vidal pogba pirlo marchisio hatta asamoah ortasahaları çok iyi
Printable View
Ünal Aysal yarım dakika önce;
''Avrupa'nın en iyi stoperini aldık,bana göre.'' dedi.
Chedjou %99 du şimdi kesinleşti.Hayırlı olsun.
ay sonu geldi zaten baskan yarin açiklanir galiba :D
Ünal başkan Melo hakkında kararı birkaç güne verriz dedi. Bence bu Gökhan İnleri'i alırsak Melo gelmeyecek demek. Birkaç güne Gökhan olumlu Yada olumsuz sonuçlanır.
Ünal Aysal: Arjen Robben haberlerini gazetelerden okudum. Robben ile hiçbir temasımız olmadı.
Ünal Aysal: Robben'in transfer maliyeti bizim bu yaz transfere ayırmayı planladığımız bütçeden bile daha fazla.
Hem Gökhan hem Melo gelirse şaşırmayın.
Zaten öyle olması lazım sadece Melo yetmez bir isim daha şart.
Bence Erman gibi oyuncuları düşünmemeliyiz bizim seviyemizde takımlar için yanlış tercih nasıl zamanında Mehmet Yıldız alınmadıysa o da alınmamalı
Bence ne Melo gelecek ne Gökhan. Çok iyimser bakıyorsunuz her şeye.
Çünkü her şey çok iyi :) Karamsarlığa lüzum yok,geride kaldı o günler.
Chedjou açıklandı hayırlı olsun tekrardan.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=287115
SON DAKİKA: Galatasaray, Aurelien Chedjou için Lille'e 6 milyon 300 bin avro bonservis bedeli ödeyecek.
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
LOSC Lille SA (Lille FC) profesyonel oyuncularından Aurelien Chedjou ile 2013-2014 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Lille FC) 6.300.000 EUR bonservis ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise, her bir sezon için 2.200.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti ve bir kereye mahsus olmak üzere 200.000 EUR imza ücreti ödenecektir.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=287115
valla cok iyi ucretler.
Bedavaya almışız yahu.
Transferde emeği geçenler çok iyi iş başarmış,hayırlı olsun
Helal olsun çok başarılı bir anlaşma olmuş kim yaptıysa emeğine sağlık.
Çok iyi fiyata almışız 8-9 dan aşağı alamayacağımızı düşünen arkadaşlar vardı
http://cdn.galatasaray.org/images/gi...26_chedjou.jpg
Paylaşılması klasik...
gelmez diyenlerde oldu.. parayi seçti desek fiyat gayet makul.
ŞL'yi seçti.
eğer ben gözden kaçırmadıysam kapa görüşmelerin başladığını bildirmedik direk açıkladık oyuncuyu aldığımızı çok iyi olmuş böyle :D
yok kap"a bildirdik.
Hayırlı olsun, umarım uzun yıllar başarılı maçlar çıkartır. Transfere sevindiğim kadar, tıpkı Sneijder transferinde olduğu gibi, gelmez, gelirse paraya gelir, son tercihi olur, basında yazılan paralara alamazsınız diyenlerin yine hayal kırıklığı yaşamasına da sevindim.
Hayırlı olur umarım. Ücret de uygunmuş. 7.5 Deniyordu bonservisine 6.3 çıktı. Yıllık alacağı da makul abartıldığı kadar iyiyse, şahsen hiç izlemedim çünkü.
kaldi 2 yerli 2 yabanci veya 1
[YOUTUBE="h2fEJanXwp8"]Chedjou[/YOUTUBE]
Bir stopere göre çok ince bilek hareketleri var.Bu videodan onu çıkardım ve artık kornerlerden de gol bulabiliriz.
Chedjou hayırlı olsun çok kaliteli bir iş yaptık onu alarak.Yönetimimizi tebrik etmek lazım gerçekten mükemmel işler çıkarıyor.Ben şuan bi oyuncuya 10 Milyon verdiğimizi hatırlamıyorum bu konularda çok dikkatli ilerliyoruz.Ünal Başgan olduğu sürece sırtımız yere gelmez bence çok güveniyorum ben yönetime güzel bir transferle başladık yine güzel devam edeceğiz inşAllah.
Dany'i alıyoruz Antep'ten 3.3'e.
Her ne kadar izlemesemde Fransa'da geçen sene yılın savunmacısı seçilmiş ve çok övülen adamı Türkiye'ye 6.3'e getiriyoruz.Temiz iş.
Ligde zaten her türlü Semih-Dany yada Dany-Zan bile oynasa yeterli olur.Chedjou'dan ŞL için sağlam katkı bekliyorum.
Chedjou şu açıdan da iyi oldu ŞL'de Ronaldo gibi adamdan 2 gol yiyorsak bu sayı 1'e düşer.
Bir popescu etkisi olabilir var o potansiyel.
https://pbs.twimg.com/media/BLiYveLCQAA8f1v.jpg:large
Yazdı,sildi diyorlar.
Ağır işsizlerin goygoyu, gerçek değil.
Aynen,niye birisi tweeti yazsın ardından silsin ? Silecekse niye yazar ki ? :D
İyi bir transfer oldu... Şampiyonlar liginde savunma ve kale 5 yabancı olabilir bknz
Muslera
eboue danny chedj.. carlinhos
sol beke aslında gerek yok.Rieranın performansı gayet taktire şayen..
Chedj de bir stopere göre çok teknik umarım çabuk uyum saglar
Gokhan Inler hamlesi sart oldu hatta Krem Frei da olsa super olur. :)