Yok sonra bize diyorlar şikeci, işte hakem satın alıyormuşuz maç satın alıyormuşuz, bir de üstüne hakem hataları ile maç izleyip kahroluyoruz. Aykut Kocaman bile çıldırdı sonunda. O bile çıldırdı ise zaten gerisi düşünülemez.
Printable View
Sezer Öztürk az önce twitter hesabından paylaştı.Quote:
Yazık yazık bi camianın kaderiyle bukadar oynanır!! Vicdanın rahatsa ki eminim değildir macı tekrar tekrar seyret Fırat hoca
macin tekrar edilmesi lazim cok ciddi bir hata bu..
Aykut Kocaman'ın açıklamasının videosu. Lig TV spikeri bile şaşkına dönüyor. Ben ilk kez bu kadar sinirli gördüm.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=0mhaKX-blPE
Kimse konuşmamış; ama Alper'de istediği parayı alamıyınca ne kadar hırslanmış böyle, her hakemin kararından sonra yaygara için çabaladı.
Arkadaşlar maçın özeti var mı çok merak ettim ?
aykut kocaman bu takımın olene kadar hocası olmalı
Yalnız kafama takılan bir soru var: Hakem oradan nasıl duydu küfrü yaklaşımı doğru da peki Aykut Kocaman nasıl duydu küfür edip etmediğini de o kadar emin bir şekilde sahaya daldı? Uzaklık aşağı yukarı aynı ki Aykut Kocaman seyircilere daha yakın yerde, onların gürültüsünden duyması daha zor değil mi?
Şu yaklaşımı yapmak için maçtaki tek tartışılacak kararın Caner'in kırmızı kartı olması gerekli.
Ayrıca eğer sahada karara birisi itiraz edecekse o Aykut Kocaman'dır, Caner Aykut hocaya daha yakın ve Caner'i en iyi tanıyan kişi Aykut hocadır.
İlla ki duymaya gerek yok, Caner birşey demediğini söylüyor belki de Caner'in konuştuğunu görmedi ?
Eskişehir'e yazık olmuş bu maçı kazanması gerekiyordu rakip 10 kişiyken.
Öte yandan geçen maçta Beşiktaş'ta da çok kötü bir yönetim gösteren Aydınus devam etmiş sanırım okuduğum yorumlar o şekilde.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=0mhaKX-blPE
Şu videoda Caner'in başını tutup ilerlerken Veysel'in hakeme dönüp ellerini açtığı bariz bir şekilde görülüyor.Sadece vücut dillerine bakarsak eğer biri hakeme bir şey dediyse onun Veysel olduğu bariz ki Veysel'i de anlamadım Caner'in üstüne yüklenen kendisiyken hakeme ne demiş olabilir çok merak ediyorum.
Küfür olayı var mı bilemiyorum ama eğer öyle bir şey yoksa cidden hak yenmiş. Gerçekten çok ilginç. Fırat Aydınus, grafiğini hızla yükseltti ama aynı hızla geri düşürüyor. Beşiktaş'ın ekmeğini çaldığı yetmedi şimdi Fener'i bitirmiş.
http://i1099.photobucket.com/albums/...ana/esesfb.png
Kocaman'ın önü dediğin yer hakemin bulunduğu yerden daha uzak Aykut Kocaman en uç noktada dursa bile. Oradan duyması mümkün değil.
Bak yineleyeyim; ben de Caner'in küfür etmediğine inanıyorum, konu o değil. Aykut Kocaman direk dalıyor sahaya, Caner'le konuştuktan sonra değil. Caner'in çok terbiyeli, küfür etmeyecek bir oyuncu olduğunu anlatmasın kimse bana. Kaç maçta elini hakeme sallayarak "h.....r" dediğini gördük 3 sezondur GS'de, FB'de, Milli takımda. Antrenmanlardaki kavgalarını da gördük. Yani Caner'in küfür etmeyeceğini bildiğinden o kadar emin bir şekilde tepki gösterdi yaklaşımı da pek gerçekçi gelmiyor.
Caner "Veysel, buda mı değil lan dedi" gibisinden birşey diyor, hakem de "lan dediği için attım" demiş. Yani Veysel'in söylediklerini Caner'in söylediğini sandığı ortada. O yüzden atmış bence ki Caner'in söylediğini gözüyle görmeden ve emin olmadan kartı göstermesi çok çok yanlış.
Sebebi ne olursa olsun isyanınızda son derece haklısınız (o pozisyon için), rakipler bile küfür yok diyor, bizlerde olmadığına inanıyoruz, ortada çok ciddi bir hata var.
Veysel de sanırım "lan"lı bir cümle kurmuş kırmızıyı ona vermiş yani. "Lan" kelimesine. Caner'in küfür etmemesinden bile daha skandal bir durum bu.
Bu arada yanlış anlaşılmasın bilmediğimden soruyorum hakem çıkıp ''Lan'' kelimesine verdim kartı dedi mi ki ?
Belki ''lan''dan başka şeyler vardı.
Bu ülkedeki düzen Aykut Kocaman gibi gole bile sevinmeyecek kadar soğukkanlı birini bu hale getirebiliyor işte.
Elalemin teknik direktörünün 5 maçlık cezası ilk önce ertelensin sonra unutulsun kaybolsun gitsin.Ekran karşısına geçip "onu çekme bunu çek" diyebilsin,oyuncusu rakibinin aşil tendonuna kasti yada değil bassın derbi maçı var diye cezası 1 maça indirilsin,başka bir oyuncusu ilk önce hakeme sonra tribüne ana avrat 5 dakika küfür etsin ve yaptıklarının yanında komik kalan 11 maç gibi bir ceza alsın,daha önceki mesajımda bahsettiğim gibi milli takıma giden oyuncularını dinlendirsin maçının gününü değiştirsin;olay bize gelince ise rakip takımın seyirci cezası kaldırılsın,oyuncularımız milli maçta 90 dakika sahada bırakılsın,Kezman,Kazım,Caner gibi oyuncularımız küfürden 4'er 4'er ceza alsın oda yetmemiş gibi artık ağzını açmadan kırmızı kart görsün..
Böyle bir ortamda bu duruma gelmemek için çok bile sabretti Aykut Hoca ama herkesin bir sınırı vardır...
Veysel ve Caner'in açıklamaları:
http://www.ligtv.com.tr/haber/soz-ol...ahramanlarinda
Yahu orada stresli bir ortam var.Her pozisyon hakemin etrafında biten oyuncular şimdi ben döndüm geri gittim ne olduğunu bilmiyorum diyor.
İnsan merak eder gider bakar yani.Her neyse ya
Eskisehir galibiyeti Tello ve Camaranin beceriksizligiyle kacirmis.Sow'un golu cok guzelmis.
Bu arada kirmizidan baska hakemin ne hatasi var ben ozette goremedimde?
Yan hakemin 10 santim önünde Sezer'e 2 kere üst üste dirsek atan,kaşını açan bir Tello var ama faul bile yok.
Necati'nin eliyle önüne aldığı bir pozisyon var hakem vasfıyla sahada duran cismin tam önünde olan.
Ne kadar tartışılması gereken bir karar olsa da penaltı pozisyonunda arkadan gelip ayağını Hasan Ali'nin ayağına kasti bir şekilde takan Kamara var.
Alper'in içine Burak Yılmaz kaçması sağda solda kendini yerlere atması var var oğlu var yani.