Benim için Mourinho ağzı laf yapan birinden başkası değil.Ağzı laf yaptığı için oyuncular kuşkusuz fazlaca motive oluyorlar.
Printable View
Martinez'e kol hareketi yapan Ronaldo kaç maç ceza alacak acaba.
PFDK'ya sevk edilmiş, ondan. :D
Lionel Messi, bu sezon toplam 68 gole ulaşarak Alman efsane Gerd Müller'in rekorunu kırdı. Müller, 1972-1973 sezonunda 67 gol atmıştı.
This is a Alien.
Müller 49 resmi maçta, Bundesliga'da 36 gol, Avrupa Kupaları'nda 12 gol ve Almanya Lig Kupası'nda 12 gol ve Almanya Kupası'nda da 7 gole imza atmıştı. 2 maçta 14 golde atmış. Zaten farkı getiren bu olmuş.
http://www.youtube.com/watch?v=9hqX25CvA8M&feature=youtu.be
Messi hattrick yaparak RonaLdo nun goL kraLLığı hayaLLerini tarihe gömdüğü gibi, kırıLması çok zor oLan bir rekora imza attı.
messi 4'ledi :D
gazı kökledi golü dörtledi :D
Messi 50 oLdu sanırım.
adam olsa böyle bi sezonda 500 gol atmaz :D
Messi cıvıttı artık. Ronaldo'ya da yazık. 45 tane gol atıyon gol kralı değilsin.
Beşiktaş'ın normal sezonda gole sevindiği kadar Messi tek başına sevindi :)
Mourinho: Benim için önem arz eden tüm liglerde şampiyonluk kazandım. Ülkemde ve Avrupa'nın en önemli üç liginde şampiyonluğa ulaştım.
Mourinho: Takımım, tarihte en iyi futbol oynayan takımlar arasına girdi. Ancak bazı aydınlar dünyada tek bir tarz futbol olduğunu düşünüyor.
Mourinho: Ancak bu kişiler futbolu Google'dan öğreniyor, hiçbir şey bilmiyorlar.
Mourinho: Barcelona karşısında galip gelmek övgüyü hak ediyor. Büyük bir kulüpler ve öyle kalacaklar.
Pep'in bi sonra ki durağı Inter olur demedi demeyin.
İspanya Gol krallığı yarışında son durum: Messi 50, Ronaldo 45, Getafe 40, Villareal 39, Zaragoza 34, Santander 26.....
İki adam toplam 95 gol atıyor ama biri bile ŞL finali oynayamıyor :D
onceden yazmistim galiba burda tam hatirlamiyorum emery ile yonetimin arasi iyi degil diye bugun emery kovuldu yerine 2001 yillarinda valenciada oynuyan ve rafael benitez"in yardimcisi Mauricio Pellegrino takimin basina geldi
Emery"ye 2 takimdan teklif var su an real sociedad ve rusyadan spartak moskova ,
real sociedad"i secme olasiligi yuksek olabilir sociedad seneye ilk 5"e oynuyacak takim kurmak istiyorlar ve basinda emery"i gormek istiyorlar.
Emery büyük ihtimalle Spartak Moskova'da 2+1 yıllık imzalandı bile deniliyor. Karpin'de dün bi kaç açıklama yapmış Rus basınına. Bide Arif kovulmayı ilk defa senden duyuyorum. Ben Nisan ayında sene sonunda bitecek sözleşmesini uzatmamaya karar verdi bu yüzden yönetim ile ters düştü diye biliyordum.
Bide 1999-2005 yılları arasında oynadı Pellegrino, Valencia'nın son Avrupa kupasını ve son kez ligde şampiyon olduğu kadroda vardı. Ayala ile bi veteran İtalyan vardı defanslarıda ayrıca :)
Bir tek yönetim değil taraftarda Emery'i istemiyordu. Anlamadığım nokta o ligde Barcelona, Real varken şampiyonluk yarışında olmaları için çok iyi bütçelere ve kaliteli kadroya sahip olmaları gerekir. Ligi 3.tamamladılar. Avrupa ligi ve Kral kupasında yarı final oynamalarına rağmen hoca gönderildi. Son yıllarda ekonomik krizde olan ve ilk fırsatta bütün yıldızlarını satan takımı ayakta tutan isimdi Emery.
Kovulmayi biraz abartmis olabilirim :D yok ahmet kontrat yuzunden ayrilmadi , Emery baskan ile konusup sene sonunda transfer butçesi istedi daha iyi kadro kurmak icin baskanda yok olmaz dedi biz villayi silvayi niye sattik borç yuzunden sattik demis o yuzden anlasamamislar , ve seneye dahada kuculebilirler ellerindeki bir kac oyuncuyuda satip
Villereal Kume Dustu Çok Kotu Oldu :(
ama Cristian Zapata"yi alsak iyi olur :D
Not : Villarreal"in Kume Dusmesinden dolayı Segunda A"yi 13. bitiren Villarreal B de Segunda B"ye otomatik olarak dustu
Aha :D Villarreal'i sömürmeliyiz hemen :D Nilmar,Rossi,Ruben bu üçlüden bir tanesi harika olur :D