http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...66718170_n.jpg
Yaşayan efsane ya :)
Printable View
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...66718170_n.jpg
Yaşayan efsane ya :)
alex mi ne alexi alex ne arar la fenerde :D
ztk maçımızın ankaraya verildiği doğru mu bi yerde okumuştum
Bu Dilara Gönder'in , Fb Tv'de çalışmışlığı var sanıyorsam. Öyle değil mi ?
izmire versinler nya ankarada zaten her allahın günü geliyo bu takımlar :D
Sanliurfadaki final cok guzeldi. Ankara nerden cikti ki. Umarim oyle bir karar yoktur. Izmire de gelsin istemem, dogru durust bir stad yok ki. Izmirde futbolu stadda izlemek iskencedir.
Kalan maçların Süper Lig'de hatta 1. Lig'de takımı olmayan şehirlerde oynatılması taraftarıyım.
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları Ankara ve İstanbul'da oynanacak 28.03.2012
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları Ankara ve İstanbulda oynanacak
Paylaş |
Bu yıl 50.si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları, 10, 11 ve 12 Nisan 2012'de Ankara 19 Mayıs Stadı ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu stadyumlarında oynanacak.
Tarafsız sahada tek maç eleminasyon sistemine göre yapılacak karşılaşmaların oynanacağı gün ve saatler, TFF tarafından daha sonra duyurulacak.
Müsabakalarının oynanacağı stadlardaki maç paylaşımı şöyle:
ANKARA 19 MAYIS STADI
FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR
KARABÜKSPOR - BOLUSPOR
FB ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU
SİVASSPOR - BURSASPOR
ESKİŞEHİRSPOR - MP ANTALYASPOR
Aziz Yılmaz'ı kulüpten şutlayan eller dert görmesin. Darısı Aydınlar ve Ziya Şengül'ün başına.
-----
Fenerbahçe Kulübü Disiplin Kurulu, bugün yaptığı toplantıda, kongre üyesi Aziz Yılmaz'ın kulüpten ihracına karar verdi.
Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı olan Aziz Yılmaz, Fenerbahçe Kulübü'nden ihraç edildi.
Hürriyet
bu olaylar cumanın habercisimi ? :D :D :D
kareografi tartulnasu başlatmak istememe ama bu konuda taraftarımız çok yaratıcı
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...05131160_n.jpg
nerde yapmışlar bunu i
GÖKHAN GÖNÜL’E: Biliyorum üzerinde baskı var ama hepimiz bunu yaşıyoruz. Eğer Oftaş’ta böyle oynasaydın, Fenerbahçe seni transfer eder miydi? Çok karakterli bir futbolcusun. Kendini toparla, takımın sana ihtiyacı var. Uzun yıllar bu formaya hizmet edeceğini de hiçbir zaman aklından çıkarma.
STOCH’A: İki haftadır çok kötüsün, hiç beğenmiyorum seni. Alex oyundan çıkarken 50 bin kişi alkışlıyor, seni de alkışlıyorlar ama yüzün asılıyor. Hemen moralini bozma. Daha sağlam dur.
CRİSTİAN’A: Alex futbolu bıraktığı zaman kime pas atacaksın. Sen bu musun? Sadece Alex’e mi pas atabiliyorsun. Yeteneğini ortaya
çıkarabilirsen Türkiye’yi ayağa kaldırırsın.. Ve bunu herkese göstermek zorundasın.
SELÇUK’A: Orta sahada topa basıp ikiye bir yapan Selçuk’u görüyor musun sahada, ben göremiyorum. Bundan sonra kazandığın topları değil, kaybettiklerini hesaplayacağım.
TOPUZ’A: Gol atana kadar sezon bitti. Atamıyorsan, attır bari. Senden beklenen her zaman daha fazla mücadele. Bunu unutma.
VOLKAN’A: Suratsız olma bu kadar. Biraz yüzün gülsün. Savunmaya devamlı bağırıp, çağırıyorsun. Onlar hata yapmasa zaten sana top gelmez. Takımı en geriden sen idare edeceksin, 50 bin kişinin gürültüsüne rağmen senin sesini duyacağım.
bunları söylediyse gerçekten helel olsun aykut hocaya
Birde Emre'ye üvey evlat muamelesi çekmekten vazgeçse artık.
yarın çağlayana giden varmı biz izmitten gelicez 7 arkadaş :D otomobil ile
Ben oralardayım hep gel karşılarım :D
ilk kez gidicem daha ya :D yanımdaki arkadaşlar biliyormuş oraları
pazar günü ygs var biz nerelerde takılıyoruz bu takımı bu kadar çok sevdiğimi hiç bilmiyodum
http://2.bp.blogspot.com/-CFK2UV_8rm...08993527_n.jpg
Az kaldı, çok az.
aykuta bak nasıl sırıtıyo :D :D :D
Aykut Kocaman'ın bu kadar güldüğü başka resim yoktur heralde :D
O lafları oyunculara dediyse takım bu hafta baya ateşlenir heralde.
fanatikte okumuştu açıkcası bende pek inanmadım :D
başkan yine çok iyi konuşuyor akşam inşallah gidip alıcaz cağlayandan :D
aziz yıldırım, 'sol taraftan kopup gelen stoch' performansı sergiliyor bugün.. :)
bu çok iyi ya :D :D :D
Dilara Gönder görevinden alınmış diyorlar ne kadar doğrudur acaba
Aziz Yıldırım'a tahliye çıkmamış.. NTVSpor son dakika geçti..
Trabzon deplasman maçı 19 kişilik kadro :
Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Serdar Kesimal, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Alex de Souza, Özer Hurmacı, Caner Erkin, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Miroslav Stoch, Issiar Dia, Moussa Sow ve Henri Bienvenu.
GG var ama Emre yok bu bişeylere işaret mi ?
Yapmayın beyler Selçuk Şahin var (!)
Aykut Kocaman icin uzun yillar takimin basinda kalsin deniyordu ama isler degismis sanirim.
Umarım sakat olduğundan dolayı kadroda değildir, Aksi halde kuzuyu kurda teslim etmiş olur ve elimizdeki değeri kaybetmiş oluruz.
Emre takım içi huzuru bozuyordu sezon sonu ayrılması hem onun hemde kulüp için iyi olucak gibi gözüküyor
Olay farklı yerlere gitmeye başladı.Son mesajların yeri bence Fenerbahçe Sohbet alanı olmalı.
Emre'nin ne şekilde kadro dışı kaldığını bilmiyoruz.Eğer bu bir nevi cezaysa takıma olumsuz yansıyacaktır diye düşünüyorum.Trabzonspor'da Zokora'nın olmaması bu durumu kısmen daha etkisiz kılabilir.Ama yinede Emre büyük kayıp.Yenilirsek bizim için herşey biter.
Herkes dikkat, Emre konusunda bazı samimi arkadaşlarımız olduğu gibi provakatörlerin de olduğu açık. Lütfen dikkatli olalım oltayı yemeyelim
Emre konusunda provakatörler (tanıdıklarımdan bahsetmiyorum) devreye girdi, arkadaşlar lütfen dikkatli olalım
yarın maç var. bunun için yapılıyor bu. Kendi kendimizi sabote etmeyelim.
@OkanAltiparmak
Vurun Aykut Kocaman'a. Hangimiz biliyoruz içeride neler yaşandığını? Neler döndüğünü? Ben Emre Belözoğlu'ndan daha çok güvenirim Aykut Kocaman'a. Emre Belözoğlu alınmamışsa ben inanırım Aykut Kocaman'a, vardır geçerli sebebi. Bir haber görüyoruz, "Emre Trabzon kadrosunda yok". Nedeni nedir, neden böyle olmuştur demeden, "defol git Aykut Kocaman", "Ama olsun Aykut Kocaman Fenerbahçe'li, Aykut Kocaman gol kralı. Aman onu üzmeyelim o ne derse o olsun. Kafasındaki Fenerbahçe'yi kursun. Bank Asya'da mücadele ederiz" gibi aklınca savunanlara laf sokmaya çalışmalar falan. Çok heyecanlısınız.