vallaha boş çevirmedi ALLAH bizi. kalbimiz temiz işte :)
Printable View
19_07_2007 arkadaşım bu mesajının tepesindeki link ne öle????*
Buyrun arkadaşlar delgadonun golü
http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/#top
sağol şemsi :)
Ya yeter artık be bıktım sizden Beşiktaş-Ankaragücü maçı konusunda bile Fenerbahçe-Galatasaray tartışması çıkrıyorsunuz gidn başka yerde kavga edin:mad: :mad: :mad:
beyler konu saptı lütfen...
3 büyükleri de bırak tüm türkiyenin en iyi kadrosu hangi takımda ;)
lider olmak iyi futbolun göstergesi değildir fenerbahçenin o kadroyla yenilmesi zaten komik bir durum oluşturur türkiyedeki en kaliteli kadro açık arayla fenerbahçede ama 3 yıl daha bekleyin genç oyuncularımız geliyor
en azından biz girdiğimiz tüm kupaları alacaz cinsinden komik vaatlerde bulunmadık
çok olaydı maçtı Beşiktaş kazandı tebrikler
arkadaşlar fb gs kavgasına dönüştürmeyin lütfen.... :mad:
Tartışmayı devam ettireni şikayet edeceğim
konu yakında kapanır.Neyse artık bir dahaki hafta beşiktaş yenilir
ankgc-beşiktaş maçında yazdıklarınıza bakın ya :mad:
Bitti herhalde:D
neyse daha fazla uzatmayacağım
beşiktaşa dönersek; anladığım kadarıyla güzel bir futbol ortaya koyamadı ama yine de kazandılar akşama aynı başarıyı bizim de yaşamamız dileğiyle beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olsun diyorum
Allahtan fazla uzatmadın arkadaşım
bi beşiktaşlı eleman bana başsağlığı diledi ama acaba doğru mu gerçekten..
aynen mertcan doğru :n:
Mertcan sizin elemanlar girdi maça bize yer kalmadı :) Şaka bir yana devre arasında büyük olaylar cıkmıs iki tarafta birbirine yabancı madde atmıs. Şimdi Ulus savaş meydanı gibidir. Kaçan,kovalayan,Çevik Kuvvet. Biz stadtan ayrıldıktan sonra arkadaşların üstüne polis köpekleri saldırmış,olay artık çığırından o kadar çıkmış ki polisler köpeklerle saldırmaya baslamıs :)
bjk çok önemli bi 3 puan aldı. ben berabere bitcek diye düşünüyordum ve büyük ihtimal maç onu gösteriyordu ama bjk maçı almasını bilmiş. artık bizim mutlak kazanmamız gereken bir maç oldu ts maçı.