aynı egowich'in Galatasaray'a şans vermediği gibi.. O zaman buda diğer takımları desteklemek olsa gerek..Quote:
Originally Posted by mahoo
Printable View
aynı egowich'in Galatasaray'a şans vermediği gibi.. O zaman buda diğer takımları desteklemek olsa gerek..Quote:
Kalecileri bildiğim kadarıyla Gomes. Brezilyalı kaleci, aynı zamanda Dunga'nın son kadrosuna da çağırıldı yanılmıyorsam.
Defansta eski Barcelonalı Reiziger var. Yaşlı bir oyuncu. Defansın bel kemiği ise Alex. Brezilyalı Alex'i FB almak için uğraşmıştı bir aralar, baya sıkı bir defans oyuncusu. Hollandalı Ooijer de PSV kadrosunda.
Orta sahanın en önemli ismi Philip Cocu. Takım kaptanı.
Forvet hattında Farfan çok etkili. Jan Vennegoor of Hesselink de kadroda bulunuyor, fakat bu oyuncunun satılması gündemdeydi. Satılmış da olabilir, tam bilmiyorum.
Teknik direktörleri Hiddink değil. Yeni hocaları hakkında bir fikrim yok.
Hesselink gitti adamların en iyi oyuncuları git bu adamlar ligde bile umutlu değil
Ben Kiev'in turu geçeceğini biliyordum. İlk maçta kötü bir skor aldık. Ama Fenerbahçe'yi tuttuğum için destekledim, ama objektif bakarsak belliydi eleneceğimiz. ŞL'de de hiçbir şey yapamazdık.
egemen hani sen bana katılmıştın ?
Fenerbahçe'ye karşı nedense bir antipati var. Yeri değil ama BJK'li arkadaşlar (başta şampiyon) Galatasaray'ı bile savunuyor. Şaşırıyorum açıkçası.
Liverpool'un gol sıkıntısı çekeceği kesin. Cisse ve Morientes'i sattılar.
Neyse artık yorum yapmayacağım. Başarılar GS'ye. Umarım siz haklı çıkarsınız da GS iyi işler yapar gene.
Galatasaray sonuncu olur, Fener, Trabzon, Kayseri ve Beşiktaş elenir böylece annemizin ligine dönmüş oluruz. Sakın birbirimizi desteklemeyelim bizi döver kötü ülkeler..
inşallah herkes elenir eray sana katılıyorum
Ben sana katılıyorum derken, inanıyorum anlamında dedim. Yani istiyorum turu geçsin, ama madalyonun diğer yüzüne bakıyoruz. Galatasaray'ın UEFA standartlarında stadı yok. Olimpiyat Stad'ında maçlarını yapacak. Burayı doldurabilir mi, tartışılır. Ön liberosu yok. Heinz'ın durumu malum. Forvet sıkıntısı çekiyor. Sağ kanat sıkıntısı var, Cihan oynar mı oynamaz mı... Hasan Şaş-Necati gerginliği, yönetim-Gerets gerginliği var... Madalyonun bu yüzüne katılırsak GS gruptan çıkamaz diyor.
aman abiler dua yerine geçer şakası bile hoş değil:D:D
Arkadaşlar bölüyorum ama Star'ı izliyorsunuzdur. GS avrupanın önemli takımlarının da istediği bir futbolcuyla anlaşmış. Birazdan söyleyecekler....
ya dedim ya işte.işlerine geldiği gibi kendilerine yontuyorlar.Quote:
dün dediğim aynen şuydu özetle bunca para verip,alınan adamlar türkiyede nedense gariban anadolu kulüplerine 90 dk.ya sığdırabildiği kadar gol atıyor ve vargücüyle saldırıyor.ama nedense avrupaya gelince ne hırs var ne heyecan,sanki hazırlık maçıymış gibi bir havadalar ve her yıl dahada eksilen bir avrupa puanı.ve dedimki bunun adı ülke puanını baltalamaktır.ve bu benim görüşüm.kimseyi bağlamaz.
ve ben ısrarla diyorumki bugün avrupada mücadele eden takım sayımız,yıllardır tek ön eleme maçı oynamamız yada hiç oynamamamız GS sayesidedir ve bu bir gerçektir.GS;uefa ve süper kupa kazanmasaydı acaba şimdi ne durumda olurduk?gerçekten merak ediyorum?
fenerbahçe değil sadece geçen yılda trabzon yaptı aynı şeyi ve bu yıl eskaza yine yapıyordu.daha düne kadar 100.yılımız avrupadada zafer yılımız olacak diyerek bu milleti uyutanlara verdiğiniz desteğe gerçekten şaşıyorum ve diyorumki fener taraftarının hakettiği bu değildi.
ama hala savunarak sanki yönetimin haklı olduğunu ima ediyor ve biz buna layığız diyorsunuz.hesap sormak yerine hayallerle avunuyorsanız ben birşey diyemem?sonuçta kendi takımınız.
Madalyonu çıkartıp bakalım ne dersin?
Stadımız var ama çok bilmiş uefa oynatmıyor.. Aslanlar gibi o cehenneme giren çıkamıyor.. Ön Libero'dan bol ne var ki bizde? Okan, Ayhan ve Mehmet ne işe yarıyor? Heinz'i kovuyoruz yüzsüz adam duruyor biz ne yapalım? Forvet sıkıntısı çekmiyoruz maşallah Türkiye'nin en iyi forvetleri, Hakan, Necati, Hasan, Ümit ve Özgürcan bizde.. Kimsede gerginlik yok herkes mutlu!
evet... izliorm m hayırlısı bakalım...
Neden şaşırıyorsun ki? Sayfalarca tartışıldı bu durum ve nedenleri anlatıldı siz Fenerbahçeli arkadaşlara ki bir tanesi de aynen bu yaptığın davranış şekli. Kendine gelince "Bizi destekleyin, vs. vs." fakat başka bir Türk takımı olduğunda "Galibiyet bile alamazsınız, vs. vs." gibi bir durumunuz var. Yapmayın dendi defalarca ama değişmediniz. Bu nedenle bir Galatasaraylı Beşiktaş'ı, bir Beşiktaşlı Galatasaray'ı destekler bu gibi durumlarda ama Fenerbahçe'yi desteklemek gelmiyor kimsenin içinden. Sempatinizi kaybettiniz yaptıklarınızla ne yazık ki!Quote:
Originally Posted by eGowiCh
Aziz Yıldırım faktörüne rağmen avrupada Tüm takımlar türk takımıdır.Quote:
Originally Posted by Gravity
Velhasılı kelam..Ömer gene bana yorumluk bişey bırakmamışsın be kardeşlik...
bırakta iki kelam ben yazayım.gene herşeyi yazıdn benden çok mu yaşayacaksın ne ?:D ;;)
stardaki şerefliler durmadan erteliyor transfer haberini:D:D:D
ben dünde dedim.GS Avrupada gerçekten hırslı oynuyor ve ben bu yönünü seviyorum.inan bana çoğu zaman bırak başka takımlarımızın maçını,BJK maçlarınıda seyretmem.haz almıyorum ve gerçekten o ruhu,kazanma isteğini göremiyorum diğer takımlarımızda.GS lı arkadaşlarım bilir avrupa maçlarında ben onlardan daha fazla sevinirim GS gol attığında kazandığında.bunda şaşılacak birşey yok bana göre.benden herkes alkış almıyor,hakeden alıyor hepsi bu.Quote:
:mad: Çok bilmiş UEFA... Evet haklısın. UEFA'nın size kastı mı var?Quote:
Originally Posted by ermoon
Ondan mı Gerets aylardır ön libero diye ısrar ediyor? Madem BJK'nin kovduğu Okan var, ne gerek var ön liberoya?
Heinz'a "Defol" deyince gitmez elbet. Yöneticiler fesh edemiyor mu? Adam yüzsüz değil, parasını istiyor. Her futbolcu böyle. Almadan önce Gerets, Erdal Keser düşünecekti. Almanya Ligi'ni en iyi bilen adamlar böyle gereksiz bir transfer yaptılar, Almanya'dan...
Forvet sıkıntısı? :) 3 maçta 5 puan aldınız ligde. Hurmet de sık sık H.Şükür'den bahsetti, Manisa'ya kaçırdığı goller malum. Ümit sakatlıktan yeni çıktı sanırım. Özgürcan Avrupa'da oynayamaz henüz. Necati-Hasan gerginliği var, bir kavgalılar, bir barışık. Necati de formsuz, hurmet söylemişti bunu da. Hasan forvet değil, orta saha. Iliç de orta saha, ama golleriyle takımı sırtlıyor. Avrupa'da Iliç'ten umutluyum.
evet bana göre baltalamak oluyor bu ülke avrupada başarı elde ettiği zamanlarda herzaman galatasary baş köşeye oturdu,hep başroldeydi,arada bir böyle kazalar yaşamış olabilir ama başarılarının yanında bu bence görmezden gelinebilir.ayrıca inatla diyorumki sadece fenerbahçe değil diğer takımlarımız içinde aynı şeyi söyledim.tek takıma indirgemene gerek yok.Quote:
Bunlar gerçekler, çıkıp biri fanatizm demesin. Bunlar basında sık sık çıktı, spor yazarları tarafından söylendi. Galatasaraylı spor yazarı kendi takımını eleştirirken de mi fanatizm yapıyor?
Evet şunu kabul etmek lazım GALATASARAY eski GALATASARAY değil! Ama bir grubuna bakın... Kura çekilmeden önce 1. torbadan 2 takım diledim... Teki Milan'dı diğeri Liverpool...Liverpool geldi şimdi bana Şampiyonlar Ligi şampiyonu muhabbeti yapacaksınız ama sizce Liverpool aynı Liverpool mu peki? Macabi Haifa'yı nasıl elediğini biliyormusunuz öne elemede? İlk maçta son dakikalarda o golü atamasalardı şu an burada bile olmayabilirlerdi! Geçen sene de çok ileri bir yere gelemediler zaten! Cisse de gönderildi. Gerard ve garcia en büyük umutları! Peter Cruch is bence o kadar kaliteli bir oyuncu değil! PSV'ye gelince yine yarı final oynadı diyorsunuz... Peki PSV eski PSV mi? Geçen sene Kadıköy'de yenildiler ve kendi evlerinde o fenerin kırmızı kartları olmasaydı yine yenilebilirlerdi! Neymiş hollanda şampiyonuymuş.. Hollanda da takım mı var artık doğru dürüst? Ajax guruplara dahi kalamadı.. Feyenord çok uzak eski havasından bir de alt sınıfın temsilcisi Alkmaar. Bunların önünde Kayserispor da şampiyon olur! Bordo hakkında fazla bir bilgim yok ve ne yalan söylüyeyim en çekindiğim takım benim. Belki dalgaya alacaksınız ama bence grup liderliğine aday bir takım Fransa liginde Lyon'un arkasında ikinci bitirmek ligi her babayiğidin harcı değildir. Katı bir savunmaları varmış duyduğum kadarı ile ve Lyon'la geçen hafta yaptıkları maçta çok iyi savşmalarına rağmen 2-1 kaybetmişler. Sonuç olarak evet diğer gruplara bakarak iyi bir kura çektiğimizi söyleyebiliriz. Ama bu grupta Liverpool da dahil herkes sonuncu olabilir ve herkes de birinci olabilir diye düşünüyorum. Fakat tek dileğim Olimpiyat Stadında oynanmaması maçların! Samiyendeki hava gerçekten rakiplerimizi moralmen geride başlatıyor. Maldini'nin sözünü hatırlayın: KİMSE BANA BU STADDA 25000 KİŞİ OLDUĞUNA İNANDIRAMAZ! Galatasaray eğer gruptan çıkmak istiyorsa PSV'den en az 4 puan alamlıyız! Nasıl mı olacak? Basit! GALATASARAY KENDİ GİBİ OYNASIN YETER! Ve ben oynayacağına da inanıyorum çünkü orası Avrupa bizim evimiz:)
konunn yeri değil..bir daha ihtar etmeyeceğim..Quote:
konuyu saptırmayın..
Evet çok bilmiş Uefa.. Hem bizim açımızdan hemde Fenerbahçe açısındın.. Tek taraflı düşündün gene!!!Quote:
Gerets teknik adamdır, hiç bir zaman taraftar gibi düşünemez bizde Gerets gibi düşünemeyiz.. Okan var diye oynamayacak ondan önce Mehmet ve Ayhan var ondan sonra Okan gelir..
Yöneticiler salak değil heralde senden, benden akıllı adamlar demekki fesh edemiyorlar.. Herkes yanlış transfer yapar aynı sizin Ortega ve Anelka transfeleri gibi..
Galatasaray'da iki tane Hasan var.. Hasan Şaş'ın orta saha olduğunu biliyoruz bizde.. diğer Hasan'dan Kabze'den bahsediyorum.. ŞL'ye kadar Ümit iyileşir, Necati form yakalar.. Özgürcan niye oynayamaz adam futbolcu değil mi? Yaşı kaçsa kaç 18 yaşında aslan gibi futbolcu çıkar oynar..
maçlar olimpiyat stadında oynanıcak uefaya bildirilmişQuote:
Originally Posted by bUradAyız_uA
Galatasaray bu gruptan rahat çıkar, fikrimi değiştirdim gelen yoğun istek üzerine :D Fanatizm yapıyormuşum :D Haydi Galatasaray, vur da gel :p
Yeni transferi açıklanacak Star'da, bu transfer hakkında OBJEKTİF yorum yapacağımı şimdiden söylüyorum. Yine fanatizm tepkisiyle karşılaşmak istemiyorum. Bakalım kim bu yeni transfer?
kuralar çekilmeden sonuncu oluruz, 3.lükte başarıdır diyordum; hala 3.lüğü başarı olarak görüyorum bunu belirteyim, ama sonuncu olmamız ayıp olur; en kebap grubu çektik yahu..
Galatasaray 2006-2007 sezonunda C Grubu'nda ilk maçını evinde Bordeaux ile yapacak. Galatasaray 2. maç için Anfield'da Liverpool deplasmanına gidecek. Temsilcimizin 3. maçı Ali Samiyen'de PSV ile olacak. Galatasaray 4. maçını yne PSV ile bu sefer Hollanda'da yapacak. Sarı kırmızılı ekip 5. maçında Bordeaux ile deplasmanda karşılaşacak ve Galatasaray'ın C Grubu'ndaki son maçı Ali Samiyen'de 2005 şampiyonu Liverpool ile olacak.
fikstür iyi değil bence, ilk maça çok yük düşüyor. sakatların iyileşmemesi kötü olacak.
Yeni transfer açıklandı ama doğrusunu söylemek gerekirse benim bildiğim bir oyuncu değil kendisi. Benim cehaletim olabilir ama bence aranan oyuncu bu değildi. Adını dahi söylediler ama şimdi hatırlamıyorum. Kusura bakmayın bu benim cehaletim.
Bu arada yine yeri değil ama Heinz hakkında bi gelişme var mı?
Evet Serkan adı sanı bilinmeyen biri alındı.: Hayırlısı..
Adını ilk kez şimdi duydum Star TV'de. Emena'ymış ve Kamerunlu imiş. Song önermiş. Hayırlısı artık, adı sanı duyulmayan bir ön libero alındı. Diarra, Gravesen, Vogel beklenirken bu oyuncuya şaşırdım. Umarım faydalı olur.