15:00 olmuş şimdi de.
Printable View
15:00 olmuş şimdi de.
15 kesinleşti galiba izdivaç programı yerine şl maçı fena değil :)
Galatasaray elerse bu otel bulamama olayı İtalyanların gündemini oluşturur :)
Şimdi maç baştan mı yoksa 30.dakikadan itibaren mi başlayacak ?
Edit : 30.dakikadan devam edecekmiş. Çok ilginç bir maç olacak gerçekten
Maç saatine kadar kalacak otel bulamayıp otobüste sabahlıyorlarmış birde ne güzel olurdu :)
Her ihtimale karşı 14.00'de TV başında olmak lazım.
Eğer Juventus elenirse yarın, Galatasaray'ın çekeceği var söyleyeyim ben size. Musallat olurlar, rahat bırakmazlar.
Gittik dersin son devamsızlık hakkınıda bu maç için kullandık ondada tatil oldu :D
Bulamasinlar otel insallaah allahim sen buyuksun aksarayda lalelide kalirlar artik... kufur etcem şimdi olmayacak
Galatasaray - Juventus Maçı Saat 15:00'de Oynanacak
http://www2.galatasaray.org/futbol/s...aber/18703.php
Yarına orta yol 14.30 dicekler galiba. Sanki kurban pazarlığına girdiler.
İş iyice cılkından çıktı.Bir kaç saat sonra 17:00 falan derler. :D
Yahu maçın kaldığı yerden devam etmesi de çok uyuz bir olay diziye döndü iyice en heyecanlı yerinde kaldı sezon finali de olsun tam olsun :D
Sizmiydiniz dün beni otele almayan, öyle dışarda kalırsınız işte :zuhaha
Ben otel yazdıkdan bir kaç dakika sonra bir otele yerleşerek istirahat ettikleri haberleri geldi.
Olan Biletini atan, yırtan veya artık elinde olmayan taraftara oldu. Yarın maça giremeyecekler.
Gençler istanbuldakilere sesleniyorum. Yarın öğlen stada gelin. Biletiniz olmamasına rağmen girebilirsiniz. Neyin ne olduğu belli olmayacak çünkü yarın. Benden söylemesi.
Aynen Cihan'a katılıyorum aklı olan gitsin stad'a. :D
Tam bir rezalet.. Hiçbir takım için art niyet düşünmem hiçbir zaman ama bu olay düşündürüyor beni. Juve ile yapacağımız her maçta bir erteleme bir olay söz konusu olur. Hakem topla kontrol dahil yapmadan erteledi maçı. Bu durum tamamiyle Juventus'un yararına bir durum. Hafta içi herkesin çalışma, okul vs. saatleri içinde maç mı yayınlanır ? Birçoğunun işi gücü var o saatte nasıl gidecek maça? Yarın maçı kaybedersek hiç şaşırmam. Sanki gazozuna maç yapılıyor öğleden sonra 3'de maç mı olurmuş şampiyonlar liginde?
Maç yine ertelenirse şaşırmayın valla. :D Bakalım o saatte hava nasıl olacak ?
Bilgi doğru değil ama okuduğum en güzel yorum (w)
Dünkü taraftara çok yazık oldu , o kadar bilet parası verdiler...
Biletlerini saklamış bile olsalar bugün işe ve okula gidecekler , GS'da bugün taraftarından yoksun kalacak...
Hakem sahaya girip topun sekip sekmediğini bile kontrol etmedi , turuncu çizgilerle sınırlarda çizildi ,
Her ne olursa olsun o maçın oynanması lazımdı..
Stadı bilmem de bizim buralar dünden daha kötü. 14, 15, 16'da taraftarın gelmesi de zor olur o maça. Ben bırakın stada gitmeyi maçı bile izleyemem büyük ihtimal. Saçma sapan işler yapıyorlar.
olan taraftarlara oldu
Televizyon verecek mi maçı