Aynen benim TS kariyerinde de bir ara ss atmıştım hep messi yılın oyuncusu oluyordu:)
Printable View
Messi otomatik kanka 1.falan olamaz RVP :D
Spoiler: Maç İstatistikler
Spoiler: Lig Raporu
Ligde liderlik yarışı tam gaz devam ediyor.
şampiyonluk yarışı güzel bir iki puan kaybı lige zevk getirmiş baksana :)
Şu Stoke City gibi takım yok yav. Yenemeyicek takımı yeniyorlar. Galip çıkıcak maçlarda yeniliyorlar :) . Sanada denk gelmiş
Mağlubiyeti ucuz kurtarmışsın :D Şampiyon olma da sen nasıl üzerinde baskı kuruyorum :D
Spoiler: Maç İstatistikler
Kagawa Show :)
Arkadaşlar bu kariyeri burada noktalayıp fm 14 e son verdim.Çünkü çok fazla zamanımı harcıyorum bu oyun için bu zamanı olması gerektiği gibi etkili kullanmaya karar verdim sonradan pişman olmamak için.Hakkınızı helal edin.:)
En dogru karari almissin. Aslinda her gun sadece 1-2 mac ve en fazla da 3 mac yeterli oluyor fazla zaman harcamamak gerek bu oyuna :)
Helal olsun. Şl yi alıp gitsen iyi idi :D Ama önemli olan senin zamanın.
Eyvallah hocam güzel kariyerler sundun bize hayatta başarılar sana güzel bir karar :)
Helal olsun dostum, sende hakkını helal et özleyeceğim yorumlarını, tanımadan sevdim seni rexpo eyvallah adamım
Özleyeceğim Rexpo seni:( Helal Olsun!
Sağol hocam ,aynen dediğin gibi ayarlayamıyorum ben maalesef:)
Sağol hocam, 3 maçta bırakılmıyor maalesef başladınmı duramıyorsun,artık hiç başlamayacağım:)
Teşekkür ederim hocam. ŞL nasip değilmiş:)
Teşekkürler hocam sizlerede başarılar:)
Eyvallah dostum :) bu sevgi karşılıklı:D Benim de hakkım varsa Herkese helal olsun.
Sağol dostum bende sizi, arasıra girerim foruma.