Tüm bu söylenenlerin cevabı belli aslında: Alex de Souza
Printable View
Tüm bu söylenenlerin cevabı belli aslında: Alex de Souza
O zaman oynatmayacaksın, Alex bu takım için efsane ve öyle kalacaktır hiç bir oyuncu bir kulüpten büyük değildir. Sırf Alex oynasın, ona göre sistem oluşturmaya çalışalım derken başarısızlığa boyun eğmek akıl işi değil. Bir futbolcuya bu kadar boyun eğmek niye ? Bu Fenerbahçe'nin ayıbı.
O zaman oynamasın demek bizler için çok kolay.. Ama emin ol sen ya da ben ya da başka birisi bu takımın başına geçerse yazacağı ilk isim Alex olur.. Sebebi baskı.. Çok değil daha 1 hafta önce Galatasaray maçından önce Alex'in yedek olduğu haberi yayıldı ve verilen tepkileri ne denli şiddetliydi..
Bazı şeyleri yapmak kolay değildir.. Alex bu takımdan çıkacaksa bu devrimdir ve devrimler her daim sancılı geçmiştir.. Bu yüzden sağduyulu olmak lazım..
Bir mesaj önce cevabı vermiştim : )
O sözlerim bir oyuncuya bu kadar bağımlı olan başkandan, teknik heyete, yöneticisinden taraftara hepsine... Alex olmadan bu takım ileri çıkamazmış, gol atamazmış, Bu kadar mı küçük bu Fenerbahçe ? Allah'tan Alex olmadan bu takımın çıktığı nice maçı gördük de biliyoruz. En azından kendimizi kandırma yolunda değiliz.
Kolay değil derken başkanın, teknik heyetin veya yöneticnin bağımlı olmasını kasdetmedim.. Taraftarın aşırı bağımlı olması ve medyanın Aykut Kocaman'a sallamak için en ufak bir fırsatı kaçırmadan, Alex'in yedek kalacak maç öncesi ve sonrası yazılar,haberler ve yapılan yorumlar..
Alex yedek dendiğinde twitter'da Aykut Kocaman'a bela okuyanlar vardı.. bu yüzden kolay değil.. Ancak Alex zeki, Aykut Kocaman da zekidir..
Alex'in zeki olduğundan kuşkumuz yok, Nobre gibi basit bir golcüyü nasıl kral yaptığını, Anelka gibi bir adamı nasıl harcamayı tercih ettiğini, Pierre Van Hoijdonk'un gidiş sürecinde nasıl etkili olduğunu, Zaragoza maçında yuhalandı diye bavulları nasıl topladığını unutmamak gerek. Onunla iyi geçindikçe en iyi şekilde faydalı olmayı bilir ama gözden düşmeyi tahammül etmeyen bir yanı var ve buna mahkum olmamız her geçen gün zarar veriyor. Her gülün bir dikeni vardır, Alex'te diken olan kısımlar bunlar.
Son yıllarda Alex= Fenerbahçe oldu artık. Alex kötü oynayınca Fenerbahçe zor galip geliyor
Bu arada aklıma yeni geldi.. Hakem neden +5 verip 4 de bitirdi acaba maçı?