biz kapi bekliyoruz hocam sen beklememeye devam et :D
Printable View
biz kapi bekliyoruz hocam sen beklememeye devam et :D
Top çıkarabiliyor olması çok büyük artı.
Bugün resmi açıklama gelir diye düşünüyorum,hadi hayırlısı.
Yahu delikanlı sana kalsa vallahi tüm anadolu ekiplerinin göze batan oyuncularını toplayarak şampiyonlar ligini alabiliriz :D tosiç mosiç lazım değil bize. siz alın onu. Bizim hedeflerimiz artık büyüdü. Hem kalitesi hem de ismi olan 5 oyuncun olacak ki onların yanına türk gençleri verebilesin. şu anda Drogba-muslera-sneijder tamam. Eboue ve Melo tam o kıvamda oyuncular değil ama idare eder. bize lazım olan stopere ve sol beke de bu tarz adamlar alıp sonra türklere yönelmek...
Genel olarak ne demek istediğinizi anlıyorum fakat Tosic gerçekten bu sezon ligimizin en iyi sol bekiydi. Sadece göz önünde olan bir takımda oynamıyor. Yoksa kariyerinde 3 büyük ligde forma giymiş bir oyuncu. GS için yeterli olur mu çare olur mu tabi ki soru işareti. Ama chedjou için burada heyecanlanan insanlar görüyorum, Tosic de chedjou kadar Fransa liginde Almanya liginde oynamış bir oyuncu. Chedjou'nın takımı gibi takımlarda oynamış hem de. Burada bir tezat var ona bakarsanız. Sırf fransa liginden geliyor diye baş tacı chedjou 12 milyon eurolar konuşuluyor valla benim tvden gördüğüm kadarıyla hiç öyle 12 milyon euro'luk bir oyuncu gibi gelmedi.
Kısaca demek istediğim, yabancı liglerden gelen oyuncuları taraftarımız genel olarak nasıl abartıyorsa bu arkadaş da Tr ligindeki oyuncuları o kadar abartıyor. İkisi de bana kalırsa aynı şeye çıkıyor.
Ben Chedjou falan bilmem :) Tosic'i de izledim. Esas soru şu ki bu tarz oyuncular mı bizim hedefimiz? Bence eğer ismi cismi belli oyuncular alınmayacaksa , o zaman büyük liglere gitmeden keşif etmek lazım bu tarz oyuncuları. (Chedjou,Tosic vs vs) Çünkü o zaman 2-3 milyon'a bağlanabilir...
Dogru ben de katılıyorum buna, mesela geçen sene Alvaro Dominguez At.Madrid'ten Mochengladbach'a gitti (8 m euro)
Bu transfer bir kaç sene içinde 2ye 3e katlanacagı dusunulerek yapıldı.(bence de olabilir)
Madem pek bir başarısı olmayan orta sıra takımlarının oyuncularını alacagız o zaman genç olanlarına yönelelim duyulmadan alalım ileride de satış piyasası olsun.
Şu an bize gereken stoper Pepe Terry vb. gibi hem tecrübesiyle hem de yetenegiyle yararlı olabilecek duzeyde olmalı.
Fiorentina Buraka 15 vermis yaziliyor acaba ne kadar dogru
adam yalama oldu anasını satıyım :n::n:Quote:
34cimbom34 @34cimbom34
necati ateş geri dönüyor
ama parasini alarak donsun necati eskisehirde bir kurusunu birakmasin :D
Alacaklarına karşılık bonservisini verirler.
Drogba/Necati, Burak/Umut gelecek sezonu çok rahat geçirirler. Bir de geri dönecek Colin Kazım var, hoca onu da düşünebilir Alternatif olarak.
Kazım,Aydın'ın yerini alır bence.
SON DAKİKA...Kral Burak Yılmaz gidiyor... Detaylar az sonra http://amkspor.com 'da...
Fiorentina diyorlar,15 milyon euro.
Bu ne yahu. Transfer sezonuna amma hızlı girdik. Bu hızı yakalayamıyorum artık :D Şu geliyor, buna teklif yapacaklar, bu gidiyor vs. vs. İlk defa büyüklerimiz kampa transferleri yetiştirecek herhalde.
Burak giderse yerini dolduramayız kesinlikle. Burak mükemmel bir santrafor değil ama Türk olarak kimse yok o seviyede. Yabancı olarak da kapıyı kaçtan açarlar kim bilir. Dalga geçiliyor Burak 20-25 etmez deniyor ama Burak'a 15 bile az şu ortamda. Ha oyuncu gitmek ister, yolu açık olsun; hakkıdır. 27 yaşına gelmiş bir daha Avrupa'ya ne zaman gidebilir kim bilir. Kolaylık yapılır Arda'da olduğu gibi. Hayırlısı neyse o olsun.
Beyler tahmini kadro geliyor :D
-----------------------------------Drogba-------------------------
Arda----------------------------Sneijder------------------Nani
----------------------Selçuk-------------Hamit-----------------
Coentrao----------Chedjou---------Semih----------Eboue
------------------------------Muslera---------------------------
Neresinden tutsak yabancı sınırı elimizde kalıyor.
Burak Yılmaz Fiorentina’da!
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz yuvadan uçuyor.
http://cdn.amkspor.com/amk-resimler/2013/05/burak21.jpg
Sarı-kırmızılı ekibin geçtiğimiz sezon yoğun ısrarlar sonucu kadrosuna kattığı Burak Yılmaz Galatasaray’dan ayrılmaya hazırlanıyor.
Bu sezon Süper Lig’de ve Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği muhteşem perfomans ile büyük kuluplerin gözdesi haline gelen Burak Yılmaz’a Seri A’nın köklü kulüplerinden Fiorentina’ya gidiyor.
Burak için İstanbul’a gelen Fiorentina’lı yöneticiler Başkan Ünal Aysal ile görüştü. İtalyan ekibi yıldız golcü için 15 milyon teklif etti.
Burak Yılmaz’ın sarı-kırmızılı kulüp ile 4 yıllık sözleşmesi bulunuyordu. Burak Yılmaz,sözleşmesinin iyileştirilmesini, 2 yıl daha uzatılmasını ve senelik aldığı ücretin de 3.2 milyon euro’ya çıkarılmasını istedi. Başkan Ünal Aysal, iyileştirmeye sıcak bakarken Burak’ın senelik aldığı ücreti fazla buldu.
İstediği ücreti veremeyen sarı-kırmızılı kulüpten ayrılmak istediğini söyleyen yıldız futbolcu, gitmerk istediğini söyledi. Bu sabah teknik çalıştırıcı Fatih Terim ile konuşan Burak Yılma ayrılacağını duyurdu.
Galatasaray’da yıllık 2.3 milyon euro alan Burak Yılmaz Fiorentina’da 3.5 milyon euro alacak.
Kaynak: Açık Mert Korkusuz
DipNot: Böyle demişse gerçekten, yolu açık olsun, güle güle ama hiç zannetmiyorum demiş olabileceğini.
Para konusu cok sacma,1 sene icinde bu kadar para istemez.Zaten aldığı para da çok fazla.
Hem Fiorentina'da oynayıp, hep daha fazla para kazanacaksa, gitmek istemesi çok doğal. Ki bence Burak avrupaya gitmeyi çok istiyor. Çok hırslı bir oyuncu. Büyük ihtimalle gidecektir. Kendisi pek beğenmesem de, yabancı sınırı dolayısıyla çok ama çok zorluk çekeriz kadro anlamında. Güç kaybederiz.
Galiba, vergileri çıktıktan sonra, bizden hali hazırda daha çok kazanıyor habere göre. Bana da saçma geldi. 15 MN Euro da az geldi. Para bahane Avrupa'ya gitmek istediğini düşünüyorum.
Burak bu sezonki performansiyla 20 dahi eder ama 15 milyon da cok daha iyi para. Arda'yi 12'ye sattik hatirlatirim. Burak gidip, Arda donerse cok daha iyi olur bence ama kesinlikle su yabanci kontenjanina bir care lazim. Chedjou yerine Omer Toprak'i kovalasak keske.
Burak avrupayı istiyor evet ama bence CL'de oynayacak bir takıma gitmesi daha akıllıca olur.He tabiki Fiorentina'yı kucumsemıyorum ama Gs'ya denk bir kluptur sahsi fikrim olarak.Onlarda yapılanma içindeler demek ki Jovetic'ten gelecek parayı Burak'a ayırdılar
Abi allah aşkına şu Emre'yi koymayın artık şu takımlara, lütfen ya :D
Kadro yapayım dedim doluya koysam almadı boşa koysam dolmadı. Fatih Terim'e kolay gelsin.
@Redrum
Yabancı sınırı var napiym :)
Yerine Kazım veya alınırsa Serdar gürler artık. Nani sola geçer.
Muslera-Eboue-Dany-Ujfalusi-Chedjou-Riera-Melo-Sneijder-Amrabat-Drogba-Elmander
Kalınlaştırdığım yabancılar gidecektir,Amarabat düşük ihtimal.
SON DAKİKA: Galatasaray Lille'den Aurelien Chedjou'u ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.
chedjou icin kap geldi http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=285200
burak giderse tek sebeble gider seneye fatih terimde fiorentinaya gider :) bu arada satilmasin burak 15m cok az bir fiyat cunki nice degeri olmuyan oyunculara avrupalilar iyi para bayiyorlar o yuzden burak icin en az 25m makul fiyattir. muslera satilsin ama 30m asagi degil oda :D
Chedjou borsaya bildirilmiş olursa güzel transfer olur
Yahu görüşmelere başlamayı bildirmeyin transfer bittiyse onu bildirin :n:
Belli ki Galatasaray transfer planlamasının hepsini yapmış. Alper transferi sekteye uğramasa kısa sürede tüm transferleri bitireceklerdi.
Burak gidecekse göğsümüzü kabartan ve takip edeceğimiz takıma gitsin.İtalya ligi düşüşte ve Fio'da rağbet edilen bir takım değil diye düşünüyorum.A.Madrid gibi takıma gitse herkes takip eder.Ben kendi adıma mesela Fio'nun maçlarını Burak var diye izlemem.Umarım doğru değildir.Oraya gideceğine bizde kalsın ŞL'de mücadele etsin.Kendi kariyeri açısından da Fio'ya gidip daha büyük takımlara sıçrama yapıcağını düşünmüyorum.