Beyler hemen balıklama atlıyorsunuz. Soruşturma gizli soruşturma .. Kabul etmiş deniyor da kim söyledi yani Savcı falan mı.. İafedeye avukat katılır o da yalanlıyor. Hemen etkilenmeyin TV'den. Sonuçta rating dünyası rahat olun bekleyin.
Printable View
Beyler hemen balıklama atlıyorsunuz. Soruşturma gizli soruşturma .. Kabul etmiş deniyor da kim söyledi yani Savcı falan mı.. İafedeye avukat katılır o da yalanlıyor. Hemen etkilenmeyin TV'den. Sonuçta rating dünyası rahat olun bekleyin.
SON DAKİKA! Beşiktaş kulübü başkanı Y.Demirören şike davası sonuçlanana kadar Türkiye Kupasını az önce geri iade etmiş! Helal olsun
HeLaL oLsun. Gerçekten heLaL oLsun.
Güzel bir davranış Beşiktaş'tan.
Beşiktaş kupayı iade etti!
Besiktas Asbaşkanı Serdar Adalı ve Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun , Türkiye Kupası Final maçı öncesi transfer teklifi yaptıkları iddiasıyla tutuklanmaları üzerine Beşiktaş yönetimi tarihi bir karar aldı.
Günün erken saatlerinden beri toplantı halinde olan Beşiktaş yönetimi. 2010-1011 Ziraat Türkiye Kupası'nı federasyona iade etti.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
Takimimla tekrar gurur duydum, madem adimiz bu operasyonla geçiyor ve takimimizdan iki kisi tutuklu aklanana kadar yada suclu bulunulurlarsa kupaya iade etmek en dogru karar.
Demirören sırf başkaları alkışlasın diye kendi camiasına güvenmeyerek son yıllardaki en büyük hatasını yapmıştır.
Helal olsun Beşiktaş yönetimine.
güzel bir davranış tebrik etmek lazım gerçekten hatta aynı davranışı fenerbahçe den de beklamek lazım...
Ne alakası var ki dediğin şeyle kupanın geri iade edilmesinin ? Belki sana bu reklam olarak geliyodur belki göz boyama olarak geliyordur. Ama adamlar aklanana kadar ne aldıysak geri veriyoruz diyor işte. Bunda kötü bir durum yok bilakis yakışanı yapıyorlar gibi geliyor bana.
Helal Olsun !
kamuoyu tepkisini azaltmak için yapılmış bi hareket bence de.
yapılan olaylar reklamdır deildir ama nabzı düşürmek ve kendine olan güvenini ortaya koymak adına güzel bir davranış şuçlu bulunursa nasıl olsa alınacak kupa ayrıca şu ifadeye karşıyım aklanan kadar denmiş bence şüphe kalkana kadar demeleri daha doğru olurdu şahsi fikrim.
Helal Olsun Sana Beşiktaş ! ! !
Sen eğer suçluysan zaten o kupayı senden alırlar. Tribünlere oynuyor Demirören. Bu hareketiyle de işin içinden sıyırdı kendini :)
YanLız anLayamadığınız nokta Beşiktaş yönetimi hocasına ve yöneticisine güvenmediği için değiL, aksine tamamen arkasında oLduğunu göstermek amacı iLe kupayı iade etme kararı veriyor. FarkLı aLgıLamayaLım.
Allah aşkına nesi reklam yahu?Ben Beşiktaş'lı değilim ancak Beşiktaş doğru olanı yaptı.Aklanana kadar biz bu kupayı müzemizde görmek istemiyoruz diyorlar neresi reklam?
İşte olayların perde arkası!
Beşiktaş Kongre Üyesi ve Avukat Ali Rıza Dizdar, bugün Ahmet Ateş'i ziyaret etmek için Metris cezaevine gitti.
Ahmet Ateş ile yaptığı görüşmenin ardından yaşanan gelişmeleri HABER1903'e anlattı.
- YUSUF DİYE BİRİSİ ADALI'YI ARAMIŞ -
" Ortada Yusuf diye bir menajer var. İbrahim Akın ile İskender Alın'ı Beşiktaş'a transfer etmek için çabalayan bir isim. İbrahim Akın, Galatasaray kulübüne gidecekmiş. Serdal Adalı, Ahmet Ateş'e demişki; Yusuf denen birisi arıyor bunu tanıyor musun? Ahmet Ateş'te ben bu ismi tanımıyorum ama bir araştırayım demiş. Tayfur hoca da bu oyuncular iyi, alırsak iyi olur demiş. Bu olay Bursaspor - Beşiktaş maçının öncesinde yapılan bir konuşmadır. Bu isim Bursa'dayken, Tayfur Havutçu gelin yüz yüze konuşalım demiş. Yusuf bey Otel'e gelirken, Otel'in tarifi için Ahmet Ateş'i arayıp yol tarifi istemiş. O sırada bazı olaylar çıkınca görüşememişler. Daha sonradan Yusuf beye Milliyet gazetesine gelin orada konuşalım notunu bırakmış. Ama Savcının bu hususta kafasına taktığı nokta şu; Neden menajerin yalnız gelmesini istediği yönünde. Serdal Adalı'da demişki, tabii ki yalnız gelmesini istedim. Çünkü futbolcuların fiyatının arttırılmaması için. "
- YETER Kİ TRANSFERİN BİTSİN -
" İbrahim Akın, "Ben bir at istiyorum" demiş. Serdal Adalı'da, Akın'a senin transferin bitsin yeterki ben sana daha iyilerini hediye ederim demiş. Şunu açıkça söylüyorum, tek kelime bile Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş'in İbrahim Akın'a maçta kötü oyna, maçı bize sat gibisinden konuşması olmamış. Ben bir Hukukçu gözüyle şunu gördüm, bu olayda bir kurban yaratmışlar. Bunlarda Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş oldu. " dedi.
- SAVCI İBRAHİM'E İFADE İMZALATMIŞ -
"İbrahim Akın ile görüşme şansım olmadı ama avukatı Hakan A. ile görüştüm. Savcı İbrahim Akın'a sen bir ifade imzalayacaksın ben seni serbest bırakacam demiş. İbrahim'de ifadeyi imzalamış. Daha sonra mahkemeye çıkacağını duyunca da mahkemede bu ifadeyi yalanlamış. " dedi.
- SAVCI KENDİNİ TATMİN ETMİŞ -
"Mahkemesi olmayan suçtan dolayı içeride tutuluyorlar. Anlamsız bir tutuklama oldu. Savcı kendini tatmin etmek için Adalı, Tayfur ve Ateş'i tutuklamış." diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
Beşiktaş'ın kupayı vermesi, kupa bizim için önemsiz biz kendi oyuncularımıza teknik direktörlüğümüze sahip çıkarız biz büyük bir kulübüz kupayı her zaman kazanırız ve hedefleriz anlamındadır
Niyeyse bütün Fenerbahçe'li arkadaşlar reklam , göz boyama diyorlar . Beşiktaş böylelikle kulübüne en ufak bir leke sürdürtmedi.
Kupayı iade etmek bir anlam ifade etmiyor.Kupanın getirilerini iade etse mesela anlarım da bu kadar tribünlere oynamak olmaz.Yıldırım başkan kendi yöneticisi ve teknik direktörüne güvenmiyosa kupanın getirilerinden vazgeçseydi mesela gitmiyorum avrupaya deseydi.
İyide sizin Fenerbahçe TÜrkiye dediğiniz büyük cumhuriyet takımıda o zaman vereydi ya kupayı. O zaman bu kadar millet üstüne gidermiydi Fenerbahçe'nin ? Hani diyorsunuz ya Galatasaray'lı arkadaşlar tahrik ediyor, çok üzerine gidiyor.
Eminim ki aynı davranışı Fenerbahçe yapsa ben gene helal olsun derdim. En azından bir takımın üzerine o kadar gidilmezdi, suçlu yada suçsuz. Aynı şeyi FB yapsa ben gene helal olsun derdim.
@sananes Beşiktaş Kulübü kupayı iade ederek yöneticisine ve teknik direktörüne güvendiğini göstermiştir . Aklanacağız ki kupayı iade ediyoruz.
@murat taşlı beşiktaş kupayı iade etmeseydi şu an ismine leke sürdürtmüş olacaktı . teknik direktörü ve yöneticcisi hapiste . Fakat haksız bir kupa kazanmak istemediklerinide dile getiriyorlar böylece.
o zaman bjk yönetimi hukuk bilmiyoki en temel kural olan suçsuzluk karinesine göre hareket etmiyorlar.Yahu kupayı iade etmek nedir? bizim müzede durmasın sizde dursun bu çünkü adımız şikeye karıştı demektir değil mi? o zaman güzel beşiktaş camiası bu düşünceye sahipsen gitmesene avrupaya,geri iade etsene kupadan kazandığın paraları.
Kupa çelik parçasıdır,yapılan harekette gaza getirmelik gereksiz bir çıkıştır.Ha tabi bunun üstüne çıkıp avrupaya da gitmiyoruz falan derlerse o zaman helal olsun denilebilir.
Tamamiyle kamuoyundan övgü almak için yapılmış bir hamle. Zaten şike yapıldığı ortaya çıktığında elinden alınacak kupa veya aklandığında hakkınla kazanadığın ortaya çıkacak.Biraz profesyoneller gibi davranmak lazım. 100milyonlarca dolarlık kulüpleri yönetiyorlar sonuçta.
Fenerbahçe'nin ders alması gerekir vs. diyenlere de gülüyorum açıkçası. Biz şike yaptığımızdan en ufak bir kuşku duymuyoruz ki,mahkemenin lehimize sonuçlanacağını düşündüğümüz bir süreçte neden hakkımızla kazandığımız kupayı millete yaranmak için geri teslim edelim.
arkadaşım kupa biraz ağır şekil verilmiş metal parçasıdır.Müzede bi kupa az olsa ne olur çok olsa ne olur.Önemli olan böyle bir duruş göstereceklerse getirilerinden vazgeçselerdi de sizi anlayabilseydim.
güven konusunda da enterasan bir güven gösterme yolları varmış gerçekten.
Uzamaya gerek yok . Her türlü mahkeme Fenerbahçe şike yaptı dese bile savunacaksınız o kişileri . Artık bir şey diyemiyorum.
Beşiktaş'ın almış olduğu kararı doğru buluyorum ama Fenerbahçe'nin aynı şeyi yapması gibi bir gerekliliği yok herkesin fikirleri farklıdır aynı olacak diye bir şey olamaz.Ona göre bu doğru diğerine göre şu doğrudur :)
nereden biliyosun savunacağımızı? biz savunmayız utanırız ve bir daha kulübün kapısından bile sokmayız o kişileri siz rahat olun.Ama görünen o ki siz hep şikeci diyeceksiniz ya da ima edeceksiniz.Baksanıza mahkeme daha karar vermeden başladınız neredeyse hepiniz.
Helal olsun Beşiktaş'a ..Kendilerine yakışanı yaptılar .
Forumda araştırsak belki de en az okunan bölüm hukuk çıkacak ama en çok hukuk varmış gibi yorumlar geliyor , neyse..
Size göre reklam , bize göre Beşiktaşlılık duruşu..
Size göre göz boyama , bize göre destek mesajı..
Size göre yanlış , bize göre doğru..
Siz kulüpsünüz , biz aileyiz..
Kendi yağınızda kavrulun , bize karışmayın..
Eğer Beşiktaş Süper Kupa maçını oynayıp UEFA Kupası'na katılacak ise kupa iade etmesinin mantığını açıklayacak biri var mı? Unutmasınlar ki Süper Kupa finalinde gidecekleri UEFA kupasınada kazandıkları Türkiye Kupası ile gidecekler.