Aynen öyle Ts ile Fener arasında 4 yada 5 puan fark kalıyor. Takımlar birbirine çok puan verecek gibi.
Printable View
Arkadaşım gol atmak için sahada 4-5 tane forvetin olması gerekmiyor. Sow'un yanına ikinci forvet olarak Bienvenü'yü almış olsaydı bu ne anlama gelecekti biliyor musun? Savunmada bir kişi daha eksik oynamak anlamına gelecekti.
Beyler play off değil süper final :D
Aykut Kocaman'ı tebrik ediyorum. Sonunda futbolumuz tamemen Anadolu takımı hüveyitini kazanmış oldu :k:
Korkak, skoru koruyan, skora oynayan, izleyeni fıtık eden, büyük takımla uzaktan yakından alakası olmayan bu yeni oyunumuz hepimize kutlu olsun. Geçenlerde söyledim yine söylüyorum bu sezon ne olursa olsun hocanın ve oyuncuların sonsuz kredisi var ama gelecek sezon bu anlayışla bu takım 5 hafta yönetilsin 6.haftada o sessiz çoğunluk, bir efsanenin yuhalanarak görevi bırakmasına neden olacak.
o efsaneyi o stadda kimse yuhalamaz
Tamam eleştirirsin herşeyi yaparsında Aykut Kocaman ne yapsın ? Tamam bizde eleştiriyoruzda o mu dedi 3 tane topu direğe vurun diye . Kazansak bu yorumların hiç biri yapılmayacaktı . Oynadığımız son 4-5 deplasmandan ( Ankaragücü maçı dahil ) en iyisini oynadık bence .
Geçen sene Aykut Kocaman sistemi değiştirmeye çalışıp başaramadığı için ligin ilk devresini gerilerde kapattık ama bir şeyler denediği için kimse ıslıklamadı herkes destek oldu.Şimdi ise işin olayı böyle değil bence. Hiç bir şey yapmadan hatalarını tekrar edip duruyor hoca. Böyle giderse o stadda herşey olabilir.
Deplasmandaysan en kotu bir kontra bulursun de mi, var mi peki? Son dakkalar haric 2 pas yapamaz hale geldik. Kazansak bile bu macin hakki buydu, aman aman oynamadik.
Tam da su anda bi ALman takimiyla mac yapsa FB 5 mi yer artik bilemem. Dortmund falan degil, orta sirasi yeter.
başaramadı değil oyuncu kapasitesi veya oyuncu tipleri 4 3 3 e uygun değildi halada öyle
Fırat Aydınus bana kalırsa çok iyi bir maç yönetti. Selçuk'un Burak'a yaptığı hareketi es geçmesi tek hatasıydı. Orada çift vuruş ve ya faul verip Selçuk'a da bir sarı kart verilmeliydi. O ayak normal koşullarda o bileğe gitmez, gidemez.
Volkan Şen bir daha forma şansı bulamaz bence. Adam oyuna sırtını dönüyor resmen. Savunma yapmıyor. Hücumda da yanlış seçimleri çok fazla. Yetersiz. Veli Kavlak gibi aynı. Kafada var bişeyler ama yok yani yetenek yok ki gerçekleştirsin..
2.Yarı başında Volkan cıksa Olcan oyunda, 45 ile 65. dakikalar arası cok daha farklı bir maç olabilirdi. Fenerbahçe iyi bir oyun ortaya koymadı fakat doğru yerlerde doğru şeyler yaptılar. Alex'in bu takım için ne kadar önemli oldugu bence anlasılmıs olmalı.
İkinci yarısı bol pozisyonlu ve zevkli bir maçtı. Trabzonspor lu oyuncular son topları biraz daha olumlu kullanabilseler kazanabilirlerdi. Fenerbahçe biraz daha şanslı olsa onlarda kazanabilirdi. Beraberlik iyi oldu gibi... :)
Son bir lafımda Trabzonspor taraftarına. Sene başındaki Benfica macında da alakasız yere Fenerbahçe'ye küfür edip durmuşlardı. Bende staddaydım. Bugün de anlam veremediğim 'salakça' bir protestoları vardı. Futbol oynanmasına engel oldular. Çok gereksizler açıkcası...
İyi mi oynadık? İyi oynamak sahada organize olmak demektir. Bizim üst üste 5-6 pas yaptığımız 3 pozisyon yoktur sahada. Direkten dönen toplarımızın zaten 2'si son 5 dakikada orta sahalar çöktükten sonra oldu Alex'inki ise organize ve güzel bir hücumdu. Aykut Kocaman Özer-Mehmet-Selçuk-Cristian gibi yeteneği kısıtlı oyuncuları aynı anda sahada tutuyorsa,ne düşünüyor merak ediyorum.
Alex futbolu bıraktığında röportaj falan yapılırsa kendisiyle çalıştığın en kötü teknik direktör kim sorusuna muhtemelen Aykut Kocaman der.
Şu iki gündür ne zaman bu konuya girsem kendimi Fenerbahçe'li gibi hissettim halbuki ligde en sevmediğim takımdı :D Ne agresifsiniz ya arkadaşlar, sonucun etkisiyle, siniriyle yıkıp geçiyorsunuz. Biraz sakinleşin, tekrar özetini falan izleyin sakin kafayla, bence fikriniz değişecek. Bugün Fenerbahçe Trabzonspor'a göre daha iyi oynadı, direklere takılmasaydı ya da Trabzonspor'un golünü savunma hazırlamasaydı galibiyete uzanan taraf olacaktı.
Fırat Aydınus'a da değinmek gerek. Baştan sona çok iyi yönetti karşılaşmayı. Tek kaçırdığı şey vardı benim gözüme çarpan; Burak ile Selçuk arasında kalan topta Selçuk'un müdahalesi sertti ve kastiydi benim gördüğüm, orada penaltı kararı verilmeliydi diye düşünüyorum.
Aykut Kocaman'ı savunacağım diye Fenerbahçe'ye İHANET etmeyin..
Iyi oynadi derken, o biraz Trabzondan dolayi oldu. Ki iyi de oynamadik. Bekiri Gokhani 40 metre dribling yapip topu rakibe veriyorsa orda bi sorun var. Hic organize degiliz. Kimse pas almaya gelmiyor. Bir oyuncu topu aldiginda 4 farkli pas secenegi varsa o takim iyidir. Bizde 4u 3u birak 1 kisi bile bulamiyorlar :zuhaha
Biz eleştiriyi skora yapmıyoruz futbola yapıyoruz, Fenerbahçe'nin büyük maçlarda oynadığı felsefeyle, herhangi bir Anadolu takımının büyük takımlarla oynarken uyguladığı felsefe arasında bana fark söyleyebilecek olan var mı ?
Ultra defansif
Skora yatan
Acemi hatalar yapan
Organize değil dağınık oynayan
Korkak bir futbol tarzı
Kazansan ne olacak ? Git bakalım Türk Telekom Stadı'na şansınla 3-1 biten maç bir daha öyle bitiyor mu ? Beraberliğe bile sevinen taraf olduk, ayıptır.
Selçuk la crisler mehmet topuzla bekirle ziegler le ne oynucak bu adam 2 4 4 mü yahu bu topcularlar bu kadar daha yok siz bu adamları birer messi mi zannettniz
yine başlamış Aykut hoca gündemi.. hak ettik ama direkleri yenemedik, sağlık olsun. trabzon taraftarına diyecek bir şey yok, hiç ama hiç şaşırmadım. ama ben ceza almalarını istemiyorum; zaten varlıkları zarar.
Arkadaşlar maç hakkında yorum yapmaya özen gösterelim. Burası Trabzonspor-Fenerbahçe maç konusu. Aykut Kocaman'ın yuhalanması, Süper Final olasılıkları, vb. gibi yorumları sohbet bölümünde tartışalım. Maç hakkında görüş okumak isteyen üyelerimizi de maçın içeriği ile ilgisi olmayan mesajlarla rahatsız etmemiş oluruz.
Olay tek tek oyuncularla alakali degil. Takim olamadilar ki, istersen Messiyi getir ne fayda. Kisiye dayali zihniyetten kurtulmak lazim artik. GS nin bu sezon en cok begendim tarafi bu. Gecen sene bizim de oynadigimiz gibi takim oyununu oynayabilmek.
Mac hakkinda konusuyoruz iste, farkli bir seyden bahseden mi var ki :s