İtalya'da görüşüp şartlarını öğrendikten sonra kabul etmeyeceksen İstanbul'a davet etmezsin. Keza kendisi de gelmek istemez.
Printable View
İtalya'da görüşüp şartlarını öğrendikten sonra kabul etmeyeceksen İstanbul'a davet etmezsin. Keza kendisi de gelmek istemez.
Hayırlı olsun Aysal olaya tabi ki isim olarak bakacaktı e boşta olanlardan en uygunu da Mancini'ydi keşke Bielsa olsaydı ama artık hayırlı olsun demekten başka bir şey düşmüyor bize.
Öncelikle hayırlı olsun camiamıza. Mancini başarılı olması için kadroyu iyi yönetmesi gerek ve takıma bir sistem oluşturması gerek. Ama bunlardan önce bir galibiyet alması gerek . Seri şekilde alınan galibiyetler bir anda Fatih Terimi unutturabilir. Yani düşünülmesi gereken öncelikli şey bu . Başarılı olur umarım .
mancini nedir aga ya..
ooooooooooof........
Bonuslar hariç ayda 1 milyon TL ne demek yahu? Bu bnm aldığım t-shirt'ten formadanda veriliyor. Yazık değil mi o paraya? Ne bu beceriksizlik? Ne bu anlamıyorum ben ve Ünal aysal gidene kadar GS konusunda yorum yapmıcam.
Ünal Aysal'ın hoca konusunda masraftan kaçınmayacağı çok açıktı zaten şaşırmamak lazım.
Mancini bana göre Fatih Terim'in tırnağı olamaz ancak desteğim şimdilik tam,inşallah başarılı olur ancak başarılı olursa bu başkan bu adamı da bir katakulli ile yollar.
Mancini hakkında oynattığı sistem hakkında bilgi verebilecek var mı ? 4-3-3 oynatır mı dersiniz 4-5-1 tarzında. Beşiktaş'ın oynadıgı gibi yani
4-5-1 oynatırsa mevcut takım afallar bana kalırsa, 4-3-1-2 ve ya 4-3-3 oynatacaktır.
4-2-3-1 oynarız ve mancini imparatorun 2 katı para alacak sorarlar adama mancini fatih hocanın 2 katı mı hocalık yapacak(eğer öyle bir şey varsa)?
Adam yönetimi 0 olan bir hoca
Gelecek sezonu görmez bence
Mancini için sıkıntı Terim'in ki ile aynı olacak. Drogba, Sneijder , Burak ve Bruma taktik olarak bu 4'ünün aynı anda sahada olması pek mümkün değil birini oturtması gerek ama yedekte kalan da sorun çıkartıyor. Bruma belki sorun çıkartmaz ama verilen para ve son maçlarda ki performansına bakarsak yedekte durması da haksızlık olur.
Telegoldeki Başlık Neydi Öyle Yahu :D
`Eleman"cını ??? Nedir Yahu :n:
Yahu tek merak ettiğim şey şu.
Bu mancini bu kadar iyi hoca olacak kadr ne yapmış? Ne yapmış nolur biri açıklasın. Yoksa adamın arkasımı sağlam?
O Kim Ümit Sizin Aşiretten mi :D
Mancini Başarılı Olacaktır Ligde Ama Ş.L Sonuç Hüsran Olur.
Mancini'yi Asıl Mancini Yapan 2000 Yılında Lazio'yu Şampiyon Yapması Popüler Yaptı Kendisini :)
hani baskan diyorduya basariya gore 1 er yillik imza atilcak fatih hocayla diye simdi aynisini manciniyede yapicakmi bakalim ?
he bu arada gorusmeler yarina kaldi nedeni ise bielsa yarin gelicek turkiyeye onunlada goruscekler hemde daha ucuz maliyetli bielsa.
Hazar Buyuka ; Mancini'de tek sorun yanında getirmek istedği 8 tane yardımcı.
Bielsa umarım gelir yarın Mancini'nin sadece adı var asıl iş Bielsa'da.Arif benim bildiğim o 1'er yıllık sözleşmeleri Terim istiyordu ki 2 yıllık sözleşmeye bu yüzden gelmedi başarıya göre sözleşme istiyordu bence Terim.
terim istemiyordu aysal istiyordu basariya gore sozlesme.. 3 yillik sozlesme yapsinlarda gorim basarisiz olsun hele bi tazminatini ........ alir :D
Mançini Gelirse Sezon Sonunu Görmesi Onun Için Başarıdır Gerisi Başağrı
Yorumsuz yayınlıyorum :)
Mancini ile ilgili haber
Hakkimizda hayirlisi
İstatistiksel düşünmedim ama :D şöyle bir haber olması bile işimizin ne kadar zor olacagının göstergesi.
Yakışıklı,karizmatik adam ama şimdi yalan yok:) Beğenmediğim ama sevdiğim bir hocadır Mancini,umarım tazminat ödenerek ayrılmaz. 10 milyondan aşağı tazminat alacak tip yok kendisinde.
Tugay Kerimoğlu yuvaya dönmüş, hoşgelmiş.
Dünki Sayın Hayri Kozak'ın İsim Vermeden ROK a Giydirmesini Beğendim.
GS'da transfer bitmez, yine transferini bitiremediğimiz oyunculardan Ogulcan antep ile anlaşmış.
İnşallah Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olur.
Sneijder devre arasi Manuya gidebilir. menajeri yarin londrada olacakmis.
15- 20 kagıt verseler de okutsak. :) win-win hem adam harcanıyor burada hem de biz bi fayda sağlayamıyoruz bari rep. ini paraya dönüştürelim
10m uzerine satalimda iyi yani 2.5m euro kar etsekde olur
sneijder fiziğini düzetsn azcık barçaya bile gider eksik olursa :)
chelsea'ye gidecek diyorlar. özel bir madde yoksa sözleşmesinde geldiğinden fazlaya gidecektir.
Mata Sneijder takası yapsak çok mu şey istemiş oluruz acaba veya Manchester United ile Nani+para şeklinde :)
nani sneijder takasi bence kafa kafaya olabilir nani"nin kariyeride dususte.
Mata'yı Türkiye'ye yedirmezler ama Nani olabilir ona da üste para istemezlerse iyi. Zaten Sneijder neden gözden çıkarıldı anlamadım ben. Birden bire devre arasında kesin gitmeli gözüyle bakılır oldu sanki.
umarim gider, sneijder baskanin transferiydi sneijder yuzunden sistem bozulmustu. sneijder asla bir 10 numara degildir 8.5 numaradir.