turnuvada sorun çıkmasını istemiyorsan bizim çıkardığımız yamayı kullanırsan problem olmaz
Printable View
turnuvada sorun çıkmasını istemiyorsan bizim çıkardığımız yamayı kullanırsan problem olmaz
ilgilenddiğin için sağol da o arkadaşta öyle yapmıştı ama elendi neyse senden lafı aldım indiriyorum birşey olursa senin şahit yaparım:D neyse şimdiden ellerinize sağlık.Quote:
Originally Posted by hurmet
ellerine sağlık çok güzel olmuş
galatasaray mübarek dünyanın en iyi takımı olmus neyse artık idare edicez ne yapalım ronaldinhoyu filan getirseydin galatasaraya oyunda yaparsın ancak
Abartmaya lüzum yok. Herhalde 2.versiyonla karıştırdın.Quote:
Originally Posted by tpb1986
bırakın bu yamayı gidin türksportalın resmi yamasını indirin benden tavsiye
Canalia sorunlu bir olduğunu biliyorum ama şunu belirtmem gerek bırakın bu yamayı demen benim bu yama için verdiğimim emeği düpe düz hiçe saymışsındır. Tavsiye edebilirsin fakat bırak bunu demen ayıp.Quote:
Originally Posted by canaliaa
ne sorunlusu?
barçelo dogru soyluyo 15 sayfayı da okudum eleştiri olmayan 1 tane evbın yoq. emege saygı göster biraz forumu karıstırıosunQuote:
Originally Posted by canaliaa
Barcelo Bursaspor kadrosunda Edmar Gees De Souza var mı acaba
Yok. Edmar Gees De Souza'ı veritabanında bulamadım. Oyuncu hakkında tam bilgiler alabilecek kaynak bulsaydım eklerdim.Quote:
Originally Posted by Bursaspor
bursaspor kadrosundaki edson de souza değilmiydi hani şu fenerbahçeden kiralık gelen oyuncuQuote:
Originally Posted by BarceloGS
Evet Fenerbahçe'den kiralık giden oyuncu. "Edson Edmar Dias De Souza"Quote:
Originally Posted by Jesus_FB
Kimi yerde Edson Edmar Dias De Souza yazıyor kimi yerde Edmar Gees De Souza yazıyor biz Edmar Gees De Souza olarak biliyoruz
V4 oalcak mı Barcelo olacaksa olsun bu Edmar
Version 4'ü çıkartmayacağım. Halletmem gereken birçok iş var. Ayrıca yamaya olan ilginden dolayı teşekkür ediyorum. . Turksportal'ın en kısa sürede çıkaracağı final update'i indirmeni tavsiye ediyorum.Quote:
Originally Posted by Bursaspor
Sağol teşekkür ederim bize bu update i yaptığın için
Ayrıca final update'i sabırsızlıkla bekliyoruz
çok iyi ama inşallah bozmaz oyunu. Bikeresinde data güncellemesi yapmıştım yeni oyun açamadım bidaha...
ya arkadaslar dosyalar bölümüne su anda girmiyo ve yamayı yükleyemiyorum.biriniz rapid linkini biliyosa buraya yazabilir mi? acil indirmem lazımda..
teşekkür ederim deneyim
Böyle bir yamayı bekliyorduk. Fakat bazı eleştiriler yapmadan geçemiyeceğim.
1) Oyunda bazı oyuncular aşırı abartılmış.Ör:Serdar Kurtuluş
2) Ben şimdilik sadece beşiktaşla oynama fırsatı bulduğum için sadece beşiktaşa göre konuşuyorum.BEşiktaşın finansı çok iyi yapılmış. mesela yıllık en fazla 5.250.000 dolar verbiliyoruz oyunda.Gayet abartılı.
Ama tüm bunların yanında gerçekten muhteşem bir yama. Ayrıca oyuna bir çok türk genç yeteneğin aktarılmış olması türk takımlarıyla oynayan kişilere büyük bir fayda sağlıyor. Emeği geçen herkese teşkkürler...
çok teşekkürler kardeşş
arkadaslar ben bu yamayı yukledım ve ıkı sezon bıtırdım.. takımım galatasaraydı ve her ıkı sezondada sampıyon oldum.. kullandıgım taktıkler harekırı taktıgı ve 442 wıngs ıdı gayette guzel sonuclar aldım.. ayrıca 1 tanede uefa sampıyonlugum var.. Galatasaraylıyım ve bu yamayı yapan arkadasta galatasaraylı herhalde.. bızım gencler kullandıgım antreman programıyla dehset gelısımler gosterıyo ornegın ferhat,mehmet guven,oguz sabankay,cem sultan,ozgurcan cafercan vs...bu herhalde yamadan kaynaklanan bırsey bence .. Galatasaray bu yamada bıraz guclu bu bence dogru ama sunuda unutmayın kım bır yama yaparsa yapsın tarafsız olac agına katılmıyorum... illa bır oyuncuyu bır takımı guzle yapar.. ben barcelogs kardesımı yaptıgı bu yamadan dolayı tebrık edıyorum enınde sonunda bır emek ve ozverı var ısteyen ındırır oynar ama emege hakaret edılmesın.. yarın obur gun bır fb bır bjk lı yaparsa yama bence onlarınkınede takım duygusu bulasır...
bu yamada güzel fakat italiada eksiklerde var.
rapidden silinmiş tekrar uploed edersen sevinirim dostum eline sağlık bu arada
dosya ölmüş yapında bizde yararlanalım
yav kardeşim cok güzel olmuşşta şu linke bi el at yav
dostum elerine sağlık yanlzı link ölmüş, kaçırdık malesef tekrar upload etme şansınız varsa çok sevinirim .
ellerine sağlık
ya yniden upload edemezmsaniz:(:(
link patlamis..