cok güzel anlattin su 10 genc yetenegi emrah abi :) senin mizahinda cok güzel gercekten.Yazilarini begenerek okuyorum,böyle devam et :)
Printable View
cok güzel anlattin su 10 genc yetenegi emrah abi :) senin mizahinda cok güzel gercekten.Yazilarini begenerek okuyorum,böyle devam et :)
abi çok güzel yazmışın ilk defa okuyorum şöle bi göz gezdirdim baya sürükleyici sağol at. madridle oynayasım geldi walla:D
Cem Yılmaz'ın yanında staja başlıyorum yakında zaten. Konunun sayfa sayısı 15 olmuş bu arada, bir kurban neyin mi kessek. :D Bereketi kaçmasın yani. Flash haberi kimse dikkate almadı. Onların hepsi olacak, tabi sanal olarak. Şaka değildi yani. Sağolun yorumlarınız için. Konuya abone olun, abonelikler stoklarla sınırlıdır. Her zaman beklerim efenim. :) Bay V iyi günler diler.
CHEMrah TV yayın hayatına başlayalı yaklaşık 70 gün oldu. Acısıyla, tatlısıyla bugünlere geldik. Zaman zaman tepki aldık, zaman zaman zaman övgü. Programlar sahte, müzikler çalıntı denildi, yılmadık! Bizimle sonuna kadar gideceğini söyleyen elemanlarımız bir gün, ansızın çekip gittiler. Yine de üzülmedik. Daha büyük projelere imza atmak için kolları sıvadık. Şimdi, bir nostalji turu yapmak istiyorum. Bu güne kadar neler yapmışız, işte keyif dolu anlardan birkaç kesit.
Önce konumuzun harika girişiyle başlayalım :
"Bu konuya okumaya başlamadan önce sizi uyarıyorum. Abonelik iptalimiz yoktur. Gülme krizinden sorumlu değiliz. CHEMrah TV olarak size müthiş bir 14 sayfa sunuyoruz. Bu sayfa sayımız her geçen gün artıyor ve buradaki rakamlar güncellenecek. Konudan memnun kalmayanlara parası 1444 gün içinde iade edilecektir. Yayınlarımızın tüm hakları saklı olup kendi kariyeriniz için fikrimizi alabilirsiniz. Bu konu 6 ay içinde kendini imha edecektir. 1 Temmuz günü KPSS'de başarılı olamazsam artık sizin bir emrah44'ünüz olmayacak. Günlerimiz sayılı belki daha önceden de aranızdan ayrılabilirim. Ömrümün şartları elverişli oldukça burada olacağım. Bu giriş metni orjinal değildir. Bir gün çekip gidersem meraklanmayın diye yazıyorum. (Verilmek istenen mesaj : Konu abonelerini önemsiyoruz) Puahaha!!!"
Evet, gerçekten anlamlı olmuş :D Hakem skandalları CHEMskandal olarak anılmamıza sebep olsa da ilginç anlardı :
"Dün Vicento Calderon bu gün El Madrigal. Senaryo aynı : Hakem skandalı. El Madrigal yanıyor, basın beni arıyor; El Madrigal yanıyor, herkes benden biliyor. Ben suçsuzum diyorum, Nihat bana küsüyor; bunu neyse ki 4. hakem biliyor."
Nihat Kahveci ile tartışmalar tatlıya bağlandı ama izleyen herkesin kanını donduran sözler sarfedildi :
"Maç sonunda ise tam tartışmalar bitti derken Nihat'tan, soyunma odasına giderken çok ağır sözler işittim. Bana, ülkenin demir-çelik fabrikalarından bahsederek imada bulundu. Ancak hiç cevap vermedim. Doğruca basın toplantısı için Aziz Yıldırım'ın locasına gittim."
Riazor'da hüzün :
"Bu gün, La Coruna Estadio Riazor'da oynanan Deportivo La Coruna - Atletico Madrid maçından sonra yine istenmeyen, üzücü, olaylar oldu. İki taraftar üzüldü, beş tarafrar ise yasa boğuldu."
Atletico Madrid seyircisi üzgün :
"Bu dakikadan sonra iyice geriye gömülen Atletico fark yemeden maçı bitirdi. Sonuçta Deportivo 3 puan almış oldu, Atletico'da ise şampiyonluk yarışında kaybedilmiş 3 puanın üzüntüsü vardı. Bazı atletico Madrid taraftarlarının gözlerinin dolduğu, bazılarınınsa boşaldığı yine gözlerden kaçmadı."
Bülent Yavuz Skandalı :
"Öncelikle yeni yayın döneminiz hayırlı olsun. Bu maçta, ben hakem Medina'nın yönetimini kötü bulmuyorum. Bence olaylar çok abartılıyor. bakın pozisyonu arkadaşlar yayına getirsin görelim. İşte bakın! Durun benim sopam nerde? Hah buldum, tamam. Bakın şu an sopanın ucundaki Perea. Görebiliyormusunuz? Yani tam sopalık adam. Bu kadar yaygara yapmasına gerek yoktu. İşte palamut gibi gol. Sayın Arıkan bunu tartışmalı pozisyon diye getirirsek, her akşam 200 tane pozisyonu tartışmamız gerekir. O zaman da program uzar, uykum geliyor. Onun için böyle pozisyonlarda fazla durmayalım. (küüüt!!! demir sopayı yere bıraktı )"
Barcelona Kayırılıyor mu? :
"Beyler su sacmaliga bakin ya. Dun Barcelona`yi kendi sahamda 4-1 yendim. Barcelona`nin Ronaldinho ile iki pozisyonu var biri gol oldu. Ama haftanin kadrosuna Barca`dan 3 kisi girmis nasil is bu? Ustelik ikisi savunma adami. Sanki o 4 golu ben yedirdim. Bir de Oleguer F.Torres`i tutuyordu. Torres hat-trick yapti. Baska bi sey demiyorum. vazgectim konusacagim. Ne bu buyuk takim kucuk takim ayrimi yav! Resmen kayiriyorlar bu Barcelona`yi. Her nekadar Barca`li olsam da bunu gormemezlikten gelemem. Bunlara Camp Nou`da da 4 atacam, bittiniz siz. Butun hunerlerimi ortaya koyacagim. `Ben de size oyun oynamazsam aha iste :D"
Enteresan bir sunuş :
"Ispanya liginde 19. haftanin acilis macinda, bir cumartesi aksaminda rastladim size Herkese iyi aksamlar, kovalasin sizi tavsanlar sevgili seyirciler. Bu gun, 24 Kasim ogretmenler gununden bir gun sonrasi, 25 Kasim. Bu cumartesiyi agaca baglayan gecede sizinle harika bir maci tartisacagiz. Cunku bu gun sadece bir mac oynandi. Skor ve son puan durumu soyle :" :D heheee
Bir ilginç sunuş daha :
"Evet Ispanya ligi tum gorkemiyle suruyor ve "sade sahane" Atletico Madrid tat vermeye devam ediyor. Bu gun saat 19:00`da baslayan mac az once sona erdi. Oyuncular duslarini alirken biz de konuklarimiza merhaba diyelim. Evet bu gun birbirinden degerli bir konugumuz var. Milli takimlar teknik direktoru Sn. Fatih Terim!"
Maçtan ilginç bir enstantane :
"Evet tesekkurler Abdulmuttalip. Sevgili seyirciler bu gun Lluis Companys stadinda, bu buz gibi havada, icimizi isitan muhtesem bir mac vardi. Espanyol ile Atletico Madrid karsilasti. Bu stad ayni zamanda Vincent Company`nin dogdugu yer sevgili seyirciler. Macin basinda Atletico teknik adami Emrah Gurbuz, Turkiye bayragiyla sahanin ortasinda danalar gibi kostururken, tribunlerdeki cok az sayidaki Turk taraftar cilginlar gibi dans etti. Bu siradan macta ustelik bir Ispanya ligi macinda Emrah Gurbuz`un bu davranisini anlamak
guctu. Ancak sebebi sonradan anlasilacakti. Mac oncesi, Espanyol taraftarlar Ispanya bayragi acmislardi. Emrah Gurbuz`un de Ispanyolcasi kit oldugu icin, Espanyol`u Ispanyol anlamisti. Iste Sir Emrah Gurbuz`un bayrak sovunun sebebi buydu. Ancak bu durum statta bir tepkiye yol acmadi, aksine gulusmelere neden oldu."
Yine maçtan :
"Sir Gurbuz, onun yerine transfer ettigi Kevin Larsen`den umutluydu ve Larsen de onu utandirmadi. Daha 4. dakikada, hakemin baslama ufuruguyle islanan duduk kurumadan Kevin Larsen 25 metreden, caprazdan topu 90 a takti."
Fatih Terim'den güzel bir bitiriş :
"Ben oncelikle iki takimi da kutluyorum. 3-3`luk harika bir mac izlettirdiler bizlere. 4-4`luk olabilirdi ama olsun."
Sn. Üründül, şimdi mi konuşmak istersiniz? :
"Evet Fatih hocayi gonderdik. Sn. Urundul simdi mi konusmak istersiniz mac sonunda mi konusalim maci?
`eee, seeeey mac sonunda konusalim`"
Keşke konuşmasaydın be Tandem Ömer :
"Arkadaslarimiza tesekkur ediyoruz. Evet Sn.Urundul maci nasil buldunuz kisaca degerlendirir misiniz?
Espanyol her zaman ki takim tertibinden uzak bir sey cizdi. Tamudo oyunda nerdeyse yoktu. Ozellikle Espanyol`un kanatlari kapatmasi ve kanat oyuncularinin bloklar halinde yer degistirmesi ve seylere, beklere yardim etmeleri seyin cevrilmesinde onemliydi. Ben F.Torres`in biraz simardigini dusunuyorum. Fizik gucu cok sey. Ayrica Arda`nin yaptigi hareket cok gereksizdi. Ozellikle Gerard`in performansini seyettim, begendim. Kaleci Dida`nin da bu seyiyle haftaya ilk 11`de oynamasini zor goruyorum."
Bir gol anlatımı ve Sir Gürbüz'ün ilginç olayı :
"Tribunlerdeki yaklasik 45784 kisi nefesini tutmus bu serbest vurusun gecmesini bekliyordu. Maxi topa dogru geldi, vurusunu yapti ve Van Hooijdonk`un Super Kupa finalinde Real Madrid`e frikikten attigi golun bir kopyasini aldi. Top oyle bir gitti ki koseye, kaleci caresiz bir sekilde izledi Maxi`nin hokkabazligini. Sir Emrah Gurbuz bu golu, sevincten, yanlislikla (!) saha kenarindaki ponpon kizlara sarilarak kutladi. Tabi bu goruntu CHEMrah TV kameralarinda ilginc bir enstantane olarak yer etti. Evet mac kisaca (!) boyleydi. Simdi soz tekrar Istanbul`da, Abdulcabbar`da. Abdulcabbar !!!"
Yine bir Bülent Yavuz Klasiği :
"Sen genel olarak diyince ben oyle anladim heheheheee Abdulkerim sen de yani. Ben sana bak tahtada anlatayim bunu...`
`Tamam tamam! Sn. Yavuz gerek yok anladim efendim anladim!!!`
`Evet size de geldiginiz icin tesekkur ediyoruz. Her ne kada eviniz yandaki apartmanda olsa da sagolun."
Şampiyonlar ligi haftası :
"Sevgili seyircilerimiz bu maci konusmaya devam edecegiz. Simdi kisa bir ara veriyoruz. Bu arada siz 15-20 adet dizi ve 50-60 tane yarisma izleyebilirsiniz. Biz haftaya burda olacagiz. Bu hafta Sampiyonlar Ligi haftasi. Simdiden hepinizin Sampiyonlar Ligi haftasini kutluyorum."
Bir düzeltme :D :
"Yukarida galibiyet serisi bitti dedim ama sebebi su : Biraz ders calismam lazim onun icin oyuna ara verdim. O anlamda yani yoksa yenildigim falan yok."
Bu da bir üyemizden :D :
"fmsmyrna : ben emrah'tan 250 bin dolar almıştım gidip nihat'a vercektim villareal'li nihat'ta sezon sonu riquelme'nin düğünü falan olcak yetmez dedi bende anca bu kadar dedim sonra the marmmara oteli'ne gitti parayı yatağa dizdik nihat'ın yatağı forlan'la beraber kalıyolarmış...." :D
F. Torres röportajında şok gelişmeler :
"Muhabir : Son olarak sayin Torres, elimdeki bu fotografta sizi GS formasiyla poz vermis olarak goruyoruz. Atletico ile uzun sure sozlesme imzalamamanizin ardinda yoksa bu sebep mi var.
Torres : Ne alakasi var kardesim!!! Bunlar tamamen montaj. Bakin konusmak istemiyordum ama zorluyorsunuz beni. Ozellikle o CHEMrah TV`de Emrah diye bir adam var. Hep onun basinin altindan cikiyor bunlar. Eline vermisler bir bilgisayar. Oturdugu yerden uyduruyor. Bakin sizinle bu röportaj`ı yapmamin sebebi Atletico taraftarlarina kendimi affettirmek isteyisimdi. Ancak bu konusma burda bitmeli artik, cok sinirlendim! Ve size iste bu, elimdeki, fotografla cevap vermek istiyorum.
Sevgili seyirciler F. Torres az once izlediginiz Röportajın sonunda kameramanimiza saldirdi. Bayan kameramanimiz Ayse Sormaktanbikmaz`a tacizde bulundu, onu sadece kiniyoruz. Baska birsey demek istemiyorum." :D
Sürecek...
yine süper bravo
Artık Atletico Madrid Alanını "AMA" olarak kısaltıyorum. Bundan sonra bu kısaltmayı kullanacağız.
Bu gün Villarreal ile İspanya Kupası yarı final ilk maçında deplasman karşılaştım. 3 defa öne geçtiğim maçı kazanamadım ama Cesar Delgadolu, Forlanlı, Nihatlı, Jonathan De Guzmanlı Villarreali eledim sayılır. Evet, 3 defa öne geçtim, Sivok sakatlanınca Freddy Guarin'i aldım ve 1 asist, 1 gol ile oynadı. Attığı gol inanılmaz, görmelisiniz. Cesar Delgado bende olsa almadık kupa bırakmam doğrusu ama farkettim ki hücum hattım iyi olsa da savunmam çok zayıf. Tabi Fatih Terim'in dediği gibi yediğimizden çok atarsak sorun yok. Bu hafta Betis ile kendi sahamda oynayacağım. Rakip çok formda ama Atletico daha formda.
AMA kısaltması güzel olmuş emrah bey ben size chemrah tv hayranı olarak size türk takımlarından hangi takımın kalbinizde yeri ayrı kamuoyuna duyurmadan burda bana sölermisiniz chemrah tv ile yeni tanıştım ve tutkunuyum sizin gibi geniş fikirli başarılı bir managerin hangi takım lı olduğunu merak ettim samimiyetinizle cevabınızı bekliyorum :)
Mesaj yamasamda kariyerini takip etmeye çalışıyorum EMrah abi abonesiyim senin tabirinler iyi gidiyorsun dah fazla resimli anlatım yap :D
İnşallah resimli yapacağız ama antrenman programları falan ağır yani pek vaktim olmuyor :D
Türkiye liginde ilerleyen yıllarda Adnan Polat Galatasaraylıların gönlündeki ismi getirecektir diyorum. Siz anladınız beni. :)
Menajerlik taktikle değil, sevgiyle yapılır. ;;)
Emrah abi ben de Atletico ile oynuyorum..
Antonio lopez e çelsi den teklifler geliyor. en son 42 mn euro istedim kabul ettiler daha oyunun başındayım satayım mı sence?
Abi bence GS'ye falan gitme de Türkiye'deki hayranların azalmasın. ;) Avrupa'da takıl.
Şimdi ne desem yalan olur valla. 42 milyon euro mu yoksa TL mi? Eğer euro ise çok iyi para ama Antonio Lopez'in yeri doldurulamıyor malesef. Süper bir oyuncu. Benim bir maçımda 5 asist yapmıştı bir kere. 2 hafta sonra sattım. Marcelo'ya güvendim ama onun da defansif yönü iyi değil. Kevin Larsen çok iyi ama bir Antonio değil. Kararı sen ver. Tabi Chelsea'yi kazıklamak da var işin ucunda. İlla bu sene şampiyon olayım diyorsan satma kesinlikle.
emrahcım vaLLa yazıLarını daha yeni okudum ve cok beğendim bundan sonra da okuyacağım inş.başarıLar diLiyorum sana
Teşekkürler, her zaman beklerim. Konumuz ve kapımız açık ;;)
Evet AMA'ada, AMADRİD'i yaşamaya devam ediyoruz. A.Madrid bu hafta R.Madrid derbisine çıkıyor. Bu müthiş derbi için artık sayılı dakikalar kaldı. Geçtiğimiz hafta R.Madrid, deplasmanda Sevilla ile berabere kaldı. A.Madrid ise kendi saha ve seyircisi önünde Betis'i 2-0 mağlup ederek ŞL umutlarını katlamış oldu. Çünkü 4. sıradaki Villarreal bu hafta Zaragoza'ya kaybetti. Artık Villarreal ile arada 5 puan kaldı ve önümüzdeki haftalarda bir A.Madrid-Villarreal maçı var. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için varını yoğunu koyacak olan A.Madrid'in Continental teknik adamı Sir Emrah Gürbüz, bu gün çok iddialı bir açıklama yaptı. Şimdi bu açıklamayı izleyelim, sonra tekrar burada olacağız.
Sir Emrah Gürbüz'ün Basın Toplantısı :
Geçtiğimiz iki sezonda bedavaya kaptırdığımız yıldız oyuncularımızın yerine aldığımız genç oyuncularımızın gelişim göstermesiyle, artık şampiyonluğa oynayabilecek kapasiteye ulaştık. Bu yıl elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde değerlendirdik ve sadece çalıştık. Söylentilere kulak asmadık. Benim adımın Galatasaray ile anılması beni hiç etkilemedi. Ben A.Madrid'liyim ve Türkiye'den gelebilecek hiç bir teklife sıcak bakmıyorum. İşte bu şartlarda yolumuza devam ettik. Zaman zaman ilk 7'den koptuğumuz oldu. UEFA bile hayal derken, şimdi ŞL'nin eşiğindeyiz. Rakiplerimizi bir bir mağlup ettik. Son 10 haftada müthiş bir seri yakaladık ve şu an ligde averajla 6. sıradayız.
http://img107.imageshack.us/img107/5500/tabloar4.jpg
Son 5 haftada ise inanılmaz başarılı olduk. Sadece Barcelona yenilgisi aldık ve geri kalan maçları kazandık. Geçtiğimiz iki sezona oranla bu yıl, 35. haftaya kadar ki 5 maçtaki performansımıza baktığımızda her yıl biraz daha başarılı olduğumuzu görüyoruz. Şu an elimde bulunan istatistiklerden size de dağıttık ve ordan bakabilirsiniz.
http://img297.imageshack.us/img297/1134/0607io0.jpg
http://img208.imageshack.us/img208/8549/0708kt0.jpg
http://img297.imageshack.us/img297/1230/0809ps8.jpg
Gördüğünüz gibi bu sezon son beş haftada R.Madrid'den sonra en başarılı takımız. Bu gelecek için bize umut veriyor. Bu ligin en formda iki takımı olan R.Madrid ile bizim takımımız karşılaşacak. R.Madrid sahasında kimle oynuyorsa oynasın kâğıt üzerinde favoridir ama biz oraya kazanmaya gidiyoruz. Şampiyonlar Ligi hedefimiz için bu maçta puan kaybetmememiz lâzım. R.Madrid'e bu hafta bir sürprizimiz olacak. Onlara tarihinin en büyük yenilgisini tattıracağız. İşte bu kadar iddialıyız!!!
Bu hafta Betis maçında, maç içinde, Kevin Larsen, Freddy Guarin ve Sergio Agüero sakatlandı ancak ben sadece Agüero'yu oyundan aldım ve yerine uzun süredir oynatmadığım Kerlon'u aldım. Ancak Kerlon beni çok sevindiren bir performans gösterdi. Maçtaki iki gölü de Kerlon attı ve 3 puanı bize getirdi. Ondan umutsuzdum, çünkü çok sakatlık yaşamış ve gerekli antrenmanları yapamadığı için de kendisini fazla geliştirememişti. Bu gün görüyorum ki Kerlon artık, büyük bir oyuncu gibi oynuyor. Artık onu da ciddi ciddi takıma almayı düşünüyoruz. Bu hafta R.Madrid karşısında oynatabilirim. Agüero'nun hafif bir sakatlığı var, eğer iyileşmezse Kerlon ile başlayacağım, tabi F.Torres ile birlikte oynayacak. Capello bana bir söz söylemiş bu gün, "Bernabeu'da Atletico değil, babam olsa tanımam" diye, ben de diyorum ki "Biz de tanıtırız kendimizi o zaman". Atletico bu günlere 1-2 günde gelmedi. Biz Real gibi bir sezonda 200 milyon TL harcayarak gelmedik bu günlere. Hepsi geniş bir araştırmanın ve çalışmanın sonucudur. Kimin büyük olduğunu bu maçta herkes görecek. Şimdilik lütfen susalım ve maçı izleyelim. Görelim olacakları...
inşallah yenersin abi başarılar bekliyoruz sonucu
yazılarını okumak çok keyifli başarılarının devamını dilerim...
emrah abi çok güzel yazmışın ama en başından okumak yemedi:D
Konuyu baştan okumaya cesaret edemeyenler için ara ara AMA'dan seçmeler yapıyorum. 15. sayfada ilk 3 sayfadan seçmeleri bulabilirsiniz. İnşallah yeneceğim ve Capello'ya dersini vereceğim merak etmeyin.
maçlar ilgili röportajları da bekliyoruz bakalım atletico cl şarkıları söylecek mi?
Herşey olacak meraklanmayın. Bu maçtaki tüm olaylar AMA'da olacak.
İnşallah burası da sabitlenir.
RealMadrid'e karı başarılar. Ben berabere kaldım Vicente Calderon'da 0-0. Darısı benim başıma. :D
kazanmanı isterim ama biraz uzak bir şey gibi duruyor ordan biLmiyorum reaLde de moraLLer en üst seviyede macı vermezLer herhaLde koLay koLay :D
İyi. Öyle olsun. Zaten hep güncel kalıyor ama ulaşması kolay olsun diye söylemiştim.
Kötü bir haberim var. Malesef 2-0 kazandığım Betis maçından sonra oyunu kaydetmediğim için bu maçı tekrar oynadım ve bu kez 2-0 kaybettim. Bu maçta oyuncularım da sakatlandığı için R.Madrid maçına eksik çıktım ve malesef moraller de bozuk olduğu için 3-1 kaybettim. Şampiyonlar Ligi elimden ancak böyle alınabilirdi. Taraftarlar Emrah istifa diye bağırdılar ama sonuna kadar devam edeceğiz. Artık bu sezon bizim için kapandı. Gelecek sezonun çalışmalarına başlayacağız. Kalan maçlarda ise gençlere şans vermek istiyorum belki bir yıldız çıkarırım böylece. Sizlere derbiyi anlatmak nasip olmadı. Belki gelecek sezonun ilk haftalarına denk gelir derbi, onu anlatırız. Ayrıca R.Madrid maçında da kırmızı kart gördüm. Üzgünüm ama yapacak birşey yok. Sezonun emeği boşa gitti. :(
Artık, yazımızı sezonun özeti olarak yazacağız. Birkaç hafta sonra sezon bitiyor. R.Madrid ve Barcelona ile diğer takımlar arasındaki uçurum giderek açılıyor.
senin takimda defans yok valla bence kompany ve micah richards i al birde schmoller var bu ucu seni sampiyon yapar