceylan'ı da Aykut gibi 10 sene yedek yapmayalım bir zahmet. gelme hakan anlaş gelme :D
Bence Leo Franco gidecek Hakan Aykutun yedeği olacak..
Serdar gitsinde Hakan gitmesin yahu.
Beşiktaş Quaresma'yı borsaya bildirdi.
Siyah beyazlı kulüpten IMKB'ye gönderilen bildiride, "İtalya futbol takımlarından Inter'in oyuncusu Ricardo Quaresma'nın transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" ifadesi kullanıldı.
-----------------------------
Quaresma, taraftarın gözünü boyamaya yönelik yanlış bir seçim. Transferlerin isminden ziyade saha içi performansı ile ilgilenen Beşiktaş'lıların da katılacağını düşünüyorum.
Quaresma eğer isterse saha içi performansı iLe de takıma çok katkı yapabiLecek bir isimdir. Adam sadece yedek kaLmayı sevmiyor. Adam sürekLi oynamak isteyen bir oyuncu. İngiLtere ve İtaLya ağır geLmiş oLabiLir ama Beşiktaş ta sürekLi oynamaya başLadıktan sonra Porto da ki performansını gösterebiLir.
Adam Porto da da reziL maçLar çıkarsa anLarım ama Adamın Porto kariyeri gerçekten parLak.
Formda Quaresma'yı durdurabilecek bir bek Türkiye'de yok şu anda...
Serkan Balcı var :D
Quaresma ile ilgili sorun artık onu motive edecek hiçbir nedenin kalmaması. Büyük liglerin kapısı kendisine kapandı. Burada ekstra performans göstermek için bir sebebi yok.
Ben normalde yıldız-sorunlu oyuncuyu büyük paralar vererek almalarına karşıyım.Anca Beşiktaşın kanatlarında yıllardır öyle eksiklik var ki Volkana 10 mu verirler, Quaresmaya 15 mi, Yektayı mı alırlar, Ali Güzeldalla mı anlaşırlar, Erkanı mı geri getirirler, Govouyu mu kaparlar, altyapıdan Ömer mi çıkar her gelişmeyi memnuniyetle karşılarım. :icon_wink:
Bir ay önceye yakın yazmıştım.Dolayısıyla sürpriz olmadı benim için...
Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
Başka söze gerek yok...
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4426580_n.jpg
Beşiktaş taraftarı motive eder Quaresma'yı, oldum olası beğendiğim bir futbolcudur kendisi ( hafiften kıskanmadım değil yani :) ), hayırlı olsun. :)
Quaresma %50 ihtimal!
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve futbol komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu yaklaşık 20 gün önce Milano'ya gitmiş ve Inter'in Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma ile görüşmelerde bulunmuşlardı.
Quaresma'yı bonservisi ile almak için girişimlerde bulunan Siyah Beyazlı yönetim 20 gündür süren temaslardan net bir sonuç alamasa da, halka açık bir şirket olan Beşiktaş Kulübü bugün Portekizli oyuncu ile görüşüldüğünü borsaya bildirdi. Geçtiğimiz yıllarda adı Beşiktaş ile anılan bir futbolcu için borsaya "Görüşmelere başlanmıştır" şeklinde bildirim yapılması, futbolcunun Siyah Beyazlı takım ile kesin olarak anlaştığı anlamına geliyordu. Ancak Quaresma transferinde yapılan borsa bildiriminin böyle bir anlama gelmediği ve sadece halka açık bir şirket olan Beşiktaş'ın bu şekilde bir açıklama yapmak zorunda kaldığı öğrenlidi.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Portekizli oyuncu için menajerler ve Inter kulübü ile görüşmelerin sürdüğünü yinelerken, iki taraf arasında varılan bir anlaşmanın veya netlik kazanan bir durumun olmadığını söyledi. Adalı ayrıca bu transferin gerçekleşme olasılığının ise bugün için yüzde elli olduğunu söyledi. Adalı şöyle konuştu: "Bugün borsaya Ricardo Quaresma ile ilgili yaptığımız bildirim yanlış anlaşılmasın. Biz halka açık bir şirket olduğumuz için İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yaptığımız faaliyetlyer ile ilgili duyurular yapmak zorundayız. Quaresma ile yaklaşık 20 gündür görüşme halindeyiz. Bu durumu borsaya bildirmeseydik ceza alabilirdik. Herşeyi kuralına uygun yapmak için borsaya bildirim yaptık. Ancak bu bildirim transferin bittiği anlamına gelmesin. Inter ve Quaresma ile görüşmelerimiz sürüyor. Bugün için transferin gerçekleşme olasılığını yüzde 50 olarak verebilirim. En son dün telefon ile İtalya'daki yetkililer ile görüştük ve görüşmeye devam edeceğiz. Çok fazla bu işin üstüne düşüp karşı tarafa koz vererek oyuncunun fiyatının artmasını istemiyoruz. Bu transferin ne zaman netlik kazanacağını da henüz söyleyemem. Biz Beşiktaş'ın en makul şartlarda bu transferi yapması için uğraşıyoruz. Önümüzdeki günlerde yaptığımız görüşmelerin sonucunu alırsak kamuoyuna son durumu açıklayarız."
,
SPORX ÖZEL:
RICARDO QUARESMA'YI YAKINDAN TANIYALIM...
26 yaşındaki Ricardo Quaresma, kariyerine 2001 yılında Sporting Lizbon'da başladı. 2001-2003 yılları arasında 62 maçta forma giyen ve 8 golün altına imza atan Portekizli oyuncu, süratli yapısı, teknik kapasitesi ve oyun zekası ile dikkatleri üzerine çekti.
2003 yılında La Liga takımlarından Barcelona'ya 6 milyon avro ve dönemin etkili oyuncularından Fabio Rochemback karşılığında transfer olan Quaresma, böylelikle kariyerinin ilk transferini de gerçekleştirdi. Barcelona'da sergilediği performans hayal kırıklığından öteye gidemeyen Portekizli oyuncu, 2004 yılında 6 milyon avro ve Deco karşılığında Porto'ya transfer oldu. Porto'da oldukça başarılı bir performans sergileyen yıldız futbolcu, Portekiz kulübü ile 2011 yılına kadar sözleşmesi olmasına rağmen bir başka dünya devi Inter'e transfer oldu.
Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, son üç yılda formasını giydiği Inter ve Chelsea kulüplerinde tam bir hayal kırıklığına neden oldu. 3 yılda 38 resmi maçta görev yapan Portekizli futbolcu sadece 1 gol atabildi. Ricardo Quaresma gece hayatı ve disiplinsiz davranışları sebebiyle son iki yılda Portekiz ve İtalyan medyasının ilgi odağı olduktan sonra Jose Mourinho tarafından da kulübeye mahkum edildi.
2007 yılında Porto forması giyen Quaresma, Şampiyonlar Ligi gruplarında Beşiktaş'a karşı mücadele etmiş ve her iki maçta da attığı gollerle siyah-beyazlı taraftarların hayranlığını kazanmıştı.
04.05.2010Kaynak : Sporx.com ve DHA
Bir resimde ben koyayım :)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...0_308426_n.jpg
Başlamışsınız fotoları koymayada belki Quaresma istemeyecek :D ve ya İnter istemeyecek..
Transfer borsaya bildirildi, artık kesinleşmiş demektir.
Beşiktaş yetenekli ve iyi bir futbolcu aldı. Tek sorun Mustafa Denizli bu oyuncuyu kontrol edebilecek mi? Eğer kontrol ederse Beşiktaş'ın Sergen'den sonra bulduğu en iyi oyuncu olur. Beşiktaş'a tek başına maç kazandırabilecek bir yetenek.
Birde kim derdi, seni yıllar önce İnönü'de son dakika golü atan bu oyuncuyu Beşiktaş'ın alacağını...
yillar önce dedigin daha 2 sene önceydi :)
Eğer borsaya bildirildiğiyle kalmaz ve iş resmiyete dökülürse çok büyük bir yıldız transfer ettik. Porto'da gösterdiği performansı taraftarın da motive etmesiyle bizde de gösterecektir. Umarım son dakika aksiliği yaşamayız ve mutlu sonla biter Q7 transferi.
Hayırlı olsun...Gerçekten müthiş bi yıldız aldık...:)
Herkes gaza gelmis resimler falan bi bekleyin kesinlessin imza atsin atmadan inanmiyorum ben.
Ben Deco gelmeden inanmam :p
Gelirse ki %80 gelecek. Bence çok iyi transfer yaptı Beşiktaş. Hem ligimiz açısındanda iyi oldu Quaresma'nın gelmesi.
Borsaya genelde transfer bittikten sonra açıklama yapılıyor bir kaç istisna haricinde.Umarım bu transfer de o bir kaç istisnadan birisi olmaz.
Ntv sporda duyduğum habere göre kulubu ve oyncuyla görüşüldüğü borsa bildirilmiş daha bişay net değil gibi?
Ama bilemiyorum.
Quaresma in, Delgado out!
Beşiktaş, Inter'de forma giyen Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'nın transferi için kendisi ve kulübü ile görüşmelerin başladığını bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği özel durum açıklamasında, "İtalya futbol takımlarından Inter'in oyuncusu Ricardo Quaresma'nın transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.
Transfer görüşmelerini yürüten Asbaşkan Serdal Adalı, "Bunun gerçekleşme şansı şu anda yüzde elli" dedi.
Futbola Sporting Lizbon alt yapısında futbola başlayan, Portekiz futbolunda Christiano Ronaldo ile sık sık kıyaslanan 26 yaşındaki Querasma, 2001 - 2002 sezonunda A takıma alındı. 2003 yılında İspanya'nın Barcelona kulübüne 6 milyon Euro ve Brezilyalı Rochemback karşılığında transfer oldu.
Barcelona'da maçlara çoğunlukla yedek başladı.Oynadığı 26 maçta 1 gol kaydetti. 2004 Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası sırasında sakatlandı. Daha sonra 2004 yılında Porto'ya 6 milyon ve Deco karşılığnda transfer oldu.
Porto'da yıldızı iyice parladı. 112 maç oynayıp, 24 gol atarken, kulüp tarihi başarılarını kazandı. Chelsea'da kısa bir süre kiralık oynadı. Ardından da sezon başında İtalya'nın İnter takımına transfer oldu.
Ancak Querasma, İnter'de istediği ortamı bulamadı. Şu ana kadar sadece 11 maçta forma giyebildi. Ünlü futbolcu Portekiz Milli Takımı'nda ise 24 maçta oynadı.
Beşiktaş'ta bu gelişmeden sonra hangi yabancıların gönderileceği tekrar gündeme gelirken, Delgado'nun ayrılmak istediği öğrenildi. Delgado'nun teknik direktör Mustafa Denizli'nin kalmasını istemesine rağmen, sözleşmesinin askıya alınmasından ötürü kırgın olduğu, ayrıca Dubai'den de astronomik bir transfer teklifi aldığı ileri sürüldü.
LigTv
İnşAllah gelir ama bence çok zor Çünkü Uefa seviyesinde bir takım yerine ŞampiyonLar Ligi düşünebiLir.Lige zevk katar.Ben gelirse en çok Porto'nun Beşiktaşı yendiği maçda Q7 İçin çok çok iyi oyuncu tek başına maç aldı diyordum acaba o arkadaşlar şimdi ne diyecek :))
Gelirse Çok Faydalı Olacağını Düşünüyorum...
Bence Çok Büyük Transferdir...
Çok Beğendiğim Bir Oyuncu.Ligimizde İzlemek Zevk Vericek...
Zamanında Söylüyordum Hala Söylüyorum.Yetenek Olarak Çok Üst Düzey Bir Oyuncu.Ancak Hem Şanssızlık Hemde Mental Eksiklikler Yüzünden Hak Ettiği Noktaya Bir Türlü Gelemedi...
Teknik Olarak Bence Cristiano Ronaldo'dan Daha İyi...
Keşke Fenerbahçe'ye Gelseydi.Ancak Yinede Mutluyum Quaresma'yı Ligimizde İzleyeceğimiz İçin :)
Bu transferi butun ligimizdeki takimlar kiskanir, ligimizin kalitesinin artmasi bakimindan InsAllah gelir
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık bu saatten sonra bu transferde inşallah bir aksilik çıkmaz.. Eğer takımımıza katılırsa Hagi'den sonra en büyük transfer olur görüşündeyim..
araya başka takım girmezse, quaresma kesin gelir.
Ben geleceğini düşünüyorum. Sebebi olarakta Türkiye'deki alınan verginin az olmasını görüyorum. Bence gelecektir. Sanırım Ömer şef demişti. Fabregas'ın cebine giren kazancı Mehmet Topuz'un cebine giren kazancından azdı.:)
Gelsin Quaresme ligimize böyle oyuncular lazım...
Galatasaray'a gideceği yönünde haberler çıkan Beşiktaş kalecisi Hakan Arıkan, siyah-beyazlı kulüple yeniden anlaşmaya vardı.
http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNB...;1].hlarge.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 15:29 TSİ 05 Mayıs. 2010 Çarşamba
Beşiktaş Kulübü, son günlerde Galatasaray'a transfer olacağı yönünde haberler çıkan kalecisi Hakan Arıkan'da mutlu sona ulaştı ve 28 yaşındaki file bekçesiyle 3 yıllığına yeniden anlaştı.
Siyah-beyazlı kulübün futbol komitesi üyeleri Hakan ile yaptıkları görüşmede sonuca ulaştı ve Hakan'ın yuvada kalmasını sağladılar.
Rüştü'nün yokluğunda zaman zaman başarılı maçlar çıkaran Hakan, yapılan görüşmeler sonunda 3 yıl daha siyah-beyazlı kulüpte kalacak.
2007-08 sezonunda Beşiktaş'a Ankaraspor'dan transfer olan Hakan, böylece 3 sezon daha siyah-beyazlı formayı giyecek.
Beşiktaş Kulübü ile görüşmeler sırasında adı Galatasaray ile anılan Hakan Arıkan, bu sezon 7 lig maçında forma giydi. Özellikle ligin ilk yarısındaki Trabzonspor karşılaşmasında başarılı bir oyun sergileyen tecrübeli kaleci, bu karşılaşmanın ardından şansız bir şekilde sakatlanınca uzun bir süre takımdan ayrı kaldı.
Hakan, görev aldığı 7 maçta kalesinde 2 gol gördü.
Güzel haber .. Hayırlı olsun
Alman Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Stuttgart'ta oynayan Roberto Hilbert'in (26) Beşiktaş'a transfer olacağı belirtildi.
Sportbild dergisinde yer alan haberde, bu sezon sonunda Stuttgart ile sözleşmesi bitecek olan Hilbert'in Beşiktaş'a gideceği ifade edildi. Stuttgart'ta 2006'dan bu yana forma giyen orta saha oyuncusu Hilbert, bugüne kadar Bundesliga'da oynadığı 119 karşılaşmada 16 gol kaydetti.
05.05.2010Kaynak : AA
Anıl'da avatarına Quaresma'yı koyuyorsa boş değildir. Hayırlı olsun diyorum.