FtwGs'de sübliminali verdi.
http://i.imgur.com/ruwGmkp.png
Printable View
FtwGs'de sübliminali verdi.
http://i.imgur.com/ruwGmkp.png
gerek yok naniye falan melo yada inler biri alinsin hatta alinabiliyorsa ikiside alinsin sola carlinhos kapat transferi sonra.
Gerek yoktan öte,Nani alınacaksa elbet hoca istiyordur.
Aynen :D
Bakalım ne olacak :)
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/ne...4mm2346472.jpg
:rolleyes:
Nani gelirse Sneijder-Burak-Drogba üçlüsünden kim geçecek kulübeye?
Bence birisini geçirmeye gerek yok ligde sol beke Balta'yı çekeriz. :D
Ama defansif açıdan zayıf düşeriz. Sneijder sola mı geçecek? Yoksa Orta sahada Selçuk ve Sneijder'i yalnız mı bırakacağız?
Valla bilmiyorum ki ben bu hafta 1-2 transfer bekliyorum ki beklenmeli de artık Temmuz'a geliyoruz gerekli mevkilere isimler alınacaktır diye düşünüyorum.Nani ve Melo'yu bekliyorum ben inşAllah olur Melo'nun gelme ihtimali,Gökhan İnler'e göre daha yüksek.
Bu isimleri Fatih Hoca'nın direktifine göre almaya çalışıyorlar,elbet bir fikri vardır hocanın,bu kadar detaylı düşünmeye gerek yok,hoca biz değiliz kafayı niye bu kadar yoruyorsunuz ki.
Böyle bir haber buldum ancak hemen coşmayın , sakin olun sayın renktaşlarım :)
http://www.gsgazete.com/ozel-haber/f...yda-h1098.html
AMK SPOR'a göre Farfan'ın 5 milyon euro karşılığında perşembe günü açıklanma ihtimali yüksek.
Farfan ve 5 milyon euro mu ? Schalke parasız mı kalmış ? Farfan'a kafadan 8 milyon eurodan açarım ben fiyatını.
Arkadaşlar herkes Nani,Farfan falan diyor ama nerede oynatacaz bu adamları benim kafam hiç almıyor.Riera'yı satmayacaz dedi başkan.Carlinhos birde farfan gelse elde 10 tane yabancı olacak.Melo'yu almadığımızı düşünüyorum birde oda gelirse 11 oluyor.Muslera,Eboue,Chedjou,Semih,Carlinhos,Hamit ,Selçuk,Gökhan inler,Sneijder,Drogba,Burak bu kadroda tam 6 oyuncu oluyor.Dany,Farfan,Riera,Amrabat tribünde oturacak ozaman :)
Arkadaşlar Nani,Farfan bu adamlar boş adamlar değil tonla hazırlık maçı yapacağız hoca düşünür onu da Oğuzhan'ın dediği gibi bizim düşünmemize gerek yok bunları bu isimler bize futbol şöleni verirler hemen hemen her maç.Yabancıları yollamaya çalışacağız yollayabildiğimiz kadarıyla.Yabancı kuralı da kalkabilir görüşme oldu bir şey denmedi hala belli olmaz bu işler.
Şimdi ortalıkta dolaşan oyuncu isimlerine bakarsak;
Kerim Frei
Jem Karacan
Okay Yokuşlu
Arda Turan
Jefferson Farfan
Luis Nani
Carlinhos
Felipe Melo
Gökhan İnler
Umut Bulut
Umut kesin,Arda imkansız olarak bakıyorum.Diğerlerine yorum yapmak gerekirse kesin bir yorum yapamam hiçbirinin gelmeme ihtimali var.
Carlinhos bana kalırsa gelmeyecek zaten bizi resmen süründürüyor herif 2 senedir.Ha gelirse de Amrabat olayına döner artı kapalı kutu bence Brezilya yumuşak lig oynayabilir ama belki Türkiye'de uymayacak.Ha her transferde vardır bu ihtimal ama bence tutmama ihtimali fazla.
Nani ve Farfan eğer uygun şartlar olursa %100 gelirler.
Melo'yu Ünal Aysala kalsa almayacak ama F.Terim belli ki çok ısrarlı yerini dolduramam endişesi var ki iyi bir Melo için haklı bir endişe.Alınır ya da kiralanır Melo'da.
Kerim Okay ve Jem klüplerine bakar.Oyuncular büyük ihtimal kabul ederler ama klüpleri de bunlardaki yeteneklerin farkındalar.Kolay bırakmazlar potansiyelleri itibari ile.
G.İnler için kendi penceremden olumlu bakıyorum ama bugün haberin birinde B.Münih'in devreye girdiğini menejeri söyledi deniyordu.Eğer öyleyse unutabiliriz transferi ama sırf piyasa yapma amaçlı ise ben gelmemesi için bir sebep göremiyorum.Gelirse de bence efsaneler arasına girer Galatasaray için(iyi performans sonrası gitmezse :))
Gitme ihtimali olanlar içinde hali hazırda 2-3 laf etmek istiyorum.Şu an Burak yabancı sınırını klüpler baskı yapıp kaldırırlarsa gidebilir yerini de doldurabiliriz.Muslera yabancı sınırı 1+0+4 bile olsa o bir Muslera olmalı bence tartışmasız.Yerli olarak yeri dolmaz yabancısı da ya çok pahalı olur ya da Leo Franco gibi sezonluk transfer olur :) Selçuk Milan haberleri vardı epeydir kayboldu şükür.Selçuk şu an takımdaki yıldız isimlerden biridir.Satılırsa yerli olmasının da verdiği sebeple büyük sıkıntı olur yerinin dolması.Amrabat'ı Hull'a kiralayacakmışız öyle bir haber de gördüm bugün F.Terim Kazım modeli yapacak galiba Amrabata da hayırlısı ama Fener gibi hızlı girmeyip sakin gitmemiz kampa yetişmesi kaydıyla iyidir.İyi araştırmadan alıp elde kalma durumundansa böyle yapmak çok daha iyi.
ne acelicisiniz yahu hafta içi en az 1 transfer bekliyorum hatta sali gunu 1 tane bekliyorum favlayin :D
Kerim Frei
Jem Karacan
Okay Yokuşlu
Arda Turan
Jefferson Farfan
Luis Nani
Carlinhos
Felipe Melo
Gökhan İnler
Umut Bulut
koyular gelse yeterli
Gökhan ve umut gelsin yeter.
Kimse gelmesin.Burak'i satalim yeter:)
Carlinhos gercekten kapali bir kutu brezilya ligini herkez biliyor 2 senedir ne bu carlinhos istedigi anlamadim gitti sanki dünyada ki son sol bek gibi hem takimimda kalmak istiyorum diyor.fazla naz asik usandirir diye bir laf Vardir bu carlinhos meseleside ona döndü.bu brezilyali oyuncular bizim türk oyunculardan daha da nazli.kendisini bulunmaz hint kumasi saniyor efe
ben illa carlinhos olsun demem... kolarov da olur... aslında alınabilse taiwo gelsin :D at gibi...
ilginç okan dericinin gelecegi iyi diyorlardi...
G.Saray'da sözleşmeleri sona eren Çağlar Birinci, Mehmet Batdal, Okan Derici, Serdar Eyilik ve Aykut Erçetin ile yollar ayrıldı.
arda tekrar donebilir hadi hayirlisi :D
Carlinhos'un dün değil ondan önceki gece maçını izledim bir asist ile oynadı , ofansif olarak gerçekten çok etkili zaten Brezilya Ligi'nin bir numaralı sol beki kendisi , defansif açıdan da , Riera , Hakan ve Çağlar'dan tabi ki çok daha iyi , Carlinhos hemen hemen her ileri çıktığında atağın sonunu muhakkak getiriyor yani topu öldürüyor ki yerine dönecek kadar zamanı olsun , ortalarına içerde ki arkadaşlarının vuruşu ile kendisinin şutu ile yani takımı hazırlıksız yakalandırmıyor , ancak tabi ki yanında oynayan sol stoperin dikkatli olmasında yarar var yani Chedjou'nun :)
Bu hafta için AB statüsü gelirse Carlinhos + Melo + Nani / Kanat bekliyorum sadece as takıma.
AB statüsü gelmezse Carlinhos + Gökhan İnler bekliyorum sadece as takıma.
arda yada Nani... Heran olabilir gibi.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...tlu-sona-dogru
Hadi bakalım inşAllah olur.Ben geri adım atmasını bekliyorum federasyonun 6+2+2 kuralı uzun yıllar devam etmeli bence.
Seçimi başkan kazandı, en geç gelecek haftanın sonuna kadar transfer büyük ölçüde bitirilmeli. Kampa kesinlikle tam kadro katılmalı. Sezon başına uyum problemi aşılmış olarak başlamalıyız.
AMK diyor ki;
http://img23.imageshack.us/img23/1746/wellington.png
Hayrına biri FM 13 profilini paylaşsın,oyunu sildim,profilini de bulamıyorum oyuncunun.
onu ilk amk paylasmadi onlar sonradan paylasti :D evet alternatifler arasiymis wellington
Öncelik Melo'nun pozisyonu,transfer ilk olarak oraya yapılacak.
Başkan söyledi.
Ünal Aysal : "Yabancı kuralı ile ilgili önümüzdeki günlerde doğru adımlar atılacağını umuyorum"
Ünal Aysal : "Bugünden sonra ancak transferde yetkim var bir takım hazırlıklarımız vardı uygulamaya geçme konumundayız"
Ünal Aysal : "Transferde 15-20 günde büyük gelişmeler olabilir "
Ünal Aysal : "2 ya da 3 tane önümüzdeki günlerde transfer olabilir."
Ünal Aysal : "Hiç kimseye değişik farklı bilgi vermeyeceğiz herkese hakkaniyetli bilgi vericez"
Ünal Aysal : "Klüpler birliğinin şuan bir başkanı var herhangi bir seçim ortamına girmedik. GS'da çok yüklü mesaim var başarılı olmalıyım"
Ünal Aysal : "Bu yüzden Klüpler Birliğine başkan olmam çok zor"
Ünal Aysal : "Melo'nun pozisyonu en önceliğimiz olan yer"
Ünal Aysal : "Önümüzdeki günlerde ilk alacağınız transfer haberi de Melo'nun pozisyonuna olacak"
Melo'nun pozisyonu yerine bizzat Melo'nun kendisi ilk hedefimiz olsa çok daha güzel olur.
Arda Turan bu yaz dönemi için kapanmıştır,Ünal Aysal ;
Ne kulübü hazır,ne de oyuncu hazır.
diye bir açıklama yaptı.
Melo'yu alsalar da macera aramasak diyorum ben.
Gökhan için şans varsa ben Gökhan'ın alınması taraftarıyım.Melo iyi hoş ancak çok tutarsız bir oyuncu,bize istikrarlı devamlı katkı sağlayan bir isim lazım.Melo gelirse de çok sevinirim ancak Gökhan varken Melo yanından geçemez.
Başkan yarın transferleri açıklasın buralar bayram olsun.
Hull amrabata 7.5 vermis.
Üstüne bedavaya 2-3 oyuncu bile veririm ben o paraya,öyle bir teklif varsa acilen satılmalıdır Amrabat.
Özel uçakla gönderelim teklif doğruysa.