elbetteki birseyler vardir ellerinde, medya okadar çok seneryo yaziyor hangi birine inanalim.
Printable View
Tayfur hocanın içerde olacak olması üzücü gerçekten,inş davalar biran önce ve olumlu sonuçlanır bir futbol keyfimiz vardı içine ....
Tam doğum günüme girdiğim saatLerde hayatımın anLamı takımımın bana verdiği hediye yi de ömür boyu unutmayacağım yani. 28 yıLLık hayatımda aLdığım en iyi hediye. Teşekkür ederim !
İlk başta TFF'ye kızmıştım hatalı karar verdi diye ama şimdi işin beşiktaşa da sıçradığı ve başka klüplere de sıçrayabileceği düşünüldüğünde kızmamak gerekiyor... Ama yine de karar verilmeli gerekirse lig geç başlatılmalı
Doğum günün kutlu olsun abi, hakkımızda hayırlısı olsun, ben sadece kabullenemiyorum yapılmışsa öyle bişey ne hakettiysek onu çekelim ama cidden mantığımı sığmıyor.
Herkesin fikri ortak suçu olan cezasını en ağır şekilde çeksin düzgün,hakkedenin şampiyon olduğu bir lig izlemek istiyo herkes.Ama Beşiktaş ve Fenerbahçe'siz bir ligde ne kadar keyfli,eğlenceli olur bilemiyorum tabi düşerlerse.
Aziz YıLdırım tutukLandığında şu şu sebepten doLayı cezaevine gönderiLiyor demişLerdi. BizimkiLer hakkında böyLE bir açıkLama yapmadıLar. Sadece şike mi acep.
ama şundan eminim eğer bu iki kulübede bi yaptırım gelsin aziz yıldırımda demirörende eteğindeki taşları bir bir döker.olaylar 92/93 e kadar gidebilir.
Tayfur Havutçu beni de şaşırttı. Kendisi hakkında iddaa bile duymamıştım. Ligin artık tadı kaçtı, herşeyin.. Bugün Trabzonspor maçını izliyorum, takım fevkalade, güzel oynuyorlar. Sonra yöneticiler aklıma geliyor, Nevzat Şakar yoğun bakımda ve gözaltında, 2 yönetici ve başkanı aldılar çıkardılar. Adamın tadı kalmıyor.
Şu an gemi kıyıda, ama gedikler var, biz bunlarla yola çıkacağız. bir süre sonra tamir gerekecek, su üzerindeki gemiyi tamir ederken hepimiz batacağız.
TFF'nin karar vermemesi soruşturmanın daha devam edeceğinden olsa gerek. Başka açıklaması yok. Bu olanlar gerçekten tam bir hayal kırıklığı.
Sanırım herkesin ortak fikri Spor Toto Süper Lig 2011/2012 sezonu gerçekten keyifsiz ve tatsız bir şekilde geçecek.En büyük zevkimiz futbol da elimizden gidiyor.
Süper Kupa, Metris'te oynanacak herkese hayırlı uğurlu olsun :D
Şakası bir yana olayların sonuna kadar gidilsin kimin canı yanması gerekiyorsa yanmalı, büyük küçük isimlere bakılmadan gereken cezalar verilmeli..
Tff hala elimizde delil yok demeye devam (!)
YıLmaz VuraL ve Serdar KuLbiLge tayfası var daha. OnLardan sonra başka daLga geLmezse TFF karar verme yoLuna gider, o yüzden bütün sorguLamaLarı bekLiyorLardır.
Şu andan itibaren TFF'ye söz söylemeye kimsenin hakkı yok bence. Tamam Fenerbahçe ve Sivas'ı düşürsünler. Fakat devamında yeni isimler çıkınca ne olacak? Bu soruşturma tam anlamıyla bitmeden TFF'nin kararını açıklaması hiç mantıklı değil.
O zamana kadar süper kupa falan kalmaz karar verilirse bu konuda süper kupa Trabzon-İ.B.B arasında oynanır diye düşünüyorum :)
Bu operasyondaki yargı sürecinde aklımı karıştıran şeyler var. Taşları bir türlü yerine oturtamıyorum, kafam da çok karışık bu yüzden ama yanlış olan, yanlış yapılan birşeyler var bu yargılama sürecinde.
yıkıldım, öldüm, bittim...
nasıl öder bu yönetim Seba'nın, Şeref Bey'in, sekiz yeyince dahi kendini yırtan, maç sonu oturup ağlayan taraftarın hakkını ? nasıl bakarız yüzlerine onların ? bi kupa için değer miydi bunlara...
hem yine takıldığım o kadar transfer yapan bir adam nasıl oluyor da ibb'den bile çekinip şikeye teşebbüs ediyor. yazık, yazık...
şikeye teşebbüs aynı cezaları almamıza sebep olur. i. akın kabul etmesede ceza alırız
Beşiktaş taraftarı Serdar Adalı ve Tayfur Havutçu'yu yuhalamış.
yarın adli tatil başlıyor, operasyon da durabilir 1 ay. ya da bitmiş de olabilir.
Adli tatilde nöbetçi mahkemeler çalışıyor diye biliyorum.Acaba onlar devam ettiremez mi bu işleri olmaz sanırsam.
Bence bi yer bos birakin ne olur ne olmaz :) Nevzat Sakar halen icerde :)
NTVspor da az önce şöyLe dedi spiker
''Ateş oLmayan yerden, duman çıkmaz''
Anca kendimizi avuturuz, yok tutukLu yargıLanıyorLar, yok daha suçLarı kesinLeşmedi. Eğer tam dava sonucunda zaten ters bir sonuç çıkarsa bundan sonra çok büyük süpriz oLur.
Bende anlayamaıyorum bu durumu. Türk futbolu için çok büyük bir darbe çok :(
Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın (Süleyman Seba - Yaşayan Efsane Başkan) diyip çekiliyorum bir kenara. :icon_sad: :uzgun: ŞEREF'in BEŞİKTAŞ'ına bunu nasıl yaptınız, SİYAH'ımın BEYAZ'ına nasıl kıydınız? :icon_cry:
Ben Sadri başkanı neden aldılar ve saldılar onu çok merak ediyorum.Okuyamadım biryerde bilen varsa bir açıklasında bende rahatlıyım kafamda çok şey dolanıyor.
yeşil sahalardan gelmemiş, futbolun emekçisi olmamış, bu oyun için terini akıtmamış, siyasi - ekonomik - ticari faktörlerle göreve gelmiş, ve görevini de geliş özellikleri ön planda sürdüren yöneticiler ülke futbolumuzun içine ediyorlar. ülkede futbolun içinden gelmiş klüp başkanı, yönetici yok.
Siyasete karışmadan bir bilgi vermek istiyorum zaten siyasi bir bilgi de değil yöneticilerin silmesini gerektiren bir şey yok.
Aziz Yıldırım---->Nato Müteahhidi
Serdar Adalı---->Nato Müteahhidi
başka sözüm yoktur.
aynen bende öyle düşünüyorum Ümit.Hakemler ve medya 3.dalga olur.
ben ve benim gibi düşünen bi çok Beşiktaşlıya göre aklanana kadar suçlulardır.Kim olursa olsun Baba Hakkı'nın Seba'nın emanetine böyle bi leke sürdüremez.Aklansalar dahi en azından benim için bi şey değişmez.Beşiktaş, Fenerbahçe bunlar ülke futboluna malolmuş takımlar 2-3 şahsiyet 100 yaşını devirmiş takımlara leke sürdürdü artık hakkımızda hayırlısı.