http://amkspor.com/2013/10/19/aslani...torres-204493/
AMK Spor yine sallamış kafadan.Torres'in hayranıyız böyle saçma haberler yapıp ümit vermenin ne mantığı var yani.
Keşke doğru olsa da Torres'i parçalı giyerken görebilsem.
Printable View
http://amkspor.com/2013/10/19/aslani...torres-204493/
AMK Spor yine sallamış kafadan.Torres'in hayranıyız böyle saçma haberler yapıp ümit vermenin ne mantığı var yani.
Keşke doğru olsa da Torres'i parçalı giyerken görebilsem.
Sneijder ile takımın kanı uyuşmadı. Bence olacak oyuncu geldiği anda kendini belli ediyor.Riera geldikten sonra olumlu yönde değişen ender futbolculardan ama o bile istenilen düzeye gelemediği için satışa konuldu. Bruma,Drogba,Melo,Muslera,Eboue vs vs bu adamları bir düşünün.Hangisi uyum süreci yaşadı? Uyum süreci bence hikaye.Tabiki takımda oynadıkça daha iyiye gidiyor oyuncular ama felaket bir şekilde başlayıp da sonra coşan bir adam çok nadirdir. Sneijder,Chedjou,ambrabat ve riera bence şanslarını değerlendiremediler... Chedjou içlerinde yine en iyisi ama diğer 3 oyuncu ile ısrar edilirse biz kaybederiz.
Ben eboue'nin ilk geldiği 1 aydan sonraki dönemle şu an arasında bir fark göremiyorum.muslera da 4-5 haftada uyum sağladı. uyum süreci 1 yıl olmaz yahu :)
Sneijder gibi bir virtüözün etrafına doğru takım kurup o takımda bulunduğu müddetçe o anlayışta devam edip o takımdan ayrılınca da o minvalde bir oyuncuyu kadroya katıp bir anlayış izlemektense şu andaki sistemsiz futbol anlayışına devam edip kendimizin oynadığı futbolu bir şey sanmak en hafifinden kolaycılık.
Sneijder bize uymuyor. Tamam da biz neyiz? Belki artık bize uyanı bulmaktansa Sneijder'i alıp ona uyana adapte olmanın zamanıdır, değil mi?
Onu yapabilseler zaten sorun kalmaz :)Sneijder'i sol açıkta oynattık ilk geldiğinde... garip ama gerçek
Biz o zaman doğru olanı konuşalım da en azından safımız belli olsun.
Geldiğinden beri savundum, kötü oynadığı zamanlarda bile çünkü hiçbir zaman 3 kişiyi çalımlayıp doksana tak beklentisinde olmasam da bazen toptan kaçıyordu, belki topu aldığında sırtında iki kişi olan Drogba ve 18'lik bebeden başka atacak adam bulamamasındandır ama yine de top dağıtımı konusunda sorumluluk almadığı zamanlar oluyordu. Buna rağmen transferini bu yönde bir planlamanın ilk adımı olarak görmek istiyorum, zaman zaman kötü de olsa zaman zaman taraftarın homurdanmasına sebep olsa da en azından bir mantığı ve bir sistemi olan futbolun.
Sneijder'i tartışmak yersiz. Şuan hangi oyuncumuz formdaki Sneijder'i tartışıyoz. Sneijder'i kimse geçen sene oynadığı futbolla yargılamasın. Geçen sene Terim pekte oynatmak istemedi esasında. Bu seneye bakarsak takımda Muslera harici herkes formsuz. Sneijder öyle Bruma gibi 3-4 kişi geçip bişeler yapcak adam değil. Çevresindekiler oynayacak ki Sneijder'de oynayacak. Topu çizgilere açmayalım tek hucüm atraksiyonumuz Burak koşsun arkaya ona pas verelim olsun sonra vay efendim Sneijder oynamıyor. Sonra vay efendim bu Burak ney böyle. E böyle diyenler bi baksın takımda çizgilere basan oyuncu var mı? Sneijder bi topu ayağına alınca kaç kişi birden basıyo bi baksınlar
Ulke olarak cok degisken bir bakis acimiz var :D Bu her ortamda boyle ne yazikki.
Sneijder,Burak,Eboue falan fişman bunlardan önce ki en büyük problemimiz Selçuk'un formsuz oluşu.Yaptığı ufak bir hareketle kötü giden maçı bizim lehimize çevirebilen Selçuk'tan eser yok.Kendine mi bakmıyor,kötü alışkanlıklarımı var aile içinde bir sıkıntısı mı varda 3 ayda bu kadar kötü duruma geldi (Mayıs-Ağustos).
Transferlerden önce bizim Selçuk İnan'ı kazanmamız lazım.Selçuk düzelmezse bu yıl takımdan hiç bir şey beklemeyin.Tam anlamıyla takımın dinamosuydu.Şimdi Yekta'dan farkı kalmadı.
sistem degisdiginden beri daha dogrusu sneijder için sistem degistiginden beri selcugun performansi asiri derece dustu.
Selçuk İnan'ın kız kardeşi ya da ablası rahatsızmış sanırım onun hastalığı etkiliyor olabilir.
http://spor.gazetevatan.com/haber/ga...araya/579614/5
Gaston Ramirez diyorlar ancak bu yabancı saçmalığında imkan vermiyorum.Gelir gelmez,başkası alır almaz orasında değilim.
Mancini,A2'de oynuyan Auxerre'den transfer edilen 1995 doğumlu İbrahim Çoşkun'u as takım ile antrenmanlara çıkartmış.Orta sahada defansif oynuyormuş.
Şu tür haberlere o kadar alışık değiliz ki seviniyorum böyle bir haber duyunca.
http://i.imgur.com/YGbrUBO.jpg
http://www2.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ351282SXQ
Ne kadar doğru bilmiyorum ama twitter'da şöyle bir olay geçiyor;
Hagi:"Ianis ikinci devre Galatasaray A takımı ile idmanlara çıkacak. Mancini bizzat takımda görmek istediğini söyledi"
https://twitter.com/erincbilican/sta...51925373759488
Direk bu sözcükler olmasa da birkaç haber sitesinde daha haber mevcut.
guzel haber , keske gençlerbirliginden jimmy durmazida alsak begendigim bir kanat oyuncusu ve bildigim kadariyla yerli kategorisinde. hagi"nin ogluda gelicek diyorlar bir kac ozette izledim babasi gibi guzel frikik atiyor. :D
Gaston Ramirez diyorlar.
evet ramirez haberleri baya bir artti 22 yasindaymis galiba fiyatida 10m euro diyorlar
bu fm
http://o1310.hizliresim.com/1g/x/u1qgq.png
buda fifa ozellikleriymis
http://i.imgur.com/eOOOvBE.jpg
Ramirez'i 2-3 sene önce FM'de görmüştüm ilk serbest transferden almıştım o andan itibaren büyük bir çıkış yakaladı ve şimdi EPL'de Soton'da oynuyor.Alırsak büyük iş çıkarırız ancak birisinin gitmesi gerekir onu almamız için.
Riera devre arasında gider, Dany de muhtemelen sezon sonu gider, Amrabat da gider. Ancak yabancı sınırsız olursa Dany kalır. Ramirez gelecekse bu 3'lüden birinin yerine kullanılır yabancı hakkı olarak.
Amrabat'ı hakikaten unuttuk adam ortalıktan kayboldu devre arası alıcısı olmazsa kiralanır en kötü Ramirez'i o şekilde alırız bizde umarım doğrudur.
Riera ve Amrabat'ı yollayıp Ali Adnan ve Nani'yi getirmeye çalışmak mantıklı olacaktır ki bu ikilinin bonservis bedelleri bence en az toplam 12-13 milyon euroyu bulur pek olasılık dahilinde bir şey değil ama insan umut ediyor işte.
amrabat icin dinamo moskova 5m vermis amk haberine gore , dogruysa hemen satalim.
John Terry deniyor,kendisi zaten Semih'in idolü.Hem takım hem de Semih için bence mükemmel olur.Ujfa'dan sonra onun gibi tecrübeli bir stopere ihtiyacımız olduğu açık,Terry gelirse'de Dany'ye yol gözükür.
Terry mi ? Takım içi yengeleri değiştirebilecek bir hamle olur.
Terry gelecekse elimizde patlamak üzere olan Chedjou gider.
Riera'yı satmak zor. Zaten satabilecek olsak geçen sene gitmesi gerekiyordu. Arda'nın yerine alındı olmadı, Fatih Terim mecburiyetten sol bek yaptı. Bu sene yine satılamadı. FM'de bile adamı satmak zor, ayrılırken para istiyor. Dünyanın en saçma kontratlarından birisine sahip, ben olsam ben de gitmezdim. Amrabat'ın alıcısı çıkabilir ama ona da her türlü zarar yazılacak. Bence Dany sezon sonuna kadar kalabilir, maaşı yüksek değil ve yedek kalmayı sorun edecek birisi değil.
Riera'nın Mayıs'ta kontratı bitiyor. Devre arasında yabancı transferi yapılırsa ilk giden karşılıklı fesih işlemiyle Riera olur bence. Amrabat'ın talipleri olduğu söyleniyor, o da Rusya'ya gidebilir gibi, zira mevcut durumundan pek de memnun olduğunu sanmıyorum. Dany bence de sezon sonuna kadar burada kalabilir. Ama çok fazla fırsat bulacağını sanmıyorum.
Terry, ikinci Ujfalusi vakası yaşatır savunmada, gelmesini çok isterim.
El Shaarawy ismi çok geçmeye başladı. Bence pek mümkün değil, ama olur da gelirse ortalık toz duman olur.
Ben yabancı transfer yapacağımızı sanmam önce birilerinin gitmesi gerekir.Amrabat,Riera ve Dany'e ben kesin gözüyle bakıyorum belki Riera ve Dany kalabilir bu sezon ama Amrabat devre arası kesin gidecektir.Devre arasında yerli transferleri bekliyorum ben Serdar Aziz ismini duydum Semih'le uyumlu olabilirler aslında her ne kadar hatalı olduğunu bilsem de Ömer Toprak'ı zaten almak artık çok zor gibi yerli olarak geriye Serdar kalıyor diyebiliriz.Ama ondan önce bi sol bek şart devre arasında halledilir umarım.Her maça farklı sol bekle çıkmak çok üzücü.
Ntvspor'da Serdar Aziz ismi geçiyor. Semih-Serdar iyi olur kanımca, kontejyandan yer açılır, yanına birde yabancı sol bek geldimi tamamdır.