Harika bir kariyer olmuş gerçekten. Heyecanla takip ediyorum.
ŞL için nokta transferler yaptığın takdirde başarıyı yakalayacağına inanıyorum. :)
Printable View
Harika bir kariyer olmuş gerçekten. Heyecanla takip ediyorum.
ŞL için nokta transferler yaptığın takdirde başarıyı yakalayacağına inanıyorum. :)
Çok iyi defans gerçekten.Ama şanssızlık sadece 10 gün önce Fulham kapmış :)
Teşekkürler.Transferler için ince eleyip sık dokuyoruz.Nokta transferler olacak inşAllah bakalım :)
Bende beklemiyordum bu kadar iyi bi sezon ama oldu işte :D Bidahaki sezon 100. yılımız ve Şampiyonluk istiyoruz :) Transfer konusunda çok titiz davranıyoruz şimdilik önceden sözleşme imzaladığımız ve bize şimdi katılan 3 oyuncu var.Onları tanıyalım;
Marco Verratti
Önceki sene kadromuza katmaya çalışmıştık ama kendisi gönüllü değildi.Bişzde bu sezon bedelsiz olarak aldık.Motto ve Parracivini ile sözleşme imzalamadık ve boşta kaldılar.Verratti çift yönlü ve iyi bi oyuncu.As kadroda bulabilir kendini :)
Nicola Offredi
Nicola geleceği olan bi arkadaşımız.Varese ile sözleşme uzatmıyordu bizde bedelsiz bi şekilde kadromuza kattık.Pek bedelsiz sayılmaz aslında 23 yaşından küçük olduğu ve bedelsiz olarak bize katıldığı için 650k tazminat ödedik :) Kendisine ara ara şans vericem.
Adebayo Temile
Kiralık olan Henry yuvadan uçtu.Blasi'de yaşlandı iyice.Önceden anlaştığımız oyuncu olan Temile, yasşı daha genç.As mı oynar yedek mi bilmem ama sık sık şans bulacak.Geleceği fazlasıyla var :0:
http://i.imgur.com/UyQOf.png
Evet arkadaşlar şimdilik sadece 3 transfer gerçekleşti.Bunlar önceden anlaştığımız oyuncular, şimdi sadece takıma katıldılar.Yani biz daha transferlere başlamadık.Ferrari emekli oldu bizde scout olarak görevine devam ettirdik.Zaten yerine başka adam alıcaktım, bırakması bir nevi iyi oldu.Böylelikle 1 dc alıcaz.Sağ bek alacağız birde.Ortasahada ise Motta ve Parravicini'yle sözleşme imzalamadık ve yolları ayırdık.Henry'in de kiralık sözleşmesi bitti.Yaşı fazla olduğundan bonservisini almadım.2 ortasahya takviye yaptık ama belki bir demine oyuncu daha alabiliriz.Bunlar dışında şimdilik bi eksik yok gibi.Önceki sene Gomez'i almıştık ama sakatlıktan sonra özelliklerinde büyük bi düşüş meydana geldi.O yüzden belki 1 sağ açıkta alabiliriz :)
Verratti ve son aldığın nijeryalı genç oldukça iyi transferler. Orta saha kalitesinin artmasını tüm takıma olumlu etki yapacaktır.
İkiside genç aslında.Bide tecrübeli ve üst düzey bi oyuncu arıyorum.Küme düşen Roma'dan De Rossi gelir mi acaba :D
Olm nasıl zevk alcan şimdi kariyerden , regenleri doldurmuşsun :D
Geçen seneki yaptıklarımızı bakalım tekrarlayabilecekmiyiz :)
Geçen 3 senede pek personellere bakamamıştık.Kulüp itibarı yerlerde olduğu için hiçbir iyi personel yüzümüze bakmıyordu.Geçen seneki 2. likten sonra personellerimizi komple yeniledik :) Takıma olumlu yansıyacaktır.
http://i.imgur.com/01rPs.png
Sağ bek arayışlarına başlamıştık.Ucuz ve kaliteli bulamadım pek.Vardı bikaç tane ama ben daha komple bi oyuncu arıyordum.Corchia'ya teklif gönderdik ama 18M kabul etmediler.Corchia'nın özelliklerini gördükten sonra diğerlerini beğenmedim pek.Bende Romerio'la anlaştım.Biraz tuzlu oldu ama gelecekte Daniel Alves'i aratmaz :)
http://i.imgur.com/fk1nh.png
Bn denemiştim Romarioyu .çok iyi bir oyuncu oluyo ilerde
Oyuncu platformunda geleceğini gördüm de, ilerde Maicon,Dani falan halt eder yanında :)
Karim Alhassan
Defans eksikliğimizi Alhassan'la giderdik.Aslında kafamızda Dante vardı ama öyle bi ücret istedi ki bizde vazgeçtik.Karim'i tercih etmemin sebebi hem ucuza geldi hemde yaşı genç sayılır.Özellikleri dahada artacaktır.Hayırlı olur inşAllah :)
Lee Cattermole
Ortasahaya bi takviye yapabiliriz demiştik.Aslında vazgeçti gibiydim ama Lee'nin boşta olduğunu görünce hemen aldım.Mental olarak çok iyi bir isim.Teknikseli de gayet iyi.Orta alan için yerinde transfer oldu :)
Transferleri büyük ölçüde bitirdik.Paramızın çoğu Romario'ya gitti zaten :) Kaliteli bi kadro kurduğumuza inanıyorum.Hazırlık maçlarına geçicez artık :0:
Gelen isimlere bak :zuhaha
Bari takımın isminide değiştir aga :D
Ölüm grubuna düşersinde İnşallah , görürüm ben o zaman regenlerini :D
Alt tarafı 2 tane regen la :D Onlarda o kadar iyi değil, toy çocuk daha :D
Harcama onlarıda :zuhaha
Transferler müthiş.. Romario'yu bende almıştım uzun süren bir kariyerimde, müthiş oynuyor.. CL'de iyi bir gruba düşersen en az çeyrek final diyorum.. :)
Rahat ol, bende :D
Çeyrek final mi :icon_eek: Gerçi geçen seneki 2.likten sonra bizden her şey beklenir :D
Hazırlık maçlarını geride bıraktık.Çok iyi bi hazırlık dönemi geçirdik.Defansı sağlam kurduk gerçekten.Yeni sezona hazırız artık :)
Hazırlık Maçları
Bu seneki taktiğimiz.Rakip takımlar çözene kadar bununla devam edicez.Çözüldüğünde diğeri 4-2-3-1 e dönücez.
Taktiğimiz ve Oyuncular
Fikstürümüz açıklanmıştı, şimdi koyuyorum.Ilk 4 haftaya yine doldurmuşlar büyük takımları.Artık sezon başlıyor, Şov başlasın :icon_smile:
Geona - Livorna = 0
Livorno - İnter = 2
Milan - Livorno = 1
Livorno - Juventus = 0veya1 :)
Başarılar.
Şampiyonlar Liginde gruplar belli oldu.Yaparmıyız bi süpriz gençler ? :icon_lol:
A Grubu
Serie A 1. Hafta
Açılışı Genoa deplasmanında yaptık.4-0 'la farklı kazandık.Maçta tek kale oynadık.Genoa'nın 10 kişi kalmasıda bi etken ama 10 kişi kalmadna önce de tek kaleydi.Lige iyi bir giriş yapmış olduk böylelikle.Umarım devam eder böyle :)
Ligi iyi başlamışsın , kardeş.
Sağol Kardeş :D
Serie A 2.Hafta
Ligin 2. haftasında evimizde Inter'i ağırladık.Çok berbat bir gol yedik.Fm'de gördüğüm en büyük defans ve kaleci hatasıydı.Maçıda kötü oynadık zaten, beraberliği koparmak güzel oldu.Şimdi Milan ardından Benfica maçlarımız var.Bakalım ne yapacağız :0:
Hadi bakalım :)
Serie A 3. Hafta
Adalatin var mı FM ?
Şampiyonlar Ligi B Grubu 1. Hafta
Bu günleride gördük artık :) Livorno Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına çıktı.Ve Benfica'yı Armando Picchi'ye gömdük :0: Zorlu geçen 90 dakika da karşılaşmayı 2-1 kazandık.Tecrübesizdik ama ruhumuz vardı..
Milan maçı tarzlar bu seride en can sıkıcı durum tek kale oynayıp kaybetmek... ama işte futbol bu karşı koyamıyosun : )
CL'de 3.lük cepte, 2.liğe başabaş kapışırsınız Valencia ile..