Bi şanslı kura çeksek avrupada bi gruplara kalsak en azından ekonomik olarak rahatlıycaz
Loosemores League Cup Çeyrek Final
Şu adamlara karşı şansım bi türlü tutmuyordu.Geçen sene hem Loosemores'ı hem de Galler Kupasını kazanmışlardı
Corbett Sports Welsh Premier League 10. Hafta
Bu sene hakemlerde benden yana :p
Corbett Sports Welsh Premier League 11. Hafta
Onun adı Lee Trundle.Sahalara dönüşü harika bir golle oldu.Teknik direktör Ömer Yıldız takımın başında çıktığı 100.maçta galibiyeti getiren golü efsane golcü attı.Ceza sahası dışından müthiş bir aşırtmayla galibiyeti getirdi ve bu galibiyeti hocasına armağan etti.Onun adı LEE TRUNDLE :D:D
İlk yarı sonucu oluşan puan durumu
Loosemores League Cup Yarı Final 1.Maç
Deplasmandan çok avantajlı bir skorla ayrılıyoruz.Nerdeyse final garanti ama rehavete kapılmak yok
Maçlar çok iyi.Trundle öldü mü dicektim ama senin için önemli olan bir maçta 3 puanı kazandırmış :D
Finale çıkarsın yedek ağırlıklı oyuncuları oynat maç tecrübesi edinsinler.
:)Çok sık sakatlanmaya başladı birazda yaşından dolayı.Ama bırakmaya niyeti yok 40'a kadar devam heralde :)
4-5 tane yedek oyuncu oynatmayı düşünüyorum.3-0 iyi bi skor ama riske etmek istemiyorum.Gol yersek paniğe kapılabiliriz
Loosemores League Cup Yarı Final 2.Maç
Maç güzel olmuş.Alper Tunga da gol atmış bu arada :D
Corbett Sports Welsh Premier League 12. Hafta
Ligin 2.yarsına galibiyetle başlıyoruz
Corbett Sports Welsh Premier League 13. Hafta
Trundle hakkında öyle konuşman adamın gücüne gitti.37 yaşında ama adam senin lafına kızıp 'ben burdayım' dedi bu maçta :D
Bu arada rakip TNS teknik direktörü sürekli bize laf atıp duruyodu.Kendileri 5-1'den sonra kovulmuş vaziyette.En güzel cevap bu oldu ona :D
Vay be hat-trick yapmış.Maçlar da süper bu sezon şampiyon olucaz böyle giderse.
Corbett Sports Welsh Premier League 14. Hafta
Corbett Sports Welsh Premier League 15. Hafta
Rakibimiz geçen yılın şampiyonu ve 10 maçtır yenilmiyolardı.Maçın başında 10 kişi kalmamıza rağmen oyuncularım müthiş bir efor sarf ettiler ve net bir skorla maçı aldık.Bu seneki yenilgisizliğimiz devam ediyor
Geçen yılın şampiyonunu 10 kişiyle eze eze yenmişsin helal olsun :)
Corbett Sports Welsh Premier League 16. Hafta
Maç tam gitti derken uzatmaların uzatmasında altyapımdan yetişen genç golcüm yenilgisizlik serimizi sürdürmemizi sağlıyor.Ama takımda orta saha çöktü 2 kırmızı kart cezalısı 1 sakat oyuncum var.Umarım kırmızı kart gören oyuncum 1 maç cezayla kurtulur
http://img708.imageshack.us/img708/1...bettsports.png
Corbett Sports Welsh Premier League 17. Hafta
http://img33.imageshack.us/img33/1492/haverdsdf.jpg
Orta sahadaki oyuncularımın eksikliği yine ortaya çıktı.Son 2 maçta aldığımız 1 puanlar kazanç sayılabilir.
Bu Trundle da 1 maç oynuyo şov yapıp sakatlanıyo sonraki maçında yine şov yine sakatlık, anlamadım ben bu işi :D
Corbett Sports Welsh Premier League 18. Hafta
Uzun süredir peşinden koştuğum bir oyuncuyuydu beyfendi.Sonunda gelmeyi kabul etti.İnşallah iyi gelişerek takıma katkıda bulunur
Corbett Sports Welsh Premier League 19. Hafta
Yine kırmızı kart gördüğüm maçı kazanıyorum.Orta saha oyuncularım çok agresif oldu son maçlarda.Ama maça damgasını vuran olay ise Trundle'ın orta sahanın gerisinde attığı goldü.Golün videosu az sonra geliyor
İşte Trundle'ın kendi sahasından attığı gol.2D oynuyorum ben orda daha güzeldi sanki
[YOUTUBE="pcnFWvghypE"]Trundle[/YOUTUBE]
Takımda genç koçu yoktu ve bende boşta bulduğum bu arkadaşa sözleşme imzalattım
http://img96.imageshack.us/img96/2610/youthcoc.jpg