juve zaten para için böyle kaliteli ve genç oyuncularını satmaz
Printable View
juve zaten para için böyle kaliteli ve genç oyuncularını satmaz
Fabregas: "Bu Takıma İnanıyorum" Arsenal'in genç yıldızı Cesc Fabregas, günlük hale gelen demeçlerinin bugünkü ayağında Arsenal’in başarılı olacağına inandığını ve bu yüzden sözleşmesini uzattığını söyledi.
http://www.goal.com/images/177_thumb.jpg
"Geçen Ekim ayında sözleşmemi yenilediğimde bu takıma çok güveniyordum ve ilk günkü kadar bu takıma bağlıyım," diyen Katalan oyuncu sözlerinin devamında, "Arsenal için bir şeyler yapabileceğime inandım ve şimdi de ilk 11’de oynayacağım. Herkes gibi benim de sorumluluklarım büyük ve tek isediğim burada oynamak. İleride ne olacağını kimse bilemez ve futbolcuysanız herşey olabilir. Ancak şu anda benim için en iyi yer Arsenal," dedi.
Patrick Vieira'nın gidişiyle orta sahanın yükünü çeken ve o günden beri çoğu maçta forma giyen Fabregas yorgunluktan doğabilecek sakatlıkları önlemek için dinlenmesi gerektiğini ancak kenarda oturmanın kendisi için zor olduğunu söyledi.
Oyuncu, "Her maçta oynamak isterim. Tabii fizik açıdan her zaman %100 hazır olamayabiliyorsunuz. Saha dışında da profesyonel olmalı ve nasıl yaşadığınıza dikkat etmelisiniz. Eğer Carling Cup’ta oynamak istemediğimi söylesem bile daha sonra oynayamadığım için sinirlenirim. Ben böyleyim," diye konuştu.
kaynak:goal
fabregas ı severim..çok akıllı açıklamalar yapıyo..henry den sonra 10sene bu takımın kralı olur
Forma aşkı olan bir oyuncu Fabregas ama ben Arsenal'in bu kadroyla başarılı olabileceğini sanmıyorum.
Bizde inanıyoruz..
Fabregas artık Arsenal'de tecrübeli oyuncu oldu takıma her sene genç isim geliyor.Bir gün Barca'ya gidicek ama ne zaman
Ben de inanıyorum:p
Chellini'nin kariyeri açısından son derece olumlu bir gelişme.
Premier Lig ekiplerinden Tottenham, Valencia’nın da gündeminde yer alan Lyon’lu orta saha oyuncusu Kim Kallstrom için 8 milyon sterlin (11.8 milyon avro) önerdi.
Daha önce Kallstrom’un Valencia’yla görüşmelere başladığı belirtilmişti ama taraflar fiyat konusunda anlaşamadı.
İsveçli oyuncuyu daha önce de takip eden Tottenham teknik direktörü Martin Jol devreye girerek yaklaşık 12 milyonluk bir teklf yaptı.
Henüz bir karar vermediğini açıklayan Kallstrom, eğer bu teklifi kabul ederse İngiltere yolunu tutacak. Lyon’lu oyuncu takımında düzenli olarak forma şansı bulamamasına rağmen transfer piyasasının gözdelerinden biri oldu. Lyon formasıyla 28 maça çıkan Kallstrom, 10 asist yaptı 7 de gol attı. İsveç formasıyla da 45 maça çıkan orta alan oyuncusu 6 gol kaydetti.
Kallstrom’la aynı özelliklere sahip olan Milan’lı genç yıldız Yoann Gourcuff da Avrupa’dan birçok kulübün ilgisini çekti.
Manchester Evening News’in haberine göre Manchester United’ın golcüsü Alan Smith, Newcastle United’a transfer olmak üzere.
Newcastle’ın bonservisi için 6 milyon pound (8.9 milyon avro) önerdiği İngiliz oyuncunun transferi tamamlanmak üzere. 26 yaşındaki oyuncunun transferin detaylarını konuşmak için Newcaste teknik direktörü Sam Allardyce’le görüşmesi ve transferin bu hafta tamamlanması bekleniyor.
Smith bir süredir Middlesbrough’nun da takibindeydi. Tuncay’ı da kadrosuna katan İngiliz ekibi bu oyuncuyu Mark Viduka’nın yerine düşünüyordu.
Her iki durumda da 3 yıl önce Kırmızı Şeytanlar’a 7 milyon pound karşılığında transfer olan Smith bu sezon Old Trafford’dan ayrılacak gibi görünüyor.
Manchester United kariyeri boyunca forvet hattında ve orta alanda görev yapan milli oyuncu 93 maça çıktı ve 12 gol kaydetti. Satış listesine koyulmamasına rağmen Carlos Tevez, Nani ve Anderson’un gelişiyle gözden düşen Smith takımdan ayrılmak istiyor.
Şubat 2006’da oynanan Liverpool maçında sakatlanan Smith o günden sonra ilk 11’e girmekte zorlanmıştı. İngiliz oyuncu Newcastle’a transfer olursa Leeds’ten takım arkadaşları olan Viduka ve James Milner’la beraber forma giyecek.
Öte yandan bu transfer Manchester United’ın Tevez transferini bitireceğinin de habercisi.
Barcelona'nın İzlanda'lı golcü futbolcusu Eidur Gudjohnsen'in aynı zamanda menajerliğini de yapan babası, sahipliğini vatandaşı Eggert Magnusson'un yaptığı West Ham United kulübüne transfere sıcak baktıklarını açıkladı.
28 yaşındaki futbolcunun babası Arnor Gudjohnsen, Sky Sports'a yaptığı açıklamada, "West Ham'ın oğlumla ilgilendiğini duydum. Ancak henüz hiçbir görüşme yapılmadı. Eidur, kulübün sahibinin İzlanda'lı olması ve birkaç vatandaşının daha orada olması yüzünden West Ham'a çok sıcak bakıyor. Eğer Eidur için ciddi bir düşünce içersinde olurlarsa eminim benimle temasa geçeceklerdir. Şu an kendisinin bir sakatlığı bulunuyor ve iyileşme sürecinde. Barcelona kulübü her zaman ona ayrılıp ayrılmama kararının kendisinde olduğunu ve eğer ayrılmak isterse onun önünde durmayacaklarını; ama kalması durumunda ise bundan mutluluk duyacaklarını söyledi. Oğlumla birlikte karar vermekte aceleci olmayacağız ve tüm seçenekleri değerlendirdikten sonra bir karara varacağız" dedi.
Katalan ekibin forvet hattında Thierry Henry, Ronaldinho, Lionel Messi ve Samuel Eto'o gibi yıldızların bulunması nedeniyle forma şansı az olan golcü futbolcu, geçtiğimiz sezonun başında Chelsea'den 12 Milyon Euro karşılığında İspanya'ya gelmişti.
Daha önce Valur Reykjavík, PSV Eindhoven, KR Reykjavík ve Bolton Wanderers takımlarının da formalarını giyen Gudjohnsen, İzlanda Milli takımında ise 45 maçta görev alıp 17 gol kaydetmişti
Gudjohnsen iyi bir oyuncu ise kendini kanıtlayacağı takım burasıdır.
Totenham için çok iyi transfer olur.Ofansif orta saha misyonunu üstlenebilecek bir oyuncu.
Kallström her takımda oynayabilecek kalitede.İyi bir seçim olur.
Lyon yine para kazanacak. Jenas mı oynayacak acaba o mu? Yoksa ikiside mi?
Tottenham ın ihityacı var böle bir oyuncuya...
Tottenham için iyi transfer olur ama o bölegeye pekte ihtiyaçları yok
Gudjohnsen forma bulma şansı çok çlok az adaya dönerse en iyisini yapar zaten
İyi transfer olur ama çok forvet olucak takımda
Arsenal bu sene değişiyor yinede kim alınırsa alınsın en iyi ismi Fabregas ama ne kadar Arsenal'e inanmaya devam eder bilinmez
Arsenal in işi çok zor...Bana göre kadrodaki en iyi oyuncu Fabregas onun nu açıklamaları yapması önemli...
Gerçeklerşir bu transfer bence... Faydalı olur Newcastle ye...A.Smith iyi oyuncu...
Gudjohnsen West Ham a giderse en doğrusunu yapar... Oynayacağı en ideal lig İngiltere Ligi...
işe west ham tarafından bakacak olursak gerçekten gudjohnsen onlar için harika bir transfer olur...
Başkan Cobolli Gigli yaptığı kısa ve net açıklamada, “Juve şu anda Manchester City’nin Chiellini için yaptığı teklifi reddetti” diye konuştu.
Geçen sezon sorun neydi?"Büyük maç" olarak tabir edilen mücadelelerden -Chelsea,Manchester United,Liverpool- sadece Liverpool'a deplansmanda mağlup olduk,Manchester'i iki maçta da yendik,Liverpool'u kendi sahamızda,FA Cup'ta ve Carling Cup'da yendik -ki ikisi de deplansmandır-,Chelsea ile yapılan lig maçları 1-1 bitti,Carling Cup finalinde 2-1 mağlup olundu.Ve bu maçlarda -ligte oynanan Liverpool ve Chelsea deplansmanları hariç- Arsenal hep maçı domine eden taraftı,çoğu zaman da maçı kazanan taraf oldu,diğer yandan bakılınca West Ham,Sheffield United ve Manchester City takımlarına karşı alınan mağlubiyetler söz konusu.Henry Arsenal'deki en kötü sezonunu geçirdi,takımda üst üste yaşanan sakatlıklar da cabası
Bu takımın sorunu yetenek değil,istikrar,bu da genç oyunculardan kurulu bir takımda sıkça karşılaşılan bir problem,Manchester United 2 sezon önce Şampiyonlar Ligi'nde grup sonuncusu oldu -çok kolay bir gruba düşmelerine rağmen- ligte de Chelsea'yi hep uzaktan takip etti,geçen sezon Nistelrooy takımdan ayrıldı,öyle ahım şahım bir transfer de yapılmadı ama tabiri caiz ise eze eze şampiyon oldu.Bu sezon da Arsenal böyle birşey yapabilir,kimse şaşırmasın
Takımdaki tek eksiklik bitirici oyuncu olmaması,her maç üstün taraf oluyoruz ama sonuca gidemiyoruz,Eduardo beklentileri karşılarsa bu sorunun üstesinden gelebiliriz
İstikrar ve sonuca gitme sorunlarının üstesinden gidersek şampiyonluk için en güçlü adayız.Henry'nin ayrılmadan önce bir sözü vardır "Bu takım iyi gününde herkesi yenebilir,eğer iyi bir sezon geçirirsek tozu dumana katarız"
oyunda ki braaten cok kalite..ama gercek yetenek olarak ne yapar onu zaman gosterir
Fazla forma şansı bulamamasına rağmen bu kadar değerli olması ilginç.Lyon en iyi para verene satacak gibi.
Bende bu takıma inananlardanım.
Bence Middlesbrough'a gitse kendisi için daha yararlı olur.