Hayırlı Olsun,Serdar Özkan'dan kurtulduk...:p
Printable View
Hayırlı Olsun,Serdar Özkan'dan kurtulduk...:p
Beşiktaş için Batuhan'ın gitmesi ne kadar kötüyse Serdar'ın gitmeside bir o kadar iyi olmuş :n: beşiktaş gene dengeyi kurdu :D
Serdar'ın da gidişiyle inşallah artık Ömer Karancı ve Erkan Kaş'ı a takımda görmeye başlarız. Bu çocukları da sağa sola kiralayıp çürütürlerse çok üzülürüm.
Ayrıca benim Beşiktaş'a istediğim bir oyuncu Mustafa Pektemek. Necati'yi alana kadar Mustafa'yı kaptırmasak Galatasaray'a iyiydi.
Ben Quaresma nın da bittiğini düşünüyorum. OyuncuLar birer birer gönderiLdikten sonra bu da açıkLanacaktır. Deco ve Semih transferi iLe de geLecek sezon fırtına gibi eseriz.
Semih Türkiyede Fenerbahçeden başka BJK - GS - TS forması giyeceğini hiç düşünmüyorum.
KARTAL TABATA`YI GÖZDEN ÇIKARDI.!
Kartal, 8 milyon Euro`luk Tabata`yı gözden çıkardı.
Turkcell Süper Lig`de 2009-2010 sezonunu şampiyon Bursaspor`a 2-1 mağlup olarak 4. sırada tamamlayan Beşiktaş`ta gelecek yılın planlaması yapılıyor.
UEFA Avrupa Ligi`ne ikinci ön eleme turundan itibaren katılacağı için sezonu erken açmak zorunda kalan Siyah-Beyazlı takım, yerli ve yabancı transfer çalışmalarına hız verdi.
Öncelikle yabancı kontenjanını boşaltmak isteyen transfer komitesi, geçen sene Gaziantepspor`dan 8 milyon Euro`ya alınan Rodrigo Tabata`yı gözden çıkarttı. Halen kadrosunda 11 yabancı bulunan Kartal`ın transfer yapabilmesi için en az 4 oyuncu ile yollarını ayırması gerekiyor. İki yabancı transferi gerçekleştirmeyi düşünen Beşiktaş`ta gideceklerin sayısı ise en az 5 olarak belirlendi. Gordon Schildenfeld bedelsiz, Bursaspor kadrosunda yer alan Çek stoper Tomas Zapotocny ise bonservis ya da takas yoluyla yollanacak. 2010 Dünya Kupası için ülkesine giden Rodrigo Tello`ya da kendisine kulüp bulabileceği söylendi. Alman Michael Fink ve Brezilyalı Rodrigo Tabata`ya yeni transferlere kontenjan açılması için ayrılmaları halinde yardımcı olunabileceği ifade edildi. Futbol Komitesi başkanı Serdal Adalı da altyapıdan gelen oyunculara daha fazla imkan vereceklerini kaydetti. Teknik Direktör Mustafa Denizli`nin de Michael Fink`in gönderilmesine Uğur İnceman ve Necip Uysal`ın son dönemdeki performansları sebebiyle onay verdiği ortaya çıktı.
ZAMAN / MESUT YILDIRIM
Orta sahaya futbolcu alınacaksa Tello'nun yerine Delgado gitmelidir bence. Zaten sol kanatta alternatifimiz çok az.
tabata'nın hiç alınmaması gerekiyordu bence. bir de 8 m euro ödediler. çok büyük para. daha genç bir yabancı alınıp geleceği düşünebilirlerdi.
Yönetimimiz yine birşeylerin peşinde ve bunu söyleyeceğimi tahmine etmezdim ama bu sefer doğru adımlar atılıyor.. Herkes emeğinin karşılığını alsın , emek vermeyen de bu takımdan gitsin bu kadar basit.. Nobre'nin hala bu kulüpten para kazandıgını görünce çıldırıyorum.. Koca sezonda 3 gol atan bir golcü?? ye yıllık 2.2 milyon euro ver ama iş kaliteli transfere gelince fazla durumumuz yokk.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. Umarım bu formayı hakeden isimler takıma kazandırılır ..
Tabata aslında çok iş yapabilecek bir oyuncu ancak o bonservisi hep formasına yapışık kalacak. Delgado dönecekse, ve iyi bir kanat oyuncusu alınacaksa kiralanması en mantıklısı. Genç bir türk oyuncunun takasında da kullanılabilir.
Nobre ise yıllardır sırtımızda bir kambur. Üstelik defalarca az daha Bobo'nun yollanmasına sebep oluyordu varlığı. Batuhanın kazanılamamasında da az da olsa Nobrenin ve Türk pasaportunun katkısı var. Hatta sezon başında Nobre tek forvetken Bobo'nun sol kanatta oynadığı maçları hatırlayıp çıldırmamak mümkün değil :)
İşte Volkan'ın gönlündeki takım!
Bursaspor'un başarılı futbolcusu Volkan Şen, forma giymek istediği takımı açıkladı...
20/05/10 16:53
http://im.htspor.com/2010/05/20/5165...jpg?1274430374
Bursaspor’un başarılı oyuncusu Volkan Şen, Beşiktaş’ta forma giymek istediğini belirtti.
Bursaspor’un şampiyonluğunda önemli rol oynayan Volkan Şen hakkında çıkan transfer haberleri hakkında bir açıklama yaptı.
Bursa’da hedeflediği başarılara ulaştığını belirten yetenekli oyuncu, “Bursa’da başarıyı yakaladık. Milli Takım’a da çağırıldım. Uzun süre milli formayı giymek istiyorum. Kulübümle sözleşmem devam ediyor. Bir teklif varsa da, bana iletilmedi” dedi.
Profesyonelliğe vurgu yapan Volkan Şen, “Gerçekçi olmak lazım. Sürekli görev alabileceğim bir takımda oynamak isterim. Duygusal davranma gibi bir lüksümüz yok. Ciddi bir teklif gelirse hocam ve yönetim de müsaade ederse Beşiktaş’ta futbol oynamak isterim” şeklinde konuştu.
(GOAL)
Volkan bu ligde sevdiğim oyunculardan ancak dirtiness'i biraz fazla :)
Volkan Şen'in açıklaması çok akıllıca , Fenerbahçe ve Galatasarayda ilk 11 şansının zayıf olduğunu , Beşiktaş'ta direk ilk 11 oynayabileceğini biliyor ve açıklaması da bu yönde.Bence en azından 1 sene daha kalmalılar takımlarında sercan,volkan,ozan...
Bu açıklamasının videosu felan varsa inanabilirim.Bursaspor'un elindeki oyuncuları satacağını sanmıyorum çok iyi teklifler gelmediği sürece.
YÖNETİM QUARESMA`YA UÇTU
Beşiktaş yönetimi, son 1 aydır transfer gündemine aldığı ve görüşmelerini sürdürdüğü Ricardo Quaresma için İspanya`ya gitti.
Şampiyonlar Ligi finalinde yarın akşam Inter ve Bayern Münih arasında oynanacak karşılaşma için Madrid`de bulunan İtalyan ekibin yetkilileri ile görüşecek olan Beşiktaş yönetiminin, transfere son noktayı koyması bekleniyor. Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Şube Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu`nun dün akşam İsparnya`ya gittiği öğrenildi. Bu üç ismin Inter yetkililerinin yanı sıra İtalyan ekibin Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer almayan, ama takımıyla beraber Madrid`e giden Quaresma ile görüşecekleri de belirtildi. Özellikle Portekizli oyuncuyla maçtan önce yüz yüze görüşmesi beklenen siyah beyazlı heyetin Quaresma`yı, Beşiktaş`a transferi konusunda ikna etmesi bekleniyor.
Dha
Edin artık yahu nolur edin yanii .. İnşallah ordan Qua ile birlikte dönersiniz ..
10 haziranda transfer dönemi açılıyor. O zamana kadar en azından 1-2 futbolcunun işi bitirilmeli ve bunlardan biri de Quaresma olmalı. Umarım yöneticilerimiz bu defa sevindirirler bizi transfer konusunda.
Transfer görüşmesi haftaya!
http://www.malatyabjk.com/arma/BJK_LOGOSU_1.gif
Beşiktaş'ta transferde henüz bir gelişme yaşanmazken, kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile teknik direktör Mustafa Denizli'nin gelecek hafta bir araya gelmesi bekleniyor.
Dış transferde arayışlarını sürdüren ve kadrosundaki bazı yabancıları değiştirmeyi planlayan siyah-beyazlı kulüpte, bu görüşmenin ardından hareketliliğin artmasının beklendiği öğrenildi.
Bu arada, sezon içinde ameliyat olan teknik direktör Mustafa Denizli'nin rutin kontrolleri ise sürüyor. Denizli'nin bu kontrollerin ardından tatile gideceği bildirildi.
21.05.2010Kaynak : AA
Beşiktaş Pazarlama ve Kartal Yuvalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aksoy taraftarı heycanlandıracak açıklamayı haber1903`e yaptı.
Hiç bir transferin imza olmadan bitmeyeceğinin altını çizen Aksoy, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören`in son bir aydır bu transferle uğraştığını ve kesinlikle bitirmek için Madrid`e gittiğini belirterek, "Sanırım Başkanımız, Serdal Adalı ile birlikte bu görüşmeden sonra müjdeyi verecekler" dedi..
PAZARLAMA KOMİTESİ OLARAK QUERESMA`YA HAZIRIZ
BJK`nin Pazarlama ve Kartal Yuvaları`ndan sorumlu yöneticisi Aksoy, "Ben üzerime düşeni yapıp 50 bin adet formayı hazırlatıyorum, sırtlarına Quresma yazmak için de Madrid`den telefon bekliyorum. O telefon gelsin daha onlar uçaktayken Q7 formaları Adidas tarafından hazırlanmaya başlanır ve 10 Haziran`da kartal yuvası mağzalarında vitrine asılır" dedi. Aksoy ayrıca Beşiktaş taraftarı büyüklüğünü gösterip forma satışlarında 50 bin barajını geçmelidir ifadelerini kullandı...
Bu arada yurt dışında bulunan Başkan Yıldırım Demirören`in yarın Madrid`e geçerek Serdal Adalı ile buluşacağı ve İnter-Bayern, Şampiyonlar Ligi Finali`nin ardından transferi noktalayacağı gelen haberler arasında...
Haber1903
"Ben üzerime düşeni yapıp 50 bin adet formayı hazırlatıyorum, sırtlarına Quresma yazmak için de Madrid`den telefon bekliyorum. O telefon gelsin daha onlar uçaktayken Q7 formaları Adidas tarafından hazırlanmaya başlanır ve 10 Haziran`da kartal yuvası mağzalarında vitrine asılır"
Güzel olmuş burası :)
Olmuş değil , bizzat kendi beyanatı yöneticinin. Yanlış anlamadıysam uydurma haber demek istiyorsunuz ? Yanlış anladıysm pardon.
Sizce kimler gidecek veya gitmeli? Yonetimin aciklamalarina bakilirsa Tello ve Fink gidecek, Tabata kalacak, Delgado baska bir yabanci ile birlikte takima katilacak. Ben acikcasi Fink'in kalmasi gerektigini, Tello ve Tabata'nin gitmesi gerektigini dusunuyorum.
Quaresma, depois da festa: «Já fiz o que tinha a fazer no Inter»
MOURINHO ASSUME
Itálianotícia
10 » da secção "Itália"
2010-05-22 23:07h Quaresma, depois da festa: «Já fiz o que tinha a fazer no Inter»
Ricardo Quaresma comemorou esta noite com o Inter a conquista da Liga dos Campeões. O extremo português não foi opção na final, mas participou na caminhada até Madrid. No final, falou da festa e assumiu a saída do clube, para jogar mais. Mas não para Portugal. «A festa foi o que viram. No balneário entrámos felizes, mas mais calmos», contou Quaresma no final: «Agora vamos desfrutar e continuar a festa em Milão. Vamos agora para lá, espero que a noite seja de celebração e amanhã dê para descansar. Estou feliz por vencer um título tão importante como este, que qualquer jogador sonha ganhar. Gostava de ter estado mais em campo, mas hei-de ter mais oportunidades.»
A seguir, abordou o futuro. «Espero que se resolva rapidamente, o meu empresário sabe o que quero. Comigo ninguém falou mas também não precisam de falar, o meu empresário tata disso», afirmou Quaresma, rejeitando nomeadamente a hipótese de voltar ao Sporting: «Já disse que Portugal não quero. Não é bem não querer, é achar que posso continuar fora. Um dia se tiver de acabar em Portugal acabo.»
«Já fiz o que tinha a fazer no Inter. Não vale a pena continuar. Tenho 26 anos e preciso de jogar», assume de resto Quaresma, para responder assim quando lhe foi mencionado o interesse do Besiktas: «Eu também queria muita coisa. Fico feliz pelo interesse, mas é com o meu empresário.
«Espero que se resolva rapidamente, quero ir de férias descansado», concluiu, para deixar apenas mais uma frase, quando questionado sobre como se sente pela ausência do Mundial: «Se conseguir ver o Mundial vejo, se não conseguir paciência.»
MEALİ
Beşiktaş`ın görüşmelere başladığı Ricardo Quaresma, Portekiz basınına açıklamalarda bulundu.
Quaresma, şuan İnter ile şampiyonlar ligi kupasını kaldırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek sözlerine şöle devam etti:
`Şampiyonlar Ligi Kupasını kaldırdığımız için çok mutluyum.Bugün bu zaferi doyasıya kutlayıp sonra dinlenmeye çekileceğim.`
Geleceği hakkında sorulan soruya ise:
`Kısa sürede geleceğim ile ilgili net bir yol çizmek istiyorum.İnter başkanı benim oynamak istediğimi biliyor.Bana kolaylık göstereceğini biliyorum.Sporting`e gitmeyeceğim.Eğer birgün futbol hayatımı bitirmeye karar verirsem ozaman Portekiz`e döneceğim.İnter`de kalmak istemiyorum.Beşiktaş benimle ilgileniyor.Bu ilgi için çok teşekkür ediyorum.Bende Beşiktaş`ta oynamak istiyorum.Menejerim ilgileniyor umarım bu iş en kısa sürede çözülür ve bende tatile rahat giderim.`
Maisfutebol
Sizce ne gibi degisiklikler ve transferler gerekir?
Bize lazim olan transferler:
1 Yabanci yildiz kanat oyuncusu (Quaresma olabilir).
2 Yerli yildiz kanat oyuncusu (V.Sen, Ozan Ipek, Yekta olabilir).
3 Ekstra bir YERLI stoper, yabanciya gerek kesinlikle yok Toraman, Sivok, Ferrari oldugu surece (O.Toprak, Baris Basdas, O.Erdogan olabilir).
4 Eger 4-3-3'ten vazgecip 4-4-2'ye doneceksek (bana gore gerek bu degisiklik) Necati hemen alinmali.
5 Bunlara ilaveten olabilirse bir ekstra sagbek, ama orada Toraman, Ekrem ve kiradan donecek Erhan oldugu surece bence gerek yok.
6 Takimdan ayrilacak 2 kisi Tello-Tabata-Delgado uclusunden ikisi olmali.
------------Rustu-------------
Ekrem--Sivok----Ferrari---Ismail
-----------Fink-------------------
Volkan Sen---Ernst-------Quaresma
--------Nihat-----Bobo-----------
Yedek stoper olarak Toraman var, bekler icin Erhan ve I.Uzulmez var. Ilk yedek onlibero Necip ve Ugur, daha ofansif/defansif varyasyonlar icin Toraman, Delgado gibi oyuncular da monte edilebilir. Kanatlarda yedekte sorun var, fakat sagda Holosko, solda Ismail kullabilabilir, gerekirse ekstradan Yekta alinabilir veya Delgado kanatlarda degerlendirilebilir. Forvette de Necati ve Nobre yedek olarak yeterli. Boylece cok iyi ve varyasyonlari olacak saglam bir kadro olur. Gidecek oyuncular da kesinlikle Tello ve Tabata'dir.
Gönderilmesi gereken yerliler gittiler bile, İ.Kaş ve S.Özkan. ;) Bunların dışında yerli olarak Batuhan ve Erkan Zengin'i Eskişehir'e yolladık ve o bölgede alternatifler azaldı. O yüzden kesinlikle bir sağ açık alınmalı ki bu isim Quaresma'dan başkası olmasın mümkünse. :) Forvet için de Necati fena olmaz. Sağ bekte Toraman, Ekrem ve Rıdvan var, Erhan Güven'de dursun bir kenarda, İ.Kaş'tan daha kötü olamaz heralde. Sol açığa da Caner Erkin ya da Volkan Şen gelirse iyi olur, ama Tello gitmemeli bence. Yabancılardan Zapo, Fink, Tabata ve Delgado gönderilsin, Gordon zaten opsiyonu kullanılmayacağı için gitti diyebiliriz. Yerli transfer olarak Mehmet Aurelio veya Murat Ceylan düşünülebilir orta sahaya. Yabancı olarak da Deco-Vaart tarzı çift yönlü oynayabilecek bir yıldıza ihtiyacımız olduğu kesin. Bu arada 3. kalecimiz yok Korcan gittiği için(sözleşme yenilenmedi), oraya Denizli'den Cenk en iyi tercih olur. Mevcut kadrodan Uğur İncemanla sözleşme yenilenmesine rağmen takas yoluyla o da gönderilirse kimsenin bir şey söyleceğini sanmıyorum. A2'den gelecek gençleri de unutmayalım (Onur Bayramoğlu, Ali Kuçik, Erkan Kaş, Cumali vs). Benim yeni sezon için kadrom şu şekilde:
Rüştü
Toraman Sivok Ferrari İsmail
Ernst Aurelio
Quaresma Deco Volkan Şen
Bobo...
Değişik varyasyonlarla Holosko, Nihat ve Necati'de kullanılabilir as kadroda. Yedek 11'im de şöyle. :)
Hakan
Rıdvan Erhan Güven Atınç İ.Üzülmez
Necip
Holosko Tello
Necati
Nihat Nobre...
Dediğim gibi gençleri de unutmayalım yerine göre. ;)
Ben o Ricardinho olayindan sonra Aurelio'ya karsiyim, ki kendisi o olay olmasa bile cok yaslandi ve gecen 2 sezon iyi oynamadi. Bence Fink her sartta kalmali, onliberoda su an sikintimiz yok ve o gittigi an sikinti dogar bence. Senin kurdugun ikinci kadro yanliz biraz fantastik olmus, ama ilk kadro olabilecek bir kadro, ki Denilzi muhtemelen 4-3-3'ten vazgecmez. Sadece Aurelio yerine Fink lazim, ama o zaman orta alandaki 3. isim yerli olmak zorunda. Her halukarda 4-3-3'te ortada sikinti yasiyoruz, bence o yuzden 4-4-2'ye donmeliyiz. Seneye zaten CL yok, full ofansif oynayip ligde basarili olmaliyiz bence....
Açıkcası benim Demirören başkanlığında pek ümidim yok gelecek sezondan,hatta ileriki sezonlardan.Bu yüzden şu gelse nasıl olur tarzı hayaller kurmak içimden hiç gelmiyor.Keşke Murat Aksu seçilseydide başarılı olamasak bile en azından finansal açıdan ilerleme yaşasaydık.
- Holosko satılmayacaksa (bence satılmamalı), Necati'ye lüzum yok.
- En az 3 tane ofansif kanat oyuncusu alınmalı (Biri Quaresma olacaksa 2 tane de yerli)
- Sağ beki Ekrem, Erhan, Toraman (hatta Cumali) götürür. Rıdvan da eninde sonunda gelecek.
- Atınç daha genç olduğu için Sezerin sözleşme yenilenip A takıma çıkarılması yerinde olur. Sol beke 3. yedek için de altyapıdan çözüm üretilirse fena olmaz.
- Tabata ve Delgado'dan biri gidici. İkisini de severim, ama Delgado tamamen iyileşmişse daha bir sevrim.
- Tello ve Fink arasında seçim yapmak zor, Fink'in yerine banko Necip oynayacaksa yollanmasında sakınca yok. Tello önemli bir oyuncu, kendi ayrılmak istemiyorsa kalabilir, gönderilirse bir yerli kanat oyuncusu daha lazım. Fink gidince ortasaha için Murat Ceylan da düşünülebilirdi.
- Bobo-Nihat gelecek sene için ileri ikili olarak belirlenmeli, Holosko her ikisine de alternatif olabilir. Nobre'ye hiç bir şey demiyorum :)
Gelecek sene ilk 11'i şöyle olsa en azından sahadaki oyundan keyif almamak için bir sebep yok:
-------------------------------------Rüştü --------------------------------
------------------------------------(Hakan)----------------------------------
----Toraman-------------Sivok--------Ferrari-------------İsmail-----
-----(Ekrem)----------------------------------------------------------------
--------------------------------Necip-------Ernst--------------------------
--------Yabancı(Q7?)----------------------------------M. Delgado----
------------------------------------------------------------(Yerli kanat?)--
-----------------------------Nihat-------------Bobo--------------------------
-------------------Rüştü---------------------
Ekrem---------Toraman-Sivok--------İbrahim Ü.
------------Necip ------------Ernst------------
Volkan Şen ----- 10 numara (Deco) ----Quaresma
--------------------Bobo------------------------
Yabancı olarak da Fink ve Holosko kesinlikle kalmalı.
Ferrari gönderilmelidir, sezon sonuna doğru büyük bir düşüş yaşadı Mustafa Denizli'de pek sıcak bakmıyoru sanıyorum artık Ferrari'ye. Tello veya Delgado'dan bir tanesi kalmalı Tabata'da gönderilmelidir.
Arkadaşlar bir cisim yaklaşıyor.
Kaba taslak şöyle birşey olabilir.Gerçi bu benim değil Denizli'nin düşünceleri daha çok;
Schildenfeld S.Graz'a satılır
Zapo Bursa'da kalır ya da Eskişehir'e gidebilir
Holosko Dünya kupasından sonra hatrı sayılır bir teklif gelirse satılabilir
Keza Tello'nun durumuda aynı
Denizli'nin Tabata için düşünceleri ortada,en kötü kiralanacaktır
Fink +2 kontenjanı için iyi bir yabancı
Bobo'dan daha iyi bir golcü alacağımızı düşünmediğim için kalmalı
Delgado Denizli'nin gözbebeği,kalır
Ferrari,Sivok ve Ernst'in yeri banko
Bir kanat oyuncusu gerekli,Quaresma gelecektir...
+2 için bir yabancı daha alınır ya da bu isim Tello olur...
Serdar,Erkan,İ.Kaş gitti
Erhan gidecektir
Nobre gitmeli
Stoper ve sağ bek rotasyonu için en iyi isim Orhan Şam
Bonservisi elinde,yerli statüsünde,formunun zirvesinde olan Necati gelsin
Rotasyonda A2 içinde yaşı tutan Cumali,Orhan Gülle,Erkan Kaş,Furkan Şeker,Ali Kuçik,Sezer Özmen,Onur Bauramoğlu,Oğuz Ceylan gibi isimler değerlendirilebilir
------------------Hakan----------------
Toraman-----Sivok----Ferrari------İsmail
--------------Ernst---Necip------------
----------------Delgado---------------
Nihat------------------------Quaresma
-----------------Bobo-----------------
----------------Rüştü-----------------
Rıdvan-----Orhan----Atınç------Deli İbo
-----------Fink----Uğur--------------
---------------Tello-------------------
Ekrem-------------------------Yusuf
--------------Necati------------------
Quaresma'nın menajeriyle yapılan görüşme olumlu geçmiş.Çarşamba günü bu transferin iyi ya da kötü sonuçlanması bekleniyormuş.Haydi hayırlısı..
Ferrari gitmeli diyenlere inanamiyorum, hele diyen BJK'li ise. Ferrari'nin olmadigi donem neler oldugunu ikinci yarinin basinda ve A.Gucu-Trabzon-Eses serisinde gorduk. Ferrari vazgecilmezdir bizim icin Bobo, Ernst ve Sivok ile birlikte. Ayrica kadronda zaten 5 yabanci var, yanina Ferrari'yi de koyabilirsin rahatlikla.
Mustafa Denizli'nin böyle düşündüğünü söylemiştim o artık Ferrari'den ilk geldiği andaki performansı beklemiyor. Bundan sonra da böyle birşey olursa katlanılmaz bence. Sivok bu takımda yerini ispatlamıştır, Ferrari'den daha önde gelir bana göre.
Yabancı transferi düşünülürse gidebilir.
Q7'nin bu acıklaması bızım ıcın cok ıyı gercekten.. En zor kısım kendısının ıkna edılmesı dıye bılıyordum ben yani İnter tamamdı.. İnşallah en kısa zamanda açıklıga kavusur hersey ve Q7 bzim olur ..
Quaresma Beşiktaşımıza hayırlı olsun arkadaşlar. Salı günü resmi açıklama olacak büyük ihtimalle. Şimdi Quaresma konusunu kapayıp sol kanat ve beklere önem verilmeli bence.
Gerçi Volkan Şen'de alınabilir , öyle olursa Q7 Sol kanat, Volkan sağ kanat olacak.
Ahmet büyük konuşup heyecan yaptırma be abi =D