oldu olacak baskanlik koltuguna da demirören otursun :D bir kac portekizlide galatasaraya getirir
Printable View
Q7'ye hiç gerek yok kaldıki Terim'de istemez onu yalandır büyük ihtimal...
Galatasaray'da transfer çok karışık aslında forvete Burak alınsa bütün geri kalan transferler ip söküğü gibi gelecek çünkü kontejan konusunda sıkıntı var eğer forvete Burak alınırsa ;
Muslera
Eboue
Semih
Ujfalusi (Dany)
Hakan
Hamit (Transfer1)
Melo (Transfer2)
Selçuk
Assaidi (Transfer3) Büyük ihtimal gerçekleşti.
Elmander
Burak (Transfer4)
Sistem 4-4-2 hem ligde hemde ŞL'de iyi yerlere gelinebilir sadece ve sadece 4 transfer ile tabi ilk onbire 4 transfer kulübeye'de transfer gerekli mesela Gökhan Zan hem faydasız hem yedek kulübesinde çürüdü + pek verim alabileceğimizi sanmıyorum onun yerine Beşiktaş ile sözleşmesini fesheden Egemen ile anlaşılsa hem Gökhan'dan daha az para kazanacak Gökhan Zan'ı da lige yeni çıkan ekiplere vs. satarız.
Q7 haberlerine bence itibar etmeyin.
Profesyonel futbolcumuz Bogdan Sorin Stancu'nun Orduspor Kulübü Derneği'ne 2.500.000 EUR karşılığında transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=221123
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13856.php
Transfer için süre istiyorlar taraftardan sanırım
Biz süre veriyoruz zaten sorun değil.Ama en başta habire tarih verirsen ve o tarihte adamlar gelmezse taraftar sinirlenir doğal olarak.Sonu güzel olsun gerisi önemli değil.
Transfer dönemlerinde Ünal Aysal'ın acemiliği bariz belli oluyor.
Oyuncumuz Sabri Sarıoğlu ile sözleşmemiz 2+1 (opsiyonlu) sezon için uzatılmıştır. Buna göre, Sabri Sarıoğlu 2012-2013, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarının herbiri için 1.250.000 USD sabit transfer ücreti ve 15.000 USD maç başı ücreti alacaktır. 2014-2015 sezonundaki uzatma opsiyonu bir önceki sezonda 30 resmi müsabakada oynaması şartına bağlıdır.
Sabri 1.250.000 usd, Riera 3.000.000 euro, Melo'ya gelince ohohooo. Başlarım böyle denge politikasına..
Riera ile Baros gitsin de kim gelirse gelsin.Baros'un varlığı yeter ama para almaması lazım :n:
Gel artik bitsin bu hasret Melo.:icon_cry:
tahminim belki melo alinmayabilir belki hoca oraya dany"yi monte edebilir.
Bu Stancu transferinde acayip zarar ettik.
Melo gelmeyecek.
Sadece tahmin.
Bencede yavaştan Melo'dan umudunuzu kesmeye başlayın.Başka birisi aranıyor o bölgeye bence.
galatasarayın imza şovu sabri ile başlamış bakalım aysal kimlere imza attıracak gerçi verdiği tarihler hep fıs çıktı ama neyse :)
Galatasaray Buraki alacak :)
Sadri Şener bugün Burak için tek teklifin Lazio'dan geldiğini açıkladı.
Galatasaray baskani habire ipuclari veriyor ama isim yok, ortaya atilan isimlerde imkansiz gibi. Fenerbahce'nin transferde bariz ustunlugu var, ki boyle devam etmesi halinde seneye sampiyonlugu alirlar. Galatasaray buna cevap vermek istiyecektir, yerli yildizda herzaman daha buyuk cevaptir.
Trabzon tek resmi teklifi Lazio'dan almis onlarda Nevzat Sakar deyimiyle sanki televizyon aliyormus gibi taksitte baglamak istemisler (Burakin sozlesmesinde 5 milyona serbest kalma maddesi haric bi sonraki satisinin 25%'nin Trabzona verilmesi maddeside varmis). Burak forma numaralari verilen listede yer almadi zaten Senol Gunesle gorusup Trabzonsporda artik misyonunu tamamladigini soylemis.
Lazio istenilen pesin paraya gelemiyecek galiba, 2 haftadir gelemediler. Ben burdan sonra Burak icin tek yol Galatasaray diyorum, Burak ayrica bizim yonetimle gorusmesinde " avrupa olmasa baska takim" demis, buda en iyi arkadasinin yanindan baska neresi olabilir.
Burak’ın transferi konusundaki soruları da yanıtlayan Şener, “Burak’ın mukavelesinde 5 milyon avro ve bundan sonraki satışından yüzde 25 vermek kaydıyla gidebilir diye madde var. Tabi ilk başta sizler de eleştirdiniz, ‘5 milyon az para’ diye. 5 milyonu cash getiren yok şua ana kadar. Bir tek Lazio’dan geldi, başka kulüpten gelmedi teklif. Onlar da şöyle ödeyelim, böyle ödeyelim diyorlar. Bu hafta yine görüşmek istiyorlar. Gökhan’ı (Ünal) aldığım gibi bir koşturmacalı talep yok. Hocayla konuşmuş. Kibar, efendi çocuk. Trabzon’a gelmek istemediğini, yurtdışına veya başka bir takıma gitmek istediğini belirtmiş. İznini 10 Temmuz’a kadar uzattım. Çünkü ayrılırken ‘Trabzonspor hep benim ebedi takımım olsun’ diyerek ayrılmak istiyor. Onun fikrine saygı duyuyorum. Net bir gelişme yok yani. 10’una kadar hallolur diye düşünüyorum” dedi.
Burak Galatasaraya Gelmeyi Cok istiyor , Selcuk Faktoru Hoca Faktoru Sampiyonlar Ligi ve istanbul. ceyhun ve engin arkadaslarini saymiyorum daha :D