yönetimde herkes ayrı telden çalıyo...hani bunlar geredeye kadar bitiriyodu transferi..
Printable View
yönetimde herkes ayrı telden çalıyo...hani bunlar geredeye kadar bitiriyodu transferi..
TSL kolay bir lig mi ailton da böle geldi ne oldu ?? Ronaldo transferi saha içi başarı açısından sadece fiyasko olur
Volkan Yaman'ın değeri 1 milyon euro ve 2 futbolcu mu yahu?
Carrusca 300 bin dolara Independiente’ye kiralanıcakmış.
bu volkana karsilik iki futbolcu kiralik verilcek bonservisiyle degil yani o kadar da olmaz her halde
Hooijdonk 34 yaşında geldi...
Bildiğim kadarıyla Kalli bir açıklama yapmıştı.Arda'yı orta sahanın içinde oynatacağım diye.E Arda ortada oynayacaksa sol kanadı dolduracak adam Carrusca kiralanıyor?
Carrusca kiralık gidiyor
Galatasaray, Arjantinli oyuncusu Marcelo Adrian Carrusca’yı Independiente kulübüne kiralamak üzere. Arjantin’in Independiente kulübü genç futbolcuyu kiralamak için sarı kırmızılı kulübe teklifte bulunurken, Galatasaray bu transfer için 500 bin euro istedi. Independiente ise 300 bin euro verebileceğini söyledi. İki kulüp arasında görüşmeler sürerken, anlaşmaya varılması halinde Galatasaray Carrusca’yı kiralayıp, yabıncı kontenjanında yer açmak istiyor.
kaynak DHA
Bu adamdan faydalanmak istiyosak avrupada bi klübe kiralamalıyız, bu adamdan vazgeçildiyse o zaman satılsın.
Feldkamp oynaticam diyodu Carruscayi
ama adamın futbol oynama isteği vardı ronaldoda bu var mı öle olsa şu kilolarını verir ilk önce bu doal olarak futboluna yansıyor
Cim-Bom’un cevabı Lincoln
Galatasaray, Roberto Carlos transferi ile ezeli rakiplerine transfer golü atan Fenerbahçe’ye Schalke 04’ün Sambacısı ile yanıt vermek için tüm şansını zorluyor. Lincoln’ün bugün İstanbul’a gelebileceği belirtiliyor
ROBERTO Carlos’un Fener’e imza atmasının ardından ezeli rakibi Fener’den aşağı kalmak istemeyen Galatasaray, Lincoln transferine hız verdi. Bu transferi gerçekleştirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Sarı-Kırmızılılar, Brezilyalı futbolcunun ağır mukavele şartlarını da kabul ettiler.
Buna göre 3 yıllık protokol yapılan Sambacı her sene için 2 milyon 100 bin euro alacak. Parası 1 hafta gecikirse faiz alacak, 2 hafta gecikirse, bedelsiz gitme hakkına sahip olacak.
Lincoln ile söz kesen Galatasaraylı yöneticiler Schalke ile de işi bitirerek, yıldız futbolcuyu bugün İstanbul’a getirmeye çalışıyorlar. Engin BİÇER
kaynal: STAR
Arkadaslar bu haber koyuldumu ..koyulduysa ozur dilerim..
Kiralama için 300 bin euro iyi para valla
Carrusca'nın sene başından beri oynatılmasından yanaydım ve geretse bir tek bu yüzden kızıyorum. Bir tek Liverpool maçında şansını en iyi şekilde değerlendirdi. Diğer maçlarda fos çıktı bence gönderilmeli ;;)
Carrusca kiralık giderse,Song ve Tomas kalır demektir ozaman
Ya bu carusca nedene g.amerikaya gidiyor avrupa olupta ortam alissa ya hatta turkiyede olsa daha iyi sirf para icin kiralanilmaz ya ozaman niye kiraliyon
Aslinda carusca bende begenmedim
Belki geldikten sonra futbolu değişir.Bunu kimse bilemez Fernando..Bu arada adın ne yahu:)
ßugün geLmedi. :D:D yarın geLicek gibi bir his var içimde.
Deniz :) senin ?? yaw bence ronaldo dünyanın en iyi forveti yani geçmiş kariyer filan ama son senelerdeki düşüş inkar edilemez o yüzden biraz karşıyım yoksa kim istemez ronaldo yu :D o kadar para verip 6 7 gol atarsa bu sene kezmanda olduu yazık olur yani
Tgrt haberde Levent Tüzemen lincoln le 3 yıllık imza atıldı demiss
Umut bende ;) Şuanda da Ronaldo en iyi forvetler arasında.Benim görüşüm, gelirse TSL'de çok iş yapar...Avrupa için birşey diyemiyorum.Yani futbolu Avrupa için zayıfladığını düşünüyorum:)
Levent Tüzemen'e inanılmaz..
oooof oooof ne oluıcak bu işin sonu ya .
Ronaldo Ronaldo gibi oynarsa avrupa filan dinlemez dağıtır ortalığı ama eski performansına dönmesi zor