Eğer büyük bir süpriz olmassa Litvanya ile kapışacaklar...Güzel maç olacaktır...
Printable View
ben daha oyunuyla ispanya'yi zorlayacak bir takim goremedim ispanya'nin sampiyon olmamasi bence buyuk surpriz olur
Litvanya 17-19 Hırvatistan
1.Periyot sona erdi.
Litvanya 38 - 35 Hırvatistan
3. Çeyrek Başladı..
Litvanya 38-35 Hırvatistan
İlk yarı sonucu.
3.Periyot başladı...
Ispanya muhtesem oynuyor,onlarin önünde duracak takim yok.Onlari izlemek büyük keyif veriyor insana.
Liyvanya 53-55 Hırvatistan
3.Periyot sonucu.
Litvanya 64-58 Hırvatistan
Son 6 dakika.
72-65 Litvanya önde son 2.30 dakika.
74-70 Litvanya önde.
Son 40 saniye.
74-72 Litvanya kazandı.
Litvanya 74-72 Hırvatistan
2 Saniye kala Hırvatistan her 2 atışı da kaçırdı ve maç daha bitmedi 1 saniye kala mola alındı.
Ve bitti.
Litvanya yarı finale yükseldi.
22.30'da Slovenya - Yunanistan galibi ile de İspanya yarı finalde karşılaşacak.
Hırvatlar yeniyormuş neredeyse ya..
Litvanya-Yunanistan maci zevkli olacak.Bu yari final mücadelesini izlemeliyim (:
ispanya-litvanya finali olacak gibi.......
Slovenya 34-28 Yunanistan
İlk yarı sona erdi.
Slovenya 51-40 Yunanistan
3.Periyot Sonucu.
58-42 Slovenya 6.30 Saniye Var
63-62 Yunanlar öne geçti.Yunanlar kazandı..
Tecrube Konustu Son Periyotta 21-4 Luk Bir Seri Yakalayan Yunanistan Maci 63-62 Kazandi
Tam Bir Basketbol Mucizesi
Slovenya 62-63 Yunanistan
Son 6 dakikada 21 sayı üreten Yunanistan'a tebrikler.
İspanya'nın yarı finaldeki rakibi Yunanistan oldu.
Bu kadar bal olmaz ya:mad:
Bal Degil Adamlar Savunma Yaptimi Tam Yapiyo Gercekten Hayran Kaldim Ama Ispanya Yunanlilara Papuc Birakmaz
Sinirlendım ya:mad:.Slovenya pek sevmem ama Smodis hayranıyım o yüzden sinir yaptım:mad::zuhaha
bende hic sevmem gecen sene euroleagu de ust uste 3 tane ucluk atip maci bizden alip cska ya getirmisti
Papaloukas haikaten Avrupa'nın en değerli oyuncusu olduğunu kanıtladı bizlere bence. Maçı bitiren adam oldu.
favori ispanya yunanistanı yenmeyi bilirler
İspanya'da bizi temsil ediyor!
İspanya'da devam eden 35. Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda görev yapan Türk hakem Mehmet Keseratar, ''12 Dev Adam''ın çok erken veda ettiği organizasyonda, başarılı performansıyla Türkiye'yi temsil etmeye devam ediyor. 39 yaşındaki FIBA kokartlı hakem, şampiyonanın başından bu yana 5 karşılaşmada düdük çaldı.
Şampiyona boyunca 6 maçta görev alan Ilija Belosevic (Sırbistan), Dubravko Muhvic (Hırvatistan), Zoran Sutulovic (Karadağ), Vicente Bulto (İspanya), Oscar Leftwerth (İsveç), Juan Arteaga (İspanya), Kestutis Pilipauskas (Litvanya) ve Grzegorz Zlemblick (Polonya) en çok maç yöneten hakemler oldu.
FIBA hakem kurulu, Keseratar'dan şampiyonanın son günü olan 16 Eylül Pazar gününe kadar Madrid'te kalmasını istedi. Türk hakem, kalan 10 maçta görev almayı bekleyecek.
Keseratar'ın şu ana kadar yönettiği maçlar ve tarihleri şöyle:
Letonya - Hırvatistan (3 Eylül Pazartesi)
Hırvatistan - Portekiz (4 Eylül Salı)
Portekiz - Letonya (5 Eylül Çarşamba)
Portekiz - Rusya (7 Eylül Cuma)
Hırvatistan - Rusya (11 Eylül Salı)
14.09.2007
Kaynak: AA
cok guzel futbola olmasa bile basketbol sampiyonalarina hakem gonderebiliyoruz