fm 08 hakkinda sevindirici haber
beyler herkese selamlar oncelikle sunu soylemeliyim ki bizim ulkede herkes birseyleri yanlis anliyor burada ve butun fm sitelerinde oyun aralikta cikacak diyo aslinda adamlar surpriz olsun diye yani sigames sega noel den once dedi aralik diye bir ibare ben gormedim ama bizimkiler hemen aralik yok oyle bisey fm en gec 26 ekimde piyasada olacak gecen yil oldugu gibi bunu da cok arastirarak oyun satan online sitelerden ogrendim oyunun aksilik olmassa ekim de onlarin elinde olacagini seganin kendilerine boyle ilettigini solediler ve ben avrupada syasayan ingilterre ve almanya da yasayan akrabalarimizin cocuklarina sordum bi sorun arastirin dedim onlarda burada ekim basin da gelir diyolar mis yani oyunun cikis tarihine bakipta araliuk sanmayin oyun ekim sonu yada en en gec kasim da cikar aralikta cikan oyun olmaz menager olarak cunku gec olur mantikli olursak bu sene ligler zaten erken bitecek eeee devre arasinda cikacak oyunmu olur
biraz uzun oldu ama kuysura bakmayin hersey fm icin bilgilendirmek istedim iiiiiii aksamlar