Ömer Üründül detected :zuhaha
Printable View
Melo naptı öyle cidden 10/12 3'lük, küfür gibi istatistik
Hüseyin Atıcı 19,74 attı gülle atmada ve elendi.
Hep bir bahaneleri var daha bir tane sakat olmayan sporcumuzu görmedim. Yok belim ağrıyordu yok ne acılarla antreman yaptım yok hazır değildim. Hepiniz mi sakatsınız be arkadaş bugün judo maçı vardı spiker madalya umudumuz diye bahsediyordu ama ilk raund'da tuş oldu. Gülleci 20. oldu halterde ilk hakkında Nezir hariç kaldıran olmadı. Yüzme desen Derya diyoruz iyi hoş diyoruz 35 kişide 33. oluyor voleybol takımı maçtan bir gün önce gece yarılarına kadar açılışta fink attıktan sonra Brezilya'ya 3-2 kaybediyor. Maçtan sonra açıklama şu 'saat farkı etkiledi'. Dalga geçiyorlar heralde Brezilya , Londra arası 10 saat fark var Türkiye Londra arası 2 saat. Tam bir fiyasko bu olimpiyatlar.
Pınar Saka 400m elemesinde 4.oldu. muhtemelen elenecek.
Eşref Apak efsanevi atışlar yaptı çekiç atmada. 2 hakkında da kafese çarptırdı çekici.. Son hakkında bir şeyler yapmasını bekleyeceğiz artık. Bu adam için sürekli idmanlarda 80 metre atıyor falan diyolar da bi biz göremedik.
Eşref Apak kafesin ağlarına sürttü bu sefer de 73,47 yapabildi ve elendi.
kore maçımız başlamak üzere şu maçıda kayıpsız geçelim :)
Yenersek 2.'yiz. Yeneriz gibi gözüküyor.
15-5. Eziyoruz. 3-0 biter maç.
Oha bunlar Brezilyayı 3-0 yenmiş :eek:
16-5 ne yav kızlar çoştu korenin antrenoru ne yapacagını şaşırdı
25 - 16 ilk set bizim.
Çok temiz geldi ilk set. 3-0 ya da 3-1 alıp 3 puanı almalıyız.
Maç bizdede, gruptan nasıl çıkacağımızı konuşalım bence.
1-1 oldu.
Bu maçı alamazsak yani bilemiyorum..
Atletizimden 1 altın alırız,2-3 tane gümüş bronz bokstanda madalya alırız rengini bilemiyorum voleybol ve basket yalan...4-5 Madalyayla döneriz eve.
Atletizmde Nevin Yanıt madalya alırsa alır yoksa ben 0 çekeriz diye düşünüyorum.
2-2 :uzgun:
3-2 kazandık 3-1 olsaydı daha iyi olacaktı :) Amerikaya'ya 3-2 yenilersek puanımız 7 oluyor. 7 puanlı Çin ve Kore 5 setlik maç yaparsa eleniyoruz.
Bu maçtan 3 puan almamız lazımdı. 2 puan yaramaz. Çok riskli bi duruma düştük. ABD den puan almak zor.
ula o seti vermeyecektik
Aynen öyle elendik diyebiliriz. Amerika yenecektir ama 3-2 yenilirsek belki 1 ümit.
Bu kadar abartmayın amerikayı hadi basket takımları neysede voleybol çok abartılıyo
Bunlar hep Amerika'nın oyunu.
bu michael phelps nasıl bir insan yav :D bu olimpiyattan sonra ara verme gibi durumu var Suat Kılıç 5-10 milyon versin bi olimpiyatta bizim için yarışsın
adamı tek başına ayırırsak madalya sıralamasında rusyanın arkasında 11.sırada :n:
Bizim güreşçiler ne zaman sahne alıcak beyler bilen varmı
5 Ağustosta başlıyor güreş müsabakaları ama tam olarak kim ne zaman çıkacak onu yarın öğreniriz :)
atletizmde sadece 2 devşirme sporcumuz yarı finale kalabildi
3000m engellide Avrupa Şampiyonu atletimiz Gülcan Mıngır serisinde 10.olup elendi. Ondan önce de Binnaz Uslu serisini sonuncu tamamlamıştı. Yahu Avrupa Şampiyonusun sen nasıl eleniyorsun daha eleme serisinde. Çok enteresan. Bir de hemen geride kalınca birisi sakat diye söylenmeye başlıyor spikerlere iyi tembihlemişler.
bu sene mumkunse temiz donelim bence, en yuksek katilim olan senede sifir cekip donelim. o da bir basari :n:
Şu sakatlık bahanesi o kadar saçma bir şeyki. Sakatsan çıkma arkadaşım yarışa profesyonel sporcusun sen nedir bu saçma sapan hareketler. Hadi o yarış esnasında sakatlığın dahada ilerledi nolcak hayatın biterse. Sakatsan yarışma, bari bahanen daha kabul edilebilir bir hal alır. Daha sıkı çalış kendine daha iyi bak bir dahaki Olimpiyat'a hazırlan o zaman. Avrupa şampiyonu olupta elemelerde sonuncu olmak nedir.