Amkspor @Amkspor
Burak Yılmaz, L.Moskova'yla anlaşamadı, Abdürrahim Albayrak bugün Moskova'ya gitti ve yıldız oyuncu artık G.Saray'a çok yakın.
Printable View
Amkspor @Amkspor
Burak Yılmaz, L.Moskova'yla anlaşamadı, Abdürrahim Albayrak bugün Moskova'ya gitti ve yıldız oyuncu artık G.Saray'a çok yakın.
Ne işi var Rusya'da, ya gidecekti İtalya'ya falan gidemiyosa da gelsin bize :)
Suskun durduk durduk Burak'ta gelirse heralde yıkarız ortalığı.Hamit-Burak-Melo gelsin ve sol kanatada bir adam aldıkmı uçarız valla.Şapkadan Sercan çıksa ne güzel olurdu.
Burak gelirse sadece Melo ve yabancı sol kanat kalır geriye.Onlarda gelirse bu takımın seyrine doyum olmaz :)
Hamit-Melo-Nene-Burak gelsin herkes bayram etsin :)
Bizi hafife almayın dostlar başa baş gideriz gene bu sene :)
Gerçekten bomba gibi takım oluruz :)
Burak bize gelirse muhteşem olur. Selçuğun ara paslarıyla beraber seyredilmesi çok daha keyifli bir takım haline geliriz. Yeri geldiğinde Umut - Burak oynar Trabzon'un şampiyonluğu averajla kaptırdığı sene gibi birbirlerine gol attırırlar.
Sercan Saraer - Gökhan Töre gelsin !!! :n:
İçimden en çok Gökhan Töre'nin gelmesi geçiyor.
Gökhan değilde Sercan gelebilir bence.
Melo'yla Burak gelsin. Çilekte kanatlara gelsin tam olsun. :D
Burakin menajeri Selcuk :)hep pesinden aldiriyor, bu konuda Volkandan daha iyi bile olabilir :D
Sercan'ın, Almanya'da kalacağım diye bi açıklaması vardı hatırladığım kadarıyla, sanmıyorum geleceğini.
Dualarım kabul oldu İnşallah Burak konusunda giririşimimiz olur ki olacağını sanıyorum olmalı.
Burak Galatasaray'da imzamı basarım.
Adam 10 saat önce bunu yazmış.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
SON DAKİKA: Slovenya'daki L.Moskova kampında bulunan Burak, Trabzonlu yöneticileri arayıp "Anlaştık.. Öğleden sonra imzayı atıyorum" dedi..
Yarım saat öncede bunu
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
Burak bu saatten sonra G.Saray'a gider. Sadri Sener "Gel kampa katil" demis ama zor! G.Saray 5 milyon €'yu TFF'ye yatirsa bile Burak'i alir
Şu adama artık itibar etmeyin.O an durum nasılsa ona göre yazıyor.
Burak gelir inşallah müthiş olur müthiş.
Amkspor @Amkspor
SON DAKİKA...G.Saray, Burak Yılmaz'la kesin olarak anlaştı.
Şimdi yarın öbür gün Burak ve Melo açıklanır tek kalan yer sol açık acaba oraya kim alınacak ?
Sercan Sararer'in kulübü ile anlaştığımız iddiaları dolanıyor twitterda ,
Babası Fatih Hoca'nın eski bir arkadaşıymış koyu Fenerli olmasına rağmen oğlunun FT gibi büyük bir hocanın elinde yetişmesini istiyormuş.
Bence Sercan alınmalı sol tarafı Emre Çolak - Sercan Sararer müthiş rekabet ile götürürler :)
Twitter da tam mahalle dedikodularının yapıldığı yer oldu gitti.
Sanırım , ( maalesef ) Burak'ı da aldı Galatasaray.Emin olmadan o 'sanırım' ordan kalkmayacak :D
Burak'a "sen gel mübarek sen gel" demek istiyorum.
Aldı Aldı içerden birinin açıklamasına gerek yok bu saatten sonra Burak TSye dönmeyeceğine göre ya GS yada daha küçük klüp.