Vestel Manisaspor Malatyasporlu Serkan Özsoy la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yarın da Rizespordan Zafer Demir imza atıyor. Ayrıca Tunus lu Gherieni de imza attı. Bu futbolcuya Fransa ve Almanya dan bir çok teklif gelmiş.
Printable View
Vestel Manisaspor Malatyasporlu Serkan Özsoy la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yarın da Rizespordan Zafer Demir imza atıyor. Ayrıca Tunus lu Gherieni de imza attı. Bu futbolcuya Fransa ve Almanya dan bir çok teklif gelmiş.
Okan Yılmaz İtalya Serie A ya bu sene çıkan Empoli ile anlaşmış.
Okan Yılmaz hersene bir yabancı takımla anlaşıyor.Görecez bu sene ne olacak
Frank Ribery Marsilya'da!!!
Marsilya'nın resmi sitesinde Frank Ribery ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Galatasaray resmi siteside aşağıdaki açıklamayı yaptı:
Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama
Bugün Fransız basınında oyuncumuz Franck Ribery'nin Olympique de Marseilles takımı ile anlaştığına dair haberler yer almıştır.
Franck Ribery, bonservis bedelinin tamamı Metz Kulübü'ne ödenerek 3 yıllığına kadromuza dahil ettiğimiz oyuncumuzdur. Gazete haberlerinde iddia edildiği üzere kulübümüz anılan futbolcuya yaptığı ödemelerde kontratının iptalini gerektirecek bir gecikme olmamıştır. Bu husus Franck Ribery'nin şahsen imzaladığı ibranameden ve banka dekontlarının tarihlerinden kolayca anlaşılmaktadır.
Bahse konu haber ile ilgili kulübümüz; oyuncuya, Olympique de Marseilles Kulübü'ne, Fransız Futbol Federasyonu'na, FIFA'ya, haberi yayınlayan L'Equipe ve Provençale Gazeteleri'ne gerekli ihtarnameleri göndermiştir.
Bu şartlar altında varolan kontrat maddelerine rağmen bu transferin gerçekleşmesi durumunda oyuncu ve/veya yeni kulübü çok yüklü bir tazminat ödemek zorunda kalacaktır.
Galatasaray Spor Kulübü
biz şimdi neye inanacaz.
eğer Marsilya aldıysa bizden almıştır.Buda demek oluyorki 10M euro gibi bir para kasamıza girdi
Galatasaray yönetiminin başına böyle beceriksiz, böyle iş bilmez yönticiler 100 ylda bir gelir, yahu daha yeni bonservisini aldığımız adamı elimizden kaçırdılar...
Bir de açıklama yapmışlar saçma sapan, rezillik bu başka birşey değil... adamın sözleşmesinde 2 ay üstüste maaşını vermedikleri zaman sözleşmesini tek taraflı fesh etme yetkisi var, kaldı ki 3 aydır maaşını vermiyorlarmış..
Dünya çapındaki bir kulübün düştüğü rezilliklere bak, gelmiyor ki başımıza şöyle fenerin başına geldiği gibi para babası işi bilen yöneticiler... valla öyle olsa avrupada almadık kupa bırakmazdık, ikinci üçüncü turlara başlardık...
şimdi bu ribery sene başında verilen parayı reddetti daha bişey yapmadım diye.şimdi böyle bişeyi neden yaptıki?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Quote:
Originally Posted by 11
Şimdiye kadar yaptıklarına ya da yapamadıklarına eywallah ama eğer bu haber doğruysa direkt istifa etmeleri gerekir bu yönetimin. Bu kadar basiretsiz bir yönetimin kulübü finansal darboğazdan kurtarabileceğine de beni kimse inandıramaz artık. Sayın Özhan Canaydın gitsin torunlarına dedelik yapsın, başkanlığı yapamadığı ortada (b) (b) (b)
abi inanamıorum hala kafayı yicem...!!!!!!!!! allah bu yönetimin belasını wersin!!!!!!!!!! (c) (c) (c) (c) (c) (c) (c) (c) (c) (c) (c) (c) (c) (c) (c) (c) (c) (c) sinirden her yerim titriyor bu kadar gerizekalılık olurmu mu bi takımın yöneticileri bu kadar mı mal olur inanamıorum ya ne dicegimi bulamıorum ama tek bi söylencek bişi war oda YÖNETİM SİTİFA!!!!!!!!!!!!! bu yönetim deişmediği sürece tek bi maca dahi gitmem hatta izlemem bile..!!!! (f) AĞLAMAK İSTİORUM..!!!!!!!!!
The agent of Inter midfielder Emre Belozoglu has revealed that no fewer than six Premiership clubs are interested in the player.
The likes of Newcastle, Everton, Arsenal, Liverpool and Manchester United have all been linked with the Turk who is keen to leave the San Siro.
"Emre has two years left on his contract with Inter Milan, but I have received six offers now from England," said Ahmet Bulut.
"But to say we are going to this club and that club, it is too early.
"I am just now speaking with all these clubs. Emre has a game tonight and after that, he is going on a week?s holiday, so until next Thursday we cannot talk about this club and that club.
"When he comes back, we can start to talk about which club, but it is 90% certain that Emre will be playing next year in England."
KUSURA BAKMAYIN TURKCEYE CEVIRMEYE VAKTIM YOKTU (o)
bana(galatasaraya) gonulden baglı futbolcular lazım.unutmayınkı bız uefa kupasını alırken hıcbır futbolcumuz parasını dogru durust alamıyordu.yok efendım rıbery 2 aydan berı parasını alamadıgı ıcın sozlesmesını fest etmıs.boyle adamdan bıze hayır mı gelir.tamam bence lıgın 2. yarısı cok ıyı oynadı ve takıma cok seyler kattı ama kişiligi boyle bozuk oyuncuyu bende takımımda gormek ıstemem.
ayrıca ergun gursoy hocamızda bu konuda cok guzel bi laf soyledi "artık geri gelsede bizde oynayamaz"
Bu arada Ribery'nin Marsilya'nın resmi sitesine verdiği röportajın sayfası aşırı yüklenmeden dolayı hata veriyo. :mrgreen: (c) :mrgreen: (c) :mrgreen: (c)
çok çok trajikomik bir olay..... :mrgreen: (c) :mrgreen: (c)
onunki züğürt tesellisi, sen adama parasını verme ondan sonra arkasından ahkam kes, ne kolay iş wallaQuote:
Originally Posted by metin oktay
bence çok kötü söylemiş bu admalarda profesyonel bu işten paralarını kazanıyorlar.Elin yabancısı parasını alamadığı için tabi gider.Geleceğini iyi görmüyor.Quote:
Bu işi bu noktaya gelmeden çözmeleri gerekirdi Böyle demeçler vereceğine
walla ben şuan hala şoktayım... marsilya resmi sitesi karımda we ribery'nin marsilya forması ile fotosu öle duruyo!!! uefa.com'dada yazdı ribery marsilyada die!!! ellerim titriyor yazamıorum walla..... araba olsa florya'ya gitcem istifa die bağırcam ama araba yok..
Ya anlamadım ki bende, şimdi de bülent tulun diyor ki ribery' nin sözleşmesinde "3 yıl içinde 10 M euro' yu veren Galatasaray kulübüne sormaksızın bu futbolcuyu alabilir" maddesi varmış...
Eğer bu gerçekse Galatasaray kulübünü kimlerin eline bırakmışız.. bu futbolcuyu onca isteyen var, özelikle eski kulübü geri almak için neler yapıyor, böyle bir durumda bu sözleşme maddesi nedir anlamadım... bu yönetimin hiç bir şeyi düzgün yapamadığı aşikar, bu kadar kaliteli ve gelecek vaadeden bir futbolcunun sözleşmesine bu maddeyi koymak demek, ben galatasaray' ı düşünmüyorum, paraya bakıyorum demek..
ya demek öyleymiş yuh diyorum bu yönetime ve özhan canaydına yönetim ve başkan istifa
sonumuz pek hayırlı değil bu yönetimle, yahu mehmet cansun ve faruk sürek zamanımızda Galatasaray 100 yılının en büyük başarılarını yakaladı, canaydın zamanında 100 yılının en rezil zamanlarını yaşıyoruz...
ya arkadaşlar kasmayın bu kadar ya http://www.turksportal.net/tsi/v2/fo...na/default.asp adresine bi bakın ribery hiç biyere gitmiyorum demiş kasmayın ya giderse gitsin galatasaray ribery ye mi kalmış
iki gün önce ki haber'den bahsediyorsun bak iki gün içinde ne oldu marsilya formasıyla fotoğrafı var görmedin galiba bence de galatasaray'a oyuncu mu yok sanki
Galatasaray' ın Resmi Sitesinden yönetime mesaj attım, içeriği aşağıda:
100 yıl boyunca şanlı zaferlere imza atmış adından hep saygıyla bahsettirmiş bir Dünya takımını sayın canaydın ve yönetimi mahvetmiştir, bitirmiştir, rezil etmiştir...
Yönetimleri boyunca hiçbir olumlu icraatları olmamaştır, takımımız sürekli gerilemekte, maliyesi S.O.S vermaktedir...
Sizlerden ricam lütfen bırakın artık bu yönetimi, gerçekten Galatasaraylıysanız lütfen bırakın, Takımımızı düşünüyorsanız lütfen bırakın...
hah bunu anlayan biri cıktı sonundaQuote:
Originally Posted by benyaben
olay ribery' nin gitmesi değil, ne hali varsa görsün... tamamiyle yönetimin hatası, sen futbolcunun sözleşmesine "10M Euro serbest kalma maddesi" koyarsan 10M €' yu getiren takıma vermek zorunda kalırsın..
Daha yeni imzalanmış bir 3 yıllık sözleşme var, zaten alırken 3 yada 4 m euro verdik (tam hatırlamıyorum miktarı) şimdi de 10 m euro alacakmışız, ee.. niye aldın o zaman...
Zaten Mondi ve song da ayrılacak bakın göreceksiniz, bu yönetim 100 yılında en kötü zamanını geçirtti Galatasaray'a..
Çok yazık çook, sportif ve mali başarımız yok, yıllardır şampiyonlar liginin demirbaşı olmuş takım canaydın ve yönetiminden sora şampiyonlar ligine bile gidemiyor... Geçen sene avrupa kupalarında bile oynamadık...
Borç içinde yüzüyoruz, Galatasaraya gelen futbolcu parasızlıktan huzursuz oluyor takımı da huzursuz ediyor, sportif başarı da olmayınca iyice kaos oluyor...
Bence bu yönetimin istifa etmesi ve kongreye gitmesi gerekir, yada zorla gitmelerinin sağlanması...
Ergun Gürsoy'un yaptığı klasik Türk avunuşu başka birşey değil. Bu yönetimle beraber Erdun Gürsoy'da miladını tamamladı.Quote:
Futbolda profesyonel düşünmediğimiz ne kadar açık. Sistemsizlik o kadar baş göstermiş ki, parasını alamayan adam birde suçlu oluyor. 2 yıl önce
Mondragon'a da bir daha dönenez demişlerdi, sonuç noldu? Ribery dönerse ki sanmam, kucaklarını açar karşılarlar. Kimsenin ta Fransa'dan gelip ekmek arayan adama tek kelime etme hakkı yok. Altan'dan umut arayanların, umut vermeye de hakkının olacağını sanmıyorum.
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr özhan canaydın artık hiçbir taraftar istemiyor ya anlamıyor yada anlamak istemiyor bıktım sabır sabır artık dayanamıyorum ben mehmet cansun yada faruk süren'i istiyorum
zerre kadar suçu bulunmayan futbolcu. belki de biraz saf.
kendinizi onun yerine koyun. gençliğinizin baharında bir futbolcusunuz. evlisiniz hatta belki yakında baba olacaksınız. fransa ikinci liginde oynarken bir anda kendinizi fransa'nın kalburüstü takımlarından metz'in sağ kanadında oynarken buluyorsunuz ve tüm otoritelerden övgü alıyorsunuz.
derken devre arasında önünüze şampiyonluğa oynayan ve avrupa'da hatırı sayılır bir karizmaya sahip olan bir klübün "güvenilir bağlantılarını" kullanarak size talip olduğunu öğreniyorsunuz. kariyeriniz için büyük bir sıçrama olabileceğini düşünüyorsunuz. biraz da aceleci davranarak soluğu istanbul'da alıyorsunuz. ülkenizde aceleciliğinizi eleştiriyorlar ama siz doğru kararı verdiğinizi düşünüyorsunuz. 100. yaşını kutlayan köklü bir klüptesiniz. üstelik bu klüp temelleri fransızca öğretmeyi amaçlayan bir liseye dayanan camiaya sahip olduğundan lisan açısından sorun çekmeyeceğinizi, hem kendiniz hemde eşiniz müslüman olduğunuzdan da uyum sorunuyla uğraşmayacağınızı düşünüyorsunuz.
başlarda herşey güzel gidiyor. taraftarın gönlünü kazanıyorsunuz zira türk futbol seyircisinin alışık olmadığı bir stiliniz, enteresanda bir tipiniz var. topu ayağınızdan çok beyninizle oynuyorsunuz. türk futbol seyircisinin dikkatini ve saygısını kazanmayı başarıyorsunuz ama türk futbolcusu sizi pek "sempatik" bulmuyor. her maç yediğiniz tekme sayısı artıyor. kafanızı kaldırıp hakeme bakıyorsunuz ama o size eliyle "kalk hadi kalk" işaretleri yapıyor. alışırım diyorsunuz ama yediğiniz tekmelerden futbol hayatınızın tehlikeye girebileceği düşüncesi aklınızdan çıkmıyor. ali tandoğan diye bir adamı gece kabuslarınızda size çift ayak girerken görüp terleyerek uyanıyorsunuz. bacağınızı kontrol ediyorsunuz. çok şükür yerinde.
takımdada işler iyi gitmiyor. şampiyonluktan giderek uzaklaşıyorsunuz. bazı takım arkadaşlarınızın gördüğünüz ilgiyi kıskandığını öğreniyorsunuz. gol atınca veya asist yapınca size koşup taraftara hoş görünüyorlar ama kameraların olmadığı yerde sizle pek ilgilenen yok. zaten takımda pek bir bütünlük yok, yüzler gülmüyor, stadyumda teknik direktörünüze bir grup "hırsız" diye bağırırken diğer bir grup " i love you" diye bağırıyor. klüp içerisinde fazla konuşulmadığından hadiseyi gazetelerden takip ediyorsunuz.
ama 3-5 kişilik bir grup şu uzun boylu, türk televizyonlarında sık oynayan filmlerin aktörlerinden birine benzeyen forvetin etrafında toplanmışlar fısır fısır konuşuyorlar. fesuphanallah diyip eve gidiyorsunuz. bu seferde eşiniz mutsuz. o da genç olduğundan bir anda evi olarak gördüğü yerden uzakta bir ülkede yaşamaya başlamanın zorluklarını kaldıramayacak gibi görünüyor. neyse diyorsunuz işler olacağına varır alışırız bunların hepsine.
bu arada başınızda futbolculardan "alacağımız yoktur" yazılı belgeleri imzalamasını isteyen "garip" bir yönetim kadrosunun olduğunu farkediyorsunuz. gerçi başkan hayatınızda gördüğünüz en uzun ve en asil görünüşlü futbol klübü başkanı. o nedenle güveniniz sarsılmıyor lakin bakıyorsunuz bu riskli transferin bedelleri de gecikmeye başlıyor. eşinizin huzursuzluğuna, takımdaki sevgisizliğe bir de geç ödenen veya hiç ödenmeyen transfer taksitleri ekleniyor.
nihayet lig bitiyor ve fransa'ya dönüyorsunuz tatil yapmaya. "gelecek sezon işler daha iyi olacaktır"diye düşünüyorsunuz. zira dilinizden anlayan ve ününü genç oyuncularla anlaşabilme yeteneğine borçlu kariyerli bir hocanız var. uzun boylu forvetin etrafındaki kalabalık günden güne azalıyor çünkü bir çok müridi yaş haddinden emekli edilmiş. takımda bir gençleşme hamlesinden söz ediyor herkes. sert futbol, parasızlık ,eşinizin uyum sorunu gibi dertler bu kısa fransız tatilinde yok olur diye umuyorsunuz.
bu arada sizi bir anda fransa ikinci liginden şampiyonluk mücadelelerine kadar taşıyan menajeriniz koltuğunun altında incecik bir dosyayla evinize geliyor. dosyadan klüple olan sözleşmenizin bir kopyası ile avrupanın çeşitli klüplerinden gelen transfer tekliflerini çıkarıp önünüze seriyor. bir puro yakıp sözleşmedeki "alacağın tahsil edilmemesi durumunda sözleşmenin feshi"ne ilişkin maddeyi gözünüze sokuyor.
kafanız karışık. omzunuzun üzerinde eşiniz belirmiş size "hadi kabul et" diyen gözlerle bakıyor. siz taraftarın tepkisini düşünüyorsunuz. iyi kötü bir sinerji yakalamışsınız çünkü "scarface" , "ferraribery" gibi lakaplar takılmış geleli bir kaç ay olmasına rağmen. tek başınıza olsanız kabul etmezsiniz belki ama yeni yeni filizlenen ailenizi düşünüyorsunuz. " ne olurdu alacağım ödenseydi de klüpler ve menajerler akbaba gibi kendi çıkarlarına işleyecekleri sözleşme maddelerinin üzerine üşüşmeselerdi. ben de bu zor kararı vermek zorunda kalmasaydım" diye düşünüyorsunuz.
eşiniz fransa'da yaşamak istiyor. menajeriniz marsilya'dan gelen teklif faksını okuyor büyük bir şevkle. oda alacağı komisyon bedeliyle sarhoş olmuş belliki. soruyorsunuz "galatasaray benim bonservisimi yeni aldı. onlarla 3 yıllık sözleşmem var. şimdi başka klübe imza atarsam ve alacağımın olmadığı bir şekilde kanıtlanırsa halim ne olur?" diye. purosundan bir nefes alıyor. herşeyi hesaba katmış gibi bir hali var. "problem olmaz" diyor. "kanıtlayamazlar. galatasaray'ın fifa'da binlerce davası var. kredisi yok. noter tasdiğinin bir değeri yok"
eşinizinde gazıyla çabucak atıveriyorsunuz imzayı. basına galatasaray'dan konu bile açmayan demeçler verip yeni mavi beyaz formanızı geçiriyorsunuz üzerinize ve bir anlamda köprüleri atıyorsunuz eski klübünüzle. artık geri dönme şansınız yok. içinizden dua ediyorsunuz konunun hukuki olarak çözülmesine dair. internette transferinizin getirdiği tepkilere bakmak istiyorsunuz.
eski klübünüzün basın açıklamasının tercümesini okuyup paniğe kapılıyorsunuz. bir hışımla menajerinizi arıyorsunuz "hani sorun olmazdı" diye. menajer gülüyor. "galatasaray yönetimi seni taraftarın önüne atıp kendi hatasını örtmeye bakacak. asla çözülemeyecek bir dava açacak ve marsilya'nın açıktan vereceği ufak bir tazminata razı olacaklar. senin için ödedikleri bonservis bedelini karşılayacak bir tazminat olacak ancak. klüp zarar etmemiş olacak. kamuoyu baskısından da senin kandırıldığını, yalancı olduğunu söyleyip sıyrılmaya çalışacaklar. kısa süre sonrada yine benzer bir transfer yapıp konuyu unutturmaya çalışacaklar. sende yeni takımında mutlu mesut futbolunu oynayacaksın."
budur olayın özeti. ribery saf bir fransız delikanlısıdır. biraz menajerlerin, biraz da aceleciliğinin kurbanı olmuştur ama ahlaksız bir oyuncu olduğuna kesinlikle inanmıyorum. burada asıl hata arada bir önemli maçlardan önce para takviyesi yaparak ve onun dışında futbol takımına dair hiçbirşeyle ilgilenmeyerek alınan ilk kupada podyuma fırlayan yönetimdedir.
(giventofly, 15.06.2005 21:09)
Kaynak:Ekşi Sözlük
emrenin menejeri ahmet bulut:6 ingiliz kulübünden teklif aldık,hepsiyle görüştüm.fakat emre nin bugün maçı var sonra tatile gidecek ve perşembe günü döndüğünde transferi netlik kazanacak.şunu söyleyebilirim ki emre yüzde 90 ihtimalle seneye ingiltere de oynayacak.
iyi zittirsin gitsin.
newcastle,chelsea oyuncusu Scott Parker ı 6.5 milyon avro ödeyerek transfer etti.oyuncu 5 yıllık sözleşme imzaladı.çok merak ediyorum acaba parker tekrar parlayabilecek mi?
wolves 31 yaşındaki celtic kaptanı Jackie McNamara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
eski rangerslı gascoigne namı diğer gazza:celtic onu bedavaya bırakmakla çok büyük yanlış yaptı.ona karşı defalarca oynamadım,mükemmel bir oyuncu.
34 yaşındaki şerefsiz lima tekrar eski kulübü ezik roma ya dönmek üzere.
milan koçu ancelotti bir italyan gazetesine verdiği röportajda:milandan ayrılmayı düşünmüyorum.istanbula gilardino olmadan gittik,fakat gilardino ile paris e gitmek daha kolay olacaktır.sanırım bu transfer kesinleşmek üzere,bakalım 20 hazirana belli olur.eğer olursa yılın en iyi transferi olur bence.
palermo di vaio yu istiyor.valencia 12 milyon avro bonservis istiyor.
seriA da bu yıl gol kralı olan lucarelli:kalbimi dinlemeyeceğim,eğer livorno da kalmam isteniyorsa fedekarlık yapılmalı.bir kaç teklif var,aralarında en ciddisi ise fiorentina.e yuh diyorum bu kadar forveti ne yapacaksa menekşeler.
Park Ji-Sung un menejerinin söylediğine göre devreye chelsea de girmiş fakat oyuncu mufc ile anlaşmak üzere.
west ham menejeri Alan Pardew,roy carroll ile anlaştıklarını açıkladı.
21 yaşındaki riverplate sol kanat oyuncusu uruguaylı diogo kendisiyle real madrid in ilgilendiğini ve bundan büyük gurur duyduğunu söyledi.
Atletico Madrid in yeni hedefi leverkusenli berbatov.oyuncu ile deportivo ve valencia da ilgileniyor.marsilya oyuncunun bonservisini sormuş ve 10 milyon avro cevabını almış.
baptista ile barça ve real ilgileniyor.oyuncu iki takımından çok büyük olduklarına hangisine giderse gitsin kendisi için farketmeyeceğini söyledi.bence real de eksik olan şey baptista dır,alırlarsa eğer seneye yine finaldeler diyebilirim.
monaco nun juve oyuncusu kapo yu 1 yıllığına kiralaması resmiyet kazandı.
udinese nin 39 yaşındaki oyuncusu sensini sözleşmesini 1 yıl uzattı.ne buluyorlar bu adamda anlamıyorum,bu sene bence udinese nin en berbat oyuncusuydu.
ya giden gider zerre kadar umrumda değil.adam genç ve yabancı.ne yani futbolunun baharında hem de çok büyük bir yıldız olmaya adayken GALATASARAY için fedakarlık mı yapsın?yönetim adam olsun oyuncuyu elinde tutsun tutamadıysa da gitsin yerine başka birini bulsun.
ben daha önce söylemiştim yine tekrarlıyorum:ÖZHAN CANAYDIN BELLİ KİŞİLER TARAFINDAN GALATASARAY BAŞKANLIĞINA GETİRİLMİŞTİR VE GÖREVİ GALATASARAYI ZAYIFLATMAKTIR.dikkat ederseniz muhalif kanatlardan hiç ses seda çıkmıyor,kimsenin ağzını bıçak açmıyor.bir terslik olduğu ortada.
Ya parasını alamadığı için gittiyse bile bence etik olarak gitmedi, yani gelip,konuşup, anlaşıp öle gidebilrdi die düşünüorum.... Ben şahsen Ribery'den böle bir davranış beklemezdim...
Ya bundan sonra bizim yöneticiler haklı olsa bilce n'olcak, daha nie geri dönü, oynasın ki, gönlü belli ki başka kulüpte hemen ilk fırsatta gitmiş....
Ben şahsen Ribery e olan büük bir sevgimi yitirdim.....