emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum...
Printable View
emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum...
şöyle bir bakınca hemen göze batıyor türkçeleştirmeler bence gayet başarılı sonucta kimsenin bunu türkçeye çevirme zorunluluğu yok buna rağmen bu versiyonda başarı ile çıktı inşallah çalınmaz tek diyeceğim budur emek harcayan herkese teşekkürler
indirorum şu array hatasının düzeltilmesi çok ii olmuş yoksa bu işin sonu formata kdr gitcekti :D
Emeği geçen herkese bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum. Allah tuttuğunuzu Platin etsin. (Not:Platin de acayip pahalıdır. :D)
Yalnız bir şey soracağım. Zaten deneyeceğim yamayı ama merak ettim merakımı giderir misiniz? Medyadan bize gelen sorular Türkçeleştirildi mi? Benim özellikle istediğim bunların Türkçe olmasıydı. Volkan abi, İlhan ve diğer arkadaşlar! Çok iyisiniz. ;;)
thanks dicek cok sey war arkadalar www.turksportal.net
hepimize hayırlı olsun
nihayet artık array die bi hata vermio elleriniz dert görmesin saolun
ohh bee sonunda
oncelikle emeğınıze sağlık cok teşekkür ederim bunu yuklemek ıcın 2.0 ı yklememız gerekiyor mu yoksa sadece bunu yuklememiz yeterli mi?
tsk ederım emeği geçen herkeze şu anda indiriyorum çokta mutluyum şu an
walla harikasınız....
emeği geçen herkese çok teşekür ediyorum Allah sizden razı olsun ellerinizden öpüyorum ellerinize sağlık
emeğinizin karşılığını bir gün mutlaka alacaksınız.elinize sağlık
arkadaslar bisey sorucam bu tr fm v2.1 de oyuncu etkilesimi ingilizmeci yoksa sadece bendemi ingilizce cikiyor bi bakarmisinjiz
Öncelikle herkese cok tesekkürler.Ben bu editörü nasıl türkçe calıştıcamı bulamadım bi yardımcı olursanız sevinirim:D:D:D
emeği geçen herkeze çok çok çok teşekkürler iyi varsınız sizler olmasaydınız 135 bin fm sever nasıl bir araya gelirdi ve fm yi türkçe oynardı.herşey için binlerce kez teşekkürler...daha nice türkçe yamalara.
TURKSPORTAL (TAKLİTLERİNDEN SAKININ):D
bu yama yine vistada çalışmıyormu?? bir yardım ltfn
çok güzel olmuş teşekkür ederim
güzel yapmışız ya:D Volkan Abimin ellerine sağlık bizimde çorbada az çok tuzumuz oldu bunun mutluluğu ve hazzını taşıyorum :D taklitlerimizden itina ile sakının
Helal oLsun güzeL olmus bea..
2.1 i dün yükledim çalıştı.Yaklaşık 1 saat oynadım sorun çıkmadı.Daha sonra bilgisayarı kapadım 2 saat sonra yine açtım yama çalışmadı. Dünden beri herşeyi denedim 1.0 ı yükledim üstene 2.1 i yükledim, Fm yi komple silip bir daha yükledim ama oyun sürekli ingilizce açılıyor.Lütfen yardım edin yoksa kafayı yicem her yolu denedim ama olmuyor :confused::confused::confused:
Editörü oyunu kurduğun klasöre kuracaksın. Sonrasında yapacağın herhangi bir ayar bulunmuyor, direkt çalıştırabilirsin. Editörün orjinalinin yedeğini almayı unutma.
Haberlerde, forumdaki ilk mesajlarımızda yazdığımız gibi vista desteğimiz bulunmuyor
Yama tamam iyi güzel elinize sağlık teşekkür ederiz fakat ben her girişimde C:\Documents and Settings\asdasd\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007\Cache dosyasını siliyorum tekrar çıkıyor ve bazen türkçe oluyor.Eskiden bi yama yapardık hiç dosyalarla uğraşmadan oynardık bu sorunu giderebileceğim ya da uygulayabileceğim bir şey varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Sağol kardeş ilgilenmişsin fakat Türkçe olmuyor ki oyun ingilizce
ellerinize emeklerinize sağlık çok teşekkürler
Allah sizden razı olsun...
Bazen şaşırıyorum, diyorum nasıl fedakar insanlar var bu dünyada?...
elinize emeğinize sağlık teşekkürler