Resime bakında Gudjohnsen ile ne alaka dedim hehe :)
Wenger işini bilir. Beckham'ın Arsenal'de çalıştığı sürede gençlere büyük faydası olur.
Printable View
Resime bakında Gudjohnsen ile ne alaka dedim hehe :)
Wenger işini bilir. Beckham'ın Arsenal'de çalıştığı sürede gençlere büyük faydası olur.
Reading 6 - 0 West Ham United
vay bea favorim yoktu ama reading ne yapmoış:D
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...m_5l_Terry.jpg
Terry sezonu kapattı
Arsenal maçında ayağı 3 yerinden kırılan John Terry hakkındaki son haber Chelsea'de büyük bir yıkıma yol açtı. Şubat ayında sahalara döneceği açıklanan yıldızın sezon sonuna kadar futbol oynayamayacağı belirtiliyor. Arsenal maçının ilk yarısında Eboue'nin darbesiyle sağ ayağı 3 yerinden kırılan John Terry'nin yapılan ilk kontrollerinin ardından sahalardan uzak kalma süresinin 2-3 ay olacağı açıklanmıştı. Ancak İngiliz basınında yeralan haberlere göre 27 yaşındaki futbolcunun sakatlığında henüz hiç düzelme saptanamadı. Bunun sonucunda Terry'nin sahalara dönüşünün Haziran ayını bulabileceği ve Chelsea'nin kaptanından bu sezon yararlanmasının mümkün olmayacağı iddialar arasında. Şu anda Dubai'de tatilde olan Terry'nin dönüşünün ardından yapılacak kontrollerinin ardından herşey ortaya çıkacak.
Terry'nin geri dönüşündeki in kötü ihtimali göz önüne alan Chelsea menajeri Avram Grant'ın Lokomotiv Moskova'nın Sırp yıldızı Branislav Ivanovic'i transfer etmek için harekete geçtiği ifade ediliyor.
Ligtv
http://www.habervakti.com/resimler/spor/anelka-kosuyor
Bu adamda kesin şeytan tüyü var
İngiltere Premier Ligi’nde Bolton Wanderers forması giyen Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Nicolas Anelka kıymete bindi! Profesyonel olarak 1995 yılında Fransa’nın PSG takımından forma giymeye başlayan Fransız oyuncu, bugüne kadar 7 farklı kulüpte ve Fransa, İngiltere, İspanya ve Türkiye gibi 4 farklı ülkede forma giydi.
Gittiği takımlarda genellikle tutunamayan Nic, 2006-2007 senesinde 10 milyon Euro’ya Manchester City’den alınmış ve Türkiye’de forma giymişti. Burada mutsuz olduğunu belirterek 12 milyon 680 bin Euro’ya tekrar Ada’nın yolunu tutan ve Bolton forması giymeye başlayan 28 yaşındaki futbolcu, kariyerinde bir kez daha tavan yaptı ve bu sezon attığı 10 golle Chelsea’nin transfer listesine girdi.
Yine gitmek istiyor
Büyük bir kulübe gitmek istediğini yine tekrarlayan Anelka için Bolton’un Londra ekibinden 25 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli istediği öğrenildi. Tarafların anlaşmaya çok yakın olduğu haberleri İngiliz basınında çıkarken, şu anki konuşulan rakam Fenerbahçe’ye ödenen miktarın 2 katından bile fazla. Chelsea’nin kulübü ile görüşmelerini sürdürdüğünü ifade eden ve kariyerindeki 8. takımın formasını giymeye hazırlanan tecrübeli forvet, “Umarım bu transfer gerçekleşir” diye konuştu.
Fanatik
büyük kayıp yeri zor doldurulur.
Kötü bir sakatlık, ancak yerine geçebilecek oyuncular için büyük şans. Ben olsam transfer yapmaz, Carvalho-Alex ikilisi ile devam ederdim.
Anelka tipinde oyuncular var Chelsea'de. Anelka tipik bir santrafor değil. Drogba'nın yerini dolduracak oyuncu değil.
Yok chelsea de de tutunamaz Anelka :) Hayırlısı olsun.
Mutlu olduğu yerde dünyanın en tehlikeli oyuncularından. Fakat zor olan onu mutlu etmek.
Chelsea'den de yakında bıkar.
Pizarro v Shevchenko dan daha faydalı olur Chelsea hiç değilse nerde durucağını biliyor ...
o hareketi eğer yanlış hatırlamıyorsam arsenalde pynadığı zaman da yapıyordu herhalde ama anlamını bilmiyorum
Anelka Bolton'da çok sorun yaratmadı böyle davrabırsa her klüpte başarı yakalayabilir
Geçen senede büyük sakatlık geçirmişti Chelsea büyük yara alır bundan
Bolton'da güzel form yakaladı.Ayrıca Chelsea'de oynayabilecek bir oyuncu değil bence.
Sorunalrını kafasından çıkardımı Chelsea'yi sırtlayan isimler arasına girebilir transfer gerçekleşirse.
Chelsea için çok kötü olmuş bu .
Kafasını futbola odakladığı zaman çok tehlikeli bir oyuncu.Bolton'da iyi bir form grafiği yakaladı.Böyle devam ederse daha kalburüstü takımlara transfer olabilir..
Allah kolaylık versin Alex-Carvalho-Ben Haim valla Grant'a Tarkan dan vay anam vay şarkısını gönderiyorum belki İngiltere 3. ya da 4. lüğü etkilemez ama büyük maçlarda Terry siz savunma yapamazlar...
Daha darbeyi yediği an en az 2 yerden kırıLdı demiştim. Benim de başıma benzer bir oLay geLmişti çünkü. CheaLse darbe üstüne darbe yiyiyor.
Chelsea Anelka ile birlikte 3 yıldızı toplam 100 milyon dolar karşılığında renklerine kattı.Chelsea Anelka ile birlikte 3 yıldızı toplam 100 milyon dolar karşılığında renklerine kattı. Fransız golcünün yanısıra Berbatov ve İvanoviç de Chelsea'de.Chelsea kesenin ağzını yine açtı. 3 yıldızın işini bitiren Abramoviç tam 100 milyon dolar harcadı.100 milyon dolarlık 3'lü transferin ilki Nicolas Anelka. Anelka ile her konuda anlaşma sağlandı. Fransız oyuncu, Bolton ile Chelsea arasındaki görüşmeler tamamlandi diye konuştu.Anelka'dan sonraki bomba ise Tottenham'ın Bulgar yıldızı Berbatov. Chelsea'nin son bombası ise Lokomotif Moskova'da forma giyen Sırp futbolcu Ivanoviç oldu. İvanoviç'in Londra kulübüne maliyeti 18 milyon dolar.
Manchester United'ın da ilgililendiği Glasgow Rangers'ın başarılı savunmacısı Alan Hutton, Tottenham'ın 8 milyon paundluk teklifini reddetti...Glasgow Rangers'ta büyük bir çıkış yakalayan İskoç sağ bek Alan Hutton, Manchester United ve Tottenham kıskacında.Özellikle Sir Alex Ferguson'un çok yakından ilgilendiği vatandaşı Alan Hutton'un, Tottenham'ın 8 milyon paundluk teklfini reddetmesi, ManU'ya gitmek istiyor şeklinde yorumlandı.23 yaşındaki Hutton'un özellikle, yaşlı Gary Neville'ın alternatifi olacağını düşünen Ferguson, Hutton'u, İskoçya'nın süperstarı olarak yorumlamıştı.Tottenham'ın teklifini reddeden Hutton, şimdilik Glasgow Rangers'ta kalacak, fakat ilerde Manchester United'a transfer olacak gibi gözüküyor.
Daha Arsenal maçında o çıkınca yokluğunu hissetmişti Chelsea gol yiyerek.Büyük yara aldı Chelsea bence.Yerini doldurmak çok zor.
28 yaşında olup bu kadar büyük transfer ücretlerini kariyere sığdırmak her yiğidin harcı değil.Chelsea'ye giderse eğer ayrılacağının sanmıyorum.
Kim daha çok para veriyorsa orayı istiyor. Chelsea buna yıllık 10 m € vermesi lazım ki mutlu olsun. Başka takım buna yıllık 10.5 m € vermez Anelka'da Chelsea'da kafası rahat bir şekilde oynar :) ;;)
Eşeğe altın semer vursan yine eşektir. (:
Bence üc transferde değerini etmez :)
3 yerinden nasıl kırmış yahu :) premier ligdede kazmalar var demekki :)
Ivanovic Juve'ye gelmesi daha hayirli olurdu.Chelsea'de var yeteri kadar defans.
oldu Drogba,Shevchenko,Pizarro,Anelka,Bebatov :) işin ilginci tek forvet oynuyor Chelsea....
Chelsea gene bombaları patlatmış..
Yeri çok zor dolar, büyük kayıp.
Berbatov? Gerçekten şaşırdım bu transfere. Berbatov tamam gidecekti ama ben ManU'ya gitmesini bekliyordum. İlginç. Anelka transferi ise beklenen birşeydi. İvanoviç hakkında yorum yok. :)
en sevdigim oyunculardan biri olan, Ivanovic Chelsea'ye gitti... kötü oldu :(
OLdu oLacak hazır paraLara kıymış, bombaLarı patLatırken benide transfer etseLerdi :) Bu üç adam da cheaLse nin daha önceki aLdığı oyuncuLar gibi bu paraLarı haketmiyorLar.
üçüde gereksiz
İngiltere Premier Lig'de oldukça sıkıntılı günler geçiren Derby Country'de, Meksika'nın UAG Tecos takımında forma giyen Arjantin'li golcü Emanuel Villa'nın sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalayacağı açıklandı.Perşembe günü İngiltere'ye gelen 25 yaşındaki futbolcunun bonservis bedeli için 2 Milyon Pound ödeneceği açıklanırken, Cuma günü sözleşme imzalaması beklenen golcü futbolcunun Pazar günü FA Cup'ta Sheffield Wednesday'le oynanacak maçta forma giyemeyeceği bildirildi.Bu sezon 28 maçta attığı 10 golle Meksika liginde gol krallığı sıralamasında zirvede yer alan Arjantin'li futbolcu, 7 yıllık profesyonel kariyerinde, Club Atletico Huracan, Atletico Rafaela, Rosario Central, Atlas ve UAG Tecos 'dan sonraki 6. takımında hizmet verecek.