Pepe'nin karekteri de pek iyi sayılmaz :)
Printable View
Pepe'nin karekteri de pek iyi sayılmaz :)
Fenerbahçe Yanga Mbiwa'yı alsa şuan onları finalde izlemiş olacaktık bence.Hem yaşı genç hem de çok sağlam bir adamı kaçırdılar.Şimdi aklıma bir isim gelmiyor benim ama kaliteli bir stoper alacakları kesin.
[YOUTUBE="zSV1c6_Q_4g"]Adam bu[/YOUTUBE]
cristianın yerine geldiğini düşünsenize
şahsım adına hoş ama olmasını istemediğim anıların sebebi olan pepe'nin gelmesini istemiyorum.
gelmesin arkadaş. :D
benteke duyumları alıyorum :D
Benteke kim yahu :D
Ben diyorum size
Savunmaya Dauglas - bedava
Orta alana Honda - bedava *ocak ayında takıma katılır.
Forvete Pizarro - bedava
benteke 1.95 lik bir azman aynı zamanda zenci forvet dediğin zenci olucak arkadaş iyi bir pivot tam sisteme uyar defansa gelir top çıkarır pas dağıtır top tutar gol atar
aston villada bu sezon 18 golü vardı sanırım
[YOUTUBE="4IkYI2lmS1U"]........[/YOUTUBE]
2 gol 1 asist liverpoola karşı
55 maç 31 gol 9 asist var bu sezon
Erdem'in yazdığı Douglas alınırsa FB savunmasına ilaç gibi gelir. Bildiğim kadarıyla kulübü ile olan sözleşmesi sona erdi.
Bentekeyi beğenirim olursa fena olmaz
Kimsenin konuşmadığı bir bölge var sağ bek? Orhan Şam yetersiz, ortasahadan bozma Mehmet Topuz ilede olmaz. Gökhan olmayınca o mevkide ciddi sıkıntı yaşıyoruz. Genç bir isim bulmamız gerek.
Şener diyorum bende daha 22 yaşında
Benteke'yi nası tanımazsınız yahu :icon_smile:
Bir kariyer açın sezon sonu görürsünüz kim olduğunu EPL'de oyunda estiriyor. Gerçekte çok izlemiş olmasam da fikir edinecek kadar biliyorum.
Baroni gitmezse açıkcası kim gelirse gelsin bir anlamı olmaz. (Kaka hariç)
Veysel Sarı resmen joker heryerde oynuyor adam maça sap bek başlat sonra git forvete koy gider golünü atar böyle bi adam Veysel.İnşallah Veysel alınır.Benteke de inanılmaz golcü.Daha ilk sezonunda neler yapıyor Villa Parkda :D
Pepe bugün de oynamıyor.
Gel Pepe gel :D :D :D
Pepe bize gelirse onu tutmak içinde 2 adam almamız lazım. Valla tam psikopat.
Volkan Pepe Emre üçlüsü ile deli dehşet top oynar bu takım :n:
Çok fazla teknik olmasa bile karakterli,kaybetmeyi kabul etmeyen,hırslı oyuncular alalım. Artık Q7 ve o tarz adamların pek futbolda yeri kalmadı. Bu yüzden belkide son yıllarda yaptığımız en iyi transfer Kuyt oldu bana kalırsa. Hem skora katkısı hem takım oyunu hemde ateşleyici olması açısından.
Emenike transferi olacak galiba. Krasic+para deniliyor ama ne kadar doğrudur acaba. Sakatlığı da 15 gün sonra bitiyormuş, demekki çok ciddi bir sakatlık değildi.
Volkan - H.A.K - Pepe - Terry - Gökhan - Topal - Raul - Emre - Emenike - Sow - Kayt
Efsane olur efsane
Dauglas da olabilir pepe yerine .
Bizim yöneticiler sözleşmesi bitecek olan oyuncuları takip ediyorlar mı acaba ?
Emenike gelsin de diğer transferler önemsiz benim için:D
aynen emenike kötü oynasa da gelsin , içimizde bir uktedir
Luis Fabiano konuşuluyor.
Takıma en az 2 stoper, sol bek, orta saha, kanat oyuncusu, forvet ve yedek kaleci şart
serkan ve mert yetersiz. Volkan istikrarsız. Ertuğrul soru işareti o yüzden