Hayır değil.
Maçın ikiye ayırmak lazım. İlk 25 dkka Fenerbahçe rakibini ezdi. 1-0 öne geçti. Taki Edu hatalı bir şekilde atılana kadar. Sonra Kayseri'ye maç verecem diye paralayan bir hakem ile birlikte Kayseri hak ederek kazandı...
Printable View
Mesaj silme ve uyarı verme işlemleri yapılıyor. Bir süre kilitli.
Arkadaşlar konuyu tekrar açıyorum. Futbol konuşun, forum kurallarına uygun konuşun, canımı yeyin. Ama bu şekilde forumumuzun aktif arkadaşları bile atılacak. Biraz daha sakin olun, adam gibi yorumlar yapın.
Edu'nun Gökhan Ünal'ı düşürdüğü pozisyon sarı kart doğru. Giden adamın önüne duvar gibi dikilirsen biz buna faul diyoruz.
Gökhan Ünal 2 kez karşı karşıya kalacakken pozisyon ofsaytla kesildi. Lig tv maç içinde çizgi çekiyordu. İddia eden arkadaşlarımız maçı izlememiş olabilir veya o anda tv'ye bakmıyo olabilirler.
Semih'in attığı gol galiba ofsayttı. Lig tv bir kere gösterdi. Çizgiyi çekti. Ancak tekrar göstermediği için emin konuşamıyorum.
Semih vurdu direkten döndü Lugano tamamladı ve top ağlarda. Ancak Semih ofsaytta olduğu için Lugano'nun golü iptal edildi.
Lugano'nun penaltı pozisyonunda ikili mücadele vardı. Sizi yanıltan nokta Lugano iki eliyle adamı tutuyor. Adamda onun formasından çektiği anda Lugano gelen topa uçan kafa atmaya kalkıyor. Sizlerde çekildiği için öne uçtuğunu düşünüyorsunuz. İyice izleyin hak vereceksiniz.
Kayserispor'un 2. golünde ofsaytı Carlos bozuyor. Adamın o kadar geride bomboş kalıp gol atması kesin ofsayt anlayışını doğurmasın. Bu Fenerbahçe savunmasının ne kadar kötü olduğunu gösteriyor.
Volkan sürekli yan hakeme bişeyler söylüyordu. Küfür ettiğini duymadım ancak itiraz ettiği her pozisyonda hakem doğru kararı vermişti. Burada doğru derken faul olur size faul gelmez bana gelir. Ancak ofsayt gibi durumlarda pozisyon yorumu olmaz.
Lugano gibi çirkef,hilekar bir adamı Türk futboluna kazandıran Fenerbahçe'ye teşekkür ediyorum.Bu şahsi fikrimdir. Adamı bariz düşürüyor hala üstüne üstüne gidiyor.Kayserili oyuncuda ona tekme atıyor yerdeyken. Ordan Kazım geliyor Mehmet Topuz onu ittiriyor. Ne Kayseriliye ne Lugano'ya Hakem kart dahi vermiyor.
Fenerli yabancıların biz kralız tavırlarından artislenmelerine kavga çıkarmalarına hakem kart çıkarmadan seyretti.
Onun haricinde Gökhan Gönül çalımlarla gitti Toledo kaydı ama ona dokunmamasına rağmen hakem faul verdi. Yerde seken topa hareketlenen Vederson taban gösterip Saido'ya girdi. Sarı kartı hakem vermedi hatta faulda vermedi. Roberto Carlos'la Auirello adamı kornerin orda sıkıştırdılar top Kayseriliden çıkmasına rağmen korner verildi vs. vs. vs. vs. Bu tarz hatalar iki takım içinde yapıldı.
Şimdi çok tartışılan maçın kritik anlarına bakalım. Herkes elini vicdanına koysun. Bunla yetinmesin açsın pozisyonları izlesin izlesin. Sonra hakkımız yendi desin.
Son olarak hastaneye kaldırılan İglesias'a kaleci Volkan'ın kalk yerden tavırları hiç hoş değildi. Adamın kolumu kırıldı, çatladı mı orasını daha öğrenemedim.
Artık futbola dönelim. Fenerbahçe hiç bişey yapmadı. Tek pozisyon oda gol. Kayserispor tempoyu belirleyen taraftı, üstün oynayan taraftı. 2-1'den sonra tempoyu düşürdüler ve kazandılar tebrikler..
;)........Quote:
Arkadaşlar konuyu tekrar açıyorum. Futbol konuşun, forum kurallarına uygun konuşun, canımı yeyin. Ama bu şekilde forumumuzun aktif arkadaşları bile atılacak. Biraz daha sakin olun, adam gibi yorumlar yapın.
Yahu Fenerbahce`nin pozisyonu yoktu gole kadar,ha golden sonra da pozisyonu olmadi o ayri mesele.
Bence Kayseri Fenerbahceden daha iyiydi ve futbol oynattirmadi.
Tebrikler Kayseri'ye.İyi futbolunun ödülünü almış.
Yaşasın. Kayseri kazanmış. Böylelikle bize de rakibimizle puan farkını açma fırsatı doğdu.
Kayserispor'u tebrik ederim.
Fenerbahçe'nin hırssızlığına anlam veremedim bugün. Kırmızı karttan sonra hiç mücadele etmediler, kazanmak için oynamadılar, resmen teslim oldular. Bunun sebebi de belli, PSV maçından sonraki yorgunluk ve bu maça iyi konsantre olunmaması...
Kırmızı kartlık pozisyona gelelim. Edu'nun ilk gördüğü sarı kart sarı kart olmayabilir. İkinci sarı kartı da sarı kart olmayabilir, göğsüyle almış olabilir, tam görünmüyor. Hakem hatası var ama Edu da hatalı, bu tarz pozisyonlar vermemeliydi, orda adam gibi topu kontrol etse veya ilk sarı kartta topu kapsa, sarı kart falan görmeyecekti. Bence Edu Fenerbahçe'yi bugün her ne olursa olsun yaktı ve bu takımdan gönderilmeli. Sonradan giren Yasin çok daha iyiydi Edu'dan bence, onun oynaması lazım mutlaka. Haftaya da Yasin oynayacak zaten Edu'nun cezasından dolayı, sık sık forma şansı buluyor artık. Edu CSKA'dan sonra 2. kez Fenerbahçe'yi yaktı.
Alex de Souza'nın bugün yokluğu hissedildi gerçekten. O bugün sahada olsa mutlaka skora tesir eden bir şey yapabilirdi.
Appiah bitmiş, golün asistini yaptı ama çok kötüydü. Bir de anlamadığım neden Zico İlhan Parlak'ı oyuna almadı 2-1 iken, dakika 75 gibi oyuna almalıydı. Ama Fenerbahçe sanki maçı kazanmak istemiyor gibiydi, oyuncular mental ve fizik olarak PSV maçından sonra bitmişler.
Lugano bu rakibe sarılma işlemini her zaman yapıyor..Daha öncede bunu çok yaptı lugano önce rakibe sarılıyor rakipde macbur kalıyor...Manisa maçı falan örnek..Luganunun Hakemi yanıltan Çok hariketleri var..
Gökhan Ünalın kesilen atagını unutmayın.....Hakem Bence Her iki tarafıda kötü karar verdi..
Valla Türkiye böyle işte. Alışmadınızmı hala ? Hakeme mana bulmıyacaksınız artık arkadaşlar. Yorulmadınızmı ? Maçı izlemedim ama belli oluyorki Kayseri daha üstün oynamış ve kazanmış. Sende at kardeşim ? Hakem golü iptalmi edicek? 1 kere eder 2. ye edemez.. Diğer rakip takım taraftarlarıylada muhattap olmayın boşuna sinirinizi bozmayın. Adı üstünde rakip.. Sen yenildinmi hakeme kızarsın onlar zevkten dört köşe bi şekilde feneri ezdi derler sonra iice sinirin tepene çıkar. Bu şey onlar içinde geçerli. Tabi bu Galatasaray için ayrı.. Onlar hakem hatalarıyla götürüyorlar işi :) Neyse sağlık olsun, zor bir deplasmandı, yenilmemiz doğal..
Tebrikler Kayserispor.İyi top oynamışlar gördüğüm kadarıyla.Edu'nun kırmızı kartı dengeleri alt üst etti.İglesias'a da üzüldüm.İyi bir silahtı Kayseri için.Umarım kısa zamanda iyileşir ve sahalara geri döner.
Tebrikler Kayserispor.
Maçın ilk 25'ci dakikasından sonra Fenerbahçe'de bir düşüş başladı.Özellikle ikinici yarı Kayserispor Fatih Ceylan ve Mehmet Topuz kanatları çok iyi kullandılar.
Kırmızı kart pozisyonuna gelince;Edu'nun gördüğü ilk sarı kart ağır bir karar.İkinicisi belki sarı kart olabilir.Neyse daha fazla konuşmak istemiyorum bu konuda.Edu gereksiz yerlerde gereksiz müdahaleler yaptı.
Mehmet Aurelio takımda tek ayakta kalan isimdi.
Alex'in yokluğu çok hissedildi bugün takımda;ayrıca Zico'daki İlhan Parlak'ı oynatmama ısrarını hala anlayamıyorum.
Arkadaşlar şu konuda bir anlaşalım. Fenerbahçe zaten düşük bir performansla başladı. Gol atması size çok iyi başladıda sonra düştü izlenimi niye uyandırıyor. Yada kırmızı karta neden bağlıyorsunuz. Karttan önce defansın arasına kaç top atıldı da hakem ofsaytla kesti. Buraya görüntü mü koyayım.
2. noktada ben maçı galiba 90. dakikadan geriye izledim. Gökhan Ünal taktı peşine 2 Fenerliyi Edu geldi topla alakası yoktu. Çünkü top onuda geçmişti. Gökhan Ünal'ın önünde duvar gibi durup adamı düşürdü. Bu sarı kart gerektiriyor. Yorumu olmaz. Gökhan Ünal topla geçiyor onu birde Edu'nun içinden geçmesini beklemek sihir dizilerinde olur. 2. sarı kartında topu elle kesmemiştir. Yanlış bir karar verildi. Siz ilk pozisyonda birşey yok ikincide elle kesti diyorsunuz.
Volkan'ın yan hakeme söyledikleri, Carlos'un,Aurelio'nun ve Lugano'nun da yaptıkları hiç yakışmadı.
Hepsine oke dedim ama Carlos'un yaptıkları hiç yakışmadı.Ben ondan beklemiyordum.
Aurelio ve Lugano'yu zaten biliyoruz.
bu Üklede yıllarca Hasan Şaş ve Hagi'nin hakeme etmedikleri kalmadı Hagi tükürdü bile ama neden Lugano'nun yaptıkları bu kadar göze battı anlamadım.tamam Lugano sinirli,agresif ve çok geveze bi oyuncu ben bu yönden kendisini hiç sevmem ama bi oyuncunun yaptıkları bu kadar göze göze sokulmaz
Ona kalırsa Hagi Falan daha önce Tv kararı ile cezaaldı..Bu aksamki maçtada bu tür olaylar oldu...
Lugano da maçtan rakip oyuncuyu çekmek v hakeme gözlük işareti yapmakla uğraşıyor... Bitmiş maö Kayserispor daha üstün oynayan tarafmışda zaten ligin en zor deplasmanlarından skor normal hatta 3-4üde bulabilirmiş Kayseri..
Golleri gördüm.Mehmet Eren'in attığı 2.gol güzelmiş.
Mehmet Eren'i devre arası transfer edebiliriz :D
Appiah iyidi iyi..
Macı izLeyemedim tam ancak kısa özetLe yetindim Fener'den çok ahım şahım top bekLemiyorduk zaten yorgunLuğun üstüne ama gördüğüm kadarıyla Edu haksız yere atıLmış ,Lugano nun bir pozisyonu var PenaLtı veriLmemiş.OLabiLir.
Kasıt aramıyorum sadece hata olarak görüyorum bunLarı ToLedo nun birde Kırmızısı es geciLmiş oda var.
Kayseri'yi de kutLamak Lazım aLdıkLarı 3 puandan ötürü ama Hakeminde macın sonucuna katkı yaptığı kısacık özetten biLe anLaşıLıyor.
Tipik bir Avrupa Dönüşü Macıydı Alex de oLmayınca Macı cevirememiş Fener neyse önümzdeki macLara bakıcaz artık :)