Ah be Selçuk kıl payı
Printable View
Ah be Selçuk kıl payı
Bu da direkten döndü. 3 oldu. Top kaleye girmiyor bir türlü
Bu hakem ve bu şansla işimiz zor.Biraz şans olsa ve düzgün bi hakem olsa öndeydik.Yazık çok yazık..
verdiği sarı karta bak ya
Şimdi 1 gol olmassa Türkiye Hollanda maçı gibi olur beraberlik golünü atacağız diye bastırırken golü atarlar.
Hey Allahım : )
http://s14.directupload.net/images/120919/7mcwmh4y.swf
Burdan puan çıkarsa kahraman Muslera olur büyük oynuyor
Off off neler kaçıyor
ah ya ah de gea bize mi çoşucağın tuttu
Devleşecek bu maçı mı buldun De Gea
şu maçtan puan alamazsak gerçekten çok yazık olacak.
melo büyük hata yaptı dany ve semih hayatının maçını oynuyo kagawa çok büyük oyuncu topsuz alan koşuları müthiş
melo çıktı a7 girdi hamit ortada inşallah sırıtmaz melo kötüydü bu gün
aydın kim ya bari baytarı al.
hernandez girdi bu kötü oldu persie kötü oynuyodu ne güzel
Yok ağabey herşey bizi bulurya, baksana hakeme,direklere,penaltıya,kaleciye bu kagawa nasıl sakat ya.
Aydın gol atacak hissettim.
Manu bir bir kontracıları oyuna koyuyor
ya bu hernandez nasıl sarkıyo öyle defans arkasına ya
75'den itibaren düştük oyundan, artık çok zor puan çıkarmak. Ben takımı beğendim, daha iyi olabilirdik ama kesinlikle kötü başlangıç değil. Hepsine helal olsun.
Aydın gol atar dedik ama daha spiker Aydın demedi :( Bu Sabri Ugan da Gs atak yaparken anlatıyor Manu atak yaparken bilgi veriyor atak bittikten sonra söylüyor üzülmeyelim diye öyle yapıyormuş :)
Hakem çok neyse yazıklar olsun yahu
penaltı çalınabilinirdi bence özellikle o rafaelin pozisyonundan sonra
Manchester'ı ezdik , hakemi ezemedik.Emeğinize sağlık aslanlar.
Bizim futbolcularımız düşmeyi pek bilmiyor.. :)
Maça gelirsek eğer Galatasaray Manchester kadar iyi oynadı. Evet stoperlerin tecrübesizliği ve Hakan'ın kötü performansı Manchester'ı etkili gösterdi belki ama ilk 20 dakikadan sonra top genellikle Galatasaray'da kaldı. Şansımız yaver gitse güzel bir galibiyet alabilirdik. 3 top direkten döndü. 1 tane penaltımız verilmedi. Manchester lehine yoktan var edilen 1 penaltı verildi. Belki son Valencia'nın düştüğü pozisyon penaltı olabilir tartışmaya açık ama bence zaten topu yitirmişti o yüzden devam kararı doğru gibi geldi bana tam bilemiyorum. Topla oynayan, istediği oyunu sahaya yansıtan bir Galatasaray vardı sahada. İyi bir futbol oynadık ama olmadı, sağlık olsun. TT Arena'da bence çok rahat bir galibiyet alırız.
Helal olsun Fatih'in Aslanları hakeme rağmen o şanssızlığa rağmen çok daha iyi oynadık United tan Helal olsun
hakemdir hata yapar büyütmeye gerek yok.
Galatasaray çok iyiydi ancak bu bile puan için yetmedi, biraz da şans yoktu tabi.. Ancak böyle oynarlarsa gruptan çok rahat çıkarlar..
Sağlık olsun sözler boş kalıyor yine.
Hep aynı senaryoyu biz görmekten bıktık ama yaşamaktan bıkmadık anlaşılan. Çok çok uzaklara gitmeye gerek yok Milli takımın oynadığı Hollanda maçı, Fener'in oynadığı S.Moskova maçı ve bu maç. Senaryo aynı ; Bu kadar gol pozisyonuna girip bu kadar şanssız olmak ve oyunu skora yansıtamamak, maç sonunda dilden çıkan tek cümlelik ah'lar vah'lar ile biten sonuçlar...
Ne diyelim gelecek maçlarda skora da yansıması dileğiyle.
Manchester'a karşı bu oyundan puan alamamak çok kötü.