ya bu sigurdsson ne kadar çeviklikten yoksun bir adammış böyle. izlerken fenalık geçiriyorum, ne uyuşuk herif yahu. topu bir ayağından diğerine geçirene kadar 5 saniye, dönene kadar 10 saniye geçiyor resmen. alex bile daha çevik.
Printable View
ya bu sigurdsson ne kadar çeviklikten yoksun bir adammış böyle. izlerken fenalık geçiriyorum, ne uyuşuk herif yahu. topu bir ayağından diğerine geçirene kadar 5 saniye, dönene kadar 10 saniye geçiyor resmen. alex bile daha çevik.
ya neredeyse ben emekli olacam hala fridıl oynuyo ölmedimi bu adam :D
yahya ture gene attı :)
Nuri, Liverpool - Arsenal maçında ilk11'de beyler kaçırmayın
Arsenal 3-1 alır bence :) Goller : Cazorla,Podolski,Diaby - Suarez. Hadi bakalım Forza Arsenal :D
Hadi Liverpool artık kendine gel yetmedi mi yıllardır çektiklerimiz.
Borini habire sut cekiyor ama simdilik birsey cikacagi gibi gozukmuyor. Sterling buyuk topcu olacak
Sterling ceza sahasında müthiş döndü, müthiş vurdu ama top direkte patladı.
Nerede geçen haftaki Liverpool nere bu maçtaki Liverpool.Gerrard yokları oynuyor.Zor bu oyunla Liverpool'un maçı alması.
Nuri toptan kaçmasa birşeyler yapacakta.
henüz kimse nuri'nin yeteneklerine saygı duymuyor takımda. nuri'ye saygı duyduklarında liverpool daha iyi oynamaya başlar.
o değil de, arsenal tam kontratak takımı olmuş.
Nuri hiç top da sürmedi. Alıyor kafayı kaldırıyor pas atmaya çalışıyor. Halbuki 2-3 pozisyonda önü bomboştu.
Nuri hata yapmaktan korkarak oynuyor. Bu da onu etkisiz kılıyor. Ayrıca daha önce söylendiği gibi Nuri' ye atılan paslar hiç doğru zamanda olmuyor.
Nuri çok durarak oynuyor.Uzaktan şut çeken adama doğru koşmadı bile.
Bir de Nuri ceza sahasına hiç yaklamadı, oraya biraz yakın dursa dönen topları alıp şut pozisyonu falan yaratabilirdi kendine ama her dönen top Arsenal'de kaldı. Cazorla'da her maçta ne kadar underrated bi adam olduğunu gösteriyor.
Raheem Sterling 94 doğumluymuş bizim canım ülkemizde 89 90 doğumlular genç diye oynatılmıyor
Diaby fenalarda bugün.Uzun zamandır izlememiştim onu.Hayran kaldım valla.
Raheem Sterling hayran kaldım yaşına göre çok güzel oynuyor bazen pas atmakta gecikiyor yada yanlış tercih yapıyor ama zamanla o da düzelir
EPL'de Liverpool'u desteklemek = Süper Lig'te Anadolu Kulübünü Desteklemek :(
Diaby'de Yaya Toure , Vieira karışımı birşey olmuş izlemeyeli.
Benitez varken Liverpool daha iyiydi sanki, yanlış mı düşünüyorum?
caZORLA da olsa bu hafta gol atmış :D
liverpoolda nuri oynadı mı ?
van persie hattrick yapmış birde penaltı kaçırmış.
Persie müthiş bi forvet sakat olmadığı süreler boyunca son 3 yıldır müthiş bu yıl da gol kralı olucaktır
Three Persie :zuhaha
Toplu Sonuçlar
http://img338.imageshack.us/img338/2342/ingg.png
Puan Durumu
http://img688.imageshack.us/img688/9358/ingk.png
Benitez varken Liverpool nasıl oynadığı belli bir takımdı. Benitez'den sonra gelen hocaların alayı dikiş tutturamadı. Benitez, bütün oyuncularını hazır tutarak rotasyonu en iyi şekilde yapıyordu. Sağlam kadrolarla şampiyonlar ligindeki başarıları ve ligde şampiyon olunmasa da takımı yarışın içinde tutuyordu. Oynattığı futbolla beğeni topluyordu. Boştayken Liverpool'u tekrar toparlayacak isimde Benitez bence.
Herkes bir Nuri'dir tutturmuş. Bir ben bir şey yaptığını görmedim bu adamın herhalde. Dortmund'dan sonra Real'de, Milli takımda katkısı sıfıra yakın hatta daha altında belki.
Nuri Şahin yerine Selçuk Şahin'i tercih ederim. :)
Van Persie kaldığı yerden devam ediyor. Rooney'in de sakatlığı geçtiği zaman rakip defansların korkulu rüyası olur bu ikili. Liverpool'un da kaderinde orta sıra takımı olmak varmış demek, nerede o eski Liverpool ...
liverpool-arsenal macini izledim, bence nuri ciktiktan sonra liverpool dagildi. yerine shelvey ne hucumda ne de savunmada onun verdigini veremedi. belki dogrudan skora katkisi olmaz ama ortasahada her dakika topun oldugu bolgeye gitti, pas istedi. toptan korkmayan bir ortasaha, daha ne istersin. pozisyon almayi bilen ve takimini organize eden bir yapiya da sahip. cok kaliteli gercekten. yildizi parlar bence bu sezon liverpoolda ama takiminda is yok gibi. andy carrol bu takima girmeli, forvette cok etkisiz kaliyorlar. luis suarez forvet arkasi oynarsa cok daha etkili olurlar bence. gerrard da fenerbahcedeki alex sendromuna benzeyebilir, pek faydasini goremedim o macta. yaptigi pas hatasiyla arsenal kontrasi baslamisti ve 1-0 geriye dusmuslerdi.
Aytaç baba yanLış maçı izLedik herhaLde. Nuri oyundayken LiverpooL rakip kaLeye gidemedi. Ne zaman ki SheLvey girdi ondan sonra LiverpooL rakip kaLede daha baskıLı oynamaya başLadı. SheLvey hatta iki tane pozisyon biLe kaçırdı. Nuri top aLmaktan korkuyor. Top ona geLince de hemen ayağından çıkarmaya çaLışıyor. BöyLe oynarsa LiverpooL da 2-3 hafta sonra tamamen yedek kuLübesinde kaLır. Lucas Leiva da geLdikten sonra hatta daha da forma yüzü göremez. Biraz daha Gerrard a yardımcı oLması Lazım, sorumLuLuk aLması gerekiyor. SheLvey biLe korkusuzca oynarken Nuri ayarında bir adamın böyLe oynamaması gerek. Gerçi hoş ben Nuri yi oLdum oLası beğenmemişimdir.
bana gore nuri varken daha derli topluydu liverpool, dengeliydi. hem nuri de hic gormedigim kadar ceza alanina girdi, bos kosular yapti ama hic gormediler onu. nuri ile liverpool daha olumlu gozuktu gozume. hem toptan korkan adam surekli topun oldugu bolgeye gider mi? hep pas istedi, genelde garanti oynadi ki ilk maci olmasindandir o da. ben nuriyi olumlu buldum seyirci de genelde nuriye destek oldu, bu onun icin iyi. yalniz gerrarda olan saygisindan dolayi o da nuriyi sevmis sanirim, mac genelinde nuriyi gordugu yerde hep atti pasini :) pas alisverislerini arttirirlarsa ortasahayi domine ederler ikisi birden. shelvey girince de etkili olamadi ayrica, net pozisyon hatirlamiyorum. suarez cok ezdi toplari, forvette cok etkisizdi liverpool. ya da arsenal cok iyi savunma yapti.
Kaynak|SporxQuote:
Tottenham'da transfer bitmez!
İngiltere Premier League'de mücadele eden Tottenham Hotspur'un Santos forması giyen Brezilyalı genç yıldız Ganso için şimdiden girişimlere başladığı yazıldı.
Stoke - Manchester City maçı müthiş geçti. 90+2 de Javi Garcia kafayı vurdu kalecinin müdahalesiyle yön değiştiren top direğe çarptı ve son olarak Begovic' de kaldı. 90+ 3 de Dzeko' nun aşırtmasını son anda çizgiden kaptan Shawcross çıkardı.
Maç 1-1 berabere bitti.
İddaa'da Man. City'e verdiğim için çok şaşırmadım maçın sonunu izlerken.