Takimda gruplasmalar yaratan zamaninda elano'ya pas atmayan kendi formasinain rengine o..... rengi diyen yeniceriyi mi savunacaklardi tarafatarlar?
Printable View
Takımda gruplaşmalara yaratan diyorsun,bende o zaman Selçuk İnan'ı Galatasaray'a kazandıran 2 kişiden 1 tanesi derim.Formasının rengine ... rengi demiş diyorsun bende 5 yıl boyu takımda ki her kişiden çok daha iyi bir şekilde o formayı hak ederek,terinin son damlasına kadar taşımasını söylerim,senden benden çok Galatasaray'a hizmet etmiş birini söylerim,12 milyon euro değerle Galatasaray'a en çok bonservis kazandıran oyuncu olduğunu söylerim,Sivas deplasmanında ki hat trick'ini söylerim,Hagi'nin golünden sonra arkada sevinin top toplayıcıyı söylerim.Her şeyden öte senin benim gibi bir Galatasaraylı olduğunu bilirim,tamam savunmasın taraftarlar,nefret etsinler ama annesine edilen küfürler,sevgilisine atılan laflar,kendisine edilen hakaretler ayıptır,Arda Turan ne zaman Galatasaray taraftarına saygısızlık etmiş ? Elano'yu geç,formayı geç,takım için gruplaşmayı geç,her şeyi geç ne zaman taraftarlara karşı bir saygısızlık yapmış ?
Ayrıca o formanın rengi gerçekten tabir ettiği gibiydi.Pembe,mor Galatasaray forması mı olur yahu ? Birde somon rengi demişlerdi pembe formaya,mor forma hadi belli bir hikayesi var onun tamam da pembe nedir la ? Eyvallah Galatasaray armasının olduğu her forma değerlidir de öyle de forma olmaz ama.
O forma cidden kötüydü abartmış tepkiyi ve o dönem çocuktu kaptanlığı verdiler 10 numarayı verdiler o yaşta bunun üstesinden kalkması çok zordu yönetim hataları hep yani şimdi gelse 66 numarayı alsa yine bildiğimiz arda gibi oynasa takıma çok şey katar kesinlikle gelmeli biz nasıl galatasaraylıysak arda da aynı şekilde
Bir de zamanında Fatih Terim'i eleştirenler vardı iyi ki imparator hepsini susturdu bu 2 isim çok büyük galatasaraylıdır kim ne derse desin
Arda Turan her maç 10 gol 20 asist yapsa yine Galatasaray efsanesi olamaz.Arda Turan Galatasaray efsanesi ise Metin Oktay nedir? Ben acikcasi formasina o..... rengi diyen bir Metin Oktay düşünemiyorum.
5 yil boyunca terinin son damlasina kadar savasmis diyorsun ama Arda'nin son senesini hatirlamiyorsun galiba.babam kadar gobekli Arda hani.
Ayrica o forma tabir ettigi gibi demişsin formayi begenmeyebilirsin ama o.... formasi diyemezsin.senin icinn de mi oyle o forma?o forma metinlerin bulentlerin formasi.
Ben kimseyi Metin Oktay'la karşılaştırmıyorum,Arda'ya efsane falan da demedim.Kimse Metin Oktay olamaz zaten.
Son senesinde oldu olanlar zaten :)
10/11 20.01.2011 07.03.2011 Adduktor yaralanma
10/11 07.10.2010 17.11.2010 Adduktor yaralanma
10/11 07.09.2010 21.09.2010 Ayak bilegi yaralanmalari
Şu sakatlıklarına seks yüzünden bile diyen oldu,Allah sizi o durumlara düşürmesin.
O forma Metin'lerin Bülent'lerin değil, pembe Galatasaray forması giyen Bülent Korkmaz veya Metin Oktay gördün mü sen ? O formayı Galatasaray forması yapan tek şey giydiğin zaman sol tarafında ki armadır.O formanın renk olarak Galatasaray formasıyla uzaktan yakından alakası yok.
Arda suçsuz demiyorum ama adamın 5 yılından 4 yılı çıkartıyorsun Galatasaray'ın takım olarak en kötü olduğu yılı gösteriyorsun,5 yıl boyu taşıdığı formaları unutup,küfrü ne kadar yanlışta olsa eleştirilmeyi hak eden formaları ima ediyorsun,yaptığı o kadar asisti unutup Elano'yu örnek gösteriyorsun,takım içinde o kadar çok seviliyor olmasını unutup gruplaşma yaratıyor diyorsun,tamam bir adamı eleştirirsin de alıp itin bilmem neresine sokmaya gerek yok.
Telefondan yazdigim icin uzub uzun yazamıyorum.sadece sunu söyleyeyim. Ben Selcuk Inan'in kaptan oldugu Semih Kaya'nin genc oyuncu olarak kadtoda yer buldugu Drogba'nin takima abilik yaptigi takımı seviyorum. Arda Turan takimini değil
@LadroN
Bende dediğin takımı seviyorum herhalde,Arda geri gelsin diye bir şey de demedim ama gelirse çok da mutlu olurum.Arda Turan'ın Galatasaraylılığını geçtim,adam Türkiye'nin en iyi oyuncusu,birde burun mu kıvıracağım eften püften sebepler için.
Bence eften püften,sence değil ama bu işin bir de Fatih Terimce'si var :0:
@Europ
Kardeş şuana kadar hangi oyuncu küfür yemedi ki? Bu kadar alınganlık yapmak niye?
Yahu ben alınganlık falan yapmıyorum Arda Turan bile küfür yedi,camianın evladı falan filan,o çocukta hayli hayli yer dedim arkadaş ''Arda Turan'ı savunsamıydı taraftarlar ?'' dedi.Şu mesajları en baştan okusanız iyi olur.Bu küfredilen çocuğu diyorsan eğer ben bir futbolcuya değil 15 yaşında ki çocuğa yüzlerce kişinin küfretmesini eleştiriyorum.
ben arda turan için diyorum. Herkes küfür yiyor zaten. Arda Turan neden bu kadar tepki verdi küfür yediğine diyorum. Arda gitmek istiyordu ve bişeyleri bahane etmesi gerekti... Hepsi bu.
Tamam konuyu uzatmak istemiyorum,Fatih Terim zaten Arda'yı her zaman istiyor,anlaşıldığı zaman dönecektir.
Ali Adnan bizim teklifimizi reddetmiş.Bu yıl transferde bir berbatız :D Önce Alper şimdi Emre Can ve Ali Adnan.Bu 3 oyuncuyu da elden kaçırdık.Aldığımız oyuncuların da talipleri olduğunu düşünmüyorum.Bundan 2-3 hafta önce Ünal Aysal'ın son derece mantıklı transfer politikası yürüttüğünü düşünüyordum ancak artık çingene pazarlığı yaptığından eminim.
neyse boş polemiğe girmiyelim :D
anlamadığım bir şey var farfan , nani , bruma yla ilgilendik biz kanatsız oynarken 3 tane kanatla ilgilendik ve alamadık/almadık ama zaten ilgilenmemiz saçma hadi kanat alıcaz bu 3 ü olmayınca başka kanat oyuncusu yok mu neyse dediğim gibi kanat almak zaten saçma bunun farkına vardıklarından vazgeçmişlerdir umarım
Bence transfer falan yapmicaklar yapsalar bile sezon baslamadan 1-2 gün önce oyuncu alirlar riera olayi gibi.Bütün avrupa takimlari transfer politakasini aylar önce yapiyor biz ise sezonun baslamasini bekliyoruz.benim anlamadigim bu scout ekibi ne is yapar?
Transfer yapmamamız normal bence yabancı olayına bir çözüm bulsalardı 2-3 oyuncu rahat gelmişti bence şimdiye kadar.Yerli olarakta Emre Can iyi olabilirdi ama olmadı Jem Karacan ve Kerim Frei denildi onlar da gelmedi transferi kapattık gibi Lütfi Arıboğan ve Ünal Başgan'ın açıklamaları da bu yönde eğer yabancı sınırına bir çözüm bulunsaydı bizim açımızdan çok iyi olacaktı ama olmadı kadromuz gayet iyi bence geçen sezonki başarılarımızı tekrarlamamak için önümüzde bir engel yok.
anlasildi siz bugun hocanin ingilteredeki açiklamalarini izlememissiniz :D transfer yapcaz dedi rahat olun. mevcut kadromuz zaten iyi turk yerli oyuncularimiz SIKINTILI o yuzden turk oyuncu araniyor..
ceyhun - oguzhan takasi olabilir rizedeki oguzhan sol bek..
Evet rize'nin sol beki olacak gibi oğuzhan çok iyiymiş.
Kanat istiyorsak da Mane'yi alalım. Yada Yerli Frei var.
Başka elle tutulur yerli mi varki?
Yine Carlinhos haberleri çıkmaya başladı. Hiç istemiyorum bu adamın bize gelmesini.
Baktılar piyasa da adam kalmadı AMK Spor yine Kerim Frei ismini ortaya attı,transfer olacağını sanmıyorum,olsa da adını duymadığımız genç oyunculara yönelik olur.
Ali Adnan-Emre Can-Bruma,3 tane çok genç,çok kaliteli isimler,hiçbirini almadık,hata ettik,Riera-Balta ikilisine kalarak.
Kerim Frei Galatasaray'da haberleri cıktı Osman Altunterim yazdı doğru mu ?
Kerim Frei'ı aldık sanırım :)
http://www.365g24s.com/content?id=538
365/24 GS söylüyorsa doğrudur , hem Asaletin Yeter isimli arkadaşta yazmış kendisine çok güvenirim şuana kadar bir çok transferi ve ismi önceden biliyordu ve yazmıştı.
Asaletin Yeter @uA1905od Korumalı hesap 18 dk
Kerim frei ile ilgili anlaşma sağlanmış.
Kerim'i alırsak iyi iş yapmış oluruz,en azından artık sol kanada belli bir heyecan geleceği kesin olur ama KAP'a bildirilene kadar çıkıp Fatih Terim söylese inanmam.KAP bildirimi gelmediği sürece ihtimal dahilinde değil bence.Hiç bir haber yerine inanmıyorum artık.
bombayi birakiyorum elmander,culio,riera elden cikarildigi an carlinhos ve farfan veya nani biticek.
bana guvenin zaten baskanda soledi eldeki oyunculari cikaramadigimiz icin carlinhos nani farfan transferleri durdu dedi :D
İzlediğim hazırlık maçların neredeyse tamamında Amrabat döktürdü sol kanatta. Bence bu sene biraz daha şans bulmalı.
Amrabat beyin ile ayakları arasında bağlantı kuramayan ''sağa çek orta aç/şut çek'' den başka bir özelliği olmayan,sağ kanada koysan topu yine sağa çekip taca çıkartacak bir futbolcu.He birde auta kadar top sürüyor o var.Galatasaray taç kullanırken top kendisine gelene kadar rakiple güreşiyor,ya faul yapıyor ya da topu alıp tekrar geri veriyor.Forvet oynasa çok daha yararlı olur ama o riski alacak bir takım değiliz.
amrabat ne kadar iyi olsada gs kayseriden cok kötü kazik yedi kimse kusura bakmasin.
amrabat mental açıdan kendini hiç geliştirememiş , tercih yetisi kafasını kaldırıp oyunu okuması çok kötü bunları bi kenara koyalım fiziği ve hızı iyi dimi bu adamın 1 e 1 de etkili evet içe dışa çalım atıyo da bu adam sağa çekip arada bir denk getirdiği ortalar dışında çizgiye indiğinde veya içeri sokulduğunda etkili olamıyo neden çünkü sol ayağı yok hiç solla orta açmadı heralde bu güne kadar tamam açmayabilir sağ ayak içiyle açabilirsin yine ve şut çekebilirsin de bu adam rezil şut çekiyo bi tane videosu var bunun eskiden altyapıdayken mi ne affelay la orda bile belli
Arkadaşlar bende aslanyüreklilere üyeyim orada belirli başlı abilerimiz basıncı kardeşlerimiz var.Bende size bir bilgi vereyim Carlinhos alınacak gibi duruyor,Arda için uçurum var Madrid ile.Farfan ve Naninin falan ismi hiç geçmiyor kapandı o dosyalar diye duydum.Bekleyip görelim
Kerim Frein FM şişirmesi olduğunu düşünüyorum. Bu yaz düzenlenen dünya kupasında beğendiğimi söylemem. Genç bir oyuncu ileride daha iyi olabilir ama ilk 11 için düşünülecek bir oyuncu değil henüz. Transfer edilirse geleceğe yatırım olur. Amrabat bu sezon iyi oynar.
Kerim Frei'ı yaklaşık 1,5 yıldır takip ediyoruz,sadece Dünya Kupası performansıyla karar verilirse çok yanlış algı oluşur.
fulham ile 2m euroya anlasildi diyorlar 1.5 yildir terim takip ediyordu hocaya guveniyoruz.
Kerim Frei çok iyi bir oyuncu olacak diye düşünüyorum , hele ki Fatih Hoca gibi oyuncu gelişiminde büyük rol oynayan iyi bir hocanın elinde :)
Fulham ile aramızda çok büyük rakamlar dönmüyordur , çünkü eğer dönüyor olsa çok önceden bitmiş olurdu bu transfer maksimum 3 Mn € bonservis öderiz oda en fazla.
Carlinhos'ta yolda gibi İnşallah Riera , Culio , Elmander ile de yollar ayrılır :)
Riera o maaşla bu takımdan gitmez.
Bakalım belki bir hal çaresi bulunur mesela gideceği kulübün verdiği (1.5-2 Mn €) maaşın üstünü tamamlamak yoluyla vs. yollar ayrılabilir çok büyük bir mesele değil basit bir iş sırasıyla önce Culio ve Elmander gidecek gibi ama , ondan sonra Riera'nın durumuna bakarlar , çok sıkıntı olmaz Galatasaray gibi bir camia için.
Frei, Arda, Carlinhos isimler havada uçuşuyor yine..
Üçünün de geleceğini sanmıyorum ben,Arda zaten imkansız.
Culio 500bin'e gitmiş.